manga_preview
Boruto TBV 09

Nejvyšší Genjutsu

Jeho bílý plášť byl znečištěný blátem, špínou a krví.
„Je v pořádku, v bezpečí?“ zeptal se slábnoucím hlasem.
„Ano, je...“ odpověděla se slzami v očích žena, na jejichž kolenou spočívala jeho hlava.
„To je dobře... postarej se o něj...“ vydechl umírající muž.
Nic více již neřekl a tiše zavřel víčka, pouze zdáli slyšíc hlas své milované ženy:
„Ne, nechoď ještě, prosím ne, vrať se... MINATO!!“

"Měl jsi skvělého otce" řiká Kushina svému synovi.
Byla celá oblečená v černém a její rudé vlasy jako by působily zvadle. Obyvatelé vesnice přišli vzdát poslední hold svému čtvrtému hokagemu, Namikaze Minatovi, který se zasloužil o záchranu vesnice před naprostou zkázou. Bylo to v den útoku, když se Naruto narodil a tak nese to břímě ve svém mladém těle. Jen škoda, že taková bestie připravila o život tak skvělého kageho. Nikdo ho nenahradí a nikdo nebude jako on.
Naposledy se s ním všichni loučí pokládáním květin k jeho hroby. Bílé růže jsou nejvhodnější pro takovouto událost. Byli lidé s jednou nebo dvěma růžemi, ale nejeden přinesl i celý svazek, aby pomocí kytek dokázal vyjádřit své pocity. Jako poslední přistoupila Kushina se svým synem. Nenesla ovšem žádnou květinu, kterou by darovala svému mrtvému muži. Jen tam tiše stála a mumlala něco nesrozumitelného. Něco, co mohl slyšet jen Minato.
Když byl obřad u konce, spustil se jemný déšť, který předpovídal bouřku. Všichni se rozešli a Minato tam zůstal sám.

„Naruto, nebreč, to bude dobré.“ Utěšovala jej Kushina. Položila batoh s věcmi na postel a vzala syna do své náruče. Při pomyšlení, že ho možná drží naposled, se jí nahrnuly slzy do očí, ale bylo to nutné. Musí zaplatit, musí být potrestán za to, co udělal. Políbila ho na čelo a zabalila do dečky. Přiložila k němu lístek, vzala batoh a vyskočila oknem vstříc nové cestě. Měla pochybnosti, ale věděla, že za pár hodin, až vysvitne slunce ho tam Jiraya najde, dozví se, proč odešla. Teď ale musela jít a zapomenout na něj. Kdyby to neudělala, bolest by byla příliš veliká. Opustila to, co na světě nejvíce milovala – svého muže i svého syna. Chtěla to napravit, ale nevěděla jak. Proto se rozhodla zabít toho, kdo za to mohl.

Kushina vyrazila za svým cílem. Za mužem, který byl za toto peklo zodpovědný. Její manžel jí prozradil jeho jméno a ona byla nyní hnána touhou pomstít se mu, zabít ho, nechat ho poznat všechnu bolest, kterou jí způsobil. Její pátrání trvalo už asi měsíc, když od polapeného chuunina z mlžné získala vodítko. Následovala stopu a narážela na další a další, které ji utvrzovaly ve vědomí: „To je on!“. Nebylo jednoduché následovat pohyby onoho ninji, ale Kushina jej nakonec dostihla na potemnělé lesní stezce. Muž k ní stál otočen zády, ale věděl o její přítomnosti.
„Ale ale, takhle pozdě by neměly tak mladé kunoichi chodit samy po lesích, ještěže jste narazila jen na mě, já jsem hodný chla...“
„Přestaň na mě hrát to divadlo, vím kdo jsi.“ Pronesla Kushina ledově.
„Promiňte?“
„Jsi muž, který je zodpovědný za útok Kyuubi no Youkou na listovou vesnici a muž zodpovědný za smrt mého manžela, čtvrtého hokage! Jsi uchiha madara!“
Muž chvíli setrval v tichosti, pak se otočil a sňal masku, kterou měl na tváři. jeho pravé oko zářilo rudým sharinganem.
„Vypadá to, že Yondaime byl lépe informovaný, než jsem čekal...“

"To tys ho zavraždil!" vyjela Kushina.
Madara se na ni podíval. Připadalo jí, jako by v jeho očích zahlédla soucit, ale pak tu myšlenky zavrhla. Bylo to více než jen nepravděpodobné.
"Zabil se sám"odporoval Uchiha. "Zemřel, když prováděl svou techniku zapečetěni."
"To je lež!" zajíkla se Kushina. "Já ho pomstím!!!" poslední slovo hlasitě vykřikla.
„Jsi krásná, ano, perfektní manželka pro Čtvrtého.“ Prohodil Madara jako by nic. „Ale proti mé síle nemáš ani nejmenší šanci. Otevři oči a zjistíš, že je nemožné nade mnou vyhrát.“ Zvolna se narovnal a aktivoval mangekyou sharingan.
„Neplácej tu takové kraviny!“ odsekla Kushina. „Má touha je silnější než ty.“ Čelila jeho pohledu a to byla chyba. Téměř okamžitě se jí podlomila kolena pod tíhou jeho pohledu. Byla vyděšená. V jeho očích kraloval chlad a horkost zároveň.
„Tady sem pánem já a ty nemáš ani tu nejmenší šanci mi vzdorovat.“ Čas se zastavil a všechno bylo rudé. Jako krev, která teče z čerstvé rány. Byla tam jen ona a Madara. Nemohla se pohnout. Byla přivázána ke kříži a on si s ní mohl dělat, co chtěl.
Madara se pousmál a přešel přímo k ní. Pokusila se uvolnit, ale svaly ji neposlouchaly. Madara s nezměněným úsměvem přiložil meč, který se mu objevil v ruce, přímo na její hruď. Jeho úsměv připomínal propast, na jejíchž okrajích se ježí ostrá skaliska, jeho oči připomínaly měsíc, který se krvavý proháněl na zrudlé obloze a meč v jeho ruce nepřipomínal nic, zato se pomalu vnořil do Kushinina těla.
Kushina vykřikla mučivou bolestí. Madara jí přikryl ústa dlaní a přiložil si prst na rty.
„Pššš, drahá, ztiš hlas, uklidni se... bolí to, že? tak moc to bolí?“ Madara zakroutil mečem, z rány vytryskla krev a Kushina do jeho dlaně opět vykřikla.
„Ššš ššš ššš, ať nevzbudíš miminko...“ pronesl melodicky Madara a ukázal stranou. Kushina se tím směrem podívala a zděšeně spatřila synovu postýlku, kde ležel, přesně tak, jak ho tam nechala. Z Madarova těla se oddělil jeho dvojník a přešel ke kolébce. Pozvedl meč, Madara se usmál tak, že jeho tvář připomínala děsivou grimasu a pustil Kushinu... jeho dvojník prudce sekl.
„NÉ, NARUTO!!!!!!“ vykřikla zmučeně Kushina.

Kříž zmizel a Kushina padla na kolena, horké slzy jí zrádně stékaly po tvářích. Madara se s šíleným smíchem objevil za ní.
„Ne drahá, nenechám ti ani vteřinku odpočinku!“ Madara ji popadl za vlasy, přitlačil záda kolenem a donutil zvednout hlavu.
„Pohleď na svého drahého manžela, podívej se, jak škemrá o život!“
Kushina zděšeně pohlédla na Minata, který ležel na zádech, oděv potrhaný a pohled upřený na Madaru.
„Ne, ne prosím, nezabíjej mě! vezmi si mou ženu, mé dítě, znič mou vesnici, ale prosím, nech mě žít!!“ Vykřikl slabošsky. Kushina nedokázala zadržet další příliv slz, které dopadaly na krvavou zemi.
„Ty šmejde... Minato byl skvělý muž... neopovažuj...se..“ řekla slabým hlasem.
Madara se opět rozesmál „Velký Yondaime hokage, nenechám tě žít a vezmu si i život tvé milované...“
Madara opět pozvedl meč a prudce švihl. Kushina opět vykřikla, zasažena vlnou nesmírné bolesti a smutku, když viděla svého manžela zemřít podruhé.

Máme spoustu času.... si spolu hrát...

„Už znáš mou bolest!? Už víš, co cítím!? Co jsem cítil, když zabíjeli mé bratry a sestry jen proto, že se nás báli?“ křičel Madara. Nebohá Kushina se mu v zoufalých vzlycích svalila k nohám. Pohlédla na Minata, jejího muže, který tu ležel mrtev a na své dítě, probodené Madarovou zbraní.
„Dost!“ zapištěla. „Prosím, už dost.“ Žadonila o milost, ale dostalo se jí jen bolestivého bodnutí mečem.
„Tvůj muč kvičel jako prase, když sem ho zabíjel. Nabídl vesnici za svůj život. Snad bys neudělala to samé…“ Po jeho zkrvavené tváři se opět rozlil krutý úsměv.
Kushina se neudržela a pokoušela se, plné bezmocné zuřivosti, udeřit Madaru do nohou. Její pěsti jich ale nemohly dosáhnout. Jen ji klidně chytil ruce a sedl si do dřepu, aby ji viděl do očí. „Poznáš tu pravou bolest.“ Zasyčel a zrušil genjutsu.

Kushina se svalila do vlhké trávy. Její ruce a nohy ji sotva poslouchaly. Sebrala poslední síly a pokusila se zvednout, ale Madarova noha její snahu velmi rychle zhatila a polomrtvá Kushina opět tváří dopadla na zem. Madara se sklonil a pošeptal jí do ucha:

„Nejdu si ho, toho tvého spratka. A při extrakci jeho bijuu zemře... pomalou a bolestivou smrtí. Zemři s vědomím, že jsi byla neschopná matka, která se nedokázala postarat o manžela ani o dítě.“ Madara zavřel oči.
Kushinina poslední myšlenka patřila Narutovi, poté následovala již jen bolest, jak bylo její tělo stravováno černými plameny.

Konoha

Jiraya se nemohl zůčastnit obřadu kvůli misi, ale hned příští ráno se vydal vzdát Kushině upřímnou soustrast. Nikdo neotevíral, ale zevnitř byl tlumeně slyšet dětský pláč. Jiraya vtrhl dovnitř a našel samotného Naruta v postýlce a list papíru spadeným na zemi. Zvedl papír a četl:

Jiraya-san,
muslea jsem odejít, postarej se prosím o Naruta. Bude potřebovat pevnou ruku. Jsem vám nesmírně vděčná za Minata, ale teď budete vděčný vy mě. Toho...toho haj*la, Madaru, najdu a zabiju ho za to, že ublížil mé rodině a vesnici. Nečekejte mne brzy.

Kushina

Poznámky: 

No, tak tady je malá spoluautorská ff by moje maličkost a Yondaime kage. trochu se nám vydání protáhlo, ale snad vás naše představa osudu Narutovy matky zaujme :3.

Yondaime kage říká:

tak snad to nebylo tak hrozny ne? moje první spoluautorská povídka a chtě nechtě se musím tady s JCDetonem pochválit ale zajímá mě i váš názor, tak pište komenty a hodnoťte.

4.6875
Průměr: 4.7 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ta z Písečné
Vložil Ta z Písečné, Pá, 2020-03-20 09:59 | Ninja už: 1825 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Mise O:
Chudák Kushina... Její pocity na začátku byly moc pěkně popsané, jak se chce pomstít, ale musí opustit i Naruta. Nevím sice, jestli by si Kushina vážně myslela, že Madaru (Obita) porazí, ale tahle FF byla dobrá. (Jenom nevím, jestli v době vydání povídky bylo známo, že na vesnici neútočil Madara, ale Obito vydávající se za Madaru Smiling No, že by byl Obito takhle hnusný? Puzzled)
Jinak potom ten popis té cesty byl takový zrychlený, což oproti zbytku působilo trošku nepřirozeně, ale to asi fakt jinak nešlo, takže mi to vůbec nevadilo a stejně to byl jen kousek. Smiling Ale od té doby, co ho potkala, to bylo fakt super! Hodně se mi líbilo to "Jeho úsměv připomínal propast, jeho oči krvavý měsíc".
Tohle je jeden z mých oblíbených typů FF! Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, So, 2010-04-17 18:43 | Ninja už: 5186 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

já z toho nemůžu... četla jsem hodně povídek, ale tohle je jedna z nejlepších.. a hlavně ten námet... strašně se mi líbí...
jen, já vím že Kushina se musela cítit bezmocně.. ale tohle je moc.. pochybuju, že by šla hledat Madaru když ví, že proti němu nemá šanci..

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Čt, 2010-04-15 21:34 | Ninja už: 5570 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

vyvrazdovanie konohy mam rad aj ja ale vyvrazdovanie sklamanym a zradenym narutom ktory chyta insane zachvaty

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, So, 2010-04-17 18:44 | Ninja už: 5186 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

tak to jsme na to stejně Laughing out loud

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Rufufu
Vložil Rufufu, So, 2009-10-10 15:58 | Ninja už: 5396 dní, Příspěvků: 227 | Autor je: Prostý občan

Je to nádherný - fakt jste to napsali moc hezky. Nevím proč, ale najednou jsem zjistila, že mám na tváři malou slzičku Sad Fakt je to moc krásné.

Obrázek uživatele yondaime kage
Vložil yondaime kage, So, 2009-09-26 21:52 | Ninja už: 5415 dní, Příspěvků: 176 | Autor je: Prostý občan

všem moc děkuji za komenty a jsem rád, že se vám to líbilo Smiling

Obrázek uživatele T.e.s.s
Vložil T.e.s.s, Út, 2009-09-22 18:20 | Ninja už: 5349 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Prostý občan

Tak takouvýhle nápad na smrt Kushiny jsem ještě neviděla, o to to bylo zajímavější a víc se mi to líbilo, povedlo se vám to

Anyone who says sunshine brings happiness has never danced in the rain... Pokud někdo tvrdí, že jej slunce činí šťastným, tak ještě nikdy netančil v dešti...
Come into my world, see through my eyes. Try to understand... Přijď do mého světa, podívej se mýma očima. Snaž se pochopit...

Obrázek uživatele lacca
Vložil lacca, Út, 2009-09-22 16:51 | Ninja už: 5469 dní, Příspěvků: 362 | Autor je: Prostý občan

je to moc hezký. Mám ráda tohle téma....tzn.vyvraždění Konohy. Smiling

Orokanaru otouto yo. Kono ore o koroshitakuba, urame! Nikume! Soshite minikuku ikinobiru ga ii. Nigete... nigete... sei ni shigamitsuku ga ii. Soshite itsuka, ore to onaji me o motte ore no mae ni koi.

Vždy jsem ho miloval...on mě bude nenávidět. To je spravedlivé.
>>>MOJE FF KNIHA<<<

Chtěla bych poprosit kdyby měl někdo zájem o psaní spoluautorský FF tak ať mi pls napíše!!! :)

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Po, 2009-09-21 14:25 | Ninja už: 5484 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

jů, super, moc se vám to povedlo, docela zajmavý nápad jak zemřela ona, super Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2009-09-20 20:07 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

O jej odchode toho moc nie je nikde... Hm...
Hah, môj Madarík sa tu pekne vyfarbil Laughing out loud
Výborná spolupráca Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.