manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto a Sasuke: Jejich cesta k vrcholu! 20. část - Konečně doma, nový trénink!

Sakura, která si vzala hlídku, aby se mohli ostatní vyspat, už okolo šesté začala připravovat snídani na ohni. První se vzbudil Naruto. Byl nejméně unavený a pořád se u Sakury chvástal, jak byl při boji skvělý. Trvalo to asi patnáct minut, dokud Sasuke nevyšel ze stanu. Jak ho Naruto zpozoroval, hned mlčel a radši si vzal snídani. Sasuke na rozdíl od Naruta nic neřekl. Vzal si snídani. Všichni pojedli. Mysleli si, že Kakashi spí, což nebyla pravda. Ten byl zalezený pod dekou a zase četl Icha Icha Paradisa. Asi za půl hodiny vylezl taky ze stanu:
„Čau teame. Jak to, že jste vstali tak brzy? Naruto? Sasuke?“
„My vstali normálně, jen vy pozdě!“ začal zase Naruto. Sasuke zakroutil hlavou a v klidu snědl snídani. Naruto už pak nic neřekl a dojedl. Kakashi si vzal od Sakury taky snídani a pojedl. Sakura dojedla už před nimi, takže se mohly vydat na cestu. Schovali stany, uhasili ohniště a šli.

Cesta jim trvala už jen pár hodin, když se ocitly před bránou do Konohy. Radostně vešli dovnitř, kde jim Kakashi dal povel, ať jdou domů, že on jde podat hlášení Hokage a že se sejdou zítra na cvičišti 7 v devět hodin ráno.

Naruto se rozběhl, ale ne domů. Protože měl hlad, vyrazil si rovnou do Ichiraku. Po deseti metrech se ale zastavil a otočil na Sasukeho a Sakuru, kteří šli pomalu, na rozdíl od něj, a vykřikl na ně:
„Nezajdeme úspěch mise oslavit do Ichiraku?“
„Ne Naruto,“ odpověděla Sakura, „já nepůjdu.“
„Já bych i šel. Mám stejně hlad.“ řekl Sasuke.
„Cože? Sasuke jde taky? Musím jít v tom případě s nimi.“ pomyslela si Sakura. „Anebo víte co, půjdu s vámi!“ řekla už nahlas.
„Výborně!“ zaradoval se Naruto. Všichni šli společně do Ichiraku.

Naruto vtrhl jako první do Ichiraku a za ním Sasuke a Sakura.
„Ahoj Ayame.“ pozdravil Naruto.
„Ahoj Naruto. Kde jsi byl? Dlouho jsem tě tu neviděla.“
„No víš, byl jsem konečně na pořádné misi! Doprovázeli jsme jednoho obchodníka do Písečné! Tady Sasukeho chytili a my jsme jej museli vysvobodit. Nebýt mě, tak je Sasuke ještě někde unesen. A včera nebýt mě, tak náš tábor zničili ninjové z Mlžné!“ chvástal se.
„Hele, Naruto. Nenechal ses náhodou od těch ninjů v Písečné taky chytit?“ pokazil mu to se škodolibým úsměvem Sasuke.
„No, to je jedno. Jdeme si objednat. Takže… Máme určitě všichni velký hlad. V tom případě tři krát EXTRA-VELKÝ-MISO-RÁMEN!“
„Jistě, hned to bude.“ přikývla Ayame a začala dělat rámen. Do deseti minut měl Naruto, Sasuke a Sakura před sebou svůj rámen. Pustili se do jídla. Naruto to měl za chvíli snězené, takže si objednal ještě jeden rámen. Snědl ho, tak si objednal ještě jeden. Měl asi největší hlad ze všech ve vesnici. Sakura dojedla svůj rámen:
„Já už musím domů, mějte se!“ vstala, položila peníze za rámen na pult a odešla. Naruto mezitím dojedl svůj třetí rámen:
„Tak měj se Sasuke! Uvidíme se zítra na tréninku!“ vstal a rychle běžel bez zaplacení domů.
Sasuke ještě za ním vykřikl:
„A kdo zaplatí ten rámen?! Ach jo!“ vzdychl si a sedl si na židli. Dojedl svůj rámen, zaplatil za sebe i za Naruta a šel domů.

Naruto už zpomalil, byl rád, že se mu povedlo Sasukeho přelstít a pořád se jenom usmíval. Kouknul se do peněženky a zjistil, že stejně ani na to zaplacení rámenu neměl. Přišel domů, osprchoval se, převlékl se do pyžama a lehl si do postele. Usnul za chvíli, poněvadž byl unavený z cesty a večerního boje, proti ninjům z Mlžné.

Ráno ho vzbudili paprsky slunce. Sedl si na postel, protřel si oči, protáhl se a podíval se na hodiny. Bylo za deset minut osm. Vstal, oblekl se a šel ven. Ale ne na cvičiště číslo 7, kde se měl sejít s teamem v devět hodin, nešel, ale měl namířeno na nedalekou louku. Přišel tam pět minut po osmé hodině.
„Do deváté hodiny mám ještě času dost.“ řekl si jen tak pro sebe a lehl si do trávy. Slunce ještě tolik nehřálo, před chvílí teprve vyšlo. Pomalu mu to zavíralo oči. Usnul, ani nevěděl jak. Vzbudila ho kapka, která mu spadla na obličej. Otevřel oči a zjistil, že leží pod stromem a že si vlastně lehl do mokré trávy, protože v noci pršelo.
„Musím se jít rychle domů převléct,“ vstal, „abych stihl trénink nebo co nám to Kakashi-sensei chce.“ a běžel domů.

Doběhl domů, podíval se na hodiny a zjistil, že za čtvrt hodiny tam má být. Rychle se převlekl a vzal batoh, který si připravil už předem. Měl tam pár kunaiů, shurikenů, jeden fuuma shuriken a svačinu, protože věděl, že Kakashi přijde zase pozdě, tak aby měl co jíst. Dal si ho na záda a běžel na cvičiště číslo 7.

Doběhl tam za minutu devět. Sakura i Sasuke tam.
„Ahoj.“ pozdravil je. Saukra se na něj usmála:
„Dobré ráno, Naruto.“ Sasuke mu kývl na pozdrav. Naruto byl celý překvapený, že se na něj Sakura usmála. Sedl si na lavičku, co tam byla, a vytáhl si svačinu. Pustil se do jídla.

Akorát, když dojedl, objevil se tam Kakashi:
„Ahoj děcka, promiňte mé,“odkašlal si, „no, hodinové zpoždění.“
„Počítali jsme s tím.“ odpověděli sborově.
„No mám pro vás pár informací od Hokage.“ začal Kakashi. „Za tu misi, na které jste zažili spoustu nepříjemných věcí a udělali jste víc, než jste měli v zadání mise, tak tady máte peníze." řekl a hodil každému malý pytlíček s penězy. „A pokud budete samozřejmě chtít, jít na dva týdny stanovat do hor. Dá se říct, že to bude tréninkový tábor, kde budeme jen my čtyři. Druhý týden tam ale ještě přijede pár lidí. Takže pokud budete chtít, podepište se u svého jména na papír, který vám za chvíli dám. Vážně nemusíte, není to povinné.“ dořekl to a podal jim papír. Naruto a Sasuke se na něj podepsali, ale Sakura ne a vrátili to Kakashim, který řekl:
„Tak jdete jen Naruto a Sasuke, jo? Tak dobře. Dnes ve tři hodiny odpoledne vyrazíme. Vezměte si karimatky, spacáky, něco na jídlo a oblečení. Bude to u řeky, tak i plavky. A v horách, takže počítejte, že ráno a večer tam bude zima. Tak, máte rozchod!“ Všichni šli domů se připravovat na odpoledne.

Poznámky: 

Omlouvám se, že tak pozdě, ale nepočítala jsem, že pojedu ještě k moři, takže jsem to stihla napsat až teď.

4.81818
Průměr: 4.8 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Po, 2010-09-06 14:03 | Ninja už: 5192 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

xD Takže stanový tábor, jo? xD Jsem zvědavá, co se tam stane.

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)