manga_preview
Boruto TBV 09

Přízrak je Stín? Skrytá identita – díl 1.

Postava se pohybovala rychle a tak zkušeně, že ani lísteček se nepohnul, tak byla rychlá.
Zastavil se na vyšší větvi a pozorovala dům, ve kterém byli drženi rukojmí a on jediný to dokázal vyřešit.
Stačil i na tu vzdálenost zaslechnout rozhovor, který se točil kolem jeho osoby.
„… není z tohoto světa,“ říkal jeden z hlídky.
„Asi máš pravdu, protože jinak by ho už někdo zabil a chytil,“ souhlasil druhý.
„Všichni mu přezdívají Přízrak. Vypadá jako ANBU, ale prý je vidět červený plášť, který obaluje jeho tělo a někdo tvrdí, že ten plášť je krev jeho zabitých obětí a prý je ve službách Suny a vybírá si jen ty úkoly, který by nikdo jiný nezvládl.“ První hlas se pokřižoval.
„Ale já jsem slyšel, že mu říkají Stín a ten má černý plášť a ten je prý tvořený samotným zlem a je ve službách Suny a prý má bratra.“ Odvětil ten druhý.
„Ať tak či onak je možné, že se tady objeví, když je tu jeho jeden z hlavních soupeřů z temné strany…“
Dál to neslyšel, ale musel se usmát, protože to on byl obojí.
Bylo dobře, že jsem stvořil Stín, tak mám alespoň „konkurenci“. Pomyslel si v duchu a kdyby to nebyla, tak vážná situace, tak by se zasmál nahlas.
Nesměl již ztratit ani minutu a použil na to svoji zbraň, kterou mu doporučil Černý havran.
Zbraň se jmenovala maghook, neboli magnetická hlavice, která mu sloužila již skoro dva roky a nemohl si vybrat lepší pomůcku jako je maghook.
Byl to vlastně hák, který díky plynu, který byl v zásobníku se vystřelil na libovolný cíl a ten díky magnetismu se uchytil na každém povrchu. Proto magnetická hlavice a tu používal když se nemohl přemístit nebo nebylo jiné cesty. Chakru nechtěl použít.
Takhle párkrát málem doplatil, že ji použil, když se vloupal do několika sídel a tam už na něho čekalo několik vojáků. Kteří měli v řadách lidi jež se specializují na přítomnost chakry.
Tak proto používal tuto zbraň a už si na ni zvykl.
Na střechu se dostal neslyšně jakmile nahlédl dovnitř, kde drželi rukojmí musel se zamračit, protože mezi rukojmími byl i Shikamaru, který povýšil na jounina a vzal si za ženu Temari, takže se s ním potkával celkem často, ale Shikamaru nevěděl, že mluví s Narutem.

Po pěti minutách, kdy stačil vymyslet jednoduchý plán se dal do realizace.
Vklouzl do domu a jakmile uviděl nějakého nepřátelského ninji, tak se ho v tichosti zbavil a tak pokračoval dál, až napočítal dvacet poražených zabijáků.
Ovšem ti hlavní neřádi stále čekali na svůj trest.
Ještě než přijal tuto misi, tak si přečetl podmínky propuštění.

„Žádáme, aby přišel Přízrak sám osobně, protože s ním máme nevyřešené jisté záležitosti a on jistě přijde velmi rád, jinak zabiju všechny tady…“

Tuhle výzvu a vlastně „žádost“ nemohl ignorovat.
A tak je tady a…
„Máte co jste chtěli,“ ozvalo se ode dveří.
Nukenin se podíval tím směrem a uviděl blonďatého ninju, který byl celý v černém a ověšen byl samými zbraněmi, které používal nebo svitky, shurikeny a kunaii. Zkrátka zabiják.
A na obličeji měl masku, která nezpodobňovala nic. Snad jen náznak mlhy.
„Já už myslel, že nepřijdeš, ale ty jsi přišel,“ řekl nevěřícně nukenin.
„To mě asi moc dobře, neznáš, že Raione?“ odpověděl Přízrak.
„Jak vidím nezapomněl jsi moje jméno, co Přízraku?“ V sále to zašumělo a pak někteří ho poznali, ale někteří vůbec nevěděli co ti dva mezi sebou mají…
„Na tebe se nedá zapomenout a tady mě máš a tak propusť rukojmí, jak jsi slíbil, i když tobě se nedá věřit,“ nedal se Naruto, který se podíval po všech rukojmích a znal skoro všechny, protože některé již zachránil.
„To máš výjimečně pravdu, ale dnes dodržím slovo!“ gestem naznačil, že mají jít a to bez dalších debat. Rukojmí se vyhrnuli ven a zmizeli za dveřmi jen Shikamaru tu zůstal, protože mu na Přízraku něco nesedělo i na Raiona, který se nechoval jako zločinec…
„Co ty tu ještě děláš?“ utrhl se na něho Raion.
„Nic, ale jako zločinec mi nepřijdeš,“ řekl Shikamaru a odešel za ostatními, aby je vyvedl odtud, protože tu byl jediný, který to tu znal.

„Jsi se zbláznil?“ rozkřičel se Naruto, když osaměli.
„Ne, ale potřeboval jsem s tebou mluvit,“ náhle ta situace vypadala jako prkotina.
„Co se děje?“ náhle byl Naruto ve střehu.
„Mám informaci, že se na scéně objevil nový hráč, který si nechá říkat Shi a prý už ovládá jednoho…“ v tom se Raionova hlava a krk proměnila ve změť tkáně a krve. Jeho hlava explodovala a na Naruta také dopadla část krve a mozkové tkáně.
Náhle se rozpoutalo peklo!
Do místnosti se nahrnulo na třicet mužů v černých oblečeních a Naruto se taktak stihl včas přemístit a v ten moment si pomyslel: Tak, abych zase něco řešil a jeden z mála, co věděli, že jsem Přízrak je mrtvý a zrovna to byl ten, kterého jsem měl celkem rád pro jeho nespoutanost.

O dva dny později

„Cože se stalo?“ Sanado nemohl tomu uvěřit.
„Je to tak a navíc mám na krku dalšího, který po mě jde, protože na mou hlavu je vypsaná směšná částka!“ Naruto jen mávl rukou.
„To považujete padesát miliónů za směšnou částku?“ divil se čím dál víc.
„Jo, ale nechci se o tom bavit a pověz jaké nové mise mám vykonat,“ a bylo rozhodnuto, že tohle téma je uzavřené a Sanado mu podal požadované papíry, které mu samotný kazekage dával.
Sanado se díval na ustaranou hlavu bývalého hokageho a nynějšího svého zaměstnavatele, jakmile se doslechl, že Naruto je zde, tak praštil s medicínou a dal se najmout jako prostředník mezi kazekagem a jím samotným.
Ano byl to poslední medik, který přežil mor.
„Tuhle si vezmu a ostatní dej zpátky Gaarovi, tyhle zvládnou i obyčejní ANBU a já si skočím pro zásoby a hned vyrážím,“ oznámil Naruto a jako obvykle všechny mise seřadil podle obtížnosti. Ty nejlehčí dal navrch a ty těžší naspod a pokaždé si bral tu nejtěžší nebo dvě nejobtížnější.
Takový on byl. Samá práce a žádný odpočinek.
„Neměl by jste si odpočinout?“ optal se Sanado.
„Tohle téma jsme probírali a navíc mám daleko větší výdrž než ostatní a tak tě prosím, už o tom nemluv a mám pro tebe úkol. Zajdeš do bývalého úkrytu Akatsuki, který je tady na té mapě…“ podal mu mapu a pokračoval: „a vezmeš od tam věci, které zbyli po Černém havranu, ano?“ Sanado jen kývl a moc dobře věděl, kdo je Černý havran byl to poslední žijící Uchiha, jménem Itachi a i jemu vděčil za život, ale to je jiný příběh.
„Tak dobře, ale buďte na sebe opatrný, ano?“ kladl mu na srdce Sanado.
„Neboj, pak až se vrátíš, tak ty věci schovej a nikomu neříkej, kde jsi byl.“ Sanado to věděl, ale to už byl Narutův zvyk.
„A tu mapu potom spal,“ řekl Naruto a byl pryč.

Kazekage seděl za svým stolem a přemýšlel, co se s Narutem stalo.
„Dále.“ Vyzval osobu, která byla za dveřmi.
Byl to Sanado a vedle něho stál Kankurou.
„Tady jsou vaše mise a opět je seřadil podle obtížnosti,“ vysvětlil Sanado.
„Dobře a řekl ti něco dalšího?“ zajímal se Gaara.
„Ano, ale to nesmím říct a navíc mě zaúkoloval a budu muset na pět dní odejít,“ sdělil Sanado.
„Dobře, stejně podléháš jemu a ne mě.“ Gaara mluvil pravdu.
Sanado odešel a Kankurou se přišel poradit co dál v jeho misi.

Narutova mise

Vybral si misi, která se týká zneškodnění nepřítelova skladiště zbraní a k tomu zabití asi stovky nepřátel a narušení komunikace mezi jejich velení a to vše za jeden pouhý den a jedině Přízrak to mohl dokázat.
První cíl si určil vyřazení jejich komunikace a to tím, že použije RasenShuriken a to vojáky vyláká ven a on mezi tím vyhodí sklad do vzduchu výbušnými lístky, které rozmístí po celé budově a nakonec se pustí do zabíjení.
Na tuto část se těšil nejméně.

RasenShuriken!“ a v ten moment jak ho hodil, tak podivné kovové sloupy padaly jako stromy, které právě někdo pokácel. Jediným Rasenshurikenem dokázal vyřadit asi na dvacet těch podivných sloupů a druhým zničil druhou polovinu.
Teď již nemohli zavolat o pomoc, i když měli sokoli, tak ani oni by to nestihli včas.
Náhle se ozvala siréna a všichni se vyřítili ven. Podívat co se děje a pro ně nastalo hotové peklo.
Jeden sloup padl, tak nešťastně, že padl na jednu ubikaci a tam zemřelo šest lidí. Ve spánku.
Naruto se nepozorovaně vplížil do budovy a všude se pohybovali vojáci, doktoři, kuchaři a další jako v mraveništi, když do něho dloubnete nebo ho záměrně poškodíte.
Všude se ozývalo to stejné. „Přízrak je tu!“ v tom jim to asi došlo a chtěli co nejdříve zmizet, ale to se jim nepodařilo. Byli v pasti.
„Prosím, o klid!“ zahřměl hlas a po několika minutách se všichni uklidnili a poslouchali svého šéfa.
„Tak nepanikařte, o tohle mu jde, abychom panikařili, ale to se mu nepovede, a navíc nás je sto a on je sám. Tak jak jsme zvyklí do obvyklých pozic a nikde nechoďte sami!“ zněl proslov a Naruto toho využil pro to, aby nastražil lístky, které hned po styku se stěnou mizí a vybuchnou asi za minutu.
Tak se mu to povedlo, ale nepočítal s komplikací, které se bude věnovat.
Tou komplikací byl Černý havran.
„Co tady děláš?“ utrhl se Naruto na Černého, když ho zatáhl do bezpečné vzdálenosti.
„Co asi? Infiltraci!“ zazněla odpověď.
„A to jsi mi nemohl říct?“ obořil se na něj Naruto.
„Ne, a co ty tu? Že se ptám a řekni mi, že jsi nenastražil ty lístky?“ zeptal s nadějí v hlase.
„Jo nastražil a co jako?“
„Ty cvoku! Vevnitř je i kolega, kterého mi přidělil Neji-sama!“ Černý byl krajně rozčílen.
„Tak promiň, že si plním svou misi!“ utrhl se Naruto a byl pryč.
A v ten moment celá budova vylétla do povětří a výbuch byl sledovatelný i z několika kilometrů.
V době výbuchu se v budově nalézalo asi třicet nepřátel. Jejich poslední vjem byl žár od jednotlivých výbuchů, které se v konečném výsledku slilo do jediného.
Přízrak se pustil do masakru a za necelé dvě hodiny již nebyl nikdo, koho by Naruto mohl zabít a jako obvykle po sobě nezanechal stopy, ale to se pletl, protože jedna postava se krčila ve křoví a dusila se vlastními výkřiky hrůzy, když viděl jak dotyčný pálí těla jeho spolubojovníků a přátel.
V duchu si plánoval pomstu a viděl všechno, které chvaty používal a díky svému talentu je mohl zdokonalit…

Černý havran ve štěstí našel svého kolegu a jakmile začalo to peklo, tak zmizeli a musel uznat, že tahle mise pro něj nedopadla nejlépe. Nedozvěděl se pravé jméno Shi ani jak vypadal a chybělo mu ještě o něco více důvěry a jejich šéf by mu to řekl. Ten již nic neřekne. Nikomu.

O týden později

Sanado se vrátil z mise již před pěti dny a udělal přesně to, oč byl požádán. Věděl, že když se Naruto neukáže do tří dnů, tak pokaždé se někam zašije a tam přemýšlí.
Měl pravdu Naruto chodil do Údolí konce, kde pokaždé načerpal potřebnou energii a meditoval a radil se s duchy co má podniknout a ti mu poradili, aby žil život jako doposud a měl by si všímat znamení, které se kolem něho začínají objevovat se švýcarskou přesností.
Shi mu byl na stopě.
To věděl, ale nevěděl, kdo to byl a to musel neprodleně zjistit jinak je s ním nadosmrti amen.
Náhle se probudil a opět věděl co má dělat.

Zašel za kazekagem a požádal ho o…
„Prosil bych tě jestli by jsem nemohl na půl roku opustit Sunu. Já vím zní to šíleně, ale mám proto své opodstatnění.“
„Je to nezvyklé, ale jako příteli musím vyhovět, tak ti to povoluji a co Sanado?“ zajímal se Gaara.
„Ten? Toho nechám tady a budu mu posílat úkoly a požadavky,“ svěřil se Naruto.
Tak se také stalo, že Sanado musel strpět, že jeho přítel odchází někam.
„Já vím, že by jsi chtěl jít se mnou, ale tohle musím vyřídit sám a navíc jsem klidnější, když vím, že jsi v bezpečí. Můj příteli.“
Sanado se zarazil a řekl: „Mám pro vás ty věci, které jste po mě chtěl.“ A podal mu malinký balíček, který si Naruto uschoval ve svém oblečení.
„Arigatou a vždy sedmý den čekej povely,“ s těmito slovy zmizel a ode dneška se z něho stal plnohodnotný Přízrak.

Jeho první zastávka byla malá vesnička. Tam přespal a i přes to, že místo nabízelo různé pokušení, tak jim Naruto odolal a za ty dva roky, které uběhly se cítil pořád stejně jako ten první den, kdy zemřela Hinata a věděl, že již nikdy v životě nebude nikoho tolik milovat a pořád se mu zdálo o Hinatě a jejich společně budoucnosti, i když si přál zemřít s ní, tak silně lpěl na životě a nechtěl zemřít.
Dokonalé kliché.
Jen to netušil, že mu cestu opět zkříží Černý havran a další jeho přítel, který měl volací znak Sagi a právě s těmito třemi měli započít svoji soukromou válku, která měla co nejdříve vypuknout, ale ještě nenastal ten správný čas.

Jejich cesty se proťali ve chvíli, kdy ve stejný čas přišli na rozcestí jejich osamělých cest a akorát jim chyběl jeden člen, aby byli jako světové strany.
Chyběl tu Raion, který zemřel před deseti dny a pořád nemohl přijít na to, kdo ho zabil.
„Vidím naše cesty se opět kříží a Raion ten je kde?“ Poznamenal Černý a Naruto jen svěsil rameny a řekl: „Ten je mrtev!“

Poznámky: 

Tuším, že jste na něj čekali a vaše trpělivost byla odměněna dalším dílem a jak jste mě potěšili komenty u Prologu, tak doufám, že stzejné ohlasy budou přinejmenším stejná Eye-wink
Vysvětlivky:
Raion = Lev
Shi = Smrt
Sagi = Volavka

4.89655
Průměr: 4.9 (58 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Ne, 2010-04-04 20:28 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

peknučký diel ...predčil moje očakávanie..teraz ale musím rýchlo ísť na dalšie dieliky.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2010-04-04 20:58 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

maxik555: Tak to ma těší...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Čt, 2009-12-17 22:12 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

další skvělý díl a mohla by jsi někdy napsat povídku i o itachim alias černém havranovi ... i když tady se podle mně o něm dozvím taky všelicos že?

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Út, 2009-09-22 17:08 | Ninja už: 5469 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

jééé já jsem si ani nevšiml tohoto dílu to byla chyba, protože je naprosto skvělý a napínavý jak kšandy a proto se jdu vrhnout na jeho pokračování.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2009-12-17 22:33 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Uzumaki Mibisu: Hlavně přitom vrhání se nepřeraž, ano?? Hrozně mě těší, že se ti to líbí Eye-wink

Z láskysakuraZ lásky: Neboj dočteš se a možná se dočkáš Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Ne, 2009-09-13 15:39 | Ninja už: 5891 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

bylo to pěkný, ale na mě trochu moc zdlouhavý, a taky jsem měla dojem, že RasenShuriken nemůže moc používat, protože si tím ničí ruku, či jak to bylo, ale tady to asi už přivedl k dokonalosti, že? Laughing out loud a přišlo mi, že občas ta věta byla trošku zvláštně sestavená Eye-wink, ale děj byl pěkný :)

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Danii
Vložil Danii, Pá, 2009-09-11 10:53 | Ninja už: 5400 dní, Příspěvků: 463 | Autor je: Prostý občan

Je to krásný...Smiling Moc moc Laughing out loud
Jakto že jsi mi nedala echo že už to máš hotový co??!! Laughing out loud Laughing out loud xD
Povedené za plný počet samozřejmě Smiling

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2009-09-13 18:33 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

xD Mr.Ham xD: To jsem ráda... A já myslela, že víš, že se tahle povídka vydává v neděli Sticking out tongue Tak to díky Kakashi YES

TsuchiKim: Budeš si muset zvyknout... On ho tady sice použil, ale jak jsem to naplánovala, tak ho už nepoužije... Tak když je zvláštní člověk, tak i ta věta Eye-wink to jsem ráda, že se líbí...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Po, 2009-09-07 20:54 | Ninja už: 6154 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

Překrásné, dlouhe a zajímavé... jsem zvedavy kdo zabil raitona...

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, Po, 2009-09-07 20:02 | Ninja už: 5961 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Překvapila jsi mě, Kaze. Ostatně jako vždycky. Prolog nás nažhavil a tohle...tohle bylo doslova peklo Smiling.
Moc se mi to líbilo. Všechno, co Naruto dělal, jak to dělal. Ty lidi kolem něj...
Sice mi chvílemi připadal jako Marty Stue, ale do téhle povídky to tak nějak patří Smiling. Už se moc těším, co připravíš příště. Jisto jistě se ale dozvíme víc o tajemném Černém Havranovi Smiling.


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2009-09-07 20:56 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Kimm-chan: No jo už to, tak bude mám novou módu!! To víš snažím se pro něho tvořit nějaké situace Eye-wink a dál se budu snažit ho nedělat Marty Stuem, ale docela obyčejného chlapa Eye-wink a máš pravdu, že se dozvíte, více o Černém havranu a také o již mrtvém Raionovi, Sagim... Přibude jim ještě jeden...

helgast: To mě těší a kdo ho zabil?? Ta tuhle otázku si budeš muset počkat, ale napovím, že ten vrah již tam byl zmíněný Eye-wink a není to z našich tří hrdinů...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, Po, 2009-09-07 19:32 | Ninja už: 5484 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

jo je to dobrý jen jedno se mi nelíbilo. Já vím že kibicuje ten pravej ale skus ty věty víc rozdělovat prosím. Vždyť je to samý ale nebo čárka

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele Faith
Vložil Faith, Po, 2009-09-07 18:53 | Ninja už: 5592 dní, Příspěvků: 225 | Autor je: Prostý občan

wow Smiling tak tohle sem nečekala xD zajímavej děj xD musim říct, ž etohl eby mě nikdy nenapadlo Smiling sice sem přemýšlela nad tim, že napíšu něco, jakože se stal ANBU a rasil všechny nepřátele bez hlesu xD Laughing out loud, ale ty to máš moc hezky propracovaný, promyšlený a prostě nemam co vytknout xD nic Laughing out loud a to sem chtěla být neohrožený kritik xD , ale jak to tak vypadá, tak nejspíš si o tom můžu nechat jenom zdát xD Laughing out loud

  • Vím, že nic nevím.
  • Dokonalost je nudná.

Zůstat sám sebou ve světě, jenž se dnem i nocí pokouší udělat z tebe stejného člověka, jako jsou všichni ostatní: to je nejtěžší úkol, jaký si člověk může stanovit: úkol, který nikdy nekončí.
E. E. Cummings


Podmínkou koexistence jedince druho Homo sapiens a společenství druhu Canis lupus je sjednocení akustické signální soustavy.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2009-09-07 20:15 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Faith: Tenhle můj počin je opravdu jiný od všeho co píšu normálně a toho, že jsi překvapena mě jen utvrzuje v tom, že se mi to povedlo vás překvapit a jsem ráda, že se líbí a ty by jsi to určitě taky pěkně napsala. No někdy to nevyjde... Eye-wink znám to!!

Deva: To není kibicování, ale upozornění na chyby, které dělám a to je dobře a příště se jich pokusím vyvarovat a dát tam co nejvíc vět Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-09-06 20:59 | Ninja už: 5540 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

je to nádherné a můžu jen doporučit - píš dál Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2009-09-06 21:24 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Vl k: To jsem ráda a neboj budu dál pstá, protože tahle série mě baví Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Po, 2009-09-07 16:51 | Ninja už: 5540 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

tak to jsem rád Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Mr.Raiton
Vložil Mr.Raiton, Ne, 2009-09-06 20:36 | Ninja už: 5560 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

pěkný ikdyž musím říct ,že to místy působilo zmateně

Obrázek uživatele Ryo Krieger
Vložil Ryo Krieger, Ne, 2009-09-06 20:30 | Ninja už: 5459 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Prostý občan

Jako vždy skvělý Smiling a prý že to bude smutnější Smiling ale to neva protože je to skvělá povídka i tak Smiling

Obrázek uživatele Alexia
Vložil Alexia, Ne, 2009-09-06 20:19 | Ninja už: 5356 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

nadherna kapitola sa mi moc pacila a som zvedava na pokracovanie:-D

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2009-09-06 20:40 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Alexia: Tak pokračování bude za týden...

Ryo Krieger: To je od tebe pěkný a další dílky budou v podobném duchu...

Mr.Raiton: Každý má svůj názor a já beru všechny.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska