manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto a Sasuke: Jejich cesta k vrcholu! 19. část - Bitvy

Naruto, Sasuke a Kakashi stáli před čtyřmi ninji z Mlžné. Sakura byla ve stanu, protože jako jediná uměla pořádně zacházet s lékárničkou. Každý si vybral jednoho protivníka, jen Kakashi měl dva a každý šel se svým protivníkem na jiné místo.

Naruto Uzumaki vs. Orixin Avikade
Orixin je asi 170 cm vysoký, má černý plášť, modré oči a tmavě hnědé vlasy. Specializuje se na vodní techniky, takže byla pro něj výhoda, že byli zrovna u potoka.

Naruto neváhal a ihned použil Kage bushin no jutsu. Vedle něj se objevily čtyři klony. Orixin ihned začal skládat pečetě. Narutovi klony se rozběhly proti nepříteli, ale ten dodělal pečetě a vykřikl: „Suiton: Mizu rappa!“ Z potoku se vyvalila obrovská vodní vlna, která letěla přímo na Narutovi klony. Voda je zničila a zbyly jen obláčky kouře.
„To je všechno co umíš?“ zeptal se posměšně Orixin.
„Ne!“ ozvalo se zpoza kouře a vyletěly z toho kunaie a shurikeny. Zasáhli cíl. Naruto už se chtěl začít radovat, že ho porazil a překvapeně řekl:
„Kawarimi no jutsu?“ Najednou na Naruta letěly čtyři kunaie. Vyhnul se jim a vytvořil tři klony, které ihned vyslal do boje. Orixin je ale zničil, to ale Naruto chtěl. Vytvořil dalších pět klonů, s kterými se rozběhl na Orixina a zmlátili ho. Orixin ležel nehybně na zemi, tak se Naruto vydal ke stanům.

Sasuke Uchiha vs. Mishito Umni
Mishito je vysoký 168 cm, jako všichni ostatní má černý plášť, zelené oči a zmavě modré vlasy. Specializuje se na taijutsu. Vybrali se bojiště uprostřed louky.

Mishito se rovnou rozběhl proti Sasukemu s velkou sérií kopů, které Sasuke vykryl, ale ten poslední kop ho strefil do břicha. Letěl několik metrů dozadu a ještě klouzal po zemi. Rychle se postavil a přemýšlel, jak ho dokáže porazit. Mishito ale nečekal a obrovskou rychlostí vykopl Sasukeho do vzduchu a vyskočil. Jak byl na Sasukeho úrovni, kopl ho zase směrem dolů. Jak Sasuke dopadl na zem, udělalo to velkou díru, jaká to byla síla. Naštěstí se ještě zvládl postavit a v tu chvíli dostal nápad:
„Katon: Goukakyuu no jutsu!“ vykřikl a na Mishita se valila velká ohnivá koule. On ale vyskočil. Tohle měl Sasuke v plánu. Ta ohnivá koule se změnila v Sasukeho klona, který hodil po Mishitovy několik kunaiů, kterým se nestihl vyhnout. Dopadl na zem, nehýbal se a tak Sasuke odešel ke stanu.

Kakashi Hatake vs. Maniki Nonoshiha a Nashir Kazaki
Maniki je 175 cm vysoký, má šedočerný plášť se třemi záplatami, hnědé oči a zelené vlasy. Používá ohnivé techniky.

Nashir je 180 cm vysoký, má stejný plášť jako Maniki, zelené oči a blond vlasy. Využívá jen větrné techniky. Maniki a Nashir umí skvěle kombinovat své techniky.

Kakashi věděl, že tento boj nebude jednoduchý, tak hned na začátku oddělal čelenku ze svého levého oka a spustil svůj Sharingan. Ninjové z Mlžné neváhali a ihned použili svoji první kombinaci:
„Fuuton:Kamikaze!“ a „Katon:Hibashiri!“ Na Kakashiho se valilo tornádo, které trhalo trávu a květiny, všude, kde proletělo. Bylo docela pomalé, takže se Kakashi stihl vyhnout. Tornádo sebralo ještě pár stromů a pak se rozplynulo. Kakashiho nepřátelé hned pokračovali v útoku. Začal Maniki:
„Katon: Ryuuka no jutsu!“ Objevil se tam ohnivý drak, který byl jen šest metrů od Kakashiho. Dále bylo zpoza draka slyšet:
„Fuuton:Reppushou!“ Zezadu na draka letěl vzdušný vír. Ten drak otevřel tlamu a tím proletěl ten vzdušný vír, který mířil přímo na Kakashiho. Vyhnul se mu, ale už na něj letěly ohnivé koule, kterým se nestačil vyhnout. Maniki a Nashir se začali radovat, že ho porazili, ale vtom zároveň překvapeně řekli:
„Kawarimi no jutsu?“ Vtom okamžiku probodlo Manikiho Kakashiho Raikiri. Kakashi vytáhl ruku z Manikiho hrudníku a zaměřil svůj pohled na Nashira. Ten už se stihl dostatečně vzdálit, ale na to taky doplatil, protože Kakashiho klon už měl přichystané Raikiri, kterým probodl Nashira stejně jako Manikiho. Kakashi zrušil klona a vydal se ke stanu.

U stanu Sakura ošetřila všechna zranění. Ještě se šli trochu vyspat, aby mohli ráno pokračovat v cestě do Konohy.

Poznámky: 

Teď tu 2-5 týdnů nic nevýjde, protože jedu na dovolenou. Tak pište komentíky, ráda si je po dovolené přečtu! Laughing out loud

Vysvětlivky:
Kawarimi no jutsu - Náhrada
Kage Bushin no jutsu - Stínový klon
Suiton: Mizu rappa - Živel voda: Vodní vlna
Katon: Goukakyuu no jutsu - Živel oheň: Technika velké ohnivé koule
Fuuton: Kamikaze - Živel vítr: Božský vítr
Katon: Hibashiri - Živen oheň: Rychlý oheň
Katon: Ryuuka no jutsu - Živel oheň: Technika ohnivého draka
Fuuton: Reppushou - Živel vítr: Vzdušný vír
Raikiri - Tisíc ptáků(Bleskové ostří)

4.555555
Průměr: 4.6 (9 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Pá, 2010-07-16 21:23 | Ninja už: 5192 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Další člověk, co nebude vydávat. Mně šlehne... (štěstím, že nic nepřemeškám, nebo vztekem?)
Dobře, mně už prostě nebaví psát, to samé, u každé kapitolky...

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)