manga_preview
Boruto TBV 10

Bolest Světu: 22. Tým Gai

Dívka se rozhlížela po své rodné vesnici a hledala, kde se skrývá protivník, který se jí právě ztratil z dohledu. Najednou se z jednoho domu ozval výbuch. Dívka okamžitě zpozorněla, vytáhla si kunai a běžela do kouře. Když si sedl prach, zjistila, že našla svého protivníka.
"Takže jsi mě konečně našla?" podíval se na ní plešatý muž s rinneganem v očích.
"Tady končíš… Peine." odpověděla mu Tenten a sundala si ze zad svitek.
"Uvidíme… holčičko." odskočil od ní Pein.
Potom ze sebe strhl plášť, a postupně se mu tělo změnilo, vyrostly mu další dva obličeje, a další dva páry rukou, a ze zad mu trčel kovový ocas.
"To je nechutný." ušklíbla se Tenten.
Peinovi pak z rukou vyjely šedé tyče, a rozeběhl se proti Tenten, která začala ze svitku vyvolávat zbraně, a vrhat je po něm, Pein je ale bez větších problémů odrážel, a tak to Tenten po chvilce vzdala, a odskočila od něj dál.
"To se mě tak bojíš, že ode mě musíš pořád zvětšovat vzdálenost?" posmíval se jí Pein.
Pak začala vyvolávat kunaie s výbušnými lístky a házet je po něm, ty ale odrážel pomocí svého ocasu, a tak ho výbuchy nezasáhly. Pak si vytrhl ruku, namířil jí na Tenten, a vypálil z ní několik raket. Sice jim uhnula, ale několik domů v okolí výbuchu bylo naprosto zničeno.
"Tohle má sílu jako několik desítek výbušných lístků. Asi s ním budu muset bojovat na blízko, jinak mě těmi bombami za chvíli udolá." pomyslela si Tenten.
Pak opět vytáhla svitek, přivolala si ze svitku naginatu (japonské kopí, se kterým jde podat i sekat), a běžela proti Peinovi. Ten si mezitím zase dal ruku zpět na své místo, a rozeběhl se proti ní, přičemž měl v rukách tyče. Když k němu Tenten doběhla, okamžitě začala zběsile útočit, ale zatímco ona měla jen jednu zbraň, její protivník měl dvě a k tomu ještě ostrý ocas, kterým také útočil. Asi po minutě od něj Tenten odskočila, kromě mnoha škrábanců od ocasu měla Tenten ještě ránu v rameni, kam se ji Peinovi podařilo bodnout, a řeznou ránu na levém stehně, kam jí zase zasáhl jeho ocas. Proto se rozhodla změnit taktiku. Místo kopí si teď přivolala dvě kosy spojené řetězem (nevím jak se tak zbraň jmenuje), a opět vyrazila do útoku na Peina, který byl téměř nezraněn. Kvůli zraněním byla sice něco pomalejší, ale řetězem se jí podařilo omotat jeho ocas, pak se mu neuvěřitelnou rychlostí vyhoupla na záda, kde si vytáhla kunai, a zabodla ho Peinovi do zad. Ten se tam skácel k zemi.
"Uf… to bylo těsný." oddechla si kunoichi, ale musela se chytnout za nohu, protože jí projela velká bolest.
"Už se nebudu takhle rychle pohybovat, protože by se mi ránu otevřely ještě víc, a pak bych už asi nebyla bojeschopná. Neji, doufám, že jsi v pořádku." podívala se Tenten k obloze, pak se ale polekaně podívala zpět.
"To není možné, vždyť jsem tě zabila." zírala na něj s úžasem v očích.
"Trochu jsem tě podcenil, to se ale už nestane." vytáhl si Pein kunai ze zad, a tentokrát si vzal tyč do každé ruky, takže jich měl šest. Tenten věděla, že tentokrát by proti němu neměla na blízko ani na dálku vůbec žádnou šanci, a tak vyskočila na střechu nedalekého domu, vytáhla svitek, a zase na něj začala útočit výbušnými kunaii s výbušnými lístky, ale on je hravě rukama a ocasem odrážel. Po chvilce mu ale přišlo divné, že nevybuchovaly. Podíval se na zem, a uvědomil si, že tam leží docela dost nevybouhlých lístků, a tak se pokusil odskočit zpět tam, kde s Tenten bojoval před tím, ale ve chvíli, kdy dopadl, pod ním vybouchla země.
"Tolik ses soustředil na jednu past, že sis ani nevšiml další." pousmála se Tenten.
Když se usadil kouř, ležel tam v kráteru Pein, kterému výbuchy zničily obě nohy.
"Jak… vždyť jsi tam žádné lístky nedávala?" ptal se jí chraplavým hlasem.
"Lístky, které tam ležely, jsou speciální. Vyrobila jsem si je sama, jsou potaženy speciálním chakrovým nátěrem, který mění svou barvu podle pozadí, takže na zemi jsou téměř neviditelné. Dala jsem je tam ve chvíli, kdy jsem s tebou bojovala na blízko. Proč myslíš, že jsem bojovala tak špatně? To, že jsem na tebe potom zaútočila z dálky, bylo plánované, protože jsem nenechala vybouchnout lístky, předpokládala jsem, že před nimi dříve či později uhneš, jediné místo, které jsem nezasypala, bylo to, kde jsem měla umístěnou tuto past. To je tvůj trest za to, že jsi napadl Konohu." Tenten ho zasypala ohromným množstvím výbušných lístků, které už nemohl odrazit.
Pak je nechala vybouchnout. Výbuch mnohonásobně zvětšil kráter, co tam byl předtím. Tenten ještě počkala, než se usadí prach, aby si byla jistá, že nepřítel je mrtev. A ve chvíli, kdy se usadil, zamířila zpět na náměstí, protože z Peina toho už moc nezbylo.

"Hej, stůj!" volal mladík v zeleném na utíkajícího člena Akatsuki.
Ten se ale jen otočil na svého pronásledovatele, když ho ale spatřil, mladík mu zmizel z očí, objevil se nad ním a skopl ho směrem k zemi. Člen Akatsuki prolétl domem, dole narazil do podlahy.
"Síla mládí opět vítězí!" zajásal Lee, a z domu právě vyšel vysoký muž s modrou pletí, který se na něj šklebil.
"Zase ty? Ne počkat, jsi sice tomu tupcovi, co mě porazil, dost podobný, ale nejsi on. Kde je?"
"Myslíte Gaie-sensei? Tak ten je už dva roky po smrti." sklopil hlavu Lee.
"Škoda, chtěl jsem ho zabít sám. Ale alespoň budu mít příležitost se zbavit tebe. Před tím se tě ale zeptám, nevíš, kde je moje Samehada?" ušklíbl se na Leeho.
"Ne." odpověděl mu mladík, a vyrazil proti němu.
Kisame po něm hodil několik kuaniů s výbušnými lístky, ale Lee se jim hravě vyhnul, a pokračoval proti němu. Lístky vybouchly kdesi za ním.
"Co se dá dělat?" povzdech si žraločí ninja, a vytáhl ze zad katanu.
Lee na něj zaútočil, ale Kisame ho vykryl mečem, a následně po něm seknul, ale Lee se útoku vyhnul. Kisame po něm zase hodil lístky, ale i těm Lee uhnul, takže opět vybouchly kdesi daleko za ním. Když už byl skoro u něj, Kisame sepjal ruce a zvolal "Suiton: Bakusui Shouha!", a poté z pusy vyplivl ohromnou masu vody.
"Tak proto jsi po mě hodil ty lístky, abys zničil několik domů, a nevytekla ti tahle voda." konstatoval Lee, který stál na nedaleké střeše.
"Vidím, že jsi mnohem pozornější než ta obluda, se kterou jsem bojoval naposled." otočil se na něj Kisame.
Voda v ulici už vystoupala do výšky asi desíti metrů, a Lee se rozhodl zaútočit. Vyskočil proti Kisamemu, ale těsně před tím, než ho měl udeřit, se člen Akatsuki ponořil pod hladinu. Lee se také potopil, protože se ho potřeboval zbavit co nejdříve, aby se už mohl vrátit za Narutem a ostatními. Když se ale ponořil pod hladinu, zjistil, že se ve vodě skoro nemůže hýbat.
"Máš pravdu, byla to past. Navíc jsem do téhle vody napustil hodně své chakry, takže se tady budeš mnohem hůře hýbat než na vzduchu. A díky tomu také mohu tou masou vody pohybovat, kdyby ses náhodou snažil nějak dostat ven." šklebil se na něj Kisame.
"Kuchiyose no jutsu!" ve vodě u Kisama se objevilo velké hejno žraloků, kteří si to mířili přímo na Leeho. Ten si proto sundal závaží, a i když byl ve vodě, tak ve chvíli, kdy dopadla na dno, se zvedl veliký oblak bahna, který vodu zakalil, takže ani Lee ani Kisame ani jeho žraloci neviděli dál, než na dva metry. Lee se pak byl nucen začít bránit před hladovými žraloky, kteří ho v jednom kuse napadali. Jedno z nich se ho podařilo kousnout do ruky, a i když ho Lee v mžiku zabil, rána, kterou tam nechal, začala krvácet, což vyburcovalo ostatní žraloky. Poté už bylo mnohem těžší se návalům útočících žraloků bránit.
"Asi "to" budu muset využít." pomyslel si Lee, kterému už docházel dech "Kaimon… kai!"
Lee znovu hodně zrychlil, prokličkoval mezi žraloky, a vyplaval na hladinu.
"Čekal jsem tu na tebe." ušklíbl se na něj Kisame, který stál na hladině pár metrů od Leeho.
"Suiton: Suikoudan no justu!" z vody se zformoval proud, který mířil rovnou na Leeho.
"Jestli mě tohle zasáhne, tak už nebudu schopen se ubránit žralokům." pomyslel si Lee "Shoumon… kai (čtvrtá brána)!"
Najednou zmizel Kisamemu z očí, objevil se za ním, a než stihl žraločí ninja cokoli udělat, dostal takovou ránu, že prolétl několika domy, a zastavil se až o 200 metrů dál, když narazil do ohromného stromu. Sotva ale stihl vstát, a Lee už stál nad ním. Kisame se připravil do obranné pozice, ale Lee ho vykopl do vzduchu, pak se objevil za ním, a omotal ho obvazy, které měl na rukou.
"Ura Renge!" řekl Lee, když se i s Kisamem otočil zase dolů, roztočil se a i se svým protivníkem narazil do země. Když od Kisama poodstoupil, všiml si, že už nedýchá. Proto k němu přišel blíž, zkontroloval tep, díky čemuž zjistil že Hoshigaki Kisame je po smrti. Tak se otočil zpět, a vyrazil za Narutem.

"Hakke Kuushou!" kolem Kakuza prolétl vzdušný vír.
"Takže jsi konečně zastavil." stál kousek od něj mladík s dlouhými hnědými vlasy, a byakuganem v očích.
"Dneska ti mladí nemají žádnou úctu ke starším. Jak se jmenuješ mladíku?" zeptal se ho bývalý pokladník Akatsuki.
"Hyuuga Neji, zapamatuj si to, protože to je jméno muže, který tě zabije."
"Hyuuga Neji… už si vzpomínám. Tvé přání ti bohužel nemohu vyplnit, protože je na tvé jméno vypsaná odměna padesát miliónů ryou, a peníze jsou potřeba."
"Hakke Kuushou!" Neji na něj opět na dálku zaútočil, ale Kakuzu útoku uhnul.
"Povolný asi nebudeš, co? Tak nic." Kakuzovi za zad vylezly čtyři černá stvoření, každé s jinou maskou, a postavily se vedle něj.
"Fuuton: Atsugai!" jedna z masek se otevřela, a na Nejiho ze z ní vyvalil ohromný vichr, který byl tak silný, že trhal střechy domům okolo.
"Hakkeshou Kaiten!" Neji se roztočil, aby útok odvrátil, a naštěstí se mu to také podařilo.
"To nebylo vůbec špatný. A co tohle, Raiton: Gian." další z masek zaútočila pomocí blesku, a tak byl Neji nucen opět využít víru proroctví.
"Tahle technika tě musí stát spoustu chakry. Takže na tebe půjdu jinak." stvoření s maskami Nejiho obstoupily "Katon: Zukkoku!" další maska zaútočila pomocí ohnivé techniky.
"Ještě jsem neskončil, Suiton: Teppoudama!" postupně zaútočily všechny čtyři masky, takže Neji byl nucen zase využít víru proroctví.
"A co teď?" usmál se na něj Kakuzu, a na Nejiho zaútočily všechny čtyři najednou.
Neji se tudíž zase roztočil, ale tlak od všech masek nepřestával. Asi po třech minutách už byl Neji unavený, ale útok už naštěstí skončil. Ovšem během něj se masky k němu stále přibližovaly, protože z větší blízkosti byly techniky ničivější, takže se už dostaly do dosahu nejiho technik.
"Hakke Hyakunijuuhachi shou!" Neji se připravil do bojové pozice a zaútočil "Ichi shou…“ pak přiskočil k další masce "ni shou…“ a takhle to pokračovalo "yon shou… hachi shou… juu roku shou… sanjuu ni shou… rokujuu yon shou… hyaku nijuu hachi shou!" Neji skončil, a všechny masky se přestaly pohybovat.
"Tohle bylo sice dobré, ale na jejich zničení to stačit nebude." podíval se na Nejiho Kakuzu.
"Kdo říkal, že jsem je tímhle chtěl zničit?" usmál se Neji, a přiskočil k jedné z masek a vrazil do ní rukou "Juuken!".
To samé pak udělal s další, ale když chtěl zaútočit na třetí, přiskočil k němu Kakuzu, a rukou ho odmrštil do nejbližšího domu. Stvoření, která zasáhl Neji juukenem, spadla na zem, a jejich masky se rozpadly.
"Kvůli tobě si teď budu muset hledat nová srdce. Tvé bude první." přicházel k němu pomalu Kakuzu.

Lee skákal z jedné střechy na druhou, kvůli otevření čtvrté brány trochu pomaleji než obvykle, když vtom si všimnul nedaleko od sebe výbuchu.
"Tam bude určitě někdo z našich, pomůžu mu, a pak se spolu vydáme za Narutem." pomyslel si a zamířil k místu, odkud výbuch slyšel.
"Když přiběhl blíž, všiml si Nejiho, kterého právě kakuzu odpálil do jednoho z domů, a pak za ním šel.
Leemu se už trochu vrátila jeho rychlost, a tak rychle přiskočil ke Kakuzovi, a odkopnul ho zase zpět.
"Takže švábi se tady začínají rojit?" řekl Kakuzu, když vstal, protože se k Leemu přidala ještě Tenten, která si také všimla nedalekého výbuchu.
"Neji, jsi v pořádku?" okamžitě za ním běžela, a pomohla mu z trosek.
"Ten chlápek je pěkně silný, sice jsem se už zbavil dvou jeho masek, ale také už jsem skoro bez chakry." odpověděl jí.
"Neboj se, síla mládí nás povede, a navíc už jsme tu tři, takže nemá přesilu. Já si beru toho Kakuza, vy si rozdělte zbytek." řekl Lee, zmizel, a objevil se za Kakuzem, po kterém se hned ohnal.
"Tak já si beru toho nalevo, ty se Neji postarej o toho napravo… ale hlavně se nepřemáhej." podívala se na něj Tenten, a také se rozeběhla za svým protivníkem.
Proti Nejimu stála maska, která využívala blesky, a právě se na něj chystala zaútočit. Neji proto opět použil Kaiten, ale tentokrát se k masce během jejího útoku přibližoval. Sama totiž byla mnohem slabší, než když jich bylo víc. Když už byl skoro u ní, tak přestala s útokem, a pokusila se ustoupit, ale přesně to Neji čekal, a využil rotaci z Kaitenu, aby nabral rychlost, a zasáhl jí juukenem, načež se maska rozpadla.
Tenten bojovala proti masce, která využívala vodních technik. Když se k ní Tenten trochu přiblížila, maska na ní zaútočila vodním proudem. Tenten se proto útoku uhnula, a vyvolala si štít. Když na ní maska zaútočila znova, Tenten se štítem bránila, i když byla technika velice silná. Po třetím útoku už byla unavená, takže před dalším vyskočila na střechu jednoho z domů, a zasypala masku deštěm zbraní. Ta je sice odrazila, ale Tenten je pomocí strun ovládala, a napadla stvoření ze všech stran, proti čemuž nemělo žádnou šanci.
Lee mezitím bojoval proti Kakuzovi, který byl sice velice silný, ale rychlost nějak závratnou neměl, čehož Lee velmi dobře využíval, a proto se Kakuzu nezmohl na žádný efektivnější útok. Naštěstí byl Neji se svým protivníkem po chvilce hotov, a nenápadně se dostal za Kakuza, který právě uskočil před Leeho kopem, a zezadu ho zasáhl juukenem do srdce. Člen Akatsuki padl mrtvý na zem, a tým Gai pokračoval v cestě za Narutem.

Poznámky: 

Dneska je to trochu se zpožděním, za to se omlouvám (včera jsem měl nějaké problémy, takže to nešlo), ale i tak doufám, že se vám to bude líbit. Prosím ohodnotit a hlavně okomentovat.

5
Průměr: 5 (13 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, So, 2011-05-28 15:29 | Ninja už: 5244 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Tým Gai, dobrý ako vždy.

Smiling Teším sa pokráčko. Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2011-05-24 20:49 | Ninja už: 6094 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.