manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto - Ultimativní zbraň 5

Díl 5.) Nepřátelé střeste se! Techniky, které svět neviděl
Narutovi zazářily oči, když slyšel o tom, že by ho Yorochi naučil jutsu, které zastaví vše, ale pak si řekl, že by to mohla být nějaká lest. Podobně, jako ty podvůdky, které mu dělá Jirayia.
Vzpomněl si na to, když Jirayia odešel a dal mu ten prázdný svitek místo tréninkového plánu.
„Proč ti nevěřím? Mně se to nezdá, že by někdo používal techniku, která zastaví jakoukoliv jinou techniku.“ zabrumlal Naruto a pohledem provrtal Yorochiho, který se usmál ještě víc.
„Když nevěříš, tak se přesvědč. Použij na mně Rasengan a já ho s klidem vyblokuji, uvidíš.“ pronesl Yorochi a Naruto se na něj podíval jako na nějakého blázna.
Naruto se na Yorochiho ještě chvíli díval a přemýšlel o tom, jestli udělat to, co mu Yorochi řekl. Myslel na to, že by ho mohl zranit. Neji ty dva pozoroval a myslel na to, že jeden z nich určitě neodejde po svých.
„Dobře, jak chceš. Kage bunshin no Jutsu.“ řekl po sobě Naruto, vytvořil si stínový klon, který mu vytvořil v pravé ruce Rasengan.
„Rasengan!“ křikl Naruto, jeho stínový klon zmizel a Naruto se pokusil vrazit Rasengan do Yorochiho.
„Ninpou : Teki o teishi suru no Jutsu!“ řekl Yorochi, udělal v rychlosti několik ručních pečetí a nastavil svou pravou ruku proti Narutovu Rasenganu.
Yorochiho ruka se pokryla šedozelenými šupinami, které změnily barvu na kovovou. Když Rasengan narazil do Yorochiho ruky, tak se ozval výbuch. Yorochi jen trochu couvl a svěsil pravou ruku, zatímco Naruto se vznesl, poté dopadl na zem a ještě udělal několik kotrmelců vzad.
Neji se podíval na Yorochiho pravou dlaň, která byla úplně v pořádku a potom na Naruta, který měl lehce ožehnuté oblečení. Naruto vyskočil na nohy a byl nadšen, když zjistil sílu toho jutsu.
„Ne, ne. Nejdřív ty pomoz nám, potom tě to naučím. Nyní, na trénink by se nám hodily dva tvé klony, aby mě Neji naučil jeden hmat.“ vysvětlil Yorochi a Naruta přešla počáteční radost, ale přesto se chtěl naučit tamtu techniku.
„Dobře. Kage bunshin no Jutsu.“ řekl Naruto a vedle něj se oblevily dva jeho stínové klony.
Naruto je poslal k Yorochimu a Neji a sám si sedl na zem a čekal.
„Byakugan.“ řekli Yorochi a Neji a aktivovali své Byakugany, při čemž jim okolo těch očí vystouply žilky, u Yorochiho vystoupli jen na levé straně.
„Dobře tedy. Nyní oba vidíme Tenketsu, čili Chakrové body. Pomocí Juukenu se snažíš zasáhnout ty body a tím způsobit nepříteli vážná zranění. Můžeš mu prakticky libovolně manipulovat s tokem Chakry, nebo ji úplně zastavit. Způsobíš touhle technikou i vnitřní zranění, protože útočíš na oběhový systém Chakry a ten tvořen trubicemi, které vodí Chakru celým tvým tělem. Problémem je, že abys vytvářel Chakru, tak tvé orgány jsou propojeny s těmito trubicemi. Když tedy zasáhneš trubici, tak poškodíš některý orgán. Všechno se to vytváří v prstech, přes které ty vypouštíš svou Chakru, vrážíš ji do protivníka a tím ovládáš jeho Chakru. A teď názorná ukázka Juukenu.“ vysvětlil Neji a dotknul se jednoho z Narutových klonů, který se okamžitě rozplynul.
„Něco podobného mi dávno vysvětlovali, ale stejně tomu stále nerozumím.“ řekl potichu Naruto a pozoroval, jak Yorochi útočí na jeho druhý klon, který se vzápětí rozplynul.
„Teorii znáš, umíš i lehce používat Juuken. Tak, zkus tedy na mě útočit a já se akorát budu bránit.“ řekl Neji a Yorochi přikývnul.
Yorochi začal útočit na Nejiho, který odkláněl jeho údery. Takhle pokračovali dlouho a Naruto tam u nich dokonce usnul. Po určité době se začal Yorochi zlepšovat. Jeho útoky byly rychlejší, byl kreativnější a údery byly silnější a tvrdší.
„Dost, stačí. Netušil jsem, že je někdo tak učenlivý a vytrvalý, ale já už nemůžu.“ pronesl zadýchaný Neji po třech hodinách tréninku a s Yorochim vypnul svůj Byakugan.
Během těch tří hodin si nedali ani malou pauzu, takže byli oba hodně unavení. Naruto konečně zpozorněl, vstal a šel k Yorochimu, který se svalil na zem. Neji se lehce nakláněl a tak si radši sedl na jeden pařez, který byl v okolí. Naruto si stoupnul na Yorochiho, který zhluboka oddychoval a měl zavřené oči.
Yorochi otevřel oči a Naruto ho překvapil, protože se na něj zblízka díval. Yorochi pak odstrčil Narutův obličej a posadil se.
„Co to děláš? Málem jsem spadl. Kdy mě naučíš tamto jutsu?“ zeptal se Naruto a Yorochi se zatvářil dosti kysele.
„Ufff… ty mě zřejmě nenecháš vydechnout, co? Hele, to jutsu je těžší kalibr a k jeho vytvoření se musíš naučit pořadí dvanácti pečetí. Naštěstí máš kliku a já je mám napsané na svitku. Takže, tedy máš svitek a nejdřív se je nauč.“ vysvětlil Yorochi a podal Narutovi nějaký svitek.
Když Naruto uviděl svitek, tak zabrblal a zdálo se, že je naštvaný. Přesto vzal zavděk i svitkem. Okamžitě ho otevřel a podíval se na pořadí ručních pečetí.
„Neji, děkuji za trénink. Takže, zase zítra, nebo tak někdy.“ řekl Yorochi, mávnul na Nejiho, který odcházel a ten jemně pokývnul hlavou.
„Yorochi, co budeme dělat?“ zeptal se znuděný Naruto a Yorochi vyskočil na nohy.
„Ty, abys to nevěděl. Je poledne, jdem se najíst a potom půjdeme za Hokage, aby nám dala nějakou misi. Nebo takhle, já za ní půjdu určitě, co budeš dělat ty, to nevím.“ řekl Yorochi a s Narutem vyrazil směrem k Ichiraku ramen.
Za půl hodiny tam došli a Naruto si objednal velkou hutnou porci ramenu, zatímco Yorochi měl nějaký hodně chudý ramen, který ani moc nejedl.
„Co je s tebou? Proč nejíš?“ zeptal se Naruto, po tom, co snědl svoji porci a dvě další.
„Naučil jsem se totiž jednu věc, abych měl démona pod kontrolou. Nevyužívám jeho Chakru k boji, ale k tomu, že ji proměňuji na životní energii, takže se vlastně krmím Chakrou démona, proto nemám hlad a taky je díky tomu ten démon slabší.“ vysvětlil Yorochi a pousmál se.
„Aha… moc tomu nerozumím, ale budiž. To já si raději dám něco k jídlu. To jsem se chtěl zeptat. Kde jsi sehnal to suprový jutsu?“ zeptal se Naruto, protože ho to zjevně hodně zajímalo.
„No, tu jsem sám vymyslel.“ odpověděl Yorochi, kopnul do sebe zbytek ramenu a podíval se na Naruta, který vyvalil oči.
„Sám? A takovouhle techniku? Neuvěřitelný.“ řekl heslovitě Naruto, zaplatil za oba dva a s Yorochim se vydal za Tsunade pro nějakou misi.
Když vešli do kanceláře, tak bylo vidět, že Tsunade není nejvíc nadšená a Shizune měla podobný obličej, ale kvůli něčemu jinému.
„Jdeme si pro misi, vážená Pátá Hokage.“ řekl Yorochi, uklonil se a Naruto se zasmál.
„Tohle je bábi Tsunade, nemusíš být tak slušnej.“ řekl Naruto a slyšel rozčílené Tsunadino mručení.
„Naruto! Občas si vezmi příklad z ostatních a chovej se uctivěji k nadřízeným ninjům. A k té misi. Obvykle bych dala Narutovi misi třídy D, nebo C, ale protože si s ním Yorochi, tak vám můžu dát i těžší. Slyšela jsem totiž, že se chováš velice spořádaně a poctivě trénuješ, i když zřejmě tvrdě, protože Neji si dal na dnešek volno od misí. Prý si ho unavil. Zpátky k té misi. Je to mise třídy A, protože máte za úkol najít a chytit jednoho nebezpečného zločince. Je to vrah na útěku. Možná má informace o Akatsuki a možná je s nimi v kontaktu, takže si dejte pozor. Jo, někoho s vámi pošlu, ale koho. Shizune, kteří geninové jsou ve vesnici?“ zeptal se Tsunade a Shizune jí podala seznam.
Tsunade se podívala na seznam a zjistila nemilou věc. Dala zpátky seznam a podívala se na ty dva.
„Jelikož ve vesnici jsou jen tři geninové, tak mám velice omezený výběr. Zvlášť, když Sakura musí cvičit a Neji je vyčerpán. Zbývá pouze Yamanaka Ino, tak pro ni, Shizune, pošli.“ řekla Tsunade, Shizune vyběhla z kanceláře a Naruto dostal takový zvláštní znechucený výraz.
Yorochi nevěděl, co dělat, tak si sedl na zem do tureckého sedu, přemýšlel, meditoval a koncentroval Chakru.
„Bábi Tsunade, to nemůžeme jít sami?“ zeptal se otráveně Naruto a Tsunade se zvedla z křesla.
„Naruto! Na mise se posílají tříčlenné týmy a vícečlenné, nikoli jednočlenné. A hlavně, když vím, že ty jsi nezodpovědný a nekontrolovatelný a tvůj kamarád má problémy s démony.“ řekla trochu naštvaně Tsunade a opět si sedla do pohodlného křesla.
V ten okamžik vešli do kanceláře Shizune s Ino, která dostala podobný výraz znechucení jako předtím Naruto.
„Ty?!“ řekla Ino, ukázala prstem na Naruta a pak si teprve všimla, že málem kopnula do Yorochiho.
„Uzumaki Naruto, Yorochi, Yamanaka Ino. Zde máte podobiznu toho muže a nyní vyrazte. Podrobnosti o něm a o misi jsou pod jeho fotkou. Velitelem týmu je Yorochi.“ řekla Tsunade a dala jim nějaký papír, kde byla fotka hodně nesympatického muže a jeho popis s popisem mise.
„Proč Yorochi?“ zeptal se Naruto a poté litoval, že se zeptal.
„Protože je z vás nezkušenější, protože je chuunin a protože jsem to řekl a teď padej!“ křikla Tsunade a Naruto, Yorochi a Ino vyběhli ven z kanceláře.
„Nezdá se vám děsivá?“ zeptal se Naruto a pak se podíval na Ino, která si stále prohlížela Yorochiho, i když Yorochi se díval někam pryč a nevšímal si jí.
„Eh… kdo jsi? Nikdy jsem tě tu neviděla.“ řekla Ino a podívala se Yorochimu do očí.
„Jmenuji se Yorochi a podle toho, co řekla Hokage, ty jsi Ino. Rád tě poznávám.“ pronesl Yorochi, uklonil se a Naruto se zasmál.
„Co to děláš? Jsi nějakej divnej.“ řekl Naruto a ještě jednou se zasmál.
„Mám v sobě gentlemana, ale tobě to nemá cenu vysvětlovat, že? A neprovokuj, nebo tě nenaučím to jutsu.“ řekl výhružně Yorochi a Naruto se přestal smát.
„Proč máš každé oko jiné?“ zeptala se Ino, kterou fascinovali Yorochiho oči.
„Protože v levém mám Byakugan a v pravém Sharingan.“ vysvětlil Yorochi a Ino si vzpomněla na Sasukeho.
Venku před budovou kanceláře se rozešli, aby si každý zabalil věci na cestu, protože museli jít hodně daleko. Ten vrah utekl do Čajové země a přece jenom to je kus cesty.
Yorochi šel s Narutem a u něj doma si do batohu, který si koupil cestou tam, dal náhradní oblečení a několik svitků. Mezitím si Naruto do svého batohu zabalil téměř všechny věci, co našel, takže musel zase nějaké vyndávat, protože batoh byl těžší, než co Naruto zvládl unést.
Za pár minut se sešli s Ino u brány z Konohy a vyrazili směrem do Čajové země. Naruto vystartoval energicky kupředu, ale ani Yorochi, ani Ino se tolik nehnali.
„Co se děje? Proč se loudáte?“ zeptal se rozčíleně Naruto a Yorochi jen povzdechl.
„Klid Naruto. Nevíš, že jsem tři hodiny v kuse cvičil s Nejim a ten si pro dnešek dal pauzu od misí?“ namítl Yorochi a Naruto se zklidnil.
„No, alespoň tam potkám Idateho.“ řekl Naruto a dal si ruce za hlavu.
„Mohla bych o tobě něco vědět?“ zeptala se Ino Yorochiho, který málem zakopl o vlastní nohu a začal zběsile kašlat.
„Ugh… Upřímně? Můj život nestojí za nic a to doslova, ale byla i období, kdy se mi dařilo. Třeba, když jsem se v osmi stal chuuninem, to byl v té době pro mě velký úspěch. Vzpomínám na to, jako by to bylo včera. Byl to skvělý pocit a hlavně, byl jsem nejlepším v celé zkoušce. Byl jsem jediný, kdo vyšel bez zranění.“ řekl Yorochi s takovým zasněným pohledem, protože to byla jedna z mála hezkých vzpomínek, co měl.
„Eh…no…A třeba něco bližšího, třeba, jak se jmenují tví rodiče, odkud vlastně pocházíš a taky mi musíš vysvětlit, proč máš v každém oku jinou kekkei genkai.“ řekla Ino a Naruto větřil problém.
„Rodiče jsem nikdy neměl, nevím, odkud přesně pocházím a ty kekkei genkai jsou způsobeny experimentem. To si chtěla slyšet?“ zeptal se Yorochi a Ino se zhrozila, protože měla pocit, že se ho tou otázkou dotkla, ale na Yorochim to nebylo znát.
„Promiň, zřejmě jsem nakousla něco živýho.“ řekla Ino a přemýšlela, jak Yorochi zareaguje.
„V klidu, můj život už je prostě takovej. Moc dobrých věcí se mi nestalo, toť vše.“ řekl Yorochi a pokračoval dál v chůzi.
Naruto zpomalil, aby se dostal blíž k Ino, protože jí chtěl něco říct, zatímco Yorochi zrychlil, aby hlídal vepředu.
„Na tohohle nemáš.“ řekl Naruto Ině, která dostala naštvaný výraz.
„Co tím jako myslíš?! Proč si myslíš, že ho chci?!“ řekla rozzuřeně Ino po tom, co chytla Naruta za mikinu a zacloumala s ním.
„On mohl být dávno jouninem a o někoho jako jseš ty, se určitě nezajímá.“ řekl Naruto, aby naštval Ino ještě víc, což se mu podařilo.
„Počkej, dostaneš nakládačku!“ křikla Ino, Naruto se rozběhl dopředu a Ino běžela rozlícená za ním.
Yorochi si povzdychl a vydal se urychleně za nimi, aby je ještě někdy dohnal.
Uběhlo několik dní a ti tři překročili hranice do Čajové země. Dokonce nedošli ani do prvního města, než Naruto začal dělat opět problémy. Ino ho měla plné zuby, ale Yorochi to s klidem přehlížel, i když ho občas upozornil na to, aby se trochu uklidnil.
Prošli prvním městem, kde se dozvěděli, kudy ten vrah utíkal a tak se za ním vydali.
Naruto si poté něčeho všiml a tak se radši Yorochiho na to zeptal.
„Hej, Yorochi, proč nenosíš čelenku?“ zeptal se a Yorochi nad tím začal přemýšlet.
„Ani nevím. Naruto! Dávej pozor!“ křikl Yorochi, ale pozdě a Naruto do někoho vrazil.
„Ty spratku, co si to dovoluješ?!“ zařval muž, do kterého Naruto vrazil, otočil se k nim a všichni tři zjistili, že je to ten vrah, kterého hledají.
„Ty jsi ten vrah!“ řekl Naruto a ukázal na muže prstem, ale pak dostal úder pěstí do spánku a ještě jednou se praštil do hlavy o strom, při čemž omdlel.
„Byakugan! Raiton : Mahi!“ křikl Yorochi, aktivoval Byakugan a ukazováčkem a prostředníčkem levé ruky se dotknul toho muže na čele, zadní straně krku a hrudníku u srdce.
Muž potom zajiskřil, jako by sáhnul do zásuvky a spadl na zem. Ino se lekla, že ho Yorochi tak bleskově vyřídil.
„Tys… ho… zabil?“ zeptala se a dala si ruce před pusu z nervozity.
„Ne, jen paralyzoval. Vylez! Vím, že jsi tu, Uchiho Itachi!“ křikl Yorochi, když se sklonil nad tamtím mužem a z křoví vylezl Itachi.
„Jsi celkem bystrý a rychlý, když si ho zneškodnil. Jen je škoda, že jsem to neviděl.“ pronesl Itachi a Yorochi deaktivoval Byakugan, aby Itachi neznal jeho kekkei genkai.
„Ino, vem Naruta a toho muže a stáhni se dozadu. A za žádnou cenu se ani koutkem oka nepodívej na Itachiho, jasné?“ zeptal se Yorochi, Ino kývla hlavou a odtáhla toho muže i Naruta dál od Itachiho.
„Zřejmě něco málo o mně víš, ale to ti nepomůže. Sharingan.“ řekl Itachi a v očích se mu aktivoval Sharingan, ale Yorochi se jen nahlas zasmál.
„To ty jsi málo informovaný. Já o tobě vím docela dost věcí. Jsi jeden ze dvou, kteří přežili masakr v klanu Uchiha, protože si ho sám provedl. Ušetřil si pouze svého mladšího bratr, Sasukeho, který je zrovna s Orochimarem, který býval s tebou v organizaci Akatsuki. Používáš vrozenou schopnost Sharinganu, ale díky tomu, že jsi zabil svého nejlepšího přítele, jsi získal Mangekyou Sharingan. Je to lepší verze, protože umožňuje používat velice silné techniky, které jsou téměř děsivé. Díky tomu si dal pěkně zabrat i Hatake Kakashimu. Jinak by se dalo říct, že jsi velice podprůměrný v Taijutsu, protože bezmezně spoléháš na své oči. Většinou chodíš všude ve dvojici s dalším členem Akatsuki, s Kisamem, ale ten tu zjevně není, nemýlím-li se? Také vím, že Akatsuki sbírá Bijuu, což jsou ocasí démoni. Ty a tvůj kolega Kisame máte za úkol sebrat Naruta, protože má v sobě Kyuubiho. Ale tuto misi jste radši pozdrželi, protože jste si uvědomili, jak těžké bude z něj vyndat toho démona. A vím jednu důležitou věc. Když mě zabiješ, tak nebudeš pochválen. Já jsem Jinchuuriki Yamaty no Orochi, což je osmiocasý démon a druhý nejsilnější z démonů, hned po Kyuubim.“ řekl velmi rychle Yorochi, čímž šokoval Itachiho.
„Oh, uchvátil jsi mě. Jsi zajímavější, než jsem si myslel. Ale proti mému Genjutsu nemáš šanci.“ pronesl Itachi, ale byl překvapen, když Yorochi pomalu začal zvedat hlavu, aby se mu podíval do očí.
„Byakugan a Sharingan. Říkal jsi něco?“ zeptal se Yorochi po tom, co aktivoval ve svých očích kekkei genkai.
V levém se mu objevil Byakugan a vystouply mu okolo oka žilky, zatímco v pravém měl Sharingan. Na Itachim bylo znát, že je nemile překvapen.
„Co jsi kruci zač? V jednom oku Sharingan a v druhém Byakugan?“ řekl Itachi, ale už zase svým klidným tónem hlasu.
„No dobře, ale tomuhle neodoláš. Mangekyou Sharingan.“ řekl Itachi a jeho Sharingan se změnil a vylepšil.
„Jsi hloupější, než jsem si myslel. Všude se o tobě traduje, jak jsi skvělý a silný, ale jsi pouze dobrý v Genjutsu. Ano, dobrý, ne nejlepší. Nejlepší v Genjutsu jsou někteří členové klanu Kurama, ale to bys mohl vědět. Díky Byakuganu prohlédnu skrz tvé iluze a díky Sharinganu je budu umět zkopírovat a budu moct předvídat tvé tahy a navíc. Nejsi jediný… Mangekyou Sharingan.“ řekl Yorochi a jeho Sharingan se vylepšil podobně, jako Itachiho.
„Parchante. Jak je tohle možný. Nejenže dokážeš to samé Doujutsu jako já, ale ještě vidíš skrz mé. Ale i tak ses v jedné věci spletl. Kisame, pojď.“ řekl Itachi a vedle něj se objevil Kisame.
Kisame zvedl svůj meč nad hlavu a rozběhl se na Yorochiho. V poslední vteřině Yorochi uhnul před čepelí toho meče. Poté si všiml, že Itachi vypnul svůj Mangekyou Sharingan a vydechoval, jako by dlouho běžel. Yorochi si uvědomil, že Mangekyou Sharingan hodně vyčerpává, tak také svůj vypnul, ale nechal si v oku normální Sharingan.
Kisame na něj útočil, ale marně, protože Yorochi věděl, kam udeří mečem předtím, než to Kisame udělal.
„Dobře tedy. Jsi rychlý a předvídáš mé pohyby, ale tomuhle se nevyhneš. Suiton : Suikodan no Jutsu!“ řekl Kisame, udělal v rychlosti několik pečetí a vyslal na Yorochiho vodní střelu ve tvaru žraloka, při čemž vytvořil i tu vodu na to jutsu.
„Hezoučké. Fuuton : Tsumetai kaze no Jutsu!“ křikl Yorochi, složil pět pečetí a z pusy začal foukat vítr.
Vítr byl ze začátku slabý, ale pak neuvěřitelně zesílil a navíc byl hodně chladný. Byl mrazivý natolik, že zmrazil Kisameho vodní techniku.
„Kisame, tak už se o něj postarej. Je to teprv kluk.“ řekl Itachi a tím lehce naštval Yorochiho.
Ino souboj sledovala z povzdálí a byla připravena bránit Naruto, kdyby se k ní dostali, ale hodně o sobě pochybovala.
„Ten Yorochi… je silný a má z těch dvou jen psinu. Nechápu, jak může být tak silný. Nebo… co když já jsem slabá?“ pomyslela si Ino a podívala se, jak si Yorochi vede.
„Suirou no Jutsu!“ řekl Kisame, když se nějak záhadně dostal za Yorochiho, ale bylo vidět, že jsou dva, jeden tedy musel být klon.
Než stačil Yorochi něco udělat, tak ho Kisame uzavřel do koule z vody. Kisame se potom zasmál a Itachimu se ulevilo, když viděl, že Yorochi je ze hry.
„Hezké, ale díky ti, že jsi mi ukázal techniku vodních klonů.“ řekli tři Yorochiové, kteří se tam objevili a každý z nich dal kunai na krk jednomu nepříteli.
„Kdy? Jak?“ zeptal se Kisame, který si toho vůbec nevšiml.
„Když jsi dělal Suikondan no Jutsu a klony, tak si toho zřejmě všiml a hned si jich pár vyrobil.“ poznamenal Itachi.
„A teď, kdybys byl tak laskav Itachi a vylezl. Ten tvůj stínový klon je vážně ubohost.“ řekl jeden Yorochi, bodnul Itachiho do krku a ten se rozplynul.
„Jsi velmi všímavý. Ale děláš chyby. Katon: Goukakyuu no Jutsu!“ křikl Itachi a odněkud z lesa vyšla obrovská plamenná koule, která zničila Yorochiho klony a Kisamův klon, který držel Yorochiho v pasti.
Yorochi vypadl mokrý z toho vodního vězení a zasmál se.
„Silné jutsu, ale nestačí na ty mé. Mám pro vás dva návrh. Když každého z vás porazím v samostatném souboji, do kterého nebude zasahovat nikdo jiný, tak si vemte toho blbečka, kvůli kterýmu tu jste a mě, ale Naruta necháte na pokoji. Zatímco, když zvítězím, tak si toho vraha vezmu já. Co vy na to?“ zeptal se Yorochi a Ino, Kisame i Itachi vyvalili oči.
Ani jeden z těch tří nemohl uvěřit tomu, co právě Yorochi řekl.
„Dobře, platí.“ řekl Itachi a tím překvapil i Kisameho.

Poznámky: 

vysvětlení: Ninpou : Teki o teishi suru no Jutsu - v překladu Ninja technika: Zastavení nepřítele
Toto je velmi silné obranné jutsu, kde se při nahromadění Chakry v ruce, pokryje ruka tvrdými šupinami, aby vydržela úder jakékoliv techniky na příklad Rasenganu, jak je uvedeno výše. Jeho provedení je náročné, co se týká koncentrace a rychlosti koncentrování. Jinak se tím dá zachytit téměř cokoliv, až na nějaké menší výjimky.

vysvětlení: Raiton : Mahi - Element blesk: paralýza
Je to z velké části jutsu podobné technikám ANBU na ochromení nepřítele, ale zde užívá Yorochi i Byakugan, díky kterému vidí Tenketsu, na které útočí právě tímto jutsu, aby byl efekt větší. Efektu, že paralyzujete protivníka, se nedosáhne až tak snadno, protože silné povahy, které nekoncentrují moc dobře Chakru, se mohou hlavnímu efektu vyhnout.

vysvětlení: Fuuton : Tsumetai kaze no Jutsu - Element vzduch: Ledový vítr
Jutsu, při kterém uživatel vytváří velmi chladný vzduch a fouká ho na nepřítele. Vítr je natolik chladný a má takovou rychlost, že ochladí i okolní prostředí a může zmrazit i vodu během několika chvilek. Toto jutsu se dá využít, jak útočně, tak i obranně.

Omlouvám se, že některé týdny vynechávám, ale mám občas problémy s připojením a s přístupností internetu. Další díl bude něco, tak se těšte.

4.875
Průměr: 4.9 (24 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, So, 2012-02-04 21:57 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

*kdo tvrdil, že nebude komentovat každej díl...? neznáš ho?*

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, So, 2012-02-04 21:59 | Ninja už: 4716 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

A díky, dík moc za komentáře. Smiling

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Čt, 2011-07-21 08:27 | Ninja už: 4716 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

A pro ty, kteří tohle náhodou čtou (jestli někdo takový je), tak v budoucnu se mi tam objeví hodně Doujutsu technik, které jsem si vymyslel.

Kakashi ^_^

Obrázek uživatele Sanny-chan
Vložil Sanny-chan, Út, 2011-11-29 18:23 | Ninja už: 4698 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Pěstitel rýže

já tedy čtua myslím že to čte hodně lidí jen jsou líní napsat komentář Laughing out loud

Všichni na tomhle světě jsou praštěný. Už jako dětem ve školce nám měli říct, že všichni jsou cáklí. Aspoň bychom pak neměli blbý pocit, když sami dospějeme ve cvoky.

Je těžké být debilem, konkurence je příliš veliká... a proto budu raději magorem! :3

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, St, 2011-11-30 09:12 | Ninja už: 4716 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

V tom máš pravdu. I když, jen někteří se dostali v mé sérii dál a těm děkuji. Eye-wink