manga_preview
Boruto TBV 09

Každodenní starosti 7

Další den nechal Hiashi svolat schůzi. Vlastně to byla Hinata, kdo si jí vydupal.
,,Otče jsem nervózní. Nikdy jsem před nimi nemluvila.''
,,Neboj se ty to zvládneš. Vzpomeň si, kdo je tu pán a největší šéf, což jsi teď ty a bude to v pohodě'' Všichni už byli shromážděni v místnosti, která byla určena ke schůzování klanu na kterém většina postarších členů spala.
,,Hiashi, co se děje, že si nás tak narychlo svolal?''
,,Moje nejstarší dcera má něco na srdci, co by vám chtěla říct. Jen chci říct, že je ode dneška konec těchto vašich tajných schůzí za mými zády a netvařte se tak překvapeně. Jste průhlední jako bublinková fólie.'' Potomhle výroku si Hinata už opravdu nebyla jistá, jestli jejímu otci nepřidávají do čaje nějaké drogy. Na sucho polkla a začala mluvit.
,,Vzheledm k vašemu poslednímu setkání, které se týkalo mé rodiny jsem si dovolila přinést tento svitek, který byl sepsán zakladatelkou klanu a tvůrkýni pečetě ptáka v kleci. Nejprve bych chtěla vědět proč chcete dát Yuki prokletou pečeť?'' Trochu se jí třásl hlas, ale vzpomněla si na to proč to dělá a uklidnila se. Naruto tady s ní nemohl být, protože se připravoval na svoje jmenování Hokagem. ,, Jak říkáte Hinata-sama druhá pečeť slouží ke stejnému účelu jako pečeť ptáka v kleci akorát že její nositel nemá byakugan. To dítě není z klanu, takže by mu měla být dána,'' promluvil jeden ze starších.
,,Máte pravdu, ale ne tak úplně ve všem. Pečeť byla vytvořena k ochraně tajemství byakuganu a po skončení útoků na Hyuuga klan měla být zrušena. Bohužel se na to pozapomnělo a od té doby vedli klan jen muži. A ta druhá byla už dávno zrušená a její použití je zakázané. Všechno je to tady napsané. To je vše, co jsem chtěla říct. Teď mne prosím omluvte musím se jít připravit. Hinata se otočila na patě a odešla. Hlavní dva představitelé rady se na sebe podívali a kývli. Byli rozhodnuti jednat.
,,Všichni se mají shromáždit před budovou kage. Chtějí jmenovat Uzumakiho Hokagem.''
V místnosti to začalo šumět jako v úle.
,,Nebojte se. Jen budeme muset odstranit o jednoho více. Vím přesně, kdo se na tu práci hodí a podezření nepadne na nás. Ještě dnes v noci bude klan v naší moci.

Mezitím se před budovou kage scházela celá Konoha. Nahoře v kanceláři byla podivná atmosféra. Tsunade měla menší frustraci z toho, že už tu nebude tak často vysedávat, volat Shizune a smát se tomu jak kličkuje mezi štosy papírů, lejster a svitků. Hinata už byla na místě a uklidňovala roztěkaného Naruta, který byl tak rozladěný, že pobíhal jako veverka nadopovaná kofeinem.
,,Babi, co Sasuke? Kde je tak dlouho? Je na té misi už skoro půl roku.'' Tsunade dělala, že nic neví i když to bylo jinak.
,,Neboj se Naruto-kun. Dneska se vrátil do vesnice. Sice jsem ho prvně nepoznala přes ty vousy, ale byl to on. Za chvíli sem přijde.'' Tsunade znervózněla. Abyc to vysvětlila. Na poslední oslavě Tsunadeniných narozenin hráli Sasuke a Shikamaru s Tsunade karty. O všechno, co dala do hry jí během dvou minut obrali. Potom se Sasuke rozhodl, že jí něco provede s jejím milovaným saké, které měla v kanceláři, která nebyla zamčená, takže si Sasuke nemusel namáhat svojí uchohovskou hlavinku napuštěnou alkoholem. Nasypal ji do celé bedny prášek do pečiva a pár láhví ji schoval, aby je hned nenašla. K Sasukeho smůle byl spatřen jak vychází z kanceláře nějakým hlídačem a ten si nenechal ujít, aby žalovat. Tsunade se bohužel stačila napít a chudáka Shizune poprskala. Hned jak zjistila, kdo to provedl jala se za to pomstít. Poslala Sasukeho na místo, které nebylo na mapě. Co se dělo na jeho cestě to už je jiný příběh, ale strávil tím bez mála půl roku.
,,Hinato můžeš prosím tě se mnu jít tam víš kam?'' Hinata věděla o co jde a s Tsunade odešla. Za chvíli přišel Sasuke, nebo spíše něco, co ho připomínalo.
,,Sasuke jsi to ty?'' Naruto nemohl uvěřit svým očím. Před ním stála osoba v potrhaných šatech s rozcuchanými vlasy a vousy. Zkrátka vypadal jako bezdomovec.
,, Kdo by to asi byl? Ta Tsunade to ji nedaruji. Kvůli ní vypadám takhle. Vidím, že jsem se vrátil včas. Tak co? Těšíš se?'' Naruto byl ještě omámen jeho vzhledem nebo snad pachem?
,, Ale jo. Mám jen trochu obavy z vysedávání v kanceláři. Ještě, že to za mě může babi převzít, když budu potřebovat.''
,,To zvládneš levou zadní. Jo tuhle jsem potkal Hinatu. Pořád je to kus ženský. Nechápu, proč jsi ji dávno všechno neřekl. Asi ji někam pozvu.'' Naruto se začal smát.
,,Sasuke zadrž. O to, kdo bude mít lepší holku už nebudeme soutěžit. Za prvé by se tebou v tomhle novém převleku nikam nešla a ani kdyby si se umyl a oholil tak ani potom ne a za druhé je moje žena.''
,,Ty jeden kanče, že ty jsi ji zbouchnul. To se dělá oženit se beze mě.''
,,Bylo to dost na rychlo. Je těhotná, ale to bylo až potom, co jsme se velmi divně vzali. Teď už není čas na vysvětlování. Hodně jsi toho tady propásl. Jsi prosím tě ze sebe udělat člověka.'' Naruto vykopal Sasukeho, který podivně zapáchal, aby měl ješě nějaký čas na přemýšlení. Hinata mu řekla, že má přesunout oslavy na zítra. Nevěděl vůbec proč, ale řekla mu, že to vysvětlí po jmenování. Po chvilce vstoupila do místnosti.
,,Už je čas. '' Vzala ho za ruku a pomalu šli na balkon. Tsunade už tam stála a křičela na dav dole aby držely ústa jinak jim udělá něco, co tu radši nebudu psát.
,,Já už to nevydržím,'' řekl Naruto a ryhle vtrhnul po svém na balkon.
,,Haaa! To jsem já váš nový Hokage Uzumaki Naruto!'' Začal hulákat na celé kolo a hned schytal ránu od Tsunade. To všechny přítomné náramně pobavilo.
,,Tak vidím, že už nemá cenu něco říkat. Naruto to udělal po svém. Pořád v něm vidím toho prcka, co po mně chtěl, abych se stala Godaime.'' Tsunade byla tak dojatá, že se rozbrečela a radši se stáhla dozadu.
,,Hinata-chan pojď sem. Za to, že tady teď stojím vděčím hlavně tobě. Vždy jsi stála za mnou, podporovala mě a důvěřovala mi. Jsi ten největší poklad jaký mám.'' Hinata byla v rozpacích.
Tsunade už se uklidnila a shodila Naruta dolů.
,,Pěkně se jdi pomazlit se svými občany.'' Naruto padal a padal až dopadl na zem, ale hned byl zvednut a podávali si ho vrhem. Na konci si ho hned odchytila Hinata.
,,Pojď musíme jít. Nemohli si vybrat lepší den pro naší vraždu.''

4.9375
Průměr: 4.9 (32 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mullyda
Vložil Mullyda, Po, 2011-10-17 20:06 | Ninja už: 5146 dní, Příspěvků: 328 | Autor je: Pěstitel rýže

Sem rád že sem na to po čase zase narazi. Neodolal jsem totiž a přečet sem si to znova - a co nevidim - DALŠÍ DÍL!!! Ať žijou NaruHina-maniaci!!!

Oculum pro oculo, Dentum pro dente et Malum pro malo.
Me-ni wa me-o, Ha-ni wa ha-o to Aku-ni wa aku-o.
Oko za oko, Zub za zub a Zlo za zlo.

Obrázek uživatele Emi no Maitsuki
Vložil Emi no Maitsuki, Pá, 2011-07-22 17:19 | Ninja už: 4709 dní, Příspěvků: 229 | Autor je: Prostý občan

Nejlepší bylo to s tim Sasukem Smiling. S nim to bude zajímavý, bych řekla. Prej "Ty jeden kanče, že ty jsi jí zbouchnul" to mě dostalo. Má to takovej lehkej nádech humoru. Což je ještě zábavnější. Laughing out loud

Naruhina 4rever!
Antisakurafan!
Sláva Jashinovi... a Hidanovi ,kterej Jashinovu víru "provozuje"!
Oblíbený citáty: Bez práce nejsou koláče, ale bezva život
Kůň je nebezpečný zepředu-blbec, ze všech stran.
Kdybych měl na vojně tisíce a v civilu jen h***o-vzal bych to h***o do ruky
do ruky a zařval bych: "SBOHEM VOJNO!"
Otevřete brány do světa anime...

Obrázek uživatele orezko
Vložil orezko, Pá, 2011-09-16 17:13 | Ninja už: 4681 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

Jo to s tím kancem mně taky dostalo Smiling!!! Jo a chci další díl, PROSÍÍÍÍÍM!!!

Obrázek uživatele Tsunade-neechan
Vložil Tsunade-neechan, St, 2011-06-15 13:35 | Ninja už: 5362 dní, Příspěvků: 303 | Autor je: Prostý občan

Já nevěřila, že tento někdy Den nastane, že zase začneš psát! Laughing out loud Prosím Tě, hlavně v tom pokračuj, je to nádherná povídka a určitě si zaslouží pořádné zakončení.

Copak asi dělala Konan, než potkala Nagata a Yahika? FF - Příběh Konan
I Uchihové mají sny... FF - Co si Sasuke přeje k Vánocům?
Povídka inspirovaná Sasorim FF - Loutkař
Přeju příjemnou četbu a doufám, že se budou líbit. Smiling Za kritiku nebo výtku budu jedině vděčná...

Obrázek uživatele XlameCz
Vložil XlameCz, Po, 2011-06-13 21:56 | Ninja už: 4775 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

úžasný, famózní, nepřekonatelný jinak se to nedá napsat a s tim smyslem pro humor ma AminQa recht proste takovej nenucenej a dobrej ..... veverka na kofeinu XD se tomu budu smáát snad jestě ve spaní XD

Jsem lama a jsem na to hrdej. Pokud se někmu nelíbí ať si nechá pro sebe, sežene si draka a pak si to přijde rozdat Jezdec proti Jezdci Sticking out tongue
a samozřejmě Odkaz dračích Jezdců RULES
Z popela oheň znovu vstane,
ze stínu světlo vzejde náhle.

Obrázek uživatele Miyu-chan.
Vložil Miyu-chan., Po, 2011-06-13 21:05 | Ninja už: 5460 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

Děkuju to si ani nezasloužím Smiling
Ami většinu času si nepřipadám vtipná, takže dekuju Laughing out loud

Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Po, 2011-06-13 16:26 | Ninja už: 5211 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

"veverka nadopovaná kofeinem" - Ja som z toho nemohla! Laughing out loud
5* Smiling Úžasný dielik, ako samozrejme vždy. Od teba sa ani nič iné nedá očakávať. ;-)

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Po, 2011-06-13 16:11 | Ninja už: 5511 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

ááá dokonalé!!! Laughing out loud nejvíc se mi na týhle povídce líbí asi ten tvůj nenucenej smysl pro humor Laughing out loud je pst takovej přirozenej Laughing out loud kupříkladu veverka nadopovaná kofeinem a pak sasuke "výlet" Laughing out loud super Laughing out loud