manga_preview
Boruto TBV 09

Syn svého otce XIII. - Prohra

Dva dny před finálem chuninské zkoušky
Ráno se Naruto vzbudil trochu později. Cítil se líp, ale na boj to ještě nebylo. Chvíli se válel v posteli. Až teď začal přemýšlet, kde udělal chybu. Chtěl najít důvod, proč se to stalo. Procházel si postup. Pak mu to došlo. Seskočil ze své postele a doběhl ke svému batohu.Vytáhl odtamtud několik svitků. Zjistil, že vlastně vytvořil ten svitek správně. Dokázal přetvořit čakru na jistou formu energie, která dokáže zahnat čakru démona. Vytvoření toho svitku bylo velmi složité. Ještě víc, než se zdálo. Když se tato energi dostala až k Narutovi, tak ji mohl nejen ovládat, ale mohl přetvořit svou vlastní čakru na tuto energii. Jediná možnost, jak to Kyuubi mohl poprvé zastavit bylo, že přetvořil svojí vlastní čakru na pravý protiklad téhle energie. Tím se vyrušili. Muselo to být pro něj velmi náročné, ale když Hinata prorazila Kyuubiho obranu a začala skrze wakizashi dodávat onu energii Nartovi, tak Kyuubi nemohl udržet pod svoji kontrolou celé Narutovo tělo. Samozřejmě, že něco tak mocného má svojí nevýhodu. Když zrovna Kyuubi ovládá Naruta, tak využívá jeho čakrové obvody. Ta energie je poškozuje, když potlačuje Kyuubiho čakru. Naštěstí tato zranění nejsou nezvratná, takže se časem vyléčí.

Naruto se dal do úprav. Šlo to velmi pomalu. Po hodince zkončil, protože ho to přestalo bavit a navíc se zasekl na menším problému. Až teď si uvědomil, že ještě nejedl. Zašel si na Ramen. Po několika porcích byl plný, a tak zaplatil. Od tamtud se vydal směrem do bytu. Tam si vzal svou hlavní zbraň. Uvědomil si, že se o ni nestará tak, jak má. Měl by o ni pečovat po každém boji, ale to on neudělal. Čepel nebyla nějak těžce poškozena, ale zároveň nebyla nabroušena, jak má být. Naruto si začal v duchu nadávat. Byl to jeho první opravdový dárek. Dostal ho před rokem od Jirayi. Vzpomněl si na den, kdy se to stalo.

Bylo to ve Vodopádové. Byli zrovna v jednom menším hotelu na kraji města. Naruto se díval z balkónu do vesnice. Bylo už celkem pozdě a on byl v pokoji sám. Pak se otevřeli dveře do pokoje.
„Kde jste byl sensei.“ zeptal se příchozího Naruto.
„Jen jsem si musel někam zajít. Trochu se to protáhlo.“ odpověděl mu Sanin.
„Že jste zase byl špehovat. Mám vás prokouknutýho.“ pravil Naruto a čekal, jak se Sanin zachová. Jiraya se tomu jen usmál, a pak vytáhl malou krabičku.
„Ne Naruto. Nic takového. Chci ti jenom popřát všechno nejlepší k tvým narozeninám.“ řekl Jiraya a usmál se na blonďáka, který byl překvapen z toho, co slyší. Nikdo nikdy nic takového pro něj neudělal. Přesto, že byl s Irukou za dobře, tak od něj žádný dárek nedostal. Vždy ten den chodil na hrob za svími rodiči.
„To je pro mě?“ vydal ze sebe Naruto.
„Samozřejmě že ano.“ řekl Jiraya a podal Narutovi krabičku. Naruto ji přijal. Držel ji opatrně v ruce, jakobi byla ze skla. Pomalu ji otevřel. Byl tam nějaký předmět, zabalený v modré látce. Naruto vyndal svůj dárek i s látkou z krabičky. Pak dal stranou tu sametovou látku a uviděl nádhernou zbraň v pouzdru....

Pak se probral ze vzpomínání a začal pečovat o svou zbraň. Pořádně ji nabrousil. Zahleděl se na čepel, ve které zpatřil svůj obličej.Letmo se usmál a zandal ji do pouzdra a dal si ji za opasek. Sice neměl čakru obnovenou, ale i přes to se rozhodl trénovat. Zašel si na cvičiště číslo sedum. Tentokrát to ale bylo bez klonů. Soustředil se na své okolí. Vzhledem k tomu, že vítr je všude kolem, tak se na něj soustředil a ovládal jej v okolí. Díky tomu získával přehled, co se kolem něj děje. Brzo ucítil nějakou osobu blízko sebe. Nerozeznal čakru. Příchozí ji uměl dobře skrývat. Naruto se podíval směrem k nově příchozímu.
„Tak jak to jde Naruto,“ zeptala se ho právě příchozí osoba.
„Dobře Kakashi-sensei. Jen jsem tady trochu odpočíval.“ pravil Naruto.
„Šel jsem se na tebe podívat. Chtěl jsem tě vidět. Když jsme tě tam našli, tak jsem docela bál. Cítil jsem v tvém těle zbytkovou čakru Kyuubiho, takže tuším, co se stalo.“ pravil Kakasi.
„Chcete k tomu něco slyšet sensei.“ ptal se Naruto.
„Všiml jsem si toho svitku, co měla u sebe Hinata. Je mi jasný, že jej nevytvořila ona.“ pravil Kakashi.
„A co chcete teda slyšet?“
„Kdy ses naučil něco takového? Něco takového jsem viděl naposledy před osumnácti lety.“ pravil Kakashi.
„Naučil mě to Jiraya. Říkal, že dokud to nezvládnu, tak mě nic nenaučí. Naučil jsem se to krátce po odchodu.“ pravil Naruto.
„Ale proč zrovna tohle? Je to strašně drastické. Nechci ani vědět, jak to muselo bolet, když to Hinata použila.“ pravil Kakashi. Naruto si vzpomněl na to, jaké to bylo. Bylo to nejbolestivější, co v životě zažil. Připsal by to …. vlastně ani nevěděl k čemu.
„Být Jinchuurikim Devítiocasého má svá rizika. Na nejsilnějšího démona člověk musí použít nejsilnějších technyk.“ pravil Naruto ke Kakashimu.
„Dobře. Už jsi dost starý na to, aby ses rozhodoval sám.“ Naruto nečekal, že jeho učitel přijme jeho metody potlačení tak lehce. Čekal něco jako kázání.
„Děkuji sensei.“ řekl Naruto. Kakashi se usmál a podrbal Naruta ve vlasech. Jemu se to nelíbílo. Kakashi se musel usmát, když viděl Narutův obličej, a pak odešel. Naruto opět osaměl. Neměl náladu na trénování. Odešel odtamtud. Nevěděl ani kam jde. Nohy ho nesli sami. On sám byl úplně mimo. Z tranzu ho dostal až něčí hlas.

„Naruto. Kde ses tady vzal.“ pravil dívčí hlas. Naruto se probral a porozhlídl se. Porozhlídl se kolem sebe. Byl v honosné čtvrti.
„Naruto. Vnímáš?“ řekl opět ten samí hlas. Naruto se teď podíval na tu osobu. Byla to Hinata.
„Neměl by ses tady ukazovat. Otec si na mě dává pozor. Jestli to o nás zjistí, tak mě asi zabije.“ pravila Hinata potichu.
„Promiň Hinato. Původně jsem sem neměl namířeno, ale když už jsem tady, tak se tě zeptám. Nezajdeš dneska zase někam?“ ptal se Naruto. Hinata dělala, že přemýšlí, a pak promluvila.
„Na stejném místě jako včera. Sejdem se tam za hodinu.“ pravila Hinata.
„Dobře.“ odpověděl Naruto. Před odchodem se oba na sebe usmáli, a pak odešli. Naruto brzo prošel čtvrtí Hyuuga, až se dostal do centra vesnice. Procházel se pořád ulicemi dál a dál. Došel ke schodům, které byli u soch Hokagů. Šel po nich pomalu. Sledoval odtamtud Konohu. Když došel úplně nahoru, tak tam spatřil jednu menší postavu. Hned poznal, že je to Hinata.

„Neměla jsi být tady až za hodinu.“ pravil klidným hlasem Naruto.
„Tobě snad vadí, že tu jsem dřív?“ pravila Hinata. Naruto se jenom usmál a přišel k ní. Políbil jí.
„Teď budeme mít na sebe snad víc času.“ řekl Naruto. Hinata trochu posmutněla.
„Co se děje?“ ptal se Naruto.
„Otec bude teď několik dnů jednat s jedním z konkurenčních klanů. Chce, abych u toho byla a něco se naučila. Znamená to, že se asi neuvidíme po nějakou dobu.“ Naruto trochu posmutněl. Pak jí políbil.
„Nevadí. Počkám.“ pravil Naruto. Pak si sundal něco z krku a podal to Hinatě.
„Tohle nemohu přijmout.“ pravila Hinata překvapeně.
„Ale můžeš. Vem si to pro štěstí. Snad ti to pomůže přežít to klanové setkání.“ řekl Naruto. Hinata si teď prohlížela to, co držela v ruce. Přívěšek Prvního. Bylo v něm trochu Narutovi čakry. Hinata se usmála a jako poděkování políbila Naruta.
„Moc ti děkuji. Bohužel budu muset jít dřív, než se po mě začnou shánět.“ pravila Hinata, ale bylo vydět, že nechtěla odejít.
„Doufám, že se uvidíme co nejdřív.“ řekl Naruto. Pak se rozloučili a Naruto se vydal do bytu. Zbytek dne proběhl bez problému. Nic zvláštního se nestalo.

Poslední den před Chuninskou zkouškou se Naruto cítil unaveně. Rozhodl se zajít do lázní, aby si odpočinul jak jen mohl. Tam strávil většinu dne. Dokonce tam i na chvilku usnul. Po probuzení se cítil jako znovuzrozený. Byl si jistý, že příští den ty zkoušky vyhraje. Ten den využil k odpočinku maximálně.

Den CH neboli den chuninských zkoušek
Naruto se probudil brzo ráno. Nevyšlo ani slunce. Protáhl a provedl raní higienu. Cestou z koupelny si všiml nečeho pod dveřmi. Šel se podívat. Byl to vzkaz. Naruto jej otevřel. Byl od Kakashiho. Stálo v něm toto:

Ahoj Naruto. Toto budeš číst asi až ráno. Něco sem ti nechal za dveřma. Vím, jak dopadlo tvé oblečení, tak jsem ti sehnal nové. Bude ti to možná větší, ale to ti snad nebude vadit. Doufám, že se ti bude na zkouškách dařit. Uvidíme se tam. Mimochodem měl bys tam být nejdýl v devět.
S pozdravem Kakashi

Naruto otevřel dveře a za nima byl balíček. Dal jej dovnitř a vybalil z něj věci. To oblečení bylo dost podobné tomu, co měl. Musel přiznat, že mu bylo oblečení trochu větší. Uvnitř našel přídavné kapsi na kunaie. Oblečení bylo velmi pohodlné. Naruto si ho oblíkl a podíval s do zrcadla. Podle jeho názoru mu to seklo. Pak si vzal ještě svoji výzbroj. To byli chrániče, kapsička na kunaie, a své wakizashi. Pak si ještě dal pár kunaiů do vnitřních kapsiček teď již svého pláště. Při téhle příležitosti objevil i kapsy v rukávech. Schoval si do nich další zbraně. Pak zbyla akorát čelenka. Naruto si ji upevnil na čelo a vydal se do arény. Bylo ještě brzo a zatím většina lidí spala. Vůbec to nevypadalo, že se tady má odehrávat taková událost. Naruto došel za pár minut k aréně. Vešel dovnitř. Vyrazil směrem k balkónku pro soutěžící. Od tamtud se podíval směrem do arény. Moc se nezměnila. Zdálo se mu, že tam je víc stromů, a že tam přibili i nějaké velké kameny. Rozhodně tam bylo více míst na krytí. Pak na něj promluvil někdo zezadu.
„Jsi tady celkem brzo.“ pravil Shikamaru.
„No jo. Hold jsem nedočkavý.“ pravil Naruto.
„Nic nového pod sluncem.“ odvětil Shikamaru. Naruto se trochu ušklíbl.
„Zajímá mě, jak se za měsíc zlepšili protivníci.“ konstatoval Naruto.
„To brzo poznáš. Zkouška začíná za hodinu.“ oznámil mu Shikamaru.
„Kdo na ni bude dohlížet?“ ptal se Naruto.
„Já budu rozhodčí, ale bude na to dohlížet ještě několik Jouninů.“ odpověděl mu Shikamaru.
„Mám ještě něco na práci, takže hodně štěstí.“ popřál mu Shikamaru, a pak odešel.
Naruto čekal na místě a pořád se díval do arény. Čas postupně ubíhal a v aréně se začali objevovat nejen účasníci, ale i obyvatelé. Naruto sledoval všechny účasníky chuninských zkoušek. Nedával to najevo, ale trochu ho znepokojovali ti dva z Deštné. Byli na úrovni chunina. Tím si byl jist. Právě proto si pokládal otázky, proč jsou tady. Pak ale tyhle otázky zaahnal, protože on byl na úrovni vyšší jak Chunin. Po chvilce byli vyzváni, aby sešli do prostředka arény.

Všichni se seskupili uprostřed arény. Shikamaru si před ně stoupl. Tsunade měla zatím projev a on se dal do vysvětlování.
„Takže vidím, že jste se tady sešli všichni. Mám tady pro vás složení zápasů. Pozorně se podívejte.“ pravil Shikamaru a ukázal všem rozpis soubojů. Vypadal takto.
První boj: Uzumaki (z Listové) x Gimaru (z Písečné)
Druhý boj: Takeshi (z Deštné) x Katsi (z Písečné)
Třetí boj: Ichimori (z Deštné) x Shoshiro (z Listové)
Čtvrtý boj: Matsuri (z Písečné) x Senshi (z Kamené)
„Tak to by bylo. Nechci tady vidět někoho zbytečně umírat. V případě nouze zasahuji já, nebo jeden z dozorujících Jouninů. Uzumaki a Gimaru tady zůstávají. Ostatní se zatím odeberou nahoru.“
Jak dokončil svůj projev Shikamaru, tak domluvila i Tsunade. Celá aréna zajásala. Naruto si stoupl kousek od svého protivníka. Až teď si ho mohl prohlídnout. Byl to kluk ve věku asi třinácti let. Byl opálený a měl na sobě hnědou vestu a hnědé kalhoty. Měl černé krátké vlasy a na očích nosil brýle. Naruto se podíval na Shikamara. Dal mu znamení, že je připraven.

Uzumaki vs Gimaru
Oba od sebe odskočili. Naruto si vzal do jedné ruky wakizashi a do druhé kunai. Zaútočil na něj přímo. Chvíli spolu bojovali v Tajutsu, ale protivník ho nestíhal. Pak od Naruto odskočil. Začal tvořit pečetě. Naruto začal rozeznávat pečetě a připravoval se na úhyb. Protivník na něj vyslal několik ohnivích koulí. Naruto se jim lehce vyhýbal. Hrál jen o čas. Čekal, až se jeho protivník vyčerpá. Po chvilce tomu klukovi z Písečné klesla čakra na polovinu. Naruto to zaregistroval. Jeho protivník se začal chovat jinak. Odskočil od Naruta ještě dál a vzal si do ruky několik ampulek. Byla v nich nějaká látka. Hodil je směrem k Narutovi. Naruto netušil, co má v plánu. Jeho protivník za tím vyslal další ohnivou technyku. Naruto jen uskočil směrem dozadu. Když se oheň dostal k ampulkám, tak explodovali. Zvedl se prach. Naruto použil svůj element, aby se zbavil neprůhledné vrstvy prachu a písku. Jeho protivník si bral do rukou další várku ampulek. Naruto toho měl už docela pokrk. Chtěl to ukončit. Hodil několik kunaiů přímo proti ampulkám. Jeho protivník si to neuvědomil a opět použil svou ohnivou technyku. Naruto teď vyrazil proti nepříteli. Bezproblému se vyhnul ohnivé technice. Dostal se přímo k němu. Protivník se ještě chvilku bránil v Taijutsu, ale brzo podlehl.
„Naruto Uzumaki vítězí.“ pravil Shikamaru a v hledišti bylo slyšet menší zajásání. Nebyl zrovna moc hlasitý ve srovnání s tím, který byl při proslovu Tsunade. Naruto se přesunul na lavičku. Nebyl ani moc unavený. Byla to taková rozcvička.

Druhá boj byl mezi Takeshim z Deštné a mezi Katsi z Písečné. Katsi neměla šanci. Boj trval ztěží pět minut, a pak musel Shikamaru zakročit. Jak to tak vypadalo, tak to byla rozcvička i pro Takeshiho.

Třetí boj byl mezi Ichimorim z Deštné a mezi Shoshirem z Listové. Boj byl delší a napínavější. Přesto, že Shoshiro bojoval ze všech sil, tak jeho brouci proti vodě moc nevydrželi a nakonec prohrál.

Čtvrtý boj byl dlouhý a tuhý. Byl to souboj země proti zemi. Matsuri obalila svůj hrot zbraně pevným kamenem. Tím, že jím začala rotovat kolem sebe, vytvořila skvělou obranu i útok. Nakonec boj vyhrála, ale byla ze všech postupujících nejvíce unavená. No ve skutečnosti nikdo jiný než ona unaven nebyl. Naruto upřeně pozoroval ninji z Deštné. Připadalo mu, že se o něčem baví. Neslyšel je, protože k němu stáli zády. Pak jen zaslech, jak jej a Takeshiho vyzval Shikamaru, aby šli dolů do arény. Seskočil dolu. Podíval se na svého protivníka. Ten se Nahoře ještě chvilku zdržel. Naruto tušil, že mají něco za lubem. Za několik okamžiků se tam dostavil. Naruto si všiml, že má něco za zády. Nebylo to vidět přes jeho cestovní plášť, ale tušil, že to bude svitek.

První boj, sedmifinále: Uzumaki vs Takeshi
Naruto ten boj bral vážně. Jeho protivník od něj odskočil, ale Naruto stál na svém místě. Naruto stál pořád nehnutě. Jeho protivník vytáhl obrovský svitek. Roztáhl ho na zemi. Pak začal skládat pečetě. Následně položil pravou ruku na něj a začalo se tam objevovat obrovské množství vody. Naruto při tom protočil oči vsloup. Zase vodní techniky. Byli hodně rozšířené a jeho už přestávalo bavit, že každý jeho druhý protivník ovládá vodu.
„Živel voda: technika vodního dračího šlehu.“ zařval nahlas Takeshi.
Voda se začala formovat do podoby draka. Naruto tu techniku viděl u svého senseie. Věděl co ho čeká. Vodní drak na něj zaútočil opravdu rychle. Naruto zvedl proti technice jednu ruku. V ní vytvořil svůj štít. Vodní technika se o něj zastavila. Mezitím jak Naruto, tak Takeshi začali s další technikou. V okamžiku, kdy zmizela technyka dračího šlehu, tak na sebe oba znovu zaútočili.
„Živel voda: Tlakový kanon.“ pravil Takeshi a následně mu z úst vyletěl proud vody.
„Živel vítr: Větrné kopí.“ pravil Naruto a hodil svoji techniku. Při nárazu Narutova technika neudržela svůj tvar a detonovala. To už nevydržel ani vodní projektyl a rozstříkl se na všechny strany. Naruto se zadíval na svého protivníka. Další sled pečetí a Naruto čekal, co se stane. Když dokončil pečetě, tak se nic nedělo. Naruto nechápal. Jeho protivník řekl pár tichých slov, které Naruto nemohl slyšet. Ale najednou...
Naruto se ocitl na místě, které kdysi bývalo arénou v Konoze. Byla celá pod vodou. Byl pořád na stejném místě. Jeho protivník se tam nacházel také. Přes Narutovo krátké vedení mu došlo, že je v Genjutsu. Dal ruce do pečetě a připravoval se ukončit genjutsu. V tu ránu se kolem něj objevilo několik mořských hadů, kteří ho omotali. Narutovi byla zima a pomalu ztrácel dech. Bylo to neuvěřitelně realistické. Trochu zaváhal. V duchu si opakoval, že to je jen iluze. Přes všechno kolem sebe se trochu uklidnil. Zavřel oči a soustředil se. Postupně voda mizela. Začalo jí prosvítat dení světlo. Oba dva padli na kolena. Ne že by byl Naruto vyčerpaný, ale ten pocit, že se nemůže nadechnout byl tak opravdoví, že na krátkou chvíli tomu uvěřil. Jeho protivník ztratil docela dost čakry. Naruto vstal první. Jeho protivník ho hned následoval.

Naruto vytvořil tři klony.
„Živel vítr: prašný mrak.“ pravil jeden z Narutových klonů.
Technika vytvořila neprůhlednou vrstvu prachu. Takeshi vyčkával. Vyletělo na něj několik zbraní. Původně to byly kunaie, ale objevil se tam i fuma shuriken. Většina zbraní se zastavila o vodní stěnu. Takeshi pak pokračoval v tvoření pečetí. Všechna voda se zvedla a vodní vlna zaútočila na místo, kde byl naposledy Naruto. Vlna spláchla ten prach a za ní bylo slyšet jen tlumené puf. Byl tam vidět akorát Naruto, který měl kolem sebe svou jedinou obranu. Následně se narovnal. Protivník ho probodával pohledem. Začal skládat pečetě. Najednou jej omotal drát kolem dokola. Takeshi už byl překvapen z toho, co se děje. Podíval se na Naruta, který stál před ním a ten s tichím puf zmizel. Něco ho pak udeřilo zezadu do hlavy. Padl na kolena a následně pocítil něco chladného u svého krku.
„Vítěz je Naruto Uzumaki.“ pravil Shikamaru. Publikum zajásalo dost hlasitě. Naruto se porozhlídl v hledišti, jestli tam nezahlídne některé své přátele. Zahlédl tam Kibu, Chojiho a Ten Ten. Byl si jistý, že tam bude ještě někdo, ale nikoho dalšího nezahlídl.

Druhý boj, sedmifinále: Ichimori vs Matsuri
Matsuri se snažila bojovat více v Taijutsu. Přeci jenom jí to její zbraň zlehčovala. Její protivník si držel odstup. Za boj nepoužil ani jedno jutsu. Matsuri tam ukázala pár dobrých útoků, ale nestačilo to na porážku jejího protivníka. Bylo vidět, že si Ichimori šetřil čakru na fináloví boj. Ichimori ji na konci odrovnal v taijutsu, kdy ji dostal pořádnou ranou do hlavy. K Matsuri doběhl tým mediků a odvedl ji stranou. Shikamaru vyzval Naruta, aby se dostavil k finálnímu souboji. Naruto seskočil dolu. Přišel ke svému protivníkovi. Jediná slova která Naruto vnímal byla: „fináloví boj může začít.“

Fináloví boj: Naruto vs Ichimori
Naruto zaútočil na svého protivníka. Za běhu vytvořil několik klonů. Jeho protivník vykryl všechny útoky v taijutsu. Praví Naruto šel poslední a napadl ho Rasenganem. Ichimori se s překvapivou lehkostí vyhnul. Naruto pořád držel Rasengan a pokusil se zaútočit ještě jednou. Jeho protivník se opět vyhnul, ale Naruto udeřil Rasenganem do země kousek od něj. Pak si vzal dva kunaie a napadl ho znova. Měl divný pocit. Jeho protivník se zatím jenom vyhýbal. Byl dobrý v taijutsu. Při jednom Narutově výpadu jej udeřil do zápěstí. Narutovi se vysmekl kunai z ruky. Pak následoval Ichimorův protiútok. Jeho síla byla neuvěřitelná. Sice to nemělo na Sakuru ani na Tsunade, ale i tak to bylo dost silné. Naruto vykrýval každou ránu, ale bylo to náročnější a náročnější. Naruto se rozhodl stáhnout. Protivník se vydal za ním. Naruto za běhu vytvořil klon, se kterým začal tvořit Rasengan. Následně se zastavil. Jeho klon ho chytil za volnou ruku a hodil proti Ichimorimu. Jeho protivník vypadal, že nečekal tak rychlí protiútok a byl zasažen do břicha. Skutečnost byla opakem. Naruto rozdělil Ichimorimu tělo na dvě půlky, ale byl to jen kamenný klon. Naruto dopadl do dřepu. Rozhlížel se kolem sebe doufaje, že zahlídne svého protivníka. Vycítil čakru pod sebou. Skočil do vzduchu. Ze země se vysunovalo cosi dlouhého. Byl to kamenný bodec. Pořád se prodlužoval. Kdybi Naruto nezareagoval a nechytil špičku bodce, tak by byl proboden skrz naskrz. Celí bodec byl dlouhý asi dvacet metrů. Přes Narutovu reakci byl zasažen do břicha. Rána byla hluboká sotva pár centimetrů, ale bolelo to. Naruto za pomoci své větrné čakry oddělil konec hrotu. Po uvolnění začal padat na zem. Dopadl do dřepu. Celkem těžce oddechoval. Vytáhl ze sebe kamenný bodec a zahodil ho stranou. Přes jeho zranění měl ještě dost sil. Zranění se začalo pomalu léčit. Jeho protivník však nezahálel. Kolem Naruta se vztyčilo pět zemních sloupů. Vytvářeli dokonalý pětiúhelník. Jeho protivník vytáhl svitek. Následně se mu v ruce objevila železná obruč. Naruto na to hleděl překvapeně. Moc mu to připomínalo jednu technyku. Bylo však už pozdě. Ichimori se přenesl na jeden z kamených sloupů. Železnou obruč hodil nad Naruta, kde se zastavila. Ichimori pak složil několik pečetí.
„Bariéra pěti pilířů.“ řekl Ichimori název techniky.
Mezi všemi sloupi se začala tvořit fialová bariéra. Ze zhora prošla ocelovou obručí, takže Naruto neměl utéct ani timhle směrem. Mezitím v Narutově mysli: „Zatraceně. Neměl jsem to nechat zajít až sem. Kdybich měl zemné element, tak bych jí mohl jednoduše prolomit. Tu jen tak nezničím. Mohl bych.....“ Z přemýšlení ho vytrhl hlas.
„Tady jsi skončil. Vzdej se a nic se ti nestane.“ pravil Ichimori.
„Proč se mi zdá, že se tak nestane.“ pravil celkem klidně Naruto.
„Co ti zbývá. Máš poslední možnost.“ pravil Ichimori nadřazeně.
„Přesvěč mě.“ byla poslední slova jejich debaty.
Naruto uvnitř bariéri vytvořil pět klonů, kteří se rozestavili kolem originálu. Mezitím jeho protivník vyskočil nad bariéru. Skládal pečetě a pak pronesl název techniky.
„Živel země: tekutá zem.“ Naruto tu techniku pozoroval. Směřovala přímo doprostřed ocelové obruče. Bariéra tam na chvíli zmizela a technyka mohla projít bez problémů. Naruto zaměřil svůj pohled na to místo. Došlo mu, co má v plánu. Stihl ještě udělat jednu techniku.

Ichimori po dokončení techniky dopadl na jeden z pěti sloupů a těžce oddechoval. Jeho technika zaplnila většinu bariéry. Po několika sekundách začalo bahno tuhnout. Ichimori se usmíval na svou práci. Obecenstvo ani nemuklo. Ichimori složil jednu pečeť a bariéra zmizela. Všechny kamené sloupy se začali rozpadat. Až teď si mohl někdo všimnout, že uvnitř kamených sloupů byli svitky. Ichimoru se podíval směrem k Shikamarovi.
„Vítězem je.....“ pravil Shikamaru, ale pak ho přerušil výkyv čakry. Byl tak výrazný, že jej pocítil i nezkušený ninja v koutě arény. Šel ze zpoda kamené kopule. Najednou kopule pukla a k nebi vyletěl modrý paprsek. Po pár sekundách bylo po všem. Zraky všech se upřeli dolů doprostředka arény. Stál tam Naruto. Jeho oblečení bylo potrhané, ale to bylo vše. Naruto to vzal pomalým krokem směrem k protivníkovi. Ten byl překvapený. Naruto si vzal do své ruky wakizashi a rozeběhl se přímo. Jeho protivník se zmátořil. Zabořil ruce ze země a vytáhl kamenou tyč. Začal boj v taijutsu. Naruto vykrýval útoky bez problému. Jeho protivník už neměl tu sílu, jako před tím. Na chvíli se boj zastavil a oni se začali přetlačovat.
„Moc jsi mě nepřesvědčil. Půjdu tě navšívit do nemocnice, až tady skončím.“ pravil Naruto s úsměvem. Ichimoriho to naštvalo ještě víc. Byl trochu nepozorný. Naruto chytil tu kamenou tyč a kopl ho do břicha. Ichimori se tyče pustil a odletěl pár metrů. Naruto k němu přiskočil a přidržel mu wakizashi u krku.
„Vítězem celého turnaje je Naruto Uzumaki.“ pravil nahlas Shikamaru, aby to bylo slyšet po celé aréně.

Naruto se narovnal. Otřel si své wakizashi o rukáv. Pak jej opatrně dal do pouzdra. K Narutovi přišel pomalu Shikamaru. První, kdo však promluvil, byl Naruto.
„Co teď? Co se bude dít?“ ptal se Naruto.
„Čeky. Uvidíš.“ pravil otráveně Shikamaru. Naruta to nějak nepřekvapilo. Tsunade zahájila proslov.
„Nejdřív, bych chtěla poblahopřát všem, kteří se dnes stali Chunini. Tímto, vám oznamuji, že Naruto Uzumaki, Ichimori Achiv a Takeshi Umiho se stanou Chuniny. Po několika dohadech jsme se dohodli, že i Matsuri z Písečné se stane Chuninem. Prohlašuji tyto Chuninské zkoušky za ukončené.“ po krátkém proslovu se ozval potlesk a aréna se začala velmi pomalu vyprazdňovat. Ta Narutem přiskočilo několik přátel. Byl to Kiba, Shino, Lee, Shikamaru, Choji, Ino a dokonce tam zašla i Temari, která zde zastupovala Písečnou. Chvíli se tam vybavovali. Jeden Narutův klon nenápadně zatím zcizil jeden ze svitků, který požil Ichimori. Byl hold jen zvědaví. Po chvíli se vydali směrem pryč, ale pak k Narutovi přiskočil jeden člen ANBU. Uklonil sem a pak spustil.
„Naruto Uzumaki, máte jít se mnou. Tsunade-sama si s váma chce promluvit.“ pravil ANBU.
„Dobře.“ odpověděl Naruto. Pak se rozloučil se všema ostatníma a vydal se spolu se členem ANBU.

Naruto šel spolu s členem ANBU skrz arénu. Nacházeli se zrovna pod tribunama. Šli po jedné chodbě. Narutovi vrtalo hlavou, proč tady není nikdo jiný, než oni dva. Začal si dávat trochu pozor. Asi po minutě zahnuli chodbou do leva. Následně za sebou zaslech kroky několika lidí. Zastavil se a otočil se. Běželi tam další tři ANBU. Jeden z nich vykřikl.
„Co tady děláte vy dva?“ pravil ten ve předu.
„Prý mám zajít za Hokage-sama.“ odpověděl Naruto. Nebude ji přece před ANBU oslovovat babčou.
„Cože? Ale Hoka.....“ to člen ANBU nedořekl, protože se najednou skácel k zemi, stejně jako jeho společníci. Naruto si ani neuvědomil, co se stalo. Někdo ho chytil ze zadu pod krkem a bodl ho zbraní do boku. Naruto jen zatnul zubi, letmo se za sebe ohlídl a spatřil toho z ANBU, který ho měl odvádět. Hned zareagoval a udeřil ho loktem do masky. Bylo slyšet praskání masky. Člen ANBU byl otřesen a udělal dva kroky vzad. Naruto se mohl vyprostit. Jakmile tak udělal, tak ho kopl do břicha. Po té si vytáhl z boku kunai. Začal pomalu ustupovat dozadu. Teď mu viděl do tváře. Byl to Zark Tetsuko, se kterým se střetl v třetí části chuninské zkoušky. Jeho protivník se ryche vzpamatoval. Rozeběhl se proti Narutovi. Naruto vykryl několik prvních útoků, ale neměl moc šancí. Protivník se choval dost tvrdě. Jeho útoky byly silnější, ale to ovlivnily zkoušky, které Naruta oslabili. Po chvilce boje Zark nakopl Naruta do místa, kde byl zranění. Naruto skončil zádama na zdi. Sotva se vzpamatoval a už na něj šel další úder. Uhnul hlavou do strany. Pěst mu minula hlavu o kousek. Naruto za sebou zaslech zapraskání omítky. Skrčil se a udeřil protivníka do břicha. Ten skončil na protější zdi. Protivník ho chtěl napadnout, ale pak se zarazil. Naruto se divil, co se děje. Pak mu to došlo. Nebyli tam sami. Tou chodbou, kudy přišli, přicházel nějakej dědek s obvázanou hlavou. Kromě obvazů tam měl i jizvy. Spolu s ním tam byli další dva členové ANBU. Naruto se postavil do bojové pozice.
„Kdo jste a co po mě chcete?“ ptal se Naruto už dost naštvaně.
„Ty ani nevíš kdo jsem? To je smutné, ale myslím si, že si o mě slyšel. Jsem Danzo.“ pravil povýšenecky. Naruto se připravil na boj.
„Přece nechceš bojovat proti takové přesile.“ řekl Danzo. V podstatě se Narutovi vysmíval. Naruto nijak nevnímal slova. Pak se ohlídl ještě na druhou stranu. Bylo tam dalších šest členů Rootu. Jeden proti desíti. Pro Naruta to nevypadalo moc lákavě. Danzo dal povel a na Naruta se vrhly všichni jeho podřízení. Naruto se bránil jak mohl, ale nakonec ho dostali. Dostal několik zásahů do oblyčeje a pak ho chytili za ruce a dotáhli ho k Danzovi. Naruto se podíval do jeho oblyčeje.
„Odveďte ho na základnou Gama. Tam ho nenajdou.“ pravil Danzo.
„Já se ti jen tak nevzdám.“ pravil Naruto.
„Ani nemusíš. Jsi dost ubohý.“ řek Danzo. V Narutovi se vařila krev. Začal vypouštět Kyuubiho čakru. Členové ANBU, kteří ho drželi, od něj uskočili stranou. I Danzo uskočil pár metrů dozadu. Kolem Naruta se vytvořil plášť lišky s dvěma ocasy. Danzo měl ve tváři úšklebek. Natáhl směrem k Narutovi ruku a z ní začalo vycházet dřevo. Naruto byl tak zaskočen, že ani nezareagoval a byl už přimáčký k zemi. Cítil, jak mu z těla mizí Kyuubiho čakra. Pak ale měl před očima už jen černo.
„Mise démon úspěšná,“ pravil Danzo.

Poznámky: 

Trochu jsem si s tím pohrál. No, s tím vysvětlováním nic moc, ale co se dá dělat.

4.857145
Průměr: 4.9 (21 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, St, 2010-11-10 19:26 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Hodně slušný díl. Hlavně ty boje se mi líbili, celou dobu jsem čekal, kdy Naruto prohraje a ono to bylo úplně na konci, s tím si mě dostal xD

Obrázek uživatele Nirvinus
Vložil Nirvinus, St, 2010-11-10 23:12 | Ninja už: 5185 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

No jo no. Akorát mi to trvalo dost dlouho napsat. Normálně jsem měl vždy po vydání dílu jeden v záloze, ale tenhle mě tak vyčerpal, že jsem na dalším ještě nezapracoval.

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Pá, 2010-11-12 00:24 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Nevadí, tvá povídka se stala velice kvalitní, i když to tu kromě mě nikdo nekomentuje, jen zanechají hodnocení. Já si rád počkám na další díl a je mi celkem jedno, jak dlouho. Když jsem schopný čekat na jednu kapitolu i dva tři měsíce, pár týdnů mě nezabije Eye-wink