manga_preview
Boruto TBV 09

Kyuubi no Naruto – část 2 – Temnota

„Naruto…“ řekl příjemný ženský hlas.
„Vážně jsem něco slyšel nebo má mysl začíná blouznit?! A i kdybych doopravdy něco slyšel, co to bylo?“ tázal se sám sebe Naruto.
„Naruto…“ ozvalo se znova. Tentokráte však, o něco více, hlasitěji a zřetelněji.
„Kdo jsi?!“ zeptal se Naruto spíše sám sebe než toho hlasu, který slyšel.
„Naruto…“ ozývalo se znovu v temnotě. „Naruto… Co se ti to stalo?“ pokračoval hlas.
„Kyuubi!“ byla první myšlenka co ho napadla, ale zde v tomto temném světě, kde mu zůstala pouze mysl, byla jeho myšlenka hned vyřčena.
„Coožee?!“ rozčiloval se ženský hlas, o dost méně příjemným tónem než jaký měl před chvílí. „Takto teda jako ne!“
„Kdo teda jsi?“ Zeptal se Naruto. Nyní si byl stoprocentně jist, že si nepovídá sám se sebou, ale s nějakou další osobou. Kde se tu však vzala. Byl snad už mrtvý. Přemýšlel.
„Ne nejsi mrtvý.“ Odpověděl mu hlas. „Kdo jsem Naruto?“
„Ano kdo jsi a co tu vůbec vlastně děláš?!“ nepřestával se vyptávat Naruto. Začínal nabývat pocitu, že něco nebo někoho vidí. Postava byla celá rozmazaná, ale byl si jist, že se jedná o ženu. Tedy alespoň tak usoudil, podle hlasu, který k ní nejspíše patřil.
„Já jsem tvá…“ další slova nebyla zapotřebí. Naruto přesně věděl, o koho jde, i když ji nikdy předtím neviděl, věděl, že je to jeho matka. Avšak, nebylo jí dovoleno říct více. Byl zase v temnotě sám. Co se stalo?

Mezitím v tréninkové místnosti:

„Naruto… Myslím si, že bys měl vědět, jak máš jako jinchuuriky bojovat. Nemůžeš se na chakru lišky pořád spoléhat a navíc… No jo, ale ty jsi chakry spojil. Hmm. Takže pro tebe to teď asi nepředstavuje žádné riziko. Uvidíme.“ Řekl Bee.
„Co pro mě nepředstavuje žádné riziko.“ Zeptal se Kyuubi.
„V prvním kroku, by ses měl změnit na lišku, ale v tvém případě to nebude možné, což vylučuje všechny další jinchuurikiho techniky. Takže budeš muset zdokonalit ty svoje.“ Odpověděl Bee. Kyuubi věděl jaké Naruto používal techniky, ale jeho nejsilnější vycházeli ze Sage módu, který on však neuměl. Zatím neuměl.
„Zkusím ten jeho rasengan.“ Dostal nápad. Začal tvořit rasengan, ale už od začátku se mu na tom něco nezdálo. Moc mu to připomínalo něco jiného, něco čeho byl schopný ve formě lišky. Mohl se snažit jak chtěl, tento zvláštní rasengan prostě nemohl udržet. Explodoval.
„Co to sak*a bylo? Jaký mag*r tě to naučil?“ zeptal se šokovaný Bee.
„Zvrhlej poustevník.“ Odpověděl Kyuubi. Následovalo jeho další vnitřní zděšení. „Vůbec jsem nad tím neuvažoval. Přišlo mi to automaticky ho tak oslovit. Proč mě nejdřív nenapadlo říct Jiraiya! Co se to jenom sak*a děje?!“ byli Kyuubiho myšlenky.
„Kdože?“ zeptal se Bee.
„Jiraiya-sensei. Ale vymyslel to čtvrtý Hokage.“ Odpověděl Kyuubi přesně v Narutově stylu. Teď měl své chování a mluvu dokonale pod kontrolou.

„Hmm. Hachibi nemyslíš, že se to až moc podobalo bombě démona?“ ptal se Bee ve svém podvědomí svého parťáka
„Ne, že se to jenom podobá, ale je to totožné. Nemyslel jsem si, že by toho mohl být nějaký člověk schopný.“ Odpověděl Hachibi.

„Noták chobotničáku co jé.“ Otravoval ho Kyuubi, který se stále víc a víc podobal Narutovi. Ne vzhledem, ale svým chováním.
„Naruto, takhle to asi nepude, když jsi spojil chakry vychýlil jsi rovnováhu mezi pozitivní a negativní chakrou, takže jestli chceš používat rasengan musíš vytáhnout jenom bílou – negativní chakru.“ Dal se do vyučování Bee. Kyuubi o pozitivní a negativné chakře věděl. Konec konců byla jeho, ne?

O nějakou tu hodinu později:

„No vidíš, už ti začíná pomalu jít.“ Řekl chobotničák.
„Jo, ale jsem už úplně hotovej –ttebayo.“ Odpověděl Kyuubi. Byla to pravda, nikdy předtím nebyl unavený, ale teď měl fyzické tělo a tak cítil únavu jako každý jiný člověk.*
„Tak proč nepoužiješ Sage mód Naruto.“ Zeptal se Yamato, který se tu odněkud vzal. Kyuubi začal přemýšlet nad výmluvou. Pravda však byla, že Sage mód nemohl použít. Vzpomínky na Narutův poustevnický výcvik měl, ale nevěděl jak ho použít, natož do něj vstoupit.
„Sage mód? Co je to?“ zeptal se Bee.
„Naruto, když dovolíš, já to vysvětlím.“ Navídl se Yamato. Kyuubi jenom přikývl na znamení souhlasu, takhle by to udělal i skutečný Naruto.
„Naruto v Sage módu čerpá energii z okolí – ze země a vzduchu, tím vytváří mocnější chakru a hned tak se neunaví. Dalo by se říct, že se v tomto stavu podobá ocasému démonovi.“ Vysvětlil Yamato.
„Aha…“ zamyslel se Bee. „Tady v této místnosti to, ale nebude fungovat. Je úplně izolovaná, a když říkám úplně tak úplně.“ Řekl Bee. Kyuubi byl zachráněn. Nemusel vysvětlovat, proč nepoužije Sage mód. Později se ho chtěl, ale naučit.

Temné místo:

„Zase tohle místo? Ta temnota je tak skličující? Jsem tu sám?“ opět si pokládal otázky.
„Ne nejsi si tu sám Naruto.“ Odpověděl mu ženský hlas.
„Mami…“ byl dojat, takže mu přece nějaké emoce zbyly i v této bídné existenci. „Co mám dělat?“ zeptal se.
„V této chvíli nemůžeš dělat nic. Ale tvůj čas brzy přijde Naruto.“ Odpověděla mu jeho matka.
„A kdy?“ zeptal se.
„Až bude Kyuubi chtít větší sílu. Pak příjde tvůj čas.“ Řekla mu krásným hlasem.
„Cože?“ zkazil celou, krásnou chvíli.
„Bože… Ty jsi vážně po mě! Děláš stejné blbosti jako já!“ křičela na něj jeho matka. „Bude chtít použít ten tvůj Sage mód. Pak budeš mít šanci.“ Uklidnila se trochu Kushina.

Poznámky: 

Díky za komentáře...
Nemám co jiného dodat.

4.898305
Průměr: 4.9 (59 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Po, 2011-04-11 22:02 | Ninja už: 5191 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Ako minule. Fakt, fakt úžasné. Potešil si ma pokráčkom. Smiling

Obrázek uživatele Orenji
Vložil Orenji, Po, 2011-04-11 22:14 | Ninja už: 4796 dní, Příspěvků: 226 | Autor je: Recepční v lázních

Diky