manga_preview
Boruto TBV 09

O posledním Jinchuriki 08

Dovolená

„Konan, můžete si teď vzít dva dny volna. Naruto je ještě v nemocnici a Sakura má taky něco na práci.“ prohlásila Tsunade a rychle si lokla ze své láhve. Shizune si naštěstí ničeho nevšimla. Konan přikývla a odešla. Procházela lesem po úzké cestičce. Došla na malou louku. Oblíkla si svůj černý plášť. K večeru došla před tajný úkryt Akatsuki.

“Mám plán.” prohlásil Kisame a mrkl na Itachiho. V místnosti seděli ještě Deidara, Sasori a Tobi.
“Kakuzu včera byl nakoupit. Celá lednička je plná pomerančů. Dáme basseball? Samehada může být pálka.” řekl a odebral se do kuchyně. Zachvíli došel i Itachi. Kisame se rozhodl, že bude nadhazovač. Itachi si stoupl na pálku. Pomeranč proletěl vzduchem. Itachi se napřáhl a odpálil. Škoda, že úplně na druhou stranu. Pomeranč přistál na Tobiho masce.
“Teda Tobi, dneska nějak ladíš.” prohlásil Sasori a rozesmál se. Brzy se smál i Deidara. Itachi pálil znovu. Prásk! Schytal to Deidara.
“Ty blbče, tohle ti nedaruju!” zařval a běžel do kuchyně pro pomeranče.
“Teď budu pálit já.” prohlásil Kisame. Sasori to bral vážně a šel uklidit všechny loutky a sevřel v ruce pomeranč. Do místnosti vešel Zetsu. Deidara hodil jeden pomeranč po Itachim.
“Amaterasu!” zařval Itachi a upekl pomeranč. Kuchyně byla v plamenech. Zetsu jedl všechny pomeranče, které našel.
“Zetsu nám žere munici!” zařvali Kisame, Deidara a Sasori. Všichni se rozběhli a skočili na něj. Všichni se váleli po zemi a mlátili se. Jeden pomeranč a hodil ho po Zetsuovi. Pomeranče lítaly vzduchem, kuchyně v plamenech, prostě normální den.
“Tobi má narozeniny.” prohlásila černá. Tobi začal vesele poskakovat a křičet.
“Tobi musí dostat dárek.” prohlásila bílá a Tobi se mohl zbláznit. Plameny z kuchyně se mezitím rozšířily na schody do vrchního patra. Itachi se motal a křičel, že vůbec nic nevidí. Sasori a Deidara se shodli, že Kisamemu ukáží, co je pravé umění. Vyrobili dřevěné a jílové rybičky a nechali je válet se po zemi. Kisame je rychle dal do svého rezervního akvárka. Rybičky spolu však začaly bojovat. Rybičky vybuchovaly a vytahovaly vražedné zbraně. Kisame si sedl a začal brečet. Nechápal, jak mohl tolik zanedbat jejich výchovu. Jeho nebohé děti se teď mezi sebou zabíjejí.
“Uděláme Tobimu hobla.” prohlásila černá.
“Hobla, hobla, hobla.” opakovala bílá.
Zetsu chytil Tobiho a šel směrem k plamenům. Tobi sebou začal házet.
“Jedna.” Tobi se roztřásl a prohlašoval, že nemá narozeniny. Všichni tleskali a povzbuzovali
“Dva.”
“Tři.” Zetsu hodil Tobiho do ohně, když v tom došel Pein. Tobi pobíhal v ohni, jeho plášť už začínal polalu hořet.
“Slíbili jsme Konan, že tu bude pořádek. Tohle tak rozhodně NEVYPADÁ!” zařval Pein a začal pomalu rudnout. Všichni ztichli. Dokonce i Tobi ztišil své pobíhání. Hlavní dveře se otevřely.
“Lásko, neřvi tolik. Jsi potom celý rudý.” prohlásila Konan. Prohlédla si vnitřek domu. Jedna místnost byla plná rozmačkaných a lepivých pomerančů. Kuchyň a schody byly v plamenech.
“My tohle všechno uklidíme.” prohlásil Pein a nejistě se usmál. Konan udělala pár kroků.
“To si teda uklidíte.” řekla a pohlédla z hořícího Tobiho až ke zbytku, kteří horlivě přikyvovali. Sevřela v ruce jeden pomeranč a hodila ho na Peina. Sladká š´táva pomalu stékala po Peinově tváři. Všichni tiše čekali, co se bude dít. Pein se rozesmál a hodil další pomeranč na Kisameho, který chtěl vypadat dobře ho odrazil proudem vody. Oheň byl uhasen, všechny věci byly promočené a pomeranče všude. Všichni se dobře bavili až do dvou hodin ráno. Někteří se sice vytratili dřív, ale na to si už ostatní dávno zvykli. Tobi pobíhl po baráku jen v ohořelých trenkách. Hidan rozebíral se Zetsuem techniky probodnutí tepny a seků do masa a Kukuzu si slibně prohlížel Hidanovu kosu. Kolem čtvrté hodiny ráno se Sasori s Deidarou rozhodli ukázat všem, co je to pravé umění. Ostatní ihned odešli spát. Konan se vzbudila kolem páté ráno. Překročila Peina a vyšla z pokoje. Musela vyrazit zpátky do Konohy. Všichni budou mít co uklízet. Na něco takového jen tak někdo nezapomene. Svůj plášť si scovala do batohu a vydala se na cestu. Ledový vítr vedl její kroky. Nejradši by se na tuto misi vykašlala a vrátila se zpátky. K večeru se dostala do Konohy. Před branou jí jeden posel podal bednu plnou zajímavých věcí. Otevřela ji a nestačila se divit. Všichni členové Akatsuki jí dali něco na památku. Deidara trochu svého jílu. Sasori malou loutku a návod k použití. Hidan Jashinův přívěšek. Kakuzu pár drobáků. Itachi s Kisamem poslali akvárkos rybami, ale ty bouhužel po cestě chcíply. Tobi pár lízátek a jeden pomeranč a Pein jeden speciální piercing. Na spodku bedny našla něco jako ohlodané kosti. Mohla se jenom domnívat, že jsou od Zetsua.

4.53846
Průměr: 4.5 (13 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Út, 2009-12-01 21:13 | Ninja už: 5324 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Hehe xD Mazec. Rychle další díl! Eee kdy bude vlastně další díl?? xD

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Kondara
Vložil Kondara, So, 2009-12-05 16:59 | Ninja už: 5569 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Prostý občan

Pokusím se ho dodělat do dalšího týdne

Obrázek uživatele morce10
Vložil morce10, Ne, 2009-11-15 18:26 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

dobry Smiling