manga_preview
Boruto TBV 08

Dvě šelmičky v týmu č. 7 - 2.díl

2.
Naruto ještě teď otřesen z Maeminy rány se začervenal když zjistil, kdo ho táhne k ostatním. Sasuke se podíval na Naruta se smíchem ve tváři. Postupovali v cestě den za dnem, ale nikde nemohli najít ani známku po výskytu Akatsuki. Kakashi zastavil a prohlásil: ,,Měli bychom se zamyslet, Akatsuki mají rádi tvrdý boj a tak bychom se měli vydat na místo, kde jsou stopy po boji.´´ Na chvilku ztichl, ale potom zase ve své řeči pokračoval: Maemi-chan, Michiko-chan vy máte schopnost proměny ve zvíře. Mohly byste se proměnit a zkusit vystopovat poslední bojiště Akatsuki?" obě dívky přikývly. Michiko-chan se proměnila ve velkého vlka, z kterého šel strach a Maemi-chan v nebezpečného velkého tygra.
Obě dívky začaly kolem sebe "čmuchat" , aby našly poslední bojiště po Akatsuki, které mohlo být kdekoliv. Ve stejnou chvíli dívky ,,vyčmuchaly´´ stopu po Akatsuki a rychlostí blesku se vydaly po stopě. Dívky ve zvířecí podobě se hnaly za zápachem, ale když dorazily na místo, kde zápach končil zjistily, že celou dobu stopovaly jen staré protrhané ponožky, které tam někdo odhodil.
"Maemi-chan nic si z toho nedělej. I já si myslela, že to jsou Akatsuki. Prostě se naše nosy spletly no. Pojď, jdeme zpátky." pobídla Michiko Maemi ještě ve své zvířecí podobě a jak Michiko běžela směr zbytek týmu, nevšimla si jámy pod sebou a zahučela tam jen to zadunělo. Maemi rychle běžela směrem k jámě a poté pomohla Michiko nahoru, která už byla ve své lidské podobě. Michiko si odfrkla a se slovy "To se může stát jenom mně." Potom se znuděně loudala lesem. Po nějaké chvilce si Michiko všimla, že po svém boku nemá Maemi a tak se rychle ohlédla okolo sebe. Nikde však Maemi neviděla a proto se rohodla vrátit se zpět k místu, kam zahučela, jenže na dně té jámy ležela rozzlobená Maemi obalená větvičkami, trávou a listím a nadávala na celý svět.
Michiko se snažila Maemi uklidnit a potom vysvětlovala týmu, který se tam náhle objevil, co se stalo a proč se zdržely. Když to všechno ostatní slyšeli dostali záchvat smíchu a spadli do jámy, jenom Kakashi smutněl, protože jeho milované ponožky se zase někam ztratili. Maemi, úplně na dně přimáčknuta ostatními už byla opravdu rozzlobená a tak se její neovladatelné tělo přeměnilo opět ve zvířecí podobu. Ostatní vyletěli z jámy jako po výbuchu a pohled na odlétající parťáky Maemi tak uklidnil, až začala spokojeně vrnět. Naruto, který skončil na stromě, seskočil dolů a namířil si to rovnou ke spokojené, v tuhle chvíli i roztomilé Maemi. Sasuke, který přistál na skále seskákal dolů a zkoušel vytáhnout Sakuru, která uvízla hlavou v krtinci. Maemi se z ničeho nic rozeběhla proti Narutovi a nadšený Naruto, který si myslel, že Maemi běží za ním, se začal rozpačitě usmívat. Jenže Maemi ho dlouhým skokem přeskočila a začala za ním vesele vrnět, protože si hrála s jeho botou, která mu spadla, když letěl na strom.
"Zlá Maemi! Pusť to. Fuj je to. No tak buď hodná šelmička." snažila se Michiko donutit Maemi pustit Narutův škrpál. Maemi zasyčela na Michiko a potom vesele odtančila s Narutovou botou přímo do blízké jeskyně.
"Jej Maemi-chan počkej du s tebou." zakřičela Michiko a potom pronesla k ostatním: "Zůstaňte tady, tohle je jenom pro šelmičky chápete chlípníci?" a rozeběhla se za Maemi. Ostatní jen nechápavě sledovali věci co se kolem nich staly a Naruto se vesele umíval, protože si pomyslel, že se o JEHO botu perou holky. Tak si asi umíte představit jak Naruto vypadal: tupý výraz s úsměvem na tváři, radostí div neproskočil do nebe a v ruce držel mini vlaječku s nápisem Narutoo! Narutoo! kterou si vytáhl z kapsy.
"M-Maemi-chan? Jseš tady? Hele teď si nemůžeme hrát na schovku. Já vím, že seš hodná kočička a ráda si hraješ, ale už mě fakt děsíš. Kde seš s tou blbou botou?" zasyšela Michiko a najednou vrazila do něčeho/někoho měkkého a srazila to k zemi.
"Uf no tohle. To se mi snad zdá! Někdo objevil naši skrýš! Ale než to řeknu šéfíkovi podíváme se, kdo to je." řekl mužský hlas. Michiko se proměnila do své lidské podoby a začala pátrat po tmě, po nějaké známce života...

Poznámky: 

Tady je pokračování naší FFky. Snad se bude líbit Smiling

5
Průměr: 5 (4 hlasů)