manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto - Ultimativní zbraň 10

Díl 10.) Rychlý konec války. Yamata no Orochi útočí!
Naruto tedy vylákal Hidana z vesnice, ale pak si uvědomil, že proti někomu takovému nebude mít moc velkou šanci.
„Nesmím dělat chyby. Yorochi, drž mi palce.“ pomyslel si Naruto, utřel si pot z čela a podíval se na Hidana.
„Ty jeden mrňavej spratku, co si dovoluješ mi nadávat?!“ křikl Hidan a Naruto se lehce posunul vzad, aby byl od něj ještě dál.
Náhle Hidan vyskočil a ve vzduchu napřáhl tu svou kosu. Naruto jen taktak uhnul před čepelí kosy, která po dopadu roztříštila hlínu.
„Kage Bunshin no Jutsu.“ řekl Naruto, udělal pečetě a vytvořil si několik stínových klonů.
„Haha, jen blbý klony. Dostanu tě ty zmetku!“ křikl Hidan a sekl po jednom Narutovi, který se rozplynul.
„Vlevo!“ křikl jeden z Narutů a Hidan se po něm ohnal kosou, ale také to byl jen stínový klon.
„Vpravo!“ křikl další z Narutů a opět se po něm Hidan ohnal kosou, ale výsledek byl stejný, protože to byl také klon.
„Vzadu, tupče. Rasengan!“ křikl Naruto běžící s klonem, který mu vytvářel v ruce Rasengan.
Než stačil Hidan něco udělat, tak do něj Naruto vrazil ten Rasengan. Hidan se roztočil na místě, pak odletěl od Naruta a zastavil se až o velký balvan.
„Au, to štíplo.“ řekl Hidan a pomalu se otočil.
V kameni po sobě nechal otisk, ale jemu nebylo naprosto nic.
„Zkus to ještě jednou a zabiju tě.“ řekl Hidan a prstem přejel po největší čepeli kosy.
„Tak tohle bude ještě těžší, než jsem si myslel.“ pomyslel si Naruto a nahlas vzdechl.
Mezitím bojovali Shikamaru a Shino se značnou přesilou útočících ninjů, ale alespoň měli s sebou ANBU a ninjy z Ohnivé.
Shikamaru zrovna pomocí nějaké kovové trubky omráčil nějaké ninjy z Kamenné a spoutal jednoho se stínovou imitací.
„To je otravný. Shino, jak jseš na tom?“ křikl Shikamaru a otřel se upocené čelo.
„Dobře. Brouci odvádějí skvělou práci. A ty?“ zeptal se Shino s naprostým klidem a vyslal brouky po jednom ninjovi, který před nimi začal utíkat, marně.
„Moc dobře ne. Dochází mi Chakra, takže si budu muset odpočinout. Zvládneš to tu chvilku sám? Nechám ti sem poslat nějaké ANBU.“ řekl Shikamaru, vyřídil toho chyceného ve stínové imitaci a čekal na odpověď od Shina.
„V klidu, s brouky si s nimi poradím. Běž.“ řekl Shino a obklopil se brouky, protože ho nějaký ninja z Kamenné chtěl udeřit nějakou tyčí.
Shikamaru kývnul a odběhl pryč. Brzy narazil na ANBU a poslal tři, aby podpořily Shina.
Potom zašel do nějaké úzké uličky, kde začal ve vybavení hledat potravinové tablety a taky, že je našel. Hned si jednu vzal a vyrazil do jiné části vesnice, o které věděl, že je na tom podobně bídně.
Dorazil tam zrovna ve chvíli, když přibíhala další vlna útočníků. Shikamaru po nich hodil několik kunaiů a pár ninjů spoutal imitací.
Přesně v ten okamžik tam dorazil Shino se slovy: „Tam jsem všechny vyřídil, tak ti jdu na pomoc.“.
Yorochi a Kakuzu spolu bojovali mimo vesnici a zatím nebyl ani jeden z nich zraněn.
Kakuzu celou dobu útočil jen pomocí Taijutsu, které Yorochi jednoduše vykrýval. A Yorochi útočil vším možným, ale vždy se Kakuzu vyhnul, nebo ho útok trefil, ale do zpevněných částí těla, takže mu nic neudělal.
„Docela už mě štveš.“ řekl Yorochi a uhnul před Kakuzovým útokem.
„Neboj se, ty mě taky. Ale já mám, na rozdíl od tebe, pořádnou motivaci vyhrát. Podíval jsem se totiž do Bingo knížky a zjistil jsem, že na tvoji hlavu je v určitých kruzích vypsaná odměna. A to od dvaceti milionů až po padesát ryou. A navíc jsi Jinchuuriki. Až tě chytím, tak pomůžu naší organizaci tím, že si vezmeme tvého Bijuu a potom si já vezmu tvé tělo, které prodám za nejvyšší nabídku. Dokonalé.“ pronesl Kakuzu a doslova vystřelil svou ruku po Yorochim a ten si všiml, že je k němu připoutaná nějakými černými vlákny.
„Mizu Bunshin no Jutsu.“ řekl Yorochi, udělal pečetě, odskočil dozadu a místo něj se tam objevil jeho klon, který Kakuzu chytil pomocí té ruky.
Kakuzu rozdrtil ten klon, který se proměnil zpátky na vodu a Yorochi začal přemýšlet nad jeho silou.
„Není možné, aby užíval jen Taijutsu, když má v sobě ty vlákna. Takže umí používat i Ninjutsu a v jeho případě i Kinjutsu. Mám se ještě na co těšit.“ pomyslel si Yorochi a opět uskočil před Kakuzovou rukou.
„Počkej, já ti pomůžu.“ křikla Hiko, která se tam znenadání objevila.
„Ne! Běž zpátky do vesnice a pomož jim, ne mě. Já se o sebe postarám.“ křikl Yorochi a zaútočil na Kakuzu, aby odpoutal jeho pozornost od Hiko.
„Takže, jeho hlavní slabinou je buď jen ona, nebo pocit, že musí všechny chránit. Toho se dá dobře využít.“ pomyslel si Kakuzu, prosmekl se okolo Yorochiho a přiskočil k Hiko.
„Jestli se mi nevzdáš, tak ji zabiju.“ řekl Kakuzu a vyndal kunai.
„Parchante! Za tohle tě zabiju!“ křikl Yorochi, který se objevil za Hiko a Kakuzem, sebral Hiko a odskočil s ní dál od něj.
„Ty jeden hajzle z Akatsuki! Přísahám, že se postarám o to, aby všichni členové Akatsuki zemřeli, jak bídní psi! Parusugan!“ zařval Yorochi, který stál kousek od Kakuzu a před sebou začal vytvářet kouli Chakry, podobnou Rasenganu.
Yorochi do ní však ještě přidával elementární Chakru. Z levé ruky mu proudila blesková Chakra, z pravé ohnivá a z hrudníku větrná.
Poté, co skončil s koncentrací, tak z té koule vystřelil široký bílý paprsek, před kterým Kakuzu taktak uskočil. Ten paprsek pokračoval do dáli, až se ztrácel z dohledu. Vysílal také ze sebe nějaké impulzy, které vybuchovaly blízko místa, kde stál Kakuzu.
„Tohle je moje druhá nejlepší technika. Samotný paprsek nedělá nic, ale výbuchy těch impulzů jsou ničivé. A i když tě to nezasáhne, tak ti to způsobí vážná zranění pomocí stlačeného vzduchu, výbojů a žáru.“ řekl Yorochi a sledoval Kakuzu, který měl mírně ožehlý plášť a lehké tiky v pravém oku, protože byl pravou stranou blíž k paprsku.
Yorochiho však toto jutsu dosti zmohlo a tak s ním brzy přestal, ale i tak měl Kakuzu dost šrámů.
„Jsi slabý. Nevydržíš dlouho, tak zemřeš.“ řekl Kakuzu a rozběhl se k Yorochimu.
„Myslíš?“ zařval Yorochi mohutným a hlubokým hlasem.
Yorochiho kompletně obklopila černá Chakra a vytvořila mu jeden hadí ocas. Zuby se mu přeměnily na hadí a měl také hadí jazyk. U toho to však nekončilo. Hned se mu začaly objevovat další a další ocasy. Při druhém ocasu, se mu z krku začala uvolňovat Chakra a vytvořila mu hadí hlavu. Při třetím se mu vytvořila další hadí hlava, tvář se mu začala protahovat a připomínala hadí. Nos mu pomalu mizel a místo něj měl jen nozdry. Poté se objevil čtvrtý a okamžitě i pátý ocas. Yorochi si lehl na zem. Chakra mu zakryla kompletně nohy a ruce, takže nebyly vidět. Obličej úplně připomínal hada a objevily se mu další dvě hlavy. Chakrové hlavy se pokryly hadími lebkami a dále hadí páteří, která pokračovala, až na konce všech ocasů a z páteří vyrazily žebra, která dodělávala tu hrůznou podívanou.
„Zaplatíš za to, že si chtěl zabít mého Jinchuurikiho! Zaplatíš za to, že sis mě chtěl přivlastnit! Zaplatíš za to, že jsi spolupracoval s Orochimarem! Zaplatíš za to, že patříš k Akatsuki. A zaplatíš za to, že si mě vyzval na souboj!“ křikli postupně hlavy a Kakuzu začal couvat.
Hiko se také oddálila a pozorovala to strašné monstrum, ve které se Yorochi proměnil.
Jedna z jeho nově narostlých hlav se zarazila do země a bylo slyšet, jak praská půda. Kakuzu vyskočil vysoko, za ním vyletěla ze země ta hlava a otevřela tlamu.
Kakuzu se jen tak vyhnul, ale okamžitě po něm šla další hlava a další. Yorochi se stále měnil do chvíle, než měl sedm ocasů a sedm hlav a také byl hodně velký, jako několik domů.
Byl natolik děsivý a ničivý, že Hiko musela utéct pryč, aby jí omylem nezabil. Kakuzu se vyhýbal, seč mu síly stačily, ale bylo to hrozné. Yorochiho síla se znásobila tolikrát, že by porazil kohokoliv, ale výměnou za to zpomalil, ale ne dostatečně, aby bylo jednoduché se mu vyhýbat.
Yorochi po chvíli udeřil celým svým tělem do země a vypustil tak tlakovou vlnu, která mířila přímo na Kakuzu.
Kakuzu neměl šanci nijak uhnout, tak ho tlaková vlna chytnula a společně se stromy, které tam vyrvala, ho vzala pryč. Jela s ním až ke Kamenné vesnici, kde zničila velkou část té vesnice na prach.
Kakuzu to ku podivu přežil a někteří obyvatelé Kamenné také, ale pětina vesnice byla pryč. Místo ní tam byl kráter, který ukazoval směr, odkud přišel.
Yorochimu začal pomalu narůstat další ocas, což by znamenalo vypuštění démona. Ze zoufalství, aby tomu zabránil, tak udělal riskantní věc a vyslal ohromnou energetickou vlnu nahoru k nebi.
To mu sebralo téměř veškerou Chakru a energii, takže se okamžitě změnil zpátky do své normální formy. Byl však ve vážném stavu, protože ho ta démonní Chakra zranila a to dost.
Hodně krvácel a nemohl se ani pohnout. Naštěstí pro něj se Hiko nevzdálila tolik, takže si ho všimla a okamžitě mu přišla na pomoc.
Naruto a Hidan zaslechli tu tlakovou vlnu a následné otřesy, takže měli oba dojem, že tam někde někdo vytvořil zemětřesení, ale Hidanovi došlo, že by to mohl být Kakuzu a tak se vydal mu pomoci. Naruto se rozběhl za Hidanem, ale brzy zpomalil, protože byl ze souboje s ním hodně unavený.
Hiko mezitím odtáhla Yorochiho kousek blíž k Ohnivé, ale hlavně dál od toho místa, kde se proměnil z velké části na démona. Poté ho začala léčit, ale šlo to ztuha.
Přesně v ten moment se tam objevil Hidan, který začal zkoumat tu spoušť. Potom si všiml Yorochiho, který na tom byl špatně a tak se zasmál. Pomalu přišel k Hiko takovou opileckou a hravou chůzí. Hiko si ho vůbec nevšimla, protože jí léčení Yorochiho zabíralo všechnu pozornost.
„Tak, teď ji zabiju a tebe, ty démonní spratku, si vezmu s sebou jako suvenýr.“ řekl Hidan, když stál těsně u Hiko a Yorochiho, napřáhl svou kosu a chtěl s ní sejmout Hiko.
Kosa letěla dolu, když se zastavila. Hidan na ni tlačil, ale jako by mu odporovala nějaká neviditelná síla.
Pak si teprve všiml, že to dělá Yorochi, který pomalu a opatrně vstal. Yorochi poté udeřil Hidana pěstí do obličeje, pak do břicha a nakonec ho srazil k zemi kopem z otočky.
„Ty jsi stejnej, jak ten tvůj kolegáček. Co, kdyby ses po něm šel podívat? Najdeš ho na konci támhle té stopy.“ řekl Yorochi a ukázal na tu hlubokou rýhu, kterou způsobila tlaková vlna.
„Ani náhodou. Už jsem tak blízko, abych tě porazil.“ řekl Hidan, vyskočil na nohy, vytáhl nějaký bodec a chtěl zasáhnout Yorochiho.
Ten však bodec chytil do levé ruky, vytrhl ho Hidanovi ze sevření a zahodil ho. Poté z dlaně vyslal stlačený vzduch, kterým zasáhl Hidana a lehce ho odhodil. Hidana tím ještě víc naštval, ale Yorochi pokračoval s útoky za pomoci stlačeného vzduchu.
„Jdi do pr…e! Najdu si tě jindy a pak tě oddělám.“ křikl Hidan, vzal svou kosu a bodec a rychle pospíchal za Kakuzem.
Yorochi potom znovu spadl na zem a dostal se opět do bezvědomí. V ten moment tam dorazil Naruto, který pomohl Hiko s Yorochiho přepravou do Ohnivé.
Když přicházeli do Ohnivé, tak přeživší útočníci z Kamenné utíkali pryč, zpátky do své vesnice. Naruto se celkem divil, že už prchají pryč, ale Hiko mu objasnila to, co udělal Yorochi ve své démonní podobě.
Dostali se tedy s Yorochim zpátky do Ohnivé, kde hned na kraji stáli Shino a Shikamaru. Oba zhluboka oddychovali, ale jinak byli v pořádku.
„Ha, co si mysleli, že nás porazí tak malým počtem ninjů?“ řekl Shikamaru a pak si všiml zkrvaveného Yorochiho.
„Co se mu stalo?“ zeptal se Shino, když k nim přiskočil, aby jim pomohl.
„Podle toho, co vím, tak je dost možné, že za konec útoku může Yorochi. Nechal se totiž ovládnout démonem.“ řekl Naruto a s Hiko předali Yorochiho zdravotníkům, kteří ho okamžitě odnesli do nemocnice.
„Byl tak mocný a silný. A to i bez démona.“ řekla nahlas Hiko, která byla v něčem, co by se dalo nazvat šokem.
„Mám dojem, že to nebyl konec útoku.“ řekl někdo z davu ninjů z Ohnivé a Naruto se podíval za sebe, kde stáli v řadě ninjové z Ohnivé.
„Tajuu Kage Bunshin no Jutsu.“ pronesl Naruto, vytvořil dvojnásobek klonů, co bylo ninjů z Kamenné v té řadě.
„Zmizte, nebo…“ řekli Narutové a dvojice začaly vytvářet Rasengany.
Náhle se ninjové z Kamenné rozhodli zaútočit, tak slepě vyběhli dopředu, ale jako uvítání se každému dostalo jedním Rasenganem, i když ne v plné síle, protože Naruto měl taky dost po tom, co odolával Hidanovi.
Zničehonic se tam objevil Tsuchikage, který zastavil ten boj. Také přišel stařík, který vedl Ohnivou.
„Přestaňte. Nechali jsme se oklamat. Jeden z členů Akatsuki na mě použil silné Genjutsu, abych plnil jeho příkazy, ale naštěstí jsem se z toho dostal. Ukončete boje, nechceme další mrtvé.“ řekl Tsuchikage a Shikamaru si domyslel, že to musel být Uchiha Itachi.
„Naruto, nepotkali jste tu Uchihu Itachiho?“ zeptal se Shikamaru a od Naruta dostal rychle kladnou odpověď.
„Jo, ten tu byl. Ale Yorochi si to s ním vyřídil.“ řekl Naruto trochu sklesle, protože chtěl udělat víc, než jen bojovat s jedním ´´hlupákem´´ z Akatsuki.
„Tak proto je tu takový zmatek.“ podotkl jeden z ninjů z Ohnivé.
„Myslím, že by si Ohnivá zasloužila nějakou smlouvu o neútočení. Což se hlavně týká jich, kteří zničili takovou velkou část naší vesnice.“ řekl Tsuchikage, čímž vyvedl všechny z míry, až na Hiko.
„No, to byl vlastně… Ale nic.“ řekla potichu Hiko a podívala se směrem k nemocnici.
Když se Yorochi probral, tak byl hodně zmatený, hodně vysílený a hlavně v nemocnici, kterou poznával. Okolo jeho postele bylo několik geninů z Listové.
Byli tam Naruto, Kiba a Ino. Také tam byla Hiko a kousek od dveří byla Shizune s nějakým notesem.
„Uh… proč jsem v nemocnici v Listové? Co se stalo?“ ptal se zmateně Yorochi a všichni byli celkem nadšení z toho, že byl vzhůru.
„Konečně, trvalo ti to dlouho, než si se probral.“ řekl Naruto a Yorochi začal hledat někde na stěně nějaký kalendář.
„Byl jsi v limbu skoro měsíc. Jo, a díky za to krmivo. Sice je určené pro kočky, ale Akamarovi chutná a zdá se, že je po tom i silnější.“ řekl Kiba a ukázal na Akamara, který ležel na vedlejší posteli a převaloval se.
„Dobře, ještě není zcela v pořádku, tak jděte ven a navštivte ho, když tak zítra.“ řekla Shizune a vyvedla všechny ven, ale sama zůstala v tom pokoji.
„A teď mi něco řekni o těch z Akatsuki, proti kterým si bojoval.“ pronesla Shizune, vzala tužku a ten notes a připravila se k psaní.
„Eh… dobře. První tam byl Itachi Uchiha. Již se naučil ovládat Mangekyou Sharingan, pomocí kterého umí ovládat některá mocná Genjutsu. Jinak bojuje převážně mečem, zřejmě rozmýšlí taktiku a v boji je převážně klidný. Používá také silná ohnivá jutsu. Další tam byl Hoshigaki Kisame. Používá Suiton a svůj velký meč, který je z nějakých tvrdých šupin. Má velkou fyzickou sílu, ale moc si nerozumí s ostatními z Akatsuki, výjimkou je Itachi. Potom tam byl Hidan. Hidan je zbrklý, sprostý, hloupý, výbušný a občas i nemotorný. Používá kosu s třemi čepelemi a nějaké bodce. Je ale i silný a docela rychlý. Žádná jeho jutsu neznám. A poslední byl Kakuzu. Kakuzu se dlouhou dobu projevoval jako analytik, ale když se naštval, tak prostě šel do boje. Jeho tělo…“ řekl Yorochi a opět usnul.
Shizune si zapsala to, co řekl a okamžitě šla za Tsunade jí říct, alespoň některé údaje.
Ale jakmile vyšla ven z pokoje, tak se ozvaly otázky, které kladli převážně Naruto, Ino a Hiko.
„Kdy bude v pořádku?“ zeptali se Naruto, Ino a Hiko v jeden okamžik.
„Jestli je podobný v něčem Narutovi, tak za týden už bude zcela zdravý.“ řekla Shizune a pospíšila si za Tsunade, která netrpělivě očekávala nějakou předběžnou zprávu o síle Akatsuki.
Hned, jak Shizune odešla, tak šel i Kiba a za chvilku i Ino, takže tam zůstali jen Hiko a Naruto.
„Tak, půjdem domů?“ zeptal se Naruto, vstal a vydal se směrem k východu.
„Dobře, ale myslíš, že mi Yorochi odpustí, že jsem mu do teď žila v bytě?“ zeptala se nervózně Hiko a Naruto si dal ruce za hlavu.
„Kdo ví. Ale Yorochi je obvykle mírný, takže by měl… Větší problém bude, až se vrátí z nemocnice domu.“ řekl Naruto a začal nad něčím přemýšlet.
Mezitím došla Shizune k Tsunade a okamžitě jí řekla, co jí pověděl Yorochi o těch čtyřech z Akatsuki.
„No… je fascinující, že jim dokázal čelit najednou. Škoda, že nevíme víc o tom Kakuzovi. Snad se probere brzo a doplní informace. A teď zpět k tomu, co se stalo s Kamennou.“ pronesla Tsunade a podívala se z okna kanceláře na Konohu.
„Myslíte to se zmatením Tsuchikageho, nebo částečné zničení Kamenné?“ zeptal se Shizune a Tsunade se na i pomalu otočila.
„To částečné zničení. Ví se přesně, co to udělalo?“ zeptala se Tsunade a Shizune přikývla.
„Ano. Podle toho, co jsem zjistila, tak to byl projev Yamaty no Orochi. S tím musíme něco udělat. Kdyby se to samé stalo v Listové, tak…“ řekla Shizune, ale Tsunade jí zastavila.
„Ano, Bijuu jsou problém. A zvlášť, když tu jsou dva. Ale zase, teď Yorochi dost postrašil ty členy Akatsuki, takže by mohla Akatsuki dát na nějakou chvíli pokoj a mezitím nabírat nové síly. A, protože Yorochi jde po Orochimarovi, tak se Orochimaru bude také držet dál od Listové.“ řekla Tsunade, i když si nebyla zcela jistá svými slovy.
„Snad máte v tomhle pravdu.“ pronesla Shizune a zamyslela se nad katastrofou, kterou by způsobil jen jeden běsnící démon.

Poznámky: 

vysvětlení: Parusugan - Pulzní kanon
Technika je vytvořená z více typů Chakry, přesněji z Fuutonu, Katonu a Raitonu. Technika vytvoří před hrudí uživatele bílé světlo, které vystřelí kupředu jako paprsek ubírající do dálky. Paprsek má hlavní účel, zachytit v sobě nepřítele. Následně vypouští ze sebe uživatel impulzy rovněž nabyté elementární Chakrou. Impulzy automaticky vybuchují u nepřítele. Jejich výbuchy můžou vážně poškodit tělo nepřítele při přímém zásahu, jinak mohou vedlejšími efekty nepřítele popálil, paralyzovat, nebo zmást. Je to technika třídy A a výš.

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Inka009
Vložil Inka009, Pá, 2012-02-03 19:32 | Ninja už: 4981 dní, Příspěvků: 122 | Autor je: Prostý občan

Žiadne komentáre ?? tak tu je prvý : PARÁDNE FF Smiling Kakashi YES

!!!SPICE UP YOUR LIFE!!!

Podpis byl zkrácen z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Pá, 2012-02-03 19:35 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky za komentář.
To víš, ne všichni mají dost času si přečíst tak dlouhá dílka, jaká vytvářím já.
Proto ti ještě jednou děkuji za příspěvek.

Obrázek uživatele Inka009
Vložil Inka009, Pá, 2012-02-03 19:54 | Ninja už: 4981 dní, Příspěvků: 122 | Autor je: Prostý občan

Smiling Čas majú, ale Všetci su lenivý Laughing out loud Podľa mňa je tvoja FF jedna z najlepších na Konohe. Čítala som už veľa FF, ale väčšina bola krátkych a niektoré časti deja boli moc popreskakované. Ti píšeš úplne super: super postavy ,super dej,super jutsu ... všetko k sebe pasuje.. no proste LUXUSNÁ FF Smiling

!!!SPICE UP YOUR LIFE!!!

Podpis byl zkrácen z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Pá, 2012-02-03 19:56 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

No, z hlavní postavy taky bude pomalu superman. Laughing out loud
A to s tím, že jsou líní, no, já to nechtěl říct nahlas. Laughing out loud

Počkej, teprve vše přijde. Překvapivá jutsu, zvláštní postavy, velkolepé souboje. Já prostě píšu tak, že to postupně graduje.

Obrázek uživatele Inka009
Vložil Inka009, Pá, 2012-02-03 19:59 | Ninja už: 4981 dní, Příspěvků: 122 | Autor je: Prostý občan

Tak ja som to povedala Laughing out loud No a to sa mi na tom páči najviac Smiling (že to graduje) Som ešte len asi v polke a už mám dosť.. :)Idem hneď na ďalší diel Smiling

!!!SPICE UP YOUR LIFE!!!

Podpis byl zkrácen z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Pá, 2012-02-03 20:03 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Vážně moc a moc děkuji. Smiling

Obrázek uživatele Inka009
Vložil Inka009, Pá, 2012-02-03 20:08 | Ninja už: 4981 dní, Příspěvků: 122 | Autor je: Prostý občan

Shocked 250 A4 strán ? Jawdropping! ..... "spadla zo stoličky"
Tak určite jedna z najdlhších FF. Nech ti to vydrží Smiling

!!!SPICE UP YOUR LIFE!!!

Podpis byl zkrácen z důvodu nadměrné velikosti.