manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto a Sasuke: Jejich cesta k vrcholu! 14. část - Větrná země, Písečná vesnice

Naruto vzbudil všechny ostatní v sedm hodin ráno. Nudil se, tak je vzbudil už tak brzo. Snědli něco ze svého jídla, co měli s sebou, schovali stany a šli dál. Nemluvili spolu, byli spíš zamyšlení. Naruto šel vepředu, podíval se před sebe a viděl poušť:
„Vidím poušť! Vidím poušť! Už tam budeme, že jo, Kakashi- senseii?“
„Jo, už tam budeme. Stačí tu poušť jen přejít.“
„Cože?! Ještě to celé přejít?! Řekněte, že si děláte srandu!“
„Promiň Naruto, ale musíme to přejít celé. Ale neboj, jen tuhle poušť. Buď rád, že nemusíme přecházet tu další, co je za tady touto. Ta je dvakrát tak dlouhá.“
„Už mlčím.“ řekl potichu Naruto a stáhl se do pozadí.

Seběhli kopec, ale nakonec zjistili, že ten obchodník s tím vozem se přes ten kopec nedostane, tak museli vylézt zase nahoru. Hledali jinou cestu. Sakura ji našla:
„Pojďte sem! Našla jsem cestu!“ řekla a podívala se na Sasukeho, ale ten si jí ani nevšiml. Byla zklamaná. Doufala, že se na ni Sasuke aspoň usměje, nebo alespoň podívá, ale ono nic. Vzali to teda cestou, kterou našla Sakura. Už byli na poušti. Už tam stáli u pouště, když vtom se zvedl vítr a strhla se písečná bouře.
„Rychle, pojďte tam do té jeskyně!“ křičel Kakashi a ukázal na jednu jeskyni. Dotlačili tam vůz a pomohli koňům dovnitř. Tam si sedli a čekali, až ta bouře přestane.

Čekali asi dvě hodiny, než bouře ustala. Vylezli ven a šli dál. Po hodině cesty už viděli v dálce vysoké hradby Písečné vesnice.
„Tak tohle je Písečná vesnice? Čekal jsem něco lepšího. No, možná, že ve vesnici to bude vypadat lépe.“ pomyslel si Sasuke.
„Jak dlouho ještě asi půjdeme?“ vyzvídal Naruto.
„Já nevím. Když půjdeme v tomhle tempu, tak nejpozději za tři čtvrtě hodiny.“ odpověděl Kakashi.

Uběhlo půl hodiny a pět minut. Už stáli u brány.
„Proč tady jste?“ zeptal se jeden ze strážných.
„Jsme z Listové vesnice. Vedeme sem jednoho obchodníka, který si u nás vyžádal ochranu před lupiči.“ odpověděl Kakashi.
„Dobře, můžete jít.“
Vešli bránou do vesnice:
„Kam vás máme až doprovodit?“ zeptal se Kakashi obchodníka.
„Hm…. Do středu vesnice, tam chodí nejvíce lidí, tak abych si něco vydělal.“
Kakashi přikývl. Odvedly ho do středu vesnice
„Jsme tady, tady končí naše služby.“
„Jasně, tak už jděte.“ odvětil nedočkavě obchodník a začal si vytahovat zboží z vozu. Team 7 se otočil a šel směrem k bráně. Kousek před bránou je zastavil Třetí Kazekage:
„Vy už jdete? Nechcete tady zůstat přes noc. Vždyť už je sedm večer.“
„No, my… My bychom nechtěli být na obtíž.“ odpověděl Kakashi.
„Ale to nebudete.“
„Kakashi-senseii, prosím, zůstaňme!“ vmísil se do rozhovoru Naruto.
„No tak dobře.“
„Zavedu vás tedy do vašeho pokoje.“ řekl třetí Kazekage a odvedl je do jedné obrovské ubytovny a ukázal jim jejich pokoj. Byly tam čtyři obrovské postele, jedna velká koupelna… No prostě luxusní pokoj! Nemohli se na to vynadívat. Jen Sasukeho a Kakashiho to vůbec neohromilo. Za to Naruto a Sakura běhali po pokoji a prohlíželi si tam každý kout. Byla tam i jedna manželská postel, která vyšla na Naruta se Sakurou, protože Sasuke a Kakashi si vzali ty dvě oddělené postele mezitím, co ti dva prohledávali každý kout. Už byl večer, tak se rozhodli, že se umyjí a půjdou spát.

Sakura se šla umýt první, protože té to vždy trvá nejdéle. První se osprchovala, potom umyla zuby a ještě tam všechno co tam bylo, přeházela na jiné místo, aby to bylo přehlednější.

Další šel do koupelny Naruto. Ten nemohl asi čtvrt hodiny najít svoje mýdlo, protože to tam ta Sakura popřehazovala. Jak to našel, vlezl do sprchy a omylem na sebe nastříkal horkou vodu:
„Au! Au! Pálí! Pálí! Au, to pálí!“ Venku jen ostatní členové teamu kroutili hlavami, protože nechápali, co ten Naruto dělá. Naruto pak pustil zase moc studenou. Rychle to radši vypnul a drkotal se tam zimou. Šel k umyvadlu a tam se ostříknul vodou – ani ne moc horkou, ani ne moc studenou, prostě tak akorát. Konečně se mu ulevilo. Otočil se a všiml si, že je to tam celé mokré a všude je na podlaze voda.
„Ještě, že Sakura už v koupelně byla a už sem nepůjde. Ta by mě zabila.“ pomyslel si a vlezl zase do sprchy. Tentokrát už pustil vodu akorát a v pohodě se osprchoval. Osušil se, vyčistil si zuby a odešel do pokoje za ostatními.
Sasuke vešel do koupelny s ručníkem přes rameno. Hned ale uklouzl na té vodě, co ji tam Naruto rozlil. Vběhl celý naštvaný do pokoje za ostatními:
„Kdo tam rozlil tu vodu?!“ Sakura a Kakashi se na něho nechápavě dívali. Ale Naruto, ten se díval tak, jak kdyby za nic nemohl a to ho prozradilo.
„Naruto!“ zařval Sasuke.
„Ano?“ zeptal se, jakože o ničem neví a postavil se.
„Ty jsi byl poslední v koupelně, takže ty jsi to udělal!“
„Já? Co když to byla Sakura?“
„Já asi těžko, Naruto!“ Sakura se postavila a vrazila mu jednu do brady. Ten letěl přes celý pokoj, až dopadl do křesla:
„Alespoň měkké přistání.“ řekl si pro sebe.
Sasuke teda vešel do koupelny, už byl ale opatrnější. Vešel do sprchy, osprchoval se a vyčistil si zuby. Odešel za ostatními.

Teď tam šel Kakashi. Všichni hned vběhli do dveří, protože chtěli vidět, co má Kakashi pod maskou. Ten se tam ale zamknul, takže se na nic nemohli podívat. Zkusili se podívat klíčovou dírkou, ale tu Kakashi vycpal toaletním papírem. Kakashi málem taky uklouzl, ale ještě to ustál. Vlezl do sprchy a osprchoval se. Nemohl najít svůj kartáček na zuby. Nakonec ho našel v jedné skříňce. Vyčistil si zuby, otevřel dveře, už chtěl jít dál, ale na zemi uviděl Naruta, Sasukeho a Sakuru, jak si drží bouli na čele:
„Co se vám stalo?“
„No víte, vy jste nás praštil dveřmi.“ odpověděl Sasuke.
„Aha, tak promiňte.“

Sasuke a Kakashi zalezli do svých postelí. Naruto si lehl do postele vedle Sakury.
„Naruto, jestli budeš chrápat, tak…“ ukázala pěstí Sakura.
Všichni lehli do postele a hned usnuli.

Poznámky: 

Moc se omlouvám za zpoždění!!!!
Za to jsem napsala něco kolem tisíce slov(asi 1002). Smiling

5
Průměr: 5 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Die
Vložil Die, St, 2010-05-26 12:58 | Ninja už: 5192 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

LOL, nemá chybu Laughing out loud A ten obrázok...Smiling

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)