manga_preview
Boruto TBV 10

Akatsuki příběhy 02: Kadibudka

"Jestli je Itachi tady... Kde je Tobi? Nahoře je podezřelý klid."
Rázem se všude rozhostí ticho jako v hrobě a oči všech přítomných (mimo Sasoriho) se otočí na Itachiho.
"Co na mě všichni tak hledíte?"
Itachi silně váhal, jestli se nemá otočit a vybelhat se po čtyrech po schodech, protože si všiml nápadné černooranžové skvrny, která se k němu blížila. Bylo všeobecně známo, že jediné tři členy Itachi poznal. Peina, Zetsua a někdy Kisameho (ale to jen výjimečně spíše si ho pletl s Konan xD to víte Modrá k modré sedá).
"Itachi..."
Oslovený sebou jen cukl a připravoval se na napodobování Akamara při lezení do schodů. Věděl už z vlastních zkušeností, že po dvou nevyleze. A plazit se po Orouškově způsobu... no šlo by to ale to by ho předehnal i šnek navíc směrem nahoru se plazí dost špatně. A až takhle se nikdy ztrapnit nedokáže. (pozn. To si jenom myslí XD)
"Já bych spíše šla hledat Tobiho, něco udělá... nesmíme zapomenout že máme být v utajení.
Po delším váhání se Pein nakonec otočí k Itachimu zády a nasupeně zavrčí ať ho najdeme, jinak že Tobíškovi duši z těla bude muset vymlátit.
"Zajděte pro ovladač! Jdem se koukat na televizi!" Ozval se inteligentně Hidan.
Pein se zarazil v půlce prvního kroku.
"Rozuměl jsem dobře?"
Nebyl by to Hidan, aby nechtěl říct něco jedovatého ale to se Sasori nadmíru zděšeně ozval: "Můj oblíbený prográmek! Nikdy Hidane! Ty svoje hnusy mi pouštět nebudeš! To raději budu hledět s Tobim na Pokémony!"
"Pokémoni? Kde kde? Já chci pokémony!" To blonďák najednou procitl z otřesu mozku a bezvědomí.
"Ehm...VYPADNĚTE HLEDAT TOBIHO NEBO DUŠI VYMLÁTÍM Z VÁS!"
Zařval Pein tak výhrůžně, že Itachi se skácel na zem.
"A do háje.. on je slabej na srdce... ta jeho chytrá nemoc... Kakuzu, já ti říkal že ty léky potřebuje."
"Pro stovku! Víš kolik na jeho smrti vyděláme? Měsíční výdaje se nám o čtvrtinu sníží a je na něho vypsaná odměna."
Kisamemu se zaleskly očka. "První moje manželka a teď už i možný milenec! Vy jste hajzli! Obě životní lásky mi zabijete před očima!"
V ten okamžik Hidan propukne v hysterický smích, že Itachi je gay, Sasori vysloví svou doměnku že párování chlap chlap je lepší než porno co běži v televizi a že se těší na resuscitaci z podání ryby a Kakuzu jenom doufal, že Itachimu už se objevilo takové to pověstné bílé světlo.
To už ale Peinovi dojde zbytek trpělivosti výhružně zavrčí a rázem půlka členů zmizí jak nejrychleji to jde. A když říkám půlka, myslím tím, že já a Hidan jsme se tak chlamali, že jsme nebyli schopni udělat byť jen krok, Deidara stále hledá pokémony, Itachi je pod vlivem infarktu nehybný a Kisame ho odmítá opustit.

Mezitím o kus dál:
"Kádi kádi kádibudka! Tobi má rád kadibudky!"
S tím otevřel několik centimetrů tlusté pancéřové dveře, sedl si za ně a zase je zavřel. Za pár vteřin se blízkým okolím kadibudky nesla píseň: "Kadibudka smradlavá to je moje potěšení, kadibudka smradlavá to je moje ...jak že to bylo?... há svačina!"

Zpátky v sídle:
"Nebýt Konan asi bychom sem Itachiho nestihli dotáhnout. Ale ta resuscitace je dobrý nápad. Jenže na mě se nedívejte. Nejsem teplý a navíc jashin-sama to nepovoluje! Deidara není schopný udělat něco smysluplného a Kisame je přecijen napůl ryba takže Itachimu by to asi příjemné nebylo. A Arai nám z osobních důvodů taky nemůže takže zbývá Kakuzu."
Oznámil Hidan veledůležitě a podíval se na Kakuza. Ten bez zájmu o vzniklou situaci pletl svoji šálu a snažil se uhodnout, kdy Itachi přestal dýchat.
"Na mě zapoměňte tu včerejší stovku mi ani jeho život nenahradí! A nezapoměňte, že pokud mu znovu nenahodíte životní funkce do půl hodiny odteď pěti minut tak bude duševně chorý."
Kisamemu se objeví v očích záblesk naděje. "Určitě bude radši za rybí resuscitaci než aby byl duševně chorý jako Tobi."
Už se k němu nahne, když ho Deidara odstrčí. "Nepotřebuju k té bolesti hlavy ještě zvracet! A ani Itachi si ten druhý infarkt nezaslouží."
Na to už Kisame argumnt nemá a tak se rozbrečí v koutě. Nepříliš nadšeně zamířím k Itachimu, když se ozve Hidan: "Nezachráníš! Nenecháš žít polomrtvého!"
Silně zblednu a pak se podívám na Kisameho. "Deidara to přežije Kisame... já mám svým způsobem Itachiho ráda (čtěte pomáhá mi vraždit a hlídat Tobiho-povětšinou náhodou xD)."
Kisame se tedy přiblíží k Itachimu, ale jen co se nad něho nahne, vystřelí Uchiha do vzduchu zařve: Rybina! a zmizí pod dřevěným schodištěm.

Zpátky v kadibudce:
Tobi si zpíval dál Kadibudka smradlavá a neuvědomil si hrozící nebezpečí. Kadibudka byla totiž určena výhradně pro Kisameho a Zetsua. Pokud ti dva šli na záchod do sídla, bylo třeba do pěti minut provést evakuaci a do dne detoxikaci prováděnou experty, jinak by došlo k silné kontaminaci spodních vod a vymření všeho živého v okolí půl kilometru od sídla. A Tobi tam tak seděl a zpíval a o ničem netušil.

4.641025
Průměr: 4.6 (39 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele QUAKE
Vložil QUAKE, Út, 2011-07-05 14:02 | Ninja už: 4792 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

3.nejlepší co jsem kdy čet jako parodie na AKATSUKI.

Obrázek uživatele Misuki Masakra
Vložil Misuki Masakra, Ne, 2011-05-29 18:49 | Ninja už: 5267 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

ten poslední odstavec... já málem padla smíchy ze židle a praštila jsem se o okno jak jsem se smála na celý kolo!!

Obrázek uživatele Tarei
Vložil Tarei, Ne, 2010-11-14 22:07 | Ninja už: 5012 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

xD haluzne xD

Tarei ^_^

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Čt, 2010-09-16 15:07 | Ninja už: 5248 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Ten poslední odstavec mé rozsekal. xD Kdo by si to byl pomyslel, že. Laughing out loud

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Ormalin
Vložil Ormalin, Čt, 2010-09-16 16:20 | Ninja už: 5698 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

Nevím jak je to možné ale tohle mě napdalo, když jsme ve fyzice probírali vektorové veličiny jako síla a jak se graficky znázorňují... z toho rohu jsem nějak vykouzlila kadibudku a pak při probírání chemie v laborce jsme brali plyny takže asi takhle xD ale to není jediné eso v záloze xD