manga_preview
Boruto TBV 09

Na sv.Valentýna aneb Karin má rande!

„To už je zase ráno?“ pomyslela si Karin, když otevřela oči.
„Kolikátého dnes vůbec je?“ přemýšlela, když si nasazovala brýle, jenže pohled do kalendáře jí nijak nepotěšil. V kalendáři totiž stálo 14. února.
Pomalu se zvedala s myšlenkou, že tento den nenávidí.
„Víte co je dnes za den?“ ptal se u snídaně nadšeně Suigetsu.
„Úterý?“ zjišťoval bez většího zájmu Sasuke.
„Je sice pátek, ale to jsem na mysli neměl, dnes je přece 14. února, sv. Valentýn, svátek všech zamilovaných,“ rozplýval se dál nadšeně Suigetsu.
„Hmm a to mě má jako nějak uchvátit?“ pokračoval znechuceně Sasuke.
„Jak vidím, tak tebe to rozhodně nebere, ale mně náladu nezkazíš, já budu mít dnes totiž rande.“
„Nekecej, co je to za holku, která by s tebou šla na rande?“ zpozorněla najednou Karin, „Ta musí být buď slepá nebo blbá, nebo obojí dohromady.“
„Netvrdím, že je to ta největší kráska na světě, ale lepší mít rande s někým reálným než čekat na to až si Tě všimne tvůj vysněný princ, nemyslíš Karin?“ neodpustil si rýpavou poznámku Suigetsu.
Karin se na něj jen kysele zatvářila a šla raději do svého pokoje, kde si lehla na postel a dala se do přemýšlení.
„Na jednu stranu má ten šílenec pravdu, možná tu žiji v iluzi, že bych jednou konečně mohla mít Sasukeho, co když je to vážně hloupost a měla bych si konečně přiznat, že mě nechce,“ rozvažovala, když tu najednou její pozornost upoutala obálka, která pomalu vykukovala zpod dveří jejího pokoje a pomalu se sunula dovnitř. Během chvíle se vzpamatovala a rozběhla se ke dveřím a prudce je otevřela, aby zjistila, kdo je za nimi. Jenže nikdo tam už nebyl. Vzala proto rychle obálku, otevřela ji a zvědavě si začala číst vzkaz.
„Dnes večer v sedm U velkého kage. P. S. nikomu o tom neříkej.“
„To musí být Sasuke,“ blesklo Karin hlavou, když zjistila, co je ve vzkazu napsané.
„Já věděla, že se jednou skutečně dočkám, že má touha nepřijde na zmar. Ono se přece jen tak neříká, kdo si počká, ten se dočká.“
Jenže když teď měla pozvání na rande jisté, začala Karin řešit jinou věc, jak se na něj, co nejlépe připravit. Zuřivě začala přemýšlet, kam jen strčila to číslo Top kunoichi, které jí před nedávnem přinesl Suigetsu z nákupu, aby jí naštval.
„Tady to někde musí být,“ stále si opakovala, když vyhazovala věci ze šuplíku při svém zuřivém hledání. Až najednou ho objevila na spodu poslední zásuvky a hned začala listovat na článek „Jak se připravit na úžasné rande“. Když to konečně našla, přečetla si bod č. 1 Správné oblečení a začala přemýšlet nad tím, co by pro ni mělo být správné oblečení, nemůže jít přece v tom, co nosí běžně. Tak dlouho čekala na tuto událost a Sasuke je přece ten, kdo si zaslouží to nejlepší. Konečně našla to pravé a tak se mohla posunout k bodu č. 2 Perfektní make-up. Ujistila se, že nikdo nešmíruje za dveřmi a pomalu otevřela skříň, kde úplně vzadu byla malá krabička s nápisem „Pro případ nouze“, vytáhla jí a sama sebe ujišťovala, že toto je případ nouze a ten make-up je prostě bezpodmínečná věc. Proto z krabičky vytáhla šminky začala se zkrášlovat.
Když si chtěla nanášet na oči řasenku, najednou se rozrazily dveře a v nich stál Suigetsu, celkem ho překvapilo, když viděl, co se tu odehrává a tak se inteligentně zeptal, co tu Karin dělá, jenže ta místo odpovědí se do něj pustila.
„Ty troubo, to Tě nikdo nenaučil slušnému chování, že něž vstoupíš do místnosti, tak máš zaklepat?“
„Ne proč?“ snažil se jí svou odpovědí vytočit.
„Co kdybych tu třeba byla náhodou nahá?“
„No a můžeš mi vysvětlit, co bych na tobě jako viděl?“ zubil se na ní Suigetsu.
„Blbec,“ pomyslela si Karin.
„Co tu vlastně chceš?“ zeptala se ho.
„A víš, že jsem to zapomněl z toho leknutí, jak si tou řasenku snažíš vypíchnout oko.“
„Fajn, tak si zase můžeš dát odchod,“ snažila se ho nejrychleji vyprovodit, jenže pak se ho ještě na něco zeptala: „Počkej! Nevíš, co dělá Sasuke?“
„No, už hodinu je zavřený v koupelně. Ráno tu tvrdil, že nějaký svátek zamilovaných mu přece nic neříká a teď to vypadá jako by se vypravoval na rande.“
Tato slova Karin ujistily, že se také připravuje na dnešní večer.
„Tak já zase jdu,“ řekl poněkud nesměle Suigetsu.
„Padej!“ dostalo se mu poněkud rázné odpovědí.
Když konečně Karin byla celkem spokojená se svým make-upem, pustila se na bod č. 3 Konverzace a jiskření. Zde se dozvěděla, jak je důležitá správná konverzace a pak si začala zkoušet to pravé jiskření před zrcadlem. Natáčela se ze všech stran a zkoušela ty nejvyzývavější pohledy, které za ní mluvily místo slov.
„Už jsem si vzpomněl, co jsem chtěl,“ rozletěli se dveře a v nich stál opět Suigetsu.
„Co?“ vyjela po něm Karin.
„Proč tu na sebe házíš ty držky v tom zrcadle?“
„Co je ti po tom, řekni mi co chceš a vypadni.“
„Já to zase zapomněl,“ zatvářil se provinile Suigetsu, „tak já zase jdu.“
Když zavřel dveře Karin jen zakroutila hlavou, ale po chvíli se opět vrátil k tomu, že jí čeká přece rande se Sasukem a nějaký pako jí ho přece nemůže zkazit.
Ve smluvený čas už čekala na místě a nemohla se dočkat toho, až tam také dorazí Sasuke. Jenže najednou dovnitř vešel Suigetsu.
„Co ten tu chce?“ pomyslela si Karin a snažila se schovat za nápojový lístek, aby si jí náhodou nevšiml. Jenže jí to nebylo moc platné, za ten miniaturní lístek se prostě schovat nešlo a tak jí Suigetsu během chvíle zaregistroval.
„Tady jsi,“ usmál se, když k ní přišel.
„Co tu děláš? Neříkej mi, že sis vzpomněl na to, co si mi chtěl říct? Nezdržuj, čekám tu na Sasukeho, mám s ním totiž rande?“ snažila se ho odbít Karin.
„To asi nemáš, Sasuke je totiž na cestě do Konohy, má tam totiž něco domluveného s jednou holkou a prý ho máme čekat až zítra, jistě chápeš proč,“ po těchto slovech do ní dloubl loktem.
„Tak s kým tu vlastně mám to rande?“ zeptala se překvapeně Karin.
„Řekl bych, že se mnou,“ oznámil jí ohromující informaci Suigetsu. Dozvědět se toto, to už bylo na Karin moc, odstrčila ho od sebe a vyběhla ven, jenže on jí byl v patách. Karin běžela tam, kam jí nohy nesly, jenže si vybraly poněkud špatnou cestu, tak jí dovedly do slepé uličky.
„Proč si mi to udělal?“ zeptala se, když jí Suigetsu téměř dohonil.
„Asi mě to baví,“ podíval se na ní se škodolibým úsměvem, jenže to už toho měla Karin opravdu pro tuto chvíli dost a tak po něm vyjela.
„Já Tě tak nenávidím.“
„Já Tě taky miluji,“ odpověděl jí s ledovým klidem Suigetsu.
„Jenže já říkala, že Tě nenávidím,“ oponovala mu Karin.
„Já slyšel a řekl jsem ti, že Tě taky miluji. To si nikdy neslyšela o tom, že láska a nenávist jsou hodně silné pocity, které k sobě mají skutečně blízko?“
Karin na něj hleděla jako zjara a měla pocit, že větší blbost snad v životě neslyšela. Jenže to už se Suigetsu začal přibližovat směrem k ní a tak začala trochu couvat dozadu, jenže po pár krocích narazila na zeď.
„Jsi v pasti,“ usmíval se na ní Suigetsu a udělal další krok.
„Ještě trochu se přiblížíš a já začnu křičet,“ začala s vyhrožování Karin.
„Vážně?“
„Opravdu,“ snažila se ho ujišťovat dál, jenže to už přišel opravdu blízko.
„Tak začni křičet,“ pobízel jí Suigetsu a lehce ji přimáčkl ke stěně.
Karin byla najednou na vážkách, na jednu stranu by mu nejraději nakopala zadek, za to co jí provedl a že jí dostal do této situace, ze které asi nebude jednoduché vyklouznout, ale na druhou stranu cítila jisté vzrušení a zajímalo ji, co má Suigetsu dál v plánu.
„Kdy tedy začneš křičet?“ zeptal se jí provokativně.
„Já…“ chtěla něco říct, jenže nenacházela ty pravá slova.
„Co ty?“ dál se na ní usmíval.
„Zabiji Tě,“ snažila se Karin vrátit k normálu, jenže to už jí Suigetsu začal líbat na krku.
„Co to děláš?“ zeptala se ho vyděšeně.
„Holka, s tebou to bude ještě těžký,“ zakroutil hlavou, „to si ještě neslyšela o líbání?“
„To víš, že jsem o tom slyšela. Jen nechápu proč…“ svou větu už nedokončila, protože jí umlčel polibkem. Karin se mu nejdříve chtěla vzepřít, ale během chvíle poznala, že je to asi beznadějně, protože Suigetsu je tu momentálně ten kdo tu má teď navrch. Když přestal, chtěla se do něj Karin pustit, jenže se zmohla pouze na počáteční „Já“, než jí zase začal líbat.
Po dalším polibku už byla skutečně odhodlána mluvit, jenže víc než jednu slabiku ze sebe opět nedostala, protože byla umlčena dalším polibkem.
„Proč chceš mít stále poslední slovo?“ zeptal se jí Suigetsu, když jí konečně přestal líbat. Jenže Karin se jen usmála, pokrčila rameny a začalo ho líbat sama.
Tak tam stali ve slepé uličce a líbali se, když tu najednou se od ní Suigetsu odtrhl a zeptal se.
„A co Sasuke?“
„Kdo to je?“ zatvářila se nechápavě Karin a přitáhla ho opět k sobě.

Poznámky: 

Prostě jsem si musela napsat něco za pár SuiKa, poslední dobou jsem s ním viděla hezké obrázky a tak jsem si ho naprosto zamilovala a dostal se mezi mé tři nej páry z Naruta. Já vím, že už je po svátku všech zamilovaných, ale na příští se mi čekat nechce Laughing out loud

4.965515
Průměr: 5 (29 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2019-03-12 20:56 | Ninja už: 2691 dní, Příspěvků: 3014 | Autor je: Metař Gaarova písku

Misia VH: Mám rada Karin a v tejto poviedke je dobre vystihnutá Kakashi YES Sui sa nadchýna sviatkom zamilovaných a vychvaľuje sa, že bude mať rande. Sasuke je tradične nezainteresovaný, pokiaľ nejde o pomstu Laughing out loud Sui má pravdu, keď odfrkne rýpajúcej Karin:„Netvrdím, že je to ta největší kráska na světě, ale lepší mít rande s někým reálným než čekat na to až si Tě všimne tvůj vysněný princ, nemyslíš Karin?“ Nya! Karin si aj uvedomuje, že žije v ilúzii a vtom jej podsunú po dvere pozvánku na rande. Chúďa sa nádeja, že je od Sasukeho ^-^ Booože, zas „múdry“ časopis Top kunoichi, ktorý radí čo a ako, možno jej ho Sui vopred lišiacky kúpil, aby mala inšpiráciu hihihi Jaaj, pristihol ju, ako sa šminkuje a zas sa spustí ich slávna zvada Nevím, co jsem si dal, ale bylo to vážně silné! Sasuke sa vraj tiež fintí, čo Karin utvrdí v jej nádeji. Nuž na Rétorike bolo normálne, že sa všetko natáčalo, alebo sa človek pred zrkadlom pozoroval, ako jeho reč a vystupovanie reálne vyzerá, to sme sa vždy nasmiali Laughing out loud Tak aj naša Karin trénuje pred zrkadlom: „bod č.3 Konverzace a jiskření.“ Laughing out loud Sui k nej stále nevhod vtrháva, asi ju sleduje. Karin už v podniku očakáva nápadníka a zas sa zjaví Sui. Sasuke je vraj na ceste do Konohy, bohvie s kým ide randiť a Sui je páchateľom pozvania Karin Jump! Tá vezme nohy na plecia a naháňačka skončí v slepej uličke, kde sa zas začnú škriepiť o láske a nenávisti: „Já slyšel a řekl jsem ti, že Tě taky miluji. To si nikdy neslyšela o tom, že láska a nenávist jsou hodně silné pocity, které k sobě mají skutečně blízko?“ Z lásky Sui nakoniec Karin umlčí najlepším spôsobom – bozkávaním a ruka je v rukáve Jump! Milá poviedka, nápaditá, vtipná, som spokojná, Tarhenia Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, St, 2010-05-05 18:20 | Ninja už: 5192 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Zabilo mě to Laughing out loud

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Mizaki
Vložil Mizaki, Po, 2010-04-12 18:51 | Ninja už: 5138 dní, Příspěvků: 159 | Autor je: Prostý občan

Hezký Smiling ... jen mě pořád vrtá hlavou s kým šel sasuke Laughing out loud

Obrázek uživatele Tarhenia
Vložil Tarhenia, Út, 2010-04-13 13:47 | Ninja už: 5373 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Pěstitel rýže

Obrázek uživatele forever
Vložil forever, Pá, 2010-04-02 13:37 | Ninja už: 5605 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

moc pěkné...fakt se mi to líbílo...
DOTAZ:mohla bys pls napsat víc dílů?
mě se to moc líbilo..ale jestli se ti nechce nemusíš.

Obrázek uživatele Tarhenia
Vložil Tarhenia, Pá, 2010-04-02 14:37 | Ninja už: 5373 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Pěstitel rýže

Pár lidí už se mě ptalo, jestli bude k tomuto pokračování, ale nějak to neplánují, mám tu jinou tvorbu, která má více dílů.

Obrázek uživatele Eli von London
Vložil Eli von London, So, 2010-03-06 22:48 | Ninja už: 5540 dní, Příspěvků: 297 | Autor je: Prostý občan

já to ještě nekomentovala? :D
No zkrátka, nádherný, strašně se mi líbil ten konec, stejně se k sobě víc hodí Sui a Karin než Sasu a Karin Laughing out loud

Obrázek uživatele Tsukiyama Haruno
Vložil Tsukiyama Haruno, Út, 2010-03-23 19:35 | Ninja už: 5494 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Prostý občan

100% suhlas dattebayo Kakashi YES Smiling

Obrázek uživatele Miū Mitsuko
Vložil Miū Mitsuko, So, 2010-03-06 22:47 | Ninja už: 6194 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Pěstitel rýže

To by me zajimalo za jakou holkou Sasuke šel?... bo zase další Suigetsuho blábol??

Obrázek uživatele Momo
Vložil Momo, St, 2010-03-03 18:26 | Ninja už: 5175 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

no to bylo dobré hodně dobréX) na tento pár jsem ještě povídku nečetla

Obrázek uživatele Hellou Luu Foxi Aligator
Vložil Hellou Luu Foxi..., St, 2010-03-03 15:33 | Ninja už: 5455 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

ježíínku to bolo fakt
gecové Smiling také zlatučkee
vážne super napísané
Suigetsua zbožňujem a Karin je najlepši
ženská postava v Narute fakt sa
mi to strašne lúbilo...Poklona
autorovi Smiling)

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Po, 2010-03-01 18:36 | Ninja už: 5490 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

od doby co znám karin-deidý sem fanda saskarin, ale nikdy nepopřu, že suigetsu se k ní taky dost hodí a tahle povídka bylo dokonalá Laughing out loud kawaii Laughing out loud

Obrázek uživatele T.e.s.s
Vložil T.e.s.s, Po, 2010-03-01 18:22 | Ninja už: 5355 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Prostý občan

TAk to se opravdu povedlo, Karin nepatří mezi mé nejoblíbenější postavy, ale Ty vždycky dokážeš, že to tak už poté není. Jsem jen zvědavá, co vymyslíš příště

Anyone who says sunshine brings happiness has never danced in the rain... Pokud někdo tvrdí, že jej slunce činí šťastným, tak ještě nikdy netančil v dešti...
Come into my world, see through my eyes. Try to understand... Přijď do mého světa, podívej se mýma očima. Snaž se pochopit...

Obrázek uživatele Tsukiyama Haruno
Vložil Tsukiyama Haruno, Po, 2010-03-01 14:39 | Ninja už: 5494 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Prostý občan

no tak toto bolo fakt paradne Smiling ja Karin vazne nemusim ale toto sa mi moc pacilo Smiling a hlavne tato hlaska ma skoro zabila Laughing out loud :„Proč tu na sebe házíš ty držky v tom zrcadle?“ po tomto som dostala zachvat smiechu xD proste nadhera takto Karin vidim v ovela lepsiom svetle kebyze aj v anime je Karin zo Suigetsuom Smiling