manga_preview
Boruto TBV 07

20.Masky stříbrného vlka

20. Frost

,,Malý děti by tu neměli být.“ řekl Madara a přitom se díval jak se Konohamaru, Udon, Muegi a DeathMan zvedají ze země.
,,Tohle si odskáčeš!“ zařval Konohamaru vytvořil resengan a zaútočil na Madaru. Ale Madara se ani nehnul a Konohamaru proletěl skrz něj. Madara jedním pohybem zabil Udona a Muegi, ale DeathMena nezasáhl, protože ten stačil uhnout.
,,Néééé!“ zařval Konohamaru když uviděl co se stalo.
Konohamaru znovu zaútočil Resenganem, ale stalo se to samé jako minule, proletěl skrz. Madara se u něj objevil a chtěl ho vcucnout do jiné dimenze, ale dostal ránu a odletěl.
,,Uklidni se, nejsou mrtvý.“ řekl Frost a podíval se na Madaru, který vstával.
,,Další, co neví kde je jeho místo.“ řekl Madara.
Frost praštil Konohamara a tím úderem ho poslal na stěnu, kde zůstal ležet v bezvědomí.
,,Tak teď, když tu nikdo není při vědomí, ti chci poděkovat za tenhle život. Tak to by bylo. A teď mi řekni kudy se k tomu dostanu.“ usmál se Frost.
,,Myslíš si, že takový rozmazlený fracek může se mnou bojovat?“ zasmál se Madara.
,,V téhle formě ne, ale v téhle ano.“ řekl Frost a začal se měnit. Pohltila ho chakra, a tak Madara neviděl co se děje.
Když chakra zmizela, stála tam osoba podobná Minatovi, až na vlasy ty byly rudé s černými místy.
,,Jack odvedl dobrou práci, když tě vytvářel Froste.“ řekl Madara.
Madara se zjevil za Frostem a chtěl ho vcucnout do jiné dimenze, ale místo Frosta to vcuclo jeho.
Madara se zvedl ze země a rozhlédl se kolem sebe. Stál na skále a okolo něj nic nebylo, až na další skály, které se táhly do nekonečna.
,,Tady to skončíme.“ ozval se Frost, který se tam taky objevil.
,,Ty umíš cestovat mezi demenzemi?“ vyděsil se Madara.
,,No jistě, kdo si myslíš že jsem.“ usmál se Frost.
Madara si sundal svou spirálovou masku a v očích se mu zjevil Sharingan.
,,Výborně, takže to bereš vážně.“ usmál se Frost a jeho oči se taky změnily. Znak v jeho očích tvořil Jing Jang, ale místo černé a bílé části tam byli černá a rudá.
Madara vytáhl katanu a rozeběhl se proti Frostovy, ten taky vyndal katanu a čekal. Madara sekl, ale jeho útok byl vyblokován. Dlouho se ale nerozmýšlel, protože musel uhnout útoku na hlavu a hned dalšímu útoku na tělo. Všemu naštěstí uhnul a od Frosta odskočil, teprve teď si všiml, že Frost má dvě katany. Madara opět zaútočil, začal sekat katanou, a pak z volné ruky vystřelil blesk, ale Frost si toho všiml vyhodil jednu katanu do vzduchu a volnou rukou ten útok zachytil. Vypadalo to, jako by před dlaní měl nějakou stěnu, do které ten blesk narazil.
,,Ta obrana je daleko složitější, než jsem si myslel.“ řekl Frost při pohledu na ruku, ze které se kouřilo.
Frost hodil svou katanu na Madaru a zatímco Madara uhnul tomu útoku, chytil druhou katanu co byla před chvílí ve vzduchu a zaútočil.
Madara uhnul letící kataně a už musel rychle blokovat další útok. Madara se rukou dotkl země a z ní vyletěly kamenné bodce, ale okolo Frosta se zvedl vítr a vzdušnými čepelemi je rozsekal.
Madara vytvořil kamenné desky a s nimi Frosta rozplácl. Madara si myslel, že je konec, ale Frost se zjevil vedle něj a rozsekl ho vejpůl.
,,To bylo rychlé.“ řekl Frost.
,,Kam si myslíš, že jdeš.“ ozvalo se za Frostem, když se rozhodl opustit tohle místo.
,,Tohle je moje dimenze, to znamená, že je nemožné mě zabít a navíc tu mám své lidi.“ řekl Madara, který stál bez škrábnutí a okolo něj se začaly zjevovat lidi s vlčí podobou.
Frost se usmál ,,Aspoň se nebudu nudit.“ řekl a rozeběhl se s katanou v ruce.
Madarovi lidi se rozběhli proti Frostovy a začali útočit.
Frost rozsekl prvního, pak se musel shýbnout, protože nad ním proletěl další. Frost skočil dozadu a probodl druhého, hned na to vyskočil do vzduchu a bodl katanou pod sebe, kde se objevil další nepřítel. Ve vzduchu udělal otočku a odkopl nepřítele stranou, čímž se vyklonil z dráhy letu a mohl se vyhnout dalšímu útoku.
Jakmile dopadl na zem rozhlédl se, aby spočítal kolik tu je nepřátel. Bylo jich tu ještě sedmnáct, to číslo se mu líbilo, znamenalo to žeho nepřítel stále podceňuje. Jakmile na něj zase zaútočili, tak se nerozmýšlel dlouho a zaútočil taky. Hned prvním útokem probodl nejbližšího nepřítele, ale bohužel mu v něm zůstala katana a on se musel vyhnout dalším útokům. Uhýbal tak dlouho, dokud se nedostal ke své druhé kataně, kterou si vzal do ruky a s ní zabil další tři nepřátele jedním sekem. Frost zabil další dva, ale pak se mu na zádech zjevila tržná rána. Frost si všiml Madary, jak na něj míří lukem tvořeným ze světla. Madara vystřelil, ale Frost byl rychlejší, chytil nejbližšího nepřítele a hodil ho do cesty té střely.
,,Zbývá devět a Madara.“ usmál se Frost, když se jeho nepřítel skácel mrtvý po zásahu od Madary.

V budově klanu Namikatze ležel v posteli Kakashi, nad ním stála nějaká postava a prohlížela si ho. Ta postava byla ve stínu, takže nebylo poznat kdo to je, ale bylo poznat, že má zakryté levé oko a v pravém zářil sharingan.
,,Co tu děláš?“ ozvala se žena, která vešla do pokoje.
,,Přišel jsem se podívat, jak se mu vede, Rin.“ odpověděla postava.
Rin přešla ke Kakashimu a začala ho léčit, ale místo modré chakry se zjevila fialová. Po půl hodině byl kakashi zase v pořádku, ale oko kde měl dříve sharingan teď bylo prázné.
Rin vyndala nádobu s tekutinou, ve které bylo nové oko.
,,Ty mu chceš dát tohle oko?“ podivila se postava.
,,Já plním jenom rozkazy, nehledě tomu, že až budeme bojovat proti nepřátelům bude ho potřebovat.“ řekla Rin a začala s inplantací nového oka.
,,Když stratil tohle, tak si nezaslouží jiný.“ řekla osoba a odešla z místnosti.
,,Tobě taky jedno chybí.“ řekla Rin do prázdna a pokračovala se zapojováním nervů na spávné místo.

Frost vyndal katanu z dalšího nepřítele a podíval se po ostatních. Zbyli tři plus Madara, Frost se podíval na svá zranění. Měl prostřelené levé rameno a pravou nohu na zádech měl zranění od jedné střely a ještě hlubší zranění od drápů jedno z těch tří a na hrudi měl vykouslý kus masa.
,,Sakra, tímhle tempem tu bude pobíhat ohlodaná kostra.“ usmál se Frost a zase zaútočil.
,,Tak to skončíme.“ řekl Madara a všude okolo se zjevilo tisíce dalších bojovníků. Všichni ti bojovníci zaútočili najednou.
,,To si ze mě děláte srandu.“ řekl Frost a zmizel v záplavě nepřátel.
,,Myslím, že jsem vyhrál já.“ řekl Madara, ale než stačil něco udělat všichni jeho lidi umřely.
,,Máš IQ teréní berušky, jestli si myslíš že tohle na mě stačí.“ ozvala se postava.
Frost stál mezi mrtvolami svých nepřátel a smál se. Špičáky se prodloužily, svaly a tělo zesílelo, na těle se mu zjevili znaky a jeho oči se taky změnili. Teď vypadal jako druhá démonická úroveň jako měl Minato, až na to, že to bílé v očích bylo rudé.
,,Vytvořili jste mě opravdu dobře, ale zajímalo by mě kolik má tohle tělo démonických úrovní.“ usmál se Frost a začal se měnit dál. Objevilo se víc znaků, tělo ještě zesílelo a zvětšilo se, teď byl o hlavu vyšší než Madara. Oči se mu zase změnili, teď byly barvy rozděleny na čtvrtky, takže červený byly naproti sobě a černý taky.
Frost se začal smát.
,,Tohle mi nestačí, chci víc.“ zařval Frost a začal se měnit dál.
Celá dimenze se začala chvít a rozpadat, protože ten nápor chakry byl obrovský.

Vlk běžel chodbou, a pak padl na zem a po těle se mu začaly šířit křeče, jakmile přestali, začal se měnit zpět do lidské podoby, vlasy začaly světlat. Vlk si sundal masku a postavil se. Ten kdo se zvedl ze země, ale nebyl Vlk ani Minato, byl to Naruto Uzumaki.
,,Co se sakra stalo?!“ vyděsil se Naruto.

,,Tohle je konec!“ zahřměl Frostův hlas.
Frost držel vyděšeného Madaru pod krkem. Frost byl o polovinu vyšší než Madara, na zádech měl blánovitá křídla. Měl špičaté zuby a prodloužené špičáky. Oči měl krvavě rudé, jeho tělo pokrývaly znaky, které byly spojeny a vypadalo to, že jejich začátek je v očích a konec na rukou ve dlaních. Ruce měl mohutné s velkými drápy a na dlani byly znaky uzpůsobeny do kruhu, takže prostředek byl prázdný, ty znaky byly rudé. Frost měl ocas tvořený z kostí a na konci byl špičatý bodec, i když to byl kostěný ocas, tak s ním mával jako s normálním.
,,Smrt na tebe čeká.“ zasmál se Frost a Madara začal hořet. Frost se díval, jak se Madara rozpadl v popel.
,,Tak tohle je má maximální síla? Ale to mi nestačí, chci víc a vím kde to vezmu.“ usmál se Frost, proměnil se zpátky do své podoby a odešel z té dimenze, která se stejně už skoro rozpadla.
Frost se objevil zpátky v té místnosti, kde před nějakou dobou potkal Madaru. Frost chytil za nohu Konohamara, Udona, Muegi a DeathMena a táhl je dál do podzemí.
Frost došel do laboratoře a ty čtyři hodil do různých nádrží a Konohamara hodil do té nejtmavší.
,,Jsem zvědavej, co to udělá.“ usmál se Frost a začal si to tam prohlížet.
,,Tak jsem tě našel.“ ozvalo se od vchodu.
Frost se podíval po tom hlase a uviděl tam Naruta.
,,A ty jsi kdo?“ zeptal se Frost.
,,To je neslušný se takhle ptát osoby, ze které máš část síly.“ řekl Naruto a proměnil se opět na Minata.
,,Tak to je od tebe ta síla.“řekl Frost. ,,Promiň, ale ještě nemám v plánu ti jí vrátit.“ řekl Frost a vyslal obrovskou bleskovou kouli do vzduchu kde explodovala.

,,Myslím, že to tam někdo přehnal.“ řekl Potkan, když se společně s ostatníma maskama díval na ten kráter, co byl ještě před chvílí vesnice ukrytá v lávě.
,,Já myslím, že to bude v pohodě, vždyť je to přece Vlk.“ řekl Bez tváře a společně s ostatními sledoval jak se usazuje prach.

5
Průměr: 5 (6 hlasů)