manga_preview
Boruto TBV 09

Syn svého otce II. - Pod dozorem

Šest dnů před chuninskou zkouškou

Ráno se Naruto probudil brzo. Byl už na to zvyklí. Vstal z postele a šel do koupelny provést hygienu. Mezitím si dal vařit vodu na instantní ramen a následně se nasnídal. Vzal si na sebe nové oblečení a následně vyrazil. Měl ještě asi dvacet minut čas, ale trochu bloudil. Cestou potkal Kibu s Akamarem. Pozdravil je, chvilku s ním pokacal o tom, jak bylo a tak. Nakonec mu Kiba poradil tím, že mu ukázal cestu na cvičiště číslo osum. Poté se rozloučily. Naruto se Pomalu blížil k místu setkání. V dáli už viděl dvě menší postavy a jednu větší. Jejich sensei měl na sobě bílé kimono. Zřejmě byl z klanu Hyuga. Jeden z geninů měl na sobě tmavou mikynu, přes hlavu přehozenou kapuci a jeho kalhoty měli tmavou barvu. Byl to takový zakuklenec. Druhý měl na sobě modro-černé kalhoty a mikynu. Vypadal oproti tomu prvnímu pohodově.

„Máš spoždění.,“ pravil Hyuga povýšenecky.
„Zdržel jsem se cestou. Jsem Naruto Uzumaki.“
„Já jsem Hyuga Cifune a támhle to jsou Aburame Shoshirou a Inioka Reki.“
„Těší mě,“ pozdravil Naruto s úsměvem geniny. Ti však jen mlčeli.
„Mohli bychom začít. Chci si tě vyzkoušet.“ pravil Hyuga. Narutovi z tváře zmizel ten jeho úsměv a nahodil vážnou tvář.
„Můžem,“ pronesl Naruto.
Začal boj. Prozatím jenom v taijutsu. Naruto Vytvořil několik klonů, ale ti moc dlouho nevydrželi. Hyuga měl v taijutsu výhodu i přes klony.
„Musím si nechat odstup,“ blesklo Narutovi hlavou. Nakonec se dostal dost daleko od Hyugi a vytvořil další dva klony. Hyuga zaútočil přímo. Klony mu šli vztříct. Naruto dal dlaně k sobě a začal se soustředit. Ve chvíly, kdy byli kloni poraženi, dokončil technyku. Hyuga se zastavi a díval se. Naruto roztáhl ruce a v nich se začalo tvořit bílá zářicí tyč. Měřila asi jeden a půl metru. Naruto ji chytil přibližně v prostředku.
Naruto zvolal: „živel vítr, větrné kopí.“
Pak na nic nečekal a hodil jej po protivníkovy. Hyuga byl překvapen. Kopí směřovalo přímo na břicho. Těžce se uhnul a kopí dopadlo na zem asi tři metry za ním. Azval se výbuch, který Hyugu odhodil. Naruto vytvořil deset klonů. Z dvou přes Henge udělal fuma shurikeny, které ihned hodil. Zbytek klonů se rozeběhl přímo. Hyuga vytvořil Kaiten a vykryl oba shurikeny, které se změnili na bílí obláček. Osum klonů boj vydrželo jen krátkou dobu. Pak už na Hyugu běželi tři Narutové. Dva Narutové drželi Oodama rasengan a třetí běžel vpředu. Hyuga po Narutovi vpředu hodil kunai. Byl to klon. Chybělo už jen pár metrů a Hyuga se začal znova točit. Rasengan narazil do Kaitenu a ozval se ohlušující výbuch. Ten kaiten byl o dost lepší, než ten předchozí. Když se prach ustálil, tak Naruto a Hyuga stáli naproti sobě. Žádná zranění, jen oba ztěžka oddychovali.

„Nejsi až tak špatný Uzumaki,“ promluvil Hyuga.
„Děkuji Cifune-senpai,“ řekl Naruto a nahodil úsměv.
„Cifune-sensei,“ ozval se běžící Reki. Za ním hned bežel Shoshirou.
„Cifune-sensei, jste vpořádku.“
Hyuga se zhluboka nadech a odpověděl, jako by nic: „jsem vpořadku.“
„Takže jak budem tedy trénovat,“ zapojil se do rozhovoru Shoshirou.
Cifune se zamyslel a pak pravil: „Budu vás dva trénovat jako obvykle. A co se týče tebe Uzumaki, ty si můžeš dělat co chceš. Kdyžtak přijď za dva dny. Vyskoušíte si spolupráci a vytvoříte si taktiku.“
„Hai. A nemějte starosti. Budu také trénovat. Potřebuji doladit několik technyk.“
„Dobrá,“ dodal Cifune.
Pak se rozešli. Respektivě Naruto odešel směrem do Ichiraku. Potřeboval si doplnit sílu. Cifunemu blesklo jen hlavou: „Nečekal jsem, že bude na téhle úrovni. A zřejmě nepoužil všechnu svou sílu.“ Když Naruto došel do svého oblíbeného obchodu, tak si objednal dva rameny Nakonec si k němu přisedl někdo známí.

„Iruka-sensei. Dlouho jsme se neviděli.“ Začal Naruto.
„Naruto. Kdy jsi vůbec dorazil?“ Pravil překvapeně Iruka.
„Včera.“
„Aha. To jsem se zrovna zdržel na akademii. A jak si zesílil?
„Přijďte se zamnou podívat na zkoušky. Uvidíte.“
Takhle si tam spolu povídali dokud každý nesnědl svůj oběd. Pak Iruka zase šel do akademie a Naruto trénovat. Šel na cvičiště číslo sedum. Nikdo tam nebyl. Tam vytvořil několik desítek klonů. Ty se rozdělili na několik skupin a trénovali. Trénoval až do půl druhý. Prostě už odpadl. Síli mu vystačili akorát na to, aby se dobelhal až do svého bytu. Trochu to s tréninkem přehnal, a pak i přes tuto dení dobu usnul.

Ten den se ještě vzbudil se kolem sedmé večer. Tělo nebylo moc unavené, a tak se rozhodl se, že se projde. Když se procházel ulicemi města, začal mít zváštní pocit. Jedna osoba šla za ním hned od ubytovny. Různě měnil směr, ale ta osoba ho stále pronásledovala. Když zašel za roh jedné budovy, vytvořil klon a schoval se do jednoho z obchodů. Naruto z obchodu pozoroval tu osobu, když procházela kolem. Byla zahalena v plášti a přes hlavu měla kapuci. Když odešla, tak Naruto počkal minutu, použil Henge a odešel jako obyčejný občan Konohy. Zamířil si to rovnou do svého bytu. Když dorazil, zatemnil okna a zamkl. Pak se už uklidnil. Nebyl unavený, a tak si připravoval věci na později. Prohlížel si svitky, brousil zbraně a podobně. Nakonec ho to přestalo bavit a začal přemýšlet. Je to u něj neobvyklé, ale když vás někdo pronásleduje, tak vás to donutí k zamyšlení. Nakonec usnul někdy o půlnoci.

Pět dnů před chuninskou zkouškou

Ráno se probudil kolem devátý. Provedl to co provádí každý den. To znamená raní hygiena a snídaně. Vydal se rovnou na cvičiště. Byl teď na nejvýš obezřetný po včerejšku. Když došel na cvičiště, udělal menší počet klonů a skoušel si jednu novou technyku. Všiml si, že ho znovu někdo pozoruje. Neznámí byl mezi stromy asi padesát metrů od něj. Zrušil klony. Všechny zkušenosti se přenesli do něj. Trochu zavrávoral, ale hned to přešlo. Stvořil několik pečetí a následně použil techniku prašného mraku. Rozeběhl se směrem k neznámému. Měl to vypočítaný. Po třiceti metrech vyskočil do vzduchu jak nejvíce mohl. Tam vytvořil klony, od kterých se odrazil. S přehedem přeskočil okraj lesa. Když padal, tak měl co dělat, aby nebyl slyšet. Podařilo se. Dopadl asi patnáct metrů za tu osobu, která si ho asi nevšimla. Pomalu se za ní blížil. Vypadala jako kuniochi. Měla fialovou mikynu a dlouhé tmavě fialové vlasy. Narutovi připadala povědomá, ale stále se k ní přibližoval. Když byl asi dva metry od ní, tak omylem šlápl na větvičku, která praskla. Osoba se otočila velkou rychlostí a zaútočila. Naruto dostal přímí zásah do hrudi. V útoku bylo tolik chakry, že jej odhodil na nejblížší strom. Naruto spadl na kolena, vykašlal trochu krve a okamžitě začal soustředit trochu Kyuubiho čakru na zraněnou oblast, která se začala léčit. Kyuubiho chakry bylo málo, takže nebyla normálním okem vidět.

„Naruto-kun,“ řekla ta osoba. Naruto vzhlédl a viděl nádhernou kuniochi. Hned ji poznal.
„Hinato, dlouho jsme se neviděli.“ řekl Naruto ztěžka. Hned se snažil postavit na nohy. Hinata mu pomohla. Když to udělala, uvědomila si, že je u něj dost blízko a začala se červenat. Naruto to spozoroval.
„Jak ses jinak měla,“ zeptal se Naruto už běžným hlasem.
„D...docela dobře. N...neměl bys jít do nemocnice.“ Opět měla ten nejistý hlas.
„Ne, to je dobrý, ale musím říct, že si zesílila. Takhle do těla mi dával naposledy Jiraya-sensei.“
„V...vážně, děkuji,“ zrudla Hinata ještě víc.
„Nezašla bys na oběd. Zvu tě.“ To už Hinatu dostalo a odpadla. Naruto ji jen tak tak chytil.
Narutovi v tu chvíli blesklo hlavou: „To mi ještě scházelo. Jenom kdybi ta rána méně bolela.“[/i] Opatrně ji položil na zem a sedl si naproti ní. Pak se začal soustředit na hojení. Během toho si neuvědomoval dění kolem, takže když se ho někdo náhle dotknul, tak se vylekal. Byla to opět Hinata.
„P...promiň,“ řekla Hinata překvapeně, protože takovou reakci nečekala.
„To je dobrý,“ řekl Naruto a vstal, „zajdeš teda na ten ramen.“
„R...ráda,“ odpověděla Hinata ostýchavě.

Tak teda šli. Cestou spolu nemluvili, ale každej toho druhýho pozoroval. Jinak se nic zvláštního nestalo. Když došli do Ichiraku, tak první kdo promluvil byl Teuchi.
„Á Naruto. Vidím, že si vedeš přítelkyni.“ Naruto i Hinata se při tom pomyšlení začervenaly.
Nepříjemné ticho přerušil Naruto: „já si dám jako obvykle.“
„Dobře. A co mladá slečna.“
„Jednou ramen prosím,“ řekla Hinata.
Mezitím, než stařík uvařil ramen, si povídali. Týkalo se to událostí, které se odehráli za dobu, co Naruto nebyl v Konoze. Když stařík konečně dovařil a podal jim rámen, tak Naruto sáhl pro hůlky. Nebyl jediný, takže se jeho ruce střetly s hinatinými. Hinata hned ucukla. Naruto teda vzal dvoje balení hůlek a jedno podal Hinatě. Ta poděkovala, a pak se oba pustili do ramenu. Vzhledem k tomu, že Naruto si dal tři rameny, tak dojedli přibližně ve stejnou chvíli. Naruto zaplatil a pak se šli spolu ještě projít. Nakonec si Hinata uvědomila, že má společný trénink s jejím týmem. Tak se teda rozdělili.

Naruto tedy šel zase ke svému bytu, když si uvědomil něčí přítomnosti. Na něj se záhadní lidé jen lepili. „To nemůžu mít aspoň den klid,“ řekl si. Zřejmě to byla ta samá osoba, která ho minulý den pronásledovala. Naruto vyskočil na střechu nejbližšího domu a rozeběhl se do centra cesnice. Už to musel řešit. Vydal se k Tsunade.

Poznámky: 

Zřejmě některé zklamu, ale tady je pokráčko. Na radu některých jsem dal dnes trochu více textu. Beru jakoukoli kritiku.

4.673915
Průměr: 4.7 (46 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele dendule95
Vložil dendule95, Pá, 2010-12-17 15:51 | Ninja už: 5238 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

příběh zatím uplně super moc se mi to líbí xD
akorát jediny co se mi tak trošku nelíbí
je že používaš docela často a pak, teda, tak
ale jinak moc pěkny Laughing out loud

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Čt, 2010-09-30 02:16 | Ninja už: 6192 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

good díl

Obrázek uživatele lalalaN05
Vložil lalalaN05, Po, 2010-06-07 20:21 | Ninja už: 5148 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

super diel Eye-wink...teším sa na pokračovanie

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Út, 2010-06-01 16:55 | Ninja už: 5198 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Jakoukoli kritiku? Fajn.
Odkdy je technika, technyka a mikina mikyna? Co je to za slovo osum, sedum? Prostě... tvoje gramatika je hrozná. Oprav si to, nedá se to číst. A jo, ještě Hyuga je Hyuuga, ale to je jen takový detail. Eye-wink
Kapitolka by se mi, nebýt všech těch chyb líbila, víc, takže....ale hlavně že píšeš. Jsem zvědavá, dál.. xD Sticking out tongue

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Nirvinus
Vložil Nirvinus, Út, 2010-06-01 14:19 | Ninja už: 5185 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

Děkuji vám za podporu. Budu se snažit.

Obrázek uživatele Tamara
Vložil Tamara, Út, 2010-06-01 09:10 | Ninja už: 5659 dní, Příspěvků: 387 | Autor je: Pěstitel rýže

super jsem zvědavá kdo je ten kdo ho sleduje.

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Po, 2010-05-31 23:39 | Ninja už: 5582 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

konecne, KONECNE poviedka standardne dlha a standardne kvalitna ... poslednou dobou som nic take necital ... tesim sa na dalsie diely