manga_preview
Boruto TBV 09

Trosečníci, Odměna za Soutěž v Líbání 15


VILA, KUCHYNĚ
„Hm, no…“ Protrhla Tenten ticho poté, co očima přelétla papír s údaji, které mají najít. Stěží to dokázala přečíst. „Co takhle dát si snídani?“ Přelétla přítomné pohledem. Z vedlejší místnosti se ozvalo Kisameho tiché uchechtnutí. Asuma, který právě zapínal televizi, se na něj vyčítavě podíval.

„Dobrej nápad,“ ocenil to Neji a postavil se. „Co si dáte?“ Otočil se na ostatní, když došel k ledničce.

„Kafe…“ Protáhl Sasuke a znovu si protřel oči. Měl dojem, že tady sebou každou chvíli sekne, dokázal by usnout i ve stoje. Zbytek Trosečníků to odkýval, dohromady si ještě ´objednali´ toasty. Neji byl výborný kuchař, všichni to věděli, i z obyčejných toastů dokázal udělat hody jako pro královnu Alžbětu.

Otevřel ledničku a zůstal stát s otevřenou pusou.

„Kde-…Kam to zmizelo?!“ Vysoukal ze sebe. Ano, je to tak. Lednice byla prázdná.

„Jo, asi jsem vám zapomněl říct,“ přiblížil se k nim opět Kisame - Ordinace už ho unavovala (primář Gaara právě vyoperoval velmi zajímavý předmět ze žaludku stařenky Chiyo a nyní se svým pomocníkem Kankurem odjeli slavit úspěch k Matsuri, které se právě narodilo Písečné děťátko, jehož otcem je pravděpodobně Gaara-sama, ale o tom jsou dohady) - s ošklivým úšklebkem na rtech.

„Hm?“ Otočili se na něj Trosečníci.

„Jste bez jídla… Do šesti večer nic nebude. Jo, vlastně, je tu vodovod a dvě skleničky – ano, nádobí je taky pryč -, podělte se.“ Zamrkal s pokřiveným úsměvem na rtech (dal se přirovnat k takovému, jakým je úsměv Roberta Pattinsona).

SOCHA SVOBODY, USA
„To vám povím, vy jste ale mimořádně zajímaví maníci. Takové exoty jsme tady ještě neměli,“ zasmál se americký strážník, když pomáhal Ino na nohy. Po Orochimarově pádu už to šlo rychle a bez úrazu, Itachi s Kakashim se sice nezachovali jako praví gentlemani – dáma by měla jít první – ale na tom teď nezáleží.

„Jistě, postaráme se, aby se to neopakovalo,“ zasmál se Gai, trochu si povytáhl límeček svého zeleného oblečku. „Můžu se jen zeptat, jak se jmenujete?“ Podíval se na něj pak zvědavě.

„No… Říkejte mi třeba Tobi,“ natáhl k němu přátelsky ruku poté, co si opět nasadil svou pomeranč připomínající masku s jedním otvorem na oko.

KDESI V LESÍCH
„Tak, jsme tady,“ ukázal Pein na přístřešek. Vypadal, jako by byl ještě z doby člověka zručného. Po zemi se hemžili broučci, na stropě (pokud se pár zpřeházených větví a listů dá nazvat stropem) sedělo pár komárů a asi tisícovka mušek.

„No… Útulné, že,“ uchechtla se nervózně Temari.

„Nedělej předčasný závěry,“ utišila ji Konan zvednutím ruky. „Ty tady sedět nebudeš, neboj,“ uklidnila ji.

„Eh?“ Podívali se po ní překvapeně ostatní.

„Takže,“ začal tentokrát zrzavý, „tady začíná váš úkol. Tedy, jen pro vás dva,“ ukázal na Naruta a Shikamara, nereagoval na jejich zmatené pohledy a pokračoval, „Temari a Hinato, vy dvě půjdete tady s Konan, zavede vás na vaše stanoviště. Hned.“ Mávnul na ně rukou. „Vysvětlení dostanete na místě,“ houknul. Z jeho pohledu vyčetli, že nebude pokračovat ve vysvětlování, dokud tu ještě budou.

Konan jim nedala ani minutku na rozloučení, vzala je za ruce a táhla je dál po bahnité cestě.

„Hej!“ Zavolal za nimi zmateně Naruto, odpovědí mu ale byla jen ozvěna vlastního hlasu.

„Vysvětlujte,“ vyzval leadera Akatsuki Shikamaru, jeho výraz byl naprosto klidný.

VILA, OBÝVACÍ POKOJ
„Ne, ne, Matsuri, nedělej to!“ Volal zničeně Asuma na obrazovku. Tak moc se do toho děje zažil… (ano, hádáte správně – Gaarovi volali z nemocnice, potřebují zkušeného doktora, babičce Chiyo vypovědělo srdce a Matsuri se snaží s malým Gaarátkem – ano, říkala jsem, že o tom jsou dohady – nasednout do auta a jet za ní také)

„Asumo…“ Zakroutil nevěřícně hlavou Modrý.

„Strejda se zbláznil!“ Vypískl nadšeně Lojzík.

VILA, VEDLEJŠÍ MÍSTNOST – KUCHYNĚ
„Tenten – vraždit… Tenten – vraždit…“ Hnědovlásce zažhnuly oči. V tu chvíli k ní přiběhl Neji, sedl si vedle ní, objal ji kolem ramen. Tenhle nebezpečný Robo-Tenten mód znal, naštěstí ale už dobře věděl, jak ji uklidnit.

Sasuke a Sakura se na ně chvilku překvapeně dívali, jakmile ale Neji začal s Ten nebezpečně třást a mumlat na ni cosi v latině, Uchiha se postavil.

„No – dojdu nám pro pití,“ podíval se na Sakuru, ta vděčně přikývla. Dál ale zaujatě sledovala, jak je Hyuuga dobrý v mrtvém jazyce.

„Hej! Neji, co blbneš!“ Propleskla ho dívka s culíčky. Už dávno se vrátila do reality, trochu se od něj odtáhla, upravila si vlasy a natáhla se po jejich knize i papíře s pojmy. „Měli bychom začít, jinak to tihle dva budou mít dřív,“ zavrčela na něj.

„Uh?“ Zamrkala překvapeně Sakura při slovech ´tihle dva´ - zarazil ji pohrdavý tón, jakým to řekla. Obličej se jí na chvilku zkřivil v pobouřené grimase, vzala do ruky jejich seznam a ihned otevřela knihu na stránce o Husitech. Ani nevnímala, když před ní černovlasý postavil sklenici s čirou vodou (no, dobře, dejme tomu, že čirou – ale voda z kohoutku… co vy víte, jakou čističkou prošla?).

KDESI V LESÍCH, VE SCHÁTRALÉM PŘÍSTŘEŠKU
„Dobře tedy,“ začal Pein, otočil se, zpoza jednoho keře vytáhl velkou bednu. „Každý z vás se převlékne do obleku, který v této bedně najdete. Bez protestů,“ výhružně se na ně podíval.

„Co když mi to nepadne?!“ Neudržel se Naruto.

„Padne. Myslíš, že ten dědula, co ti šije oblečení na míru, se někdy omylem nepodřekne?“ Povytáhl obočí. „No, až se do něj oblečete, zavedu vás na oficiální start. Tento úkol je vlastně jakási překážková dráha. Poběžíte po praporcích. Ale - asi jste si všimli, že jsme v lese – je tu plno lesní zvěře, pavouků, mravenců, hadů taky – Glórie se bát nemusíte, nyní je v azylovém domě pro matky s dětmi, které nezvládají situaci bez otce – no zkrátka, asi si to umíte představit.“ Prohlédl si jejich překvapené obličeje.

„A dál?“ Zeptal se nezaujatě Shika.

„Po každém úseku na vás bude čekat další menší přístřešek a další menší bedna s oblečením. Vy se do toho opět převléknete a poběžíte dál. Jo, nezapomněl jsem se zmínit o bažinách? Ty jsou tu někde taky, Tsunade-sama nám sice dala nějaký písek nebo co, abychom je zničili, ale však víte, akce musí být.“ Usmál se nevinně. Naruto s Shikamarem nebezpečně zbledli.

„Tak pohyb, oblíkejte se,“ houknul už trochu popuzeně a po každém hodil převlek.

„Co – to – je?!“ Vykřikli oba najednou, když se jim do ruky dostala pouze jakási bederní rouška.

„Jak si asi myslíš, že se lidi oblíkali v pravěku? Někteří byli i nazí, máte štěstí, že se na tenhle pořad můžou koukat i děti,“ ušklíbl se, „ale nebojte, Hokage vám povolila spodní prádlo,“ dodal velkoryse, pak o kousek poodešel, aby měli alespoň minimální soukromí.

„Naruto…“ Procedil Nara skrze zuby, „až tohle skončí… Bude Pein pomalu umírat ve stínech,“ mluvil naprosto vážně, Uzumaki radši o kousek poodstoupil a začal ze sebe sundávat oblečení.

VILA, KUCHYNĚ
„Tady!“ Vypískla nadšeně Tenten, když našla větší zmínku o Janu Žižkovi. „No, Neji, co děláš? Piš!“ Hodila po něm tužku a jejich seznam.

„Máš to?“ Sakura už byla naprosto v klidu, stačilo se párkrát zhluboka nadechnout. Sasuke právě rychle načmáral stručnou definici vedle pojmu ´Kališníci´.

„Jasně,“ přikývl, „tak dál, Jan Hus,“ oznámil, Sakura začala horečně listovat knihou. Tiše nadávala, že seznam nebyl ani vzdáleně seřazen podle doby. Například, napsat ´Člověk rozumný´ hned pod ´Druhou průmyslovou revoluci´, no, Asuma si dal určitě práci, aby si byli nuceni prohlédnout knihu zezadu-zepředu.

PŘÍSTŘEŠEK V LESÍCH
Naruto i Shikamaru už stáli oblečení ve svých dobových kostýmech. Připadali si více než trapně, a to to teprve začínalo. Představa, že dívky, které se na tohle budou dívat, se budou pobaveně hihňat…

„Fajn, pojďte za mnou,“ mávnul na ně Pein, očividně se přemáhal, aby zadržel smích.

„Hele… Kde jsou vlastně Temari a Hinata?“ Zeptal se Shikamaru, aby přerušil ticho.

„Čekají v cíli,“ tentokrát už se neudržel a začal se smát na celé kolo.

Poznámky: 

Tadá ^^ Patnáctka, číslo, které asi za dva týdny a kousek budu uvádět jako svůj věk... Hrůza ^^
K té příležitosti příští týden nečekejte novou kapitolu, ale jakýsi menší speciálek z natáčení Evil ^^
Snad se vám díl líbil ^^ (nemohla jsem si odpustit Narutův a Shikamarův obleček... wrau ^^)

Speciál: příští týden - sobota/neděle ^^

Důležité: A je to tu, Eli pomalu ale jistě opouští její milovaný dvouletý noťásek. Tudíž než se na něj podívá náš domácí Bořek Stavitel, to bude zítra, ještě se tu neobjeví další kapitolka. Ve středu by ale mělo být všechno v cajku, takže ještě dva dny vydržte ^^

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ EDIT ZE VŠECH, KTERÉ JSTE ODE MĚ KDY ČETLI, ČTENÁŘI!
Tak fajn. Fajn. Přiznávám, nebyla jsem tu půl roku, hodně se toho stalo, ale toto? Soukromé zprávy, komentáře, zkrátka, všechno, co jsem tu po svém kraťoučkém návratu nalezla... mi vehnalo slzy do očí. Nelžu.
Teď je mi trapně. Hodně. Jak jsem psala, hodně se toho změnilo, rodina se mi hodně změnila, na internet se běžně nedostanu. ALE. Když já čtu něčí povídku a líbí se mi, tak... Tak jsem přece taky šťastná, když pisatel sebere odvahu a napíše sebebídnější pokračování!

Zanevřeli jste na mě? Budete mi ještě vůbec věřit? Položte si tuto otázku... A věřte, nebo to alespoň zkuste. Mám odhodlání TUHLE - upozorňuji, TUHLE - povídku dopsat a až potom "skonat" Laughing out loud Stačilo by, kdyby se tu objevilo pár pozitivních komentářů od pár lidí, kteří mají vůbec ještě zájem dozvědět se, jak Trosečníci dopadnou... Eye-wink

4.901785
Průměr: 4.9 (112 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Ne, 2017-12-03 23:56 | Ninja už: 2357 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Ja ti stále verim je vidieť že máš talent na podanie poviedok už sa nemôžem dočkať na novú kapitolu;)

Obrázek uživatele hanula1
Vložil hanula1, Ne, 2016-08-14 12:40 | Ninja už: 2819 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

Tohle je naprosto boží povídková série Shocked Prosím dopiš to, hodně by mě to zajímalo Smiling

Obrázek uživatele Mayuki
Vložil Mayuki, So, 2016-03-05 23:23 | Ninja už: 2982 dní, Příspěvků: 38 | Autor je: Recepční v lázních

je to už hrozně dlouho prosím udělej další díl kvůli nám prosím strašně dlouho si tu nebyla :3

Obrázek uživatele Bett
Vložil Bett, Čt, 2016-02-04 22:41 | Ninja už: 3017 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Pěstitel rýže

prosím dopiš to, je to vážně skvělá povídka. Celkově máš vážně skvělý styl psaní Smiling

Obrázek uživatele Lauri-Chan XD
Vložil Lauri-Chan XD, Po, 2015-07-06 14:15 | Ninja už: 3325 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Pěstitel rýže

Dokonalý díl Smiling rozhodně to dopiš! Je to ta nejlepší série kterou jsem kdy četla Laughing out loud jsi skvělá Smiling

Obrázek uživatele Naruto....Uzumaki
Vložil Naruto....Uzumaki, Ne, 2015-04-05 09:43 | Ninja už: 5075 dní, Příspěvků: 53 | Autor je: Prostý občan

dopis ten pribeh je vazne super Smiling uz dlouho na to cekam Smiling

Obrázek uživatele Teri-chan
Vložil Teri-chan, Pá, 2015-11-13 17:01 | Ninja už: 3401 dní, Příspěvků: 251 | Autor je: Asumův zapalovač

Hmm poviedku už asi nedopíšeš ale aj tak by to bolo naozaj super túto sériu som milovala..

FC pre Uchiha-Mariko Laughing out loud : http://147.32.8.168/?q=node/113404 Laughing out loud

Obrázek uživatele pegySSarah
Vložil pegySSarah, Út, 2014-11-11 20:39 | Ninja už: 3483 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Pěstitel rýže

Neee! Gomen za to že si myslíš že jsme na tebe zanevřeli Sad
Tohle je má...troufám si říct nejoblíbenější povídka! Inspirovala jsi mne, chci taky začít psát. Hned jak jsem se dozvěděla o Konoze, našla jsem si tuto stránku a tohle byla první povídka kterou jsem otevřela Smiling Po biliónu letech jsem si založila účet, abych ti sdělila mé velké dík za to že jsi napsala tak dokonalou povídku Smiling
Jenom tě moc prosím aby jsi to dokončila( doufám že se na to nevykašleš a nenapíšeš jeden díl s tím že je poslední Laughing out loud) jinak zemřu! Laughing out loud

Pokud před mou maličkostí někdo prohodí špatné slovo na Sasukeho, neznám se. Jestli někteří nechápou, proč ho mám ráda, měli by aktivovat mozek a položit si pár otázek:
• Jak byste se zachovali vy, kdyby byla celá vaše rodina a všichni příbuzní vyvražděni?
• Kdyby byl tím, kdo je zabil, váš bratr, kterého jste milovali?
• Kdybyste za svůj životní cíl stanovali pomstu a ve finále zjistili, že to byla všechno jen velká lež a za všechno může vaše rodná vesnice?
• Kdybyste tohle všechno zažili, opravdu byste se dokázali vrátit do Konohy a dělat, že je vše v pořádku, smát se a bavit, jako kdyby se nic nestalo?
Já o tom dost pochybuji. Kdybyste toho totiž byli schopní, asi by to bylo kvůli tomu, že jste se prostě a jednoduše pod nátlakem zbláznili. Sasukeho chování je vzhledem k jeho situaci naprosto normální. Rádi ho mít nemusíte - ale proč ho nemůžete alespoň akceptovat, zkusit ho pochopit? Nebo se vyjadřovat bez vulgarismů, když to jinak nedokážete? Prosím, dostaňte rozum. Smiling

Vidím Sasukeho v keři,
doběhnu k němu, chci pomáhat přeci.
Zeptám se ho: "Co ti je?"
"Všichni o mně mluví hanlivě..."
Sednu si k němu "To jsme dva."
Usměje se, poznám v něm dobrého člověka...

Asi si říkáte proč tady mám jen Sasukeho....Mám ráda i jiné postavy, ale Sasuke dostává nejvíce nadávek. Proto chci Sasukeho prezentovat v jeho nejlepší podobě Smiling
http://www.nerdtests.com/mq/badge/4514257851720f21.jpg

I'm a fighting dreamer. I'm a girl, not an alien.
Všichni jsou blázni, jen já jsem LETADLO :33

Obrázek uživatele Shikyaku
Vložil Shikyaku, Pá, 2014-02-14 20:18 | Ninja už: 3731 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

Je strašná škoda, že to nedopíšeš. Opravdu upřímně jsem se u toho nasmála a obdivuji někoho s tak dobrou fantasií. Říkala jsem si, jak tohle mohlo někoho napadnout (v dobrém). Laughing out loud Při čtení mi před očima běhali tváře zmíněných hrdinů v určitých situacích. Laughing out loud Laughing out loud Je to opravdu super příběh. Smiling

Obrázek uživatele Lucien Uchiha
Vložil Lucien Uchiha, Po, 2014-02-10 19:09 | Ninja už: 3978 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Konohamarova chůva

Prosííím!!! To nemyslíš vážně, to nemůžeš myslet vážně! Ty to vážně už nedopíšeš?! Neee! Víš, jak je těžký sehnat dobrou sériovou na pár NaruHina? A ShikaTema? Chjo, tak zase 14denní hledání další FF. No, už jsem si myslela, že jsem něco našla, něco, co autor dokončí! Proč všichni končíte v půlce? Argh!

*Best nee-san 4ever*
#Kdo jednou opustí smutného přítele, není hoden, aby někdy více sdílel jeho radost #
Lidé často říkají: "Seš borec!" Ale kdo je opravdu borcem? Ten, kdo narýsuje vnitřní úhel víc jak 180° Laughing out loud
FF:
Dattebayo!... (první díl-http://147.32.8.168/?q=node/107586)

Říkali mi jinchuuriki (první díl-http://147.32.8.168/?q=node/107536)
Děti ohně (první díl-http://147.32.8.168/?q=node/107657)
Omlouvám se, jestli nejde otevřít, asi se nějak po...rouchal počítač Sad Naruto smutny (vzdávám pokusy o opravu✞)

Lucien Uchiha podpis

Obrázek uživatele Nightmare moon
Vložil Nightmare moon, St, 2013-06-05 17:39 | Ninja už: 4365 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Konohamarova chůva

Dalsi dil uz nebude, to se vsadte... Sad

Obrázek uživatele karoli
Vložil karoli, So, 2013-06-01 17:13 | Ninja už: 4283 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Pěstitel rýže

Mrte super seria, strašne sa neviem dočkat na dalši diel !!!! Laughing out loud

karoli

Obrázek uživatele Fumiko
Vložil Fumiko, Po, 2013-04-08 17:36 | Ninja už: 4058 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Pěstitel rýže

NAPIŠ TEN DALŠÍ DÍL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
už máš 4 stránky komentářů tak hurá do toho !!!!!!!!!!!

Obrázek uživatele Nightmare moon
Vložil Nightmare moon, So, 2013-03-09 11:09 | Ninja už: 4365 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Konohamarova chůva

Napis dalsi dil prosiim *dela psi ocicka*

Obrázek uživatele Nightmare moon
Vložil Nightmare moon, So, 2013-03-09 11:09 | Ninja už: 4365 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Konohamarova chůva

Napis dalsi dil prosiim *dela psi ocicka*

Obrázek uživatele Nightmare moon
Vložil Nightmare moon, So, 2013-03-09 11:09 | Ninja už: 4365 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Konohamarova chůva

Napis dalsi dil prosiim *dela psi ocicka*

Obrázek uživatele Hinata Hyuga
Vložil Hinata Hyuga, St, 2012-12-26 22:09 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Nowí díl pls

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Po, 2012-11-12 15:38 | Ninja už: 4194 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

prossiiiiim dalši diel maš vernych fanušikov

Obrázek uživatele BB20
Vložil BB20, Út, 2012-10-16 16:53 | Ninja už: 4393 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

Prosím, moc tě prosím, dopiš tuto povídku, je super překrásná, děj je v ní úžasný, srandovní a akční. Moc se mi líbí, ale byla by ještě hezčí, kdyby byla dokončena. Smiling

Zkuste si říct byť jen jedno křivé slovíčko o Hvězdné bráně (Stargate), a poznáte, proč se mi ve florbalu přezdívá „Řezník“.

Obrázek uživatele Ell Amaterasu
Vložil Ell Amaterasu, Po, 2012-09-24 19:11 | Ninja už: 4267 dní, Příspěvků: 144 | Autor je: Pěstitel rýže

Úžasné! :)Hrozně mě zajímá, jak to s nimi bude dál... Takže prosím, PROSÍM, dopiš to SmilingLaughing out loud

Obrázek uživatele Fino
Vložil Fino, Út, 2012-08-28 00:36 | Ninja už: 4404 dní, Příspěvků: 110 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Vau!!! Zajímavá myšlenka Smiling rád bych četl pokračování! Chtěl bych viděl jak se Hin s Temi budou cítit až uvidí Naruta s Shikim :DD A taky SasuSaku a NejiTen jak se šprtají naše dějiny! jedním slovem BOMBA! Laughing out loud Rozhodně pokračuj!

Obrázek uživatele Aki Nara
Vložil Aki Nara, Po, 2012-08-06 20:20 | Ninja už: 4550 dní, Příspěvků: 18 | Autor je: Prostý občan

je to boží napiš další uděláš nám radost ! Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Kurisu-san
Vložil Kurisu-san, Pá, 2012-07-27 16:00 | Ninja už: 4319 dní, Příspěvků: 153 | Autor je: Prostý občan

Hele, Eli, doporučuji ti dopsat tuhle povídku, jinak sa rozzlobím! Laughing out loud U všech dílů téhle jsem se (jak jinak) řezala smíchem, takže fakt.. DOPIŠ TO! Eye-wink Fandím ti jelikož píšeš fakt vtipně a taky proto, že by mě zajímalo jak to skočí Laughing out loud Toť vše. Smiling

Obrázek uživatele Kisame111
Vložil Kisame111, Ne, 2012-07-22 03:49 | Ninja už: 4302 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

U téhle celé povídky sem se celej řezal smíchem bylo to fakt super piš dál

Obrázek uživatele Aki Nara
Vložil Aki Nara, Po, 2012-07-02 23:20 | Ninja už: 4550 dní, Příspěvků: 18 | Autor je: Prostý občan

další díl nebude ? Ty kámo, co sis dal?! Sad(

Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, Po, 2012-04-09 21:44 | Ninja už: 4603 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

super, prostě boží dattebayo

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele bringina
Vložil bringina, St, 2012-02-29 22:50 | Ninja už: 4750 dní, Příspěvků: 125 | Autor je: Recepční v lázních

aaaaaaaaaaaaaaaa prosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímrosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímrosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímrosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímrosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímprosímrosímprosímprosímprosímprosímprosím další díííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííílllllllllllllllllllllll

Obrázek uživatele Izanagi
Vložil Izanagi, Po, 2013-03-11 22:49 | Ninja už: 5693 dní, Příspěvků: 541 | Autor je: Prostý občan

MYAAAAAAAAAH! Budu vraždit, budu týrat, budu terorizovat! Perkele!

Obrázek uživatele Kasukē
Vložil Kasukē, Út, 2011-11-22 23:46 | Ninja už: 5479 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

Je to veľmo-super-úžasné!!! xD Asi sa čuduješ, že človek, ktorý tvoju poviedku čítal pravidelne napíše komentár až teraz. No tak to sa čudujem aj ja xD Ale z5 k téme. Si jednou z mojich najobľúbenejších FF autorov. Táto séria je proste bombastická, fakt to bol super nápad Smiling Tak prosím nezklam mňa a ďalšie.desiatky tvojich verných fanúšikov a napíš pokračovanie. Ak ti to pomôže, ja tiež píšem a takisto som s tým sekol. No vrátil som sa a píšem znovu


A tak sa vráť aj ty. Bude to super Eye-wink

Zbabelci umierajú často ešte pred smrťou, hrdinovia zakúsia smrť len raz.
Nikdy nemaj strach z tieňov. Proste znamenajú, že niekde nablízku svieti svetlo.
O život môžeme prísť rôzne. Smrť je len jednou z možností.

Obrázek uživatele Naruto....Uzumaki
Vložil Naruto....Uzumaki, Po, 2011-10-31 21:42 | Ninja už: 5075 dní, Příspěvků: 53 | Autor je: Prostý občan

porad se divam jestli si uz nenapsala dalsi dil a porad su nedockavy na ty dalsi, takhle nedockavy sem jeste nikdy nebyl prosim dopis to opravdu me zajima co se bude dil dal je to fakt bezvadny ff a pises nadherne tak u toho zustan a dokonci prosim toto vypravovani Laughing out loud Smiling