manga_preview
Boruto TBV 10

Vše tak, jak to má být, osud je naplněn...bolest ustoupila 01

1. Úleva
Dívka, jejíž krása dosáhla vrcholu, seděla na parapetu okna a smutně sledovala lehce se pohupující stromy v jemném, letním vánku noci. Co chvíly zavírala oči a snažila se vybavit ty pocity, které v ní vyvolával jeden chlapec, muž či snad anděl za kterého se modlila každý večer. Slzy, které se každý večer mermomocí draly ven, už nevnímala a tak její hladká pokožka byla zvlhlá a měkká, tak jak to bývalo každou noční hodinu jejího utrpení. Tak jako vždy sestoupila z okna a šla ulehnout do své studené postele úplně sama vevnitř rozřezaná na kousky, ubodaná a zničená. Položila se na postel a zachumlala se do peřiny s vědomím, že následující den bude lepší než dnešní, předešlý a další a další.

Pomalu otevírala oči. Nemohla se probudit něco jí stále drželo v posteli. Jejím ranním budíčkem vždy byli sluneční paprsky, jenž jí šimraly na tváři, ale dnes žádné paprsky nebyli slyšela jen uklidňující kapky, které dopadaly na okno.“ Zvláštní tady nepršelo už několik let“ pomyslela si, když už byla na cestě do sprchy, která jí pořádně probudí. Když tak udělala vydrhla se hrubým ručníkem, který jí pořádně rozproudil krev. Nasoukala se do svého oblečené a pohlédla do zrcadla. Na krásné tváři pod zelenkavýma očima se rýsovaly tmavě fialové kruhy. Nad tímto pohledem jen sykla, hodila přes sebe plášť, vzala si lékařský batůžek a nějaké zbraně. Dnes jí čekala náročná mise pár vzbouřenců z deštné, nesouhlasilo s pádem Akatsuki. Při pomyšlení na skupinu těch lidí si opět vybavila jeho tvář. Jen vzdychla a se sklopenou hlavou vyrazila.

„Ohaio, Sakuro-chan,“ křikl na ní z dálky blonďatý mladý muž.
„Ahoj, Naruto,“ řekla a bezmyšlenkovitě se vydala k bráně Konohy, kde je měl očekávat jejich mistr.
„Dobré ráno, Kakashi-sensei,“ pravila opět lhostejně a pokračovala v kroku. Po celou dobu se jí nikdo na nic neptal, protože se bály následující reakce. Po několika hodinách cesty se Kakashi nepatrně zastavil a spustil Sahringan.
„Sakra! Je to tady!,“ zakřičel a všichni, už věděly o co jde. Naruto se proměnil do Kage Modu a Sakura zatla ruce v pěst. Třeba dnes budu mít to štěstí, třeba umřu a ta bolest odejde…stejně tady nemám pro co být. On už se NIKDY nevrátí. V tom případě já taky ne. Pomyslela si Sakura bolestně, když v dálce na kopci zahlédly tisíce a tisíce ninjů. Naruto na sucho polk a Sakura se lehce pousmála.
„My to zvládneme,“ šeptl Kakashi a pevně stiskl ramena oběma svým žákům. Věnovaly mu povzbuzující pohled a hned na to už s křikem uháněly do houfu krvežíznivých ninjů.

O několik hodin později

„Naruto!! Sakura nedýchá!! Narutooo!,dýchej Sakuro neblbni a dýýchej!!,“křičel u zakrváceného, nehybného těla své učenky v tu chvíly bezmocný mistr.
„Cože?!! Tak tam jen tak neseďte a něco dělejte, nemůže jen tak umřít!!ksakru!,“ řval Naruto a vyhýbal se úderům nenasytného ninji. Uchopil do ruky kunai a vrazil ho do ninji, který se následovně skácel k zemi. Když už po nějáké době naprosto bez čakry a vyčerpaný, padl na kolena něco ho odmrštilo daleko od místa, kde právě klečel. Byla to nejspíš silná tlaková vlna, která nad všemi třemi udělala ochrannou bublinu, do které nemohl nikdo vniknout a ani nikdo z ní. Naruto se vzpamatoval a mžoural na Kakashiho, který k němu byl otočený zády a hlavu měl schovanou v dlaních.
„Senesi….senesi!!! tohle není pravda to ne!!“ připlazil se k nehybné Sakuře a vzal jí do náruče „ dýchej zlatíčko no ták, otevři oči a zvedni hruď, nadechni se prosím, prosím, PROSÍM!!!“ šeptal dychtivě Sakuře do ucha, ale ta nereagovala. Docílila svého. Má to co chtěla mít. Zrovna teď se utápí ve svém ještě zbylém podvědomí……Sasuke.

Poznámky: 

No snad se bude líbit po roční pauze, jsem se do toho opět pustila xP příští díl s názvem : Dobro nebo zlo?

4.84375
Průměr: 4.8 (32 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2009-10-11 20:15 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

No, na úvod musim říct, že chybám se nevyhne nikdo z nás!!! Já osobně mám z tvého nového příběhu velmi dobrý pocit. Líbí se mi průběh a celková ukázka Sakury a jejího zoufalství je naprosto perfektní. Jen tak dál, podle mě super Laughing out loud)

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Ne, 2009-10-11 23:49 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

fakt díky...čekala jsem naprosté fiasko xD

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Liang Konehama
Vložil Liang Konehama, Pá, 2009-10-09 20:28 | Ninja už: 6006 dní, Příspěvků: 465 | Autor je: Prostý občan

MUsiím povedať, že sa mi to veľmi páčilo, konečne po dlhej dobe som si prečitala niečo pekné s témou Naruto... Som zvedava na pokračko tak píš a píš nech je tu čo najskôr Kakashi YES

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2009-10-01 20:11 | Ninja už: 6097 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Liang Konehama
Vložil Liang Konehama, Pá, 2009-10-09 20:30 | Ninja už: 6006 dní, Příspěvků: 465 | Autor je: Prostý občan

A sory predsa jej nemôžeš brať osobnosť... Laughing out loud Ta čiaročka sa mi za tým pačí, vezmi si koľko tých najlepších spisovateľov na svete malo akýsy zvláštny zvyk či zlozvyk... Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Čt, 2009-10-01 21:49 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

No jasný, že je to skvělej nápad aspoň v tom není takovej "bordel" ^.^

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele sensei
Vložil sensei, Čt, 2010-01-07 13:48 | Ninja už: 6104 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prostý občan

vyborný, jak sem začal číst tak se mi nechtělo přestat