manga_preview
Boruto TBV 08

Kakashi: Dark nebo Fame?

Možnost první...

Je hluboká noc. Měsíc je v úplňku a jasná obloha září hvězdným svitem.
V Konoze ještě sem tam svítí okno nějakého saké-baru.
Liduprázdnou ulicí kráčí temná postava. Má dlouhý černý plášť a těžké vysoké kožené boty. Všude po sobě zanechává vůni mužské kolínské a kvalitního saké. Kráčí sebevědomě a svýma černě namalovanýma očima dává každému najevo, aby se raději klidil.
Na první pohled je jasné, že toho týpka jen tak něco nerozhází. V ruce si nese elektrickou kytaru a už vzhlíží nahoru, na vršek svého tolik oblíbeného skladiště.
Nedělá mu vůbec žádný problém, dostat se v mžiku nahoru.
Lehce zapojí kytaru do polofunkčního komba a začíná hrát.
Jsou to řezavé, pomalé tóny. Melodie tak ostrá, že by dokázala skály drtit. Struny lehce kmitají pod hbitými, černě nalakovanými nehty.
Temná postava pohodí stříbrným jemně nagelovaným hárem a zadívá se přímo do měsíce.
Odtud se vždy zdá tak velký.
Najednou přestane hrát. V měsíční záři se mu zjeví dívka. Krásná rudovláska s provokativně modrýma očima.
Kytaristovi se letmo zvlní lebkou potištěná maska.
Jeden by řekl, že se usmál.
Potom zavírá oči a znovu se opře o struny. Tentokrát ještě ostřeji, ještě hlasitěji. Hraje, jakoby chtěl, aby ho celý svět slyšel. Hraje ještě více tvrději.
Ruka s náramkami se spostou cvoků, bodáků a pyramid rychle přejíždí po pražci a mačká struny. Celé vypracované tělo se hýbe do rytmu této drsné skladby. Na krku se mu houpe gotický kříž, různé velikosti řetězů a ostnatý obojek.
A znovu a znovu zabírá do strun a přidává hlasitost. Duní už celé nepoužívané skladiště.
Zralý rocker si užívá každé zavlnění hudby, každý vibrující akord.
Vystajlizovaná kytara mu jen tančí na otrhaných a sepraných riflích. Mohutnou stýlou si měkce podupává do rytmu.
Pak zaskřípe poslední velkolepý akord. Chvíli je slyšet jen tichý praskot repráku.
„Tahle je pro tebe.“ Zašeptá Hatake Kakashi.
Sedne si na okraj budovy a pomalu vybrnkává něžnou láskyplnou melodii…

Možnost druhá...

Je krásný slunný den. Léto je znát na každém kroku. Všichni chodí v krátkém a vzdušném oblečení.
Celá Konoha je přeplněna dívčím jekotem. Vždyť přijel právě ON! Přijel tolik proslavený herec, známý po celém světě!
Holky všeho věku se tlačí v uličkách za barikádami, aby z něho viděli co možná největší kousek. Natahují ruce s postery, vstupenkami, knížkami i s různými pozornostmi jako plyšové zvířátka a transparenty. Jen kdyby se na ně podíval a konečně odhalil svoji tak pečlivě maskovanou tvář…
Uprostřed takto přeplněné uličky kráčí pomalým krokem ON. Krásný elegantní Hatake Kakashi. Na nohou má černé naleštěné mokasíny a ryflově tmavé roury zakončené koženým páskem s velkou přezkou podoby pleyboye.
Své ne moc vypracované ale okouzlující tělo oblékl do světle modrého nátělníku a černo modré kostkované košile. Vše samozřejmě sladěné do posledního detailu. To znamená, že i jeho nepostradatelná značková maska nese barvu stejné modré, jako má košile.
Na krku se mu houpe stříbrný přívěsek sharinganu. K tomu ladí náramky i velké hodinky. Dokonce i maličko kýčovité prsteny nesou stejný nádech stříbra.
Po červeném rozprostřeném koberci kráčí loudavým krokem při němž hází stříbrnými vlasy.
I o ně se velmi stará. Vždy je má nalakované, aby drželi udržovaný zplihlý tvar kopírující křivky obličeje.
Normálně by měl na očích černé mega brýle, ale pro dnešek je odložil. To vše aby se lidé z Konohy pokochali červeným sharinganem, jeho chloubou.
Mává rukou na jednu i druhou stranu. Občas se zastaví aby daroval nějaký ten autogram nebo aby mrknul do objektivu kamery či fotoaparátu. Přitom fanoušci doslova omdlévají a záře z blesků přebije sluneční svit.
Všudypřítomní bodygardi hlídají všechny, kteří se dostanou k oné hvězdě třeba jen na tři metry. A že má pořádně četnou ochranku! Sedmdesát členů hlídá celou cestu dalších třicet je připraveno na místě, kam má Filmstar dojít plus několik dalších v limuzínách a helikoptérách.
Zdá se, že si to slavný Kakashi opravdu užívá. Líbí se mu sláva a známost. Už se těší na nadcházející tiskovky, rozhovory i focení…

Poznámky: 

Zdar všichni! Když jsem pozorovala lidi na nádraží, tak mě něco napadlo. Napsat různé charakteristiky jounina Kakashi. A snad se vám to bude aspoň trošinku líbit . Prosím pište která možnost se vám líbí víc, případně kterou byste si ještě chtěli přečíst...

3.57143
Průměr: 3.6 (7 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele eevee555
Vložil eevee555, Čt, 2011-06-30 15:09 | Ninja už: 4685 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

No chápem tvoj zámer ale podľa mňa je to blbosť je mi to také divné.

Obrázek uživatele Hatake Sawako
Vložil Hatake Sawako, Ne, 2010-08-22 21:46 | Ninja už: 4994 dní, Příspěvků: 143 | Autor je: Prostý občan

dobrej nápad:) noo,..kdyby skončil jako druhá možnost tak bych asi brečela jako želva:D...nevím...co takhle...něco co by mu slušelo víc než shinobi bejt nemůže, tak nějakej extrém...hm...teenagerské emo, Ken, roztomilej prodavač květin:D:), rozmazlený synáček:D:X já nevím, nebo ho dej do fantasy jako dračího jezdce, wow:D:)

"below courage there's nothing"
/Hatake Kakashi/
Svými sufixy úctu neskládám sobě, ale bytostem, které mě změnily...protože - my vždycky měníme člověka k obrazu svému.Smiling