manga_preview
Boruto TBV 09

Kyuubi no Naruto – část 10 – Čtvery svatební šaty

V den, kdy se Naruto vrátil zpět do Listové, začala plánovat jeho matka – Uzumaki Kushina svoji svatbu s jeho otcem - Namikaze Minatem. O ničem jiném nemluvila a pomalu, ale jistě jí začínali mít všichni až po krk. Ale nakonec jí neměli co zazlívat, snažila se pouze dohnat to, co nestihla.
Avšak ode dne, kdy se Naruto vrátil, uběhly už celé dva týdny a všechny přípravy byli již téměř dokončené. Zbývalo pouze jediné a to říci si navzájem ANO v den svatby. Ale i tak daly přípravy všem dost hodně zabrat, protože Kushina se rozhodla pojmout celou tuto záležitost ve zvláštním stylu. Dalo by se spíše říci, že se mělo jednat o svatbu ve stylu země Vodních vírů, ze které původně pocházela.
Co bylo tedy na této svatbě tak netypického a zvláštního, že spousta účastníků byla překvapena. Když nevěsta vcházela do obřadní místnosti, byla oblečena v bílém. To by samo o sobě nebylo až zase tak zvláštní, kdyby se nejednalo o svatbu, ale o pohřeb. Ale jak již bylo řečeno, tak toto byla svatba a nikoli pohřeb. Ale, co zmohli nebozí hosté? Vše muselo být k nevěstině spokojenosti.
Bylo by tedy zvláštní nepopsat její šaty, když už byly tak moc „výjimečné“. Celá oděna v bílých šatech, bez jakéhokoli vzoru. Mnozí by si mohli myslet, že se jedná o záclonu, přesto se na šatech pracovalo několik měsíců. Ano měsíců, sice se Naruto vrátil, před dvěma týdny, ale samotné Kushininy přípravy začaly před dvěma lety, kdy vstala z mrtvých. Obličej jí halilo cosi zvláštně poloprůsvitného, vycházejíc z podivného snad klobouku na její hlavě. Jak hosté později zjistili, tak tu věc měl její muž z jejího obličeje nadzvednout, při dokončování obřadu, kdy se políbili.
Jelikož se ženil Hokage, tak tato událost byla vážně něco. Celá vesnice tomu přihlížela. Někteří si mohli myslet, že se jedná o pouho pouhou formalitu, když ti dva tak dlouho spolu žili, ale každý kdo se to opovážil byť jen nechtěně vyslovit, byl okamžitě převezen do nemocnice, po zásahu rozzuřené Kushiny. Takže jakmile se rozneslo po vesnici, co Kushina provádí s lidmi, kteří vysloví něco negativního nebo jen minimálně podezřelého o její svatbě, tak jí všichni jenom blahopřáli, když ji uviděli a pak, co nejrychleji utekli.
Každopádně, celý obřad se obešel bez jakýchkoliv komplikací. Z velké části díky Narutovým klonům, které byly všude po vesnici a řešily byť jen sebemenší problém. Během několika málo hodin bylo po všem a mohlo se jít slavit. Nejvíce se na oslavu těšili Jiraiya a Tsunade. Konečně se mohli pořádně opít a nikdo jim to nemohl zazlívat. Slavilo se, slavilo a to dlouho do noci a někteří až do časných ranních hodin.
Následujícího dne, měla většina zúčastněných otřesnou bolest hlavy. Ale s tím se předem počítalo, takže Naruto a Hinata vařili všem probouzejícím se, silné kafe aby se trochu vzpamatovali.
„Jak to, že ses sak*a neopil Naruto?“ Divil se Sasuke, když se probouzel s bolestí hlavy.
„Víš, nejsem taková měkota jako ty,“ smál se Naruto.
Smál se velice nahlas, takže se mu podařilo probudit i některé další, všude možně pospávající, lidi ze včerejší oslavy. Nyní měli Naruto i Hinata spoustu práce s děláním kávy.
Narutovi rodiče měli vážně štěstí, že zrovna on byl jejich synem. Při oslavování mu jeho otec nenápadně naznačil, že by chtěl být i s jeho matkou o samotě. Naruto vše samozřejmě ihned pochopil a vytvořil pár stínových klonů, který se proměnil za jeho rodiče. A tak si odchodu Minata a Kushiny nikdo nevšiml.

Další den

Všichni se konečně zbavili kocoviny a byli opět provozu schopní. Nyní se mohl rozběhnout Kushinin ďábelský plán, jak oženit svého syna. Věděla, že klan Hyuuga je velice tradicionální rodina, takže na svatbu v podobném stylu, jako byla ta její, mohla rovnou zapomenout. Ale nebyla by to ona, kdyby se o to alespoň nepokusila.
A tak byli Naruto a Hinata vtaženi do šílenství okolo jejich svatby, kterou oni však prozatím neplánovali. Kushina a Hinatin otec však měli zcela jiný názor, ti dva se prostě museli vzít, co nejdříve, ale to byla jediná věc, na které se dokázali dohodnout. Proto prozatím měli Naruto s Hinatou klid. Alespoň tedy do doby, než jejich rodiče budou schopni najít nějaký kompromis nebo se některý z nich nevzdá.
„Jak se mi ulevilo, když se vaši rodiče nedokážou dohodnout, ale je vážně nutné aby sis ho někdy brala?“ Zeptala se Nekomata Hinaty.
„Ráda bych se za Naruta vdala. Jednou,“ odpověděla jí na to Hinata.
„Je to vážně nutné?“ Snažila se mírně přemlouvat Nekomata.
„Není to nutné, ale bylo by divné, kdybychom spolu jenom žili,“ řekla jí na to Hinata.
Neznala důvod, proč Nekomata nechce, aby si Naruta někdy v budoucnu vzala a začalo jí to vrtat v hlavě.
„Takhle to zní jako by si chtěla, abych si Naruta nikdy nevzala. Proč, ale?“ Zeptala se Hinata.
„Tohle jsem nikdy neřekla,“ snažila se usmívat Nekomata.
Pravdou však bylo, že zapírání a lhaní jí moc nešlo, takže Hinata okamžitě rozpoznala její přetvářku.
„Ale nepovídej! Ty prostě nechceš, abych si ho vzala! Takže musíš mít nějaký důvod a já ho chci znát!“ Dopálila se Hinata a zvýšila hlas.
Nekomatě nezbývalo nic jiného než jít s pravdou ven.
„Proti Narutovi nic nemám, ale,“ začala vysvětlovat Nekomata.
„ALE?!“ Řekla přísně Hinata.
„Ale ten lišák mi vadí,“ dořekla Nekomata.
„Takže ty nesnášíš Kyuubiho?“ Zeptala se Hinata.
Nekomata mlčela, nevěděla, co má říct. Ano Kyuubiho opravdu nesnášela, ale něco jí na něm zaujalo a ona nedokázala říci, co. Zároveň se toho děsila, protože přece jenom ona byla pořád z větší části démonem než člověkem.
„Ano! Nesnáším ho! Nesnáším!“ Snažila se přesvědčit Hinatu.
Hinatě na Nekomatiné odpovědi něco nesedělo, ale prozatím nemohla přijít na to, co by to mohlo být. A proto se rozhodla, že bude přemýšlet potichu, tak aby jí Nekomata nemohla slyšet.
O další dva dny později

Naruto seděl společně se Sasukem u Ichiraku a jedli rámen. Bavili se o různých věcech, co a jak se stalo. Prostě si vykládali všemožné klepy. Ale Narutovi připadal Sasuke poněkud nervóznější než obvykle. Z toho vyvodil, že mu Sasuke chce nejspíše něco říct. Naruto se rozhodl, že na sobě nedá nijak znát, že Sasukeho prokoukl a raději si počká až to Sasuke vyklopí sám. Do té doby měl rámen zdarma, protože Sasuke ho pozval. Jak moc se Naruto dokázal chovat dětinsky, když chtěl.
„Naruto,“ najednou začal Sasuke.
„Ano Sasuke?“ Dělal překvapeného Naruto.
„Víš… Já… No,“ nevěděl, jak má začít.
„Bože, tak už to vyklop nebo tě ten oběd vyjde vážně draho! Prosím další rámen staříku,“ rozčílil se na Sasukeho Naruto a ještě mezitím si stihl objednat další porci svého oblíbeného jídla.
„Sak*a! Budu si brát Sakuru!“ Vykřičel se Sasuke.
Tohle vážně Naruto ani při nejmenším nečekal a i taková byla jeho reakce. Podařilo se mu vyprsknout celý obsah jeho úst před sebe. Tak moc byl překvapen.
„To jako vážně?“ Zeptal se Naruto, když si otřel ústa.
„Musím,“ řekl mírně sklíčeně Sasuke.
„Ale to je přece skvělá správa, ne? Tak proč se tváříš jak na pohřbu?“ Divil se Naruto.
„Víš, ono to není naše vlastní rozhodnutí, ale nutí nás k tomu rodiče,“ řekl Sasuke.
„To znám. Máma už organizuje moji svatbu s Hinatou,“ snažil se ho povzbudit Naruto.
„To vím, ale rozhodně s Hinatou nečekáš dítě,“ řekl sklíčený Sasuke.
„Cooožžeee?!“ Byl nyní v šoku Naruto.
Tohle byla opravdu šokující novinka. Bylo mu okamžitě jasné, že Sasuke a Sakura čekají dítě. Tohle byla vážně skvělá novinka. Avšak Naruta mírně zamrzelo, že si ani neuvědomil, jak daleko se ti dva ve svém vztahu dostali.
„To by se mělo zapít Sasuke!“ Navrhoval Naruto.
Sasuke se však stále tvářil jako kakabus. Naruto opravdu nevěděl, jak ho může rozveselit. Rozhodl se tedy pro razantní řešení. Vstal a vrazil Sasukemu jednu ránu pěstí. Toho to položilo na zem.
„Za, co?“ Divil se Sasuke zvedajíc se ze země.
„Za to, že se neraduješ! To bylo kdysi pořád. Pomsta, pomsta, blabla, obnova klanu, pomsta, blabla, zabijutě Naruto, pomsta!“ Křičel po něm Naruto.
„Ano, ale změnil jsem se!“ Zařval Sasuke.
„Ano, ale pořád si hlupák, když se nedokážeš radovat z takových věcí!“ Křičel Naruto.
Nastala chvíle ticha, ale ta byla roztříštěna spontáním smíchem obou mladých mužů, kteří se ještě před malou chvílí hádali.
„Máš vážně přesvědčovací talent Naruto,“ řekl Sasuke.
„Já vím,“ smál se Naruto.
„Pojďme to tedy zapít,“ navrhl Sasuke.
Sice málem zapomněli zaplatit u Ichiraku, ale stařík Teuchi by jim to snad pro tentokrát odpustil. Sasuke už si nelámal hlavu, co bude. Vše mu bylo jasné. Zapíjeli vážně dlouho. Nakonec musel Naruto donést Sasukeho domů, protože ten nebyl schopný jediného kroku.
„Dobrý večer,“ pozdravil Naruto Itachiho, který mu otevřel.
„Proboha, co se bráškovi stalo?“ Lekl se Itachi.
„Nic, jenom jsme trochu popíjeli,“ zazubil se Naruto.
Naruto předal Sasuke a doufal, že nebude mít problémy, když byl tak opilý. Každopádně Naruto už nezjistil, jestli Sasuke dostal nějaké kázání nebo ne. A i kdyby dostal, tak si z toho nejspíš nebude nic pamatovat.
O pár týdnů později

Konala se další velkolepá svatba, tentokráte Uchihy Sasuke a Haruno Sakury. Uchihové byli velice otevřeni novátorským věcem a proto pro ně nebyl problém připravit svatbu ve stejném stylu, jako měli Namikaze Minato a nyní již Namikaze Kushina. Dalo by se říct, že ji doslova okopírovali. Ale nikdo jim to nemohl zazlívat, přece jenom byla sláva, takže si každý přišel na své.
Jedlo se, pilo se, všeho ve větší než velké míře. Takže se nebylo čemu divit, že několika málo jedincům podařilo přiotrávit z množství jídla, které snědli. Až na tyto drobné „nehody“ bylo vše naprosto v pořádku.
Samozřejmě všichni hosté museli poblahopřát novomanželům, ale to byla pouze taková formalita.
Toto bylo krásné období, kdy nikdo nečekal žádné komplikace, spíše se čekalo, kdy se konečně bude ženit Uzumaki Naruto. Ano Naruto si ponechal svoje původní příjmení. Byl hrdý na to, ze kterého klanu pochází a nehodlal na tom nic měnit. Dalo by se říci, že začíná znovu od začátku, jako zakladatel nového rodu. Možná to jeho otce trochu zamrzelo, ale Naruto jej uklidnil tím, že přece ještě není tak starý, aby nemohl mít další děti. To v něm nahodilo novou jiskru.
Po nějakém čase (přibližně po třech měsících)

Kushina a Hiashi se stále nedokázali nijak domluvit, takže uvázli na mrtvém bodě. Hinata pomalu, ale jistě začínala přicházet na to, proč má Nekomata výhrady vůči Kyuubimu. Mohl se tedy rozběhnout její plán.
Hinata vyvolala stínový klon – Nekomatu.
„Cože? Proč jsem tady takhle?“ Divila se Nekomata.
„Chtěla bych si s Narutem promluvit o samotě, tím myslím bez tebe a Kyuubiho,“ vysvětlila Hinata.
Nekomata sice nechápala proč to, ale co mohla dělat? Na druhou stranu byla ráda, protože takhle měla více volnosti a proto se rozhodla, že se podívá po Konoze. Hinata věděla, že jí to bude něco stát. Nekomata totiž vždy, když byla takhle venku, tak chodila po obchodech a kupovala všemožné nepotřebné krámy a to z jediného důvodu. Měly na sobě motivy koček.
Nebylo nad čím přemýšlet. Hinata okamžitě vyrazila hledat Naruta. Byl čas oběda a i když spolu žili, tak Naruto často chodil k Ichiraku na rámen. Byl to jeho zvyk, proto doufala, že tam bude i dnes.
Hinata měla štěstí a Narazila na Naruta, přesně tam, kde čekala. Seděl v tom malém krámku a pojídal jednu mísu rámenu za druhou. Pro ni to byl zajímavý pohled, ale musela něco vyřídit a nevěděla, za jak dlouho se Nekomata vrátí.
„Naruto mohla bych s tebou mluvit o samotě?“ Zeptala se, Když k němu přistoupila.
„Samozřejmě,“ odpověděl jí a jakmile dojedl a zaplatil, tak se spolu vydali projít po Listové.
„Tak, co potřebuješ Hin?“ Zeptal se Naruto.
„Já myslela úplně o samotě… Víš, co tím myslím,“ řekla Hinata.
„Takže i bez Kyuubiho?“ Divil se Naruto.
Hinata pokývala hlavou, že to tak myslela. Co tedy Narutovi zbývalo, vyvolal stínový klon – Kyuubiho a poslal ho dělat nějakou bohulibou činnost.
„Takže?“ Zeptal se Naruto.
„Myslím si, že se Nekomata zamilovala do Kyuubiho,“ řekla Hinata.
„Cooožžee?!“ Vykřikl Naruto.
„Možná je to díku tomu, že přebrala část mojí osobnosti, ale už se to stalo, takže s tím nic neuděláme,“ vysvětlila Hinata.
„Aha, takže proto musel jít Kyuubi pryč,“ uvažoval Naruto.
Byl to opravdu šok. Ani jeden z nich nevěděl, co si mají se svými démony počít, aby neprotestovali navzájem proti sobě.
„Mám to,“ bouch si pěstí do dlaně Naruto.
„Opravdu?“ Divila se Hinata.
„Ti dva se musí sblížit,“ usmíval se Naruto nad svým geniálním plánem.
Bylo to logické, jestliže démoni převzali části jejich osobností, pak se částečně stávali jimi. A jelikož se Naruto a Hinata milovali navzájem a z hlouby svého srdce, muselo to mít i účinek na démony.
Jejich plán se mohl rozjet. Věděli, že to bude běh na dlouhou trať, ale ani jeden se nehodlali vzdát. A proto čím dál tím častěji vyvolávali démonický klon. Tak se naskytlo spoustu možností Nekomatě i Kyuubimu, aby se sblížili.

Jednoho krásného dne se Naruto a Hinata rozhodli, že si udělají romantickou procházku, ovšem bez démonů. A tak je nechali doma. Jak Kyuubimu, tak Nekomatě začínalo vrtat hlavou, proč tráví ti dva čas pouze spolu bez nich.
Kyuubi se povaloval v obývacím pokoji na gauči a házel lelky.
„Kyuubi,“ řekla Nekomata, které se nad ním tyčila.
„Hm,“ byla jeho odpověď.
„Hele, když s tebou mluvím, tak se na mě, alespoň podívej!“ Rozčílila se Nekomata.
„Jako by mě zajímalo, co chceš říct!“ Opáčil jí naštvaný Kyuubi.
„Mělo by tě to zajímat,“ řekla Nekomata.
„Ano? A proč?“ Zeptal se Kyuubi uraženě.
„Takže, tebe vůbec nezajímá, co dějí Naruto s Hinatou pořád sami?“ Snažila se ho nachytat Nekomata.
Úlovek byl jasný. Kyuubi se chytil, protože toto téma jej rovněž zajímalo. Oběma dvěma to vrtalo v hlavě, ale prozatím na nic nepřišli.
„Takže, co navrhuješ?“ Řekl Kyuubi a posadil se na gauči.
„Budeme je sledovat,“ řekla rozhodně Nekomata.
Oba dva se okamžitě sebrali a vyšli ven. Jejich pátrání mohlo začít. Ale pravdou bylo, že neměli vůbec ponětí, kam Naruto s Hiantou šli.
“Ale, kde začneme?“ Zeptal se Kyuubi.
Odpovědí mu bylo ticho, protože ani Nekomata neměla svůj plán promyšlený tak dalece. Vydali se tedy hledat na obvyklé místa, kde se Naruto a Hinata mohli vyskytovat.
„Měli bychom se rozdělit,“ navrhla Nekomata.
„Ani náhodou!“ Naštval se Kyuubi.
„Cože?“ Jenom těžko věřila tomu, co slyší Nekomata..
„Jak můžu vědět, že rovněž nevíš, kde jsou a nepůjdeš je rovnou špehovat! A já nevěřím, že by si mi pak řekla pravdu o tom, co jsi viděla!“ Zvyšoval hlas Kyuubi.
„No dovol! Já nejsem ty!“ Urazila se Nekomata.
„To máš pravdu, a proto ti nemůžu věřit!“ Rozčiloval se Kyuubi.
Oba dva se urazili, ale protože si navzájem nevěřili, tak zůstávali spolu.

Takto sledovali Naruta a Hinatu několik týdnů, ale pokaždé se jim ztratili. Jediné čím si démoni mohli být jistí, bylo to, že Naruto ani Hinata neopustili Listovou, protože jinak by se technika démoního klonu zrušila. A aniž by si to kdokoli z nich uvědomoval, tak se pomalu, ale jistě sbližovali.
Jak čas plynul, začínali si oba uvědomovat, že nejspíše něco k tomu druhému cítí. Ale pořád si připadali jako démoni, takže si to nechtěli připustit. Až jednou…
„Vážně je sledujeme společně, protože si navzájem nevěříme?“ Zeptal se Kyuubi.
„Co… Cože?“ Vyhrkla se ze sebe Nekomata a mírně zrudla.
„Sledujeme je společně, protože chceme být spolu,“ řekl Kyuubi.
„NE! Já… Já ti rozhodně…Nevěřím,“ snažila se přesvědčit i sama sebe Nekomata.
„To díky tomu, že se ti dva tak moc milují, tak i mi k sobě něco cítíme… A i když za to můžou oni… Tak se ptám. Je to špatně? Nebo díky tomu, že jsme se polidštili, může něco cítit?“ Říkal Kyuubi.
Nekomata se zarazila, už déle nemohla popírat, to co bylo nepopiratelné. Možná díky zásluze Naruta a Hinaty nebo prostě jenom tak se ti dva polidštělí démoni do sebe zamilovali, aniž by si to dříve uvědomili. Ale už se to stalo.
„Chápu,“ řekla Nekomata a vrhla se na Kyuubiho.
Nejdříve si myslel, že se ho chce zbavit, ale místo toho, aby s ním začala bojovat, ho políbila. I přes to všechno, co Kyuubi o lidech věděl, byl nyní úplně v šoku. To, co se mu právě dělo, bylo pro něj naprosto nové, ale příjemné.
„Takže náš plán se povedl, co Hin?“ Zeptal se Naruto sedíc vedle Hinaty na střeše domu, u kterého se líbali Kyuubi a Nekomata.
„Tak si říkám, ještěže se nám to povedlo. Už mě totiž z toho věčného procházení začínaly bolet nohy,“ usmála se Hinata.

Nedlouho na to jim Narutova máma oznámila termín jejich svatby a taky to, že se jí úplně podařilo zpracovat Hiashiho, takže svatba se bude konat ve stejném stylu jako ta její.

O měsíc později

Tohoto nádherného dne si Naruto bral Hinatu. Byli pozváni všichni Kagové a Narutovi přátelé, které potkal na svých cestách. Sice některé hosty překvapovala účast vůdce skryté Deštné, ale co mohli dělat, byl rovněž pozván.
Byla zde i Nii Yugito, jejíž osud byl velice zvláštní. Stala se opět jinchuuriki, ale tentokráte Sanbiho. Bylo to dosti překvapivé, protože, takto skrytá Mlžná nevlastnila žádného démona. Ale nikdo ze současných Kagů již nehodlal začínat válku, či bojovat o území se soudními zeměmi. Bylo to díky Narutovi.
Celý obřad proběhl sice v mírném napětí mezi jednotlivými hosty, ale nikomu se nic nestalo a nakonec si všichni museli potřást rukou, Naruto je donutil. Poté, co to udělali, napětí zmizelo. Taková byla skutečná moc Uzumakiho Naruta.
Celý svatební obřad již skončil, avšak byla zde ještě jedna tradice. Nevěsta musela házet kyticí, kterou obdržela od svého ženicha. Kushina vysvětlila, že ta dívka, která kytici chytí, se určitě ještě téhož roku vdá.
Hinata nechtěla věci nechat náhodě, a proto aktivovala Byakugan. Nasměrovala svůj hod a hodila. Dívka, která chytila kytici, byla překvapivě Nekomata. Ano byly zde i démoní klony ovládané Nekomatou a Kyuubim. Jakmile Kyuubi uviděl, co se stalo, vytřeštil oči, protože to pro něj byl opravdový šok.
Nevěděl, jestli se Nekomata pohrne do vdavků, ale co mu zbývalo. Neviděl, že to nebyla náhoda a proto pomalu, ale jistě začínal věřit na osud.
A tak mohlo začít rodinné štěstí, v němž figurovaly hned dva páry.

Poznámky: 

Takže, byla snaha tento díl pojmout poněkud humorně, takže doufám, že se mi podařilo vyvolat na vašich tvářích, alespoň malý úsměv.
Pokud ne, tak se omlouvám, ale ještě jsem mírně zdrblý ze psaní smutné povídky Duše Shinigami.
Nyní vysvětlení: Nekomata si sice přímo Kyuubiho v tomto díle nevezme, ale přišlo mi příliš zapisovat i čtvrtou svatbu, tak že můžete klidně pokládat za manželé, tedy pokud tomu nebude v příštím díle jinak.
Díky za všechny možné i nemožné komentáře,
Orenji.

4.860465
Průměr: 4.9 (43 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Nightmare moon
Vložil Nightmare moon, Ne, 2013-02-17 21:39 | Ninja už: 4364 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Konohamarova chůva

Btw... A na chudaka Saiken (sestiocaseho) vsichni zapomeli ;-(

Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Út, 2011-09-27 16:13 | Ninja už: 5191 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

KAWAI

Obrázek uživatele Mullyda
Vložil Mullyda, Po, 2011-09-26 21:53 | Ninja už: 5125 dní, Příspěvků: 328 | Autor je: Pěstitel rýže

Já se v těch pokračováních trochu ztrácel než sem zistil jak jdou zasebou.
Ale odtrhnout se od toho a dočíst to až druhej den mi trvalo do 00:29.
BANZAI ať žijou NaruHina-maniaci !!!!!!!!!!!!!

Oculum pro oculo, Dentum pro dente et Malum pro malo.
Me-ni wa me-o, Ha-ni wa ha-o to Aku-ni wa aku-o.
Oko za oko, Zub za zub a Zlo za zlo.

Obrázek uživatele XlameCz
Vložil XlameCz, Ne, 2011-09-25 14:52 | Ninja už: 4755 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

Kami-sama .... já už raději ani nepíšu jak dobré to bylo ..... nebo by to byli za chvíli obří commenty ... by sis po víc povídkách mohl hodit knihu mejch commentu .... jak sem řekl Kami-sama ... to je boží

Jsem lama a jsem na to hrdej. Pokud se někmu nelíbí ať si nechá pro sebe, sežene si draka a pak si to přijde rozdat Jezdec proti Jezdci Sticking out tongue
a samozřejmě Odkaz dračích Jezdců RULES
Z popela oheň znovu vstane,
ze stínu světlo vzejde náhle.

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Ne, 2011-09-25 08:41 | Ninja už: 4720 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Já nevím jak to děláš, ale píšeš tak úžasně, že se od toho nedokážu odtrhnout.... Smiling za 5 a oblíbené! A hodně rychle něco dalšího napiš...
PS: by mě zajímalo, jak bude vypadat stvatba těch dvou... (KyuuNi) Laughing out loud

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele doommen
Vložil doommen, So, 2011-09-24 22:51 | Ninja už: 5671 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Je to super těším se na další díl. A Občas sem se i smál