manga_preview
Boruto TBV 09

Přízrak je Stín? Odhalení tří a nová členka – díl 2.

„Vidím, že naše cesty se opět kříží a Raion ten je kde?“ Poznamenal Černý a Naruto jen svěsil rameny a řekl: „Ten je mrtev!“
Oba dva přátelé se zarazili v němém šoku. Nemohli tomu uvěřit, že ten nejmladší a energický člen je po smrti. Po takové hrůzné smrti.
Tři elitní zabijáci, kteří svůj obor povýšili na úplně jiný stupeň se usídlili v nedaleké jeskyni, kde měli dostatečný komfort.
„To je šok a kdo ho zabil?“ zajímal se Sagi.
„To nevím, ale viděl jsem ho zemřít. Říkal mi právě o novém nepříteli, který hledá a systematicky vraždí elitní vojáky. Má prý seznam a na něm jsou naše jména. Dále je tam uvedena částka za naši hlavu.“ Upřesnil Naruto ty poslední informace dostal od jednoho spolehlivého informátora. S ním spolupracoval již něco přes rok. Ta spojka nenesla žádný vojenský volací znak (v žargonu je to volačka). Byl znám jako Studna ovšem pravé jméno znělo Nara Shikamaru.
„Možná je to nevhodná doba, ale asi před třemi měsíci jsem poznal jednu osobu, která se nám směle vyrovná. Má volačku Neko¹ a jinak svým jménem je Konan.“ Ozval se Sagi.
„Je to nevhodná doba, ale budeme potřebovat každou ruku. Prověřil sis jí dokonale?“ zeptal se s obavou v hlase Naruto.
„Ano, dokonce se podrobila operaci, kdy ji byl voperován malinký přístroj k srdci a když by se pokusila nás zradit. Přístroj zaznamená jakoukoli změnu a vybuchne. Ona zemře.“ Řekl Sagi.
„Můžeš ji přivést, ale je to proti našim zásadám, abychom přijímali ženu.“ Řekl Černý havran.
„Za chvíli jsem zpět.“ Houkl Sagi a opravdu se za zhruba deset minut vrátil. Za zády se objevila žena, kterou doporučil.
„Konban wa, jmenuji se Konan, ale všichni mi říkají Neko.“ Představila se žena, která si následně sundala masku na které se skvěla kočka.
„Rád tě poznávám jsem jen Přízrak nebo Stín, ale dávám přednost Přízraku.“ Odtušil Naruto a také si sundal masku s mlhou.
„My se známe jsem Černý havran jinak známý jako Uchiha Itachi.“ I on sejmul masku s výjevem točité spirály na pravé straně. Konan ho hned poznala podle černých vlasů a typických očí.
„Co tady děláš?“ zazněla překvapivá otázka.
„Co bych dělal.“ Řekl suše Itachi.
„Mě znáš jako Sagiho, ale mé skutečné jméno je Haku.“ Totožnost všech byla odhalena.
„Mohu se zeptat, jaký byl Raion?“ chtěla vědět Konan.
„Byl to milý kluk, který nás vždy dokázal rozesmát. Kypěl energií, zdravím. Nejvíc lpěl na životě. Všichni jsme ho obdivovali kvůli jeho nespoutanosti. Jinak jeho občanské jméno bylo Kimimaro.“ Tím byl vyřčen i jejich mrtvý kamarád.

Sanado se celkem nudil. Přesně sedmý den obdržel instrukce, kde ho Naruto žádal, aby se dostavil za pět dní k jednomu odlehlému místu. Více se dozví na místě.
Opět zašel za kazekagem. Sdělil mu účel odchodu a na konci mu řekl následující sdělení. „Kolikrát ti mám říkat, že za mnou chodit nemusíš s každou prkotinou, o kterou Přízrak požádá. Stráže ví, že si tebe ani Přízraku nemají všímat. Máte tedy neomezený pohyb.“
„Děkuji, ale pro mě je daleko lepší, když vím, že vy víte o každé naší aktivitě.“ Sdělil Sanado.
„To je od tebe chvályhodné. Teď už běž nebo mi zase nadá, že tě zdržuji.“ Tím ho propustil.
„Ještě jednou díky.“ Uklonil se a byl pryč.

„Jak jste se dali dohromady?“ Konan byla zvědavá, protože Sagi ji skoro nic neřekl.
„Když už jsi v naší skupině, tak máš právo o nás vědět.“ Začal Černý havran.
„To je pravda,“ souhlasil Naruto.
„No, když v Konoze vypukl mor, tak jsem byl – jak víš – u Akatsuki. Za pár dní jsem se dozvěděl, že mi zemřel bratr. Proto jsem odešel a náhodně jsem potkal Na… tedy Přízrak. Navrhl mi společnou misi a od té doby jsme v neustálém kontaktu. Asi o rok se k nám přidal Kimimaro a Haku. Stanovili jsme si podmínky. U tebe jsme museli slevit z jednoho pravidla, že nikdy nepřijmeme ženu. Další jsou například: žádné vazby na jakoukoli osobu, být prohlášen za mrtvého, být mistrem ve svém oboru a podrobit se zdravotní prohlídce. Pokud čekáš, že budeš bojovat s jedním z nás, tak na to zapomeň.“ Řekl Itachi.
„Než jsem se rozhodl jestli tě mám vzít sebou, tak jsem si ji prověřil. Jejím soupeřem se stal Kankurou.“ Osvětil Haku.
„Tak proto mi na něm bylo něco povědomého.“ Uvažovala Konan nahlas.
„To bychom měli a už přichází Sanado, aby tě vyšetřil.“ Řekl Naruto.
Všichni po něm střelili nechápavé pohledy. Ovšem třem lidem hned svitlo.
„Ty jsi to věděl?“ Naruto kývl na souhlas, když se ho Itachi zeptal.
„Jak?“ navíc se Haku nezmohl.
„Jednoduše. Před měsícem jsem měl misi, kde jsem na ni náhodou narazil a to bojovala s Kankurem.“ To bylo pro ně další překvapení.
„Šéfe!“ slyšeli volání.
Přízrak se zvedl a šel pro svého podřízeného a přítele.

Sanado se na místo dostal rekordním čase. Dva dny a dvacet hodin přesně.
„Šéfe!“
„Ano, tady!“ Sanado zamířil tam odkud slyšel odpověď.
„Tak co pro máte?“ zeptal se po přivítání.
„Chci, abys vyšetřil jednu ženu.“ Požádal ho Přízrak.
„Víte, že já medicínu už nedělám.“ Ohradil se Sanado.
„Ale no tak…“ po tomhle tóně souhlasil.

„Jak to, že jste ho nenašli?“ běsnil Shi.
„My za to nemůžeme. Je až moc dobrý.“ Pěšák se snažil ospravedlnit svoji chybu, za kterou, ale nemohl jen on sám. Celá jeho skupina pěti žoldáků.
„Není to tím, že jste jen banda neschopných idiotů? Co si fakt člověk neudělá to nemá! Do cely s nimi! Ne… počkat! Předhoďte je našim svěřencům.“ Rozkázal Shi, který v očích neměl ani špetku lítosti nad smrtí jeho podřízených.
„Jeho svěřenci“ tím se označovala smečka velice smrtonosně nemilosrdných krvelačných zabijáků. Vypěstoval si malou smečku z Kyuubi. Jeho vědcům se podařilo vzít vzorek z Kyuubiho, když ještě nebyl zapečetěn. Extrahovali vzácnou genetickou informaci a vložili je do koček. Ty okamžitě převzaly zabijácké schopnosti z Kyuubiho podnícené krvežíznivostí. Zkrátka vraždící stroje.

Bylo jich osm. Srst se jim zbarvila do temně červené až skoro do černa. Oči jim svítily červeně. Shi jim říkal rapa. Podle jisté pověsti se v lesích skrývá kočka, která je velká jako dospělý muž. Má černou srst oči červené. Instinkt lovu starý několik staletí. Velkou výdrž.
Na šest mužů čekala jedna z nejhorších smrtí jaké si dovedete představit. Na ukázku byl do jámy hozen jejich velitel.
Ostatní sledovali jak se na nebožáka vrhá všech osm zvířat. Nelidsky zařval a křičel až do blízké smrti. Poslední co cítil bylo jak mu je zaživa rváno tělo na kusy. Dokonce jeho oči spatřily dlouhé zuby zblízka. Potom jeho hlava explodovala obrovským tlakem jedné atmosféry. Pak již nebylo nic.
Jen úlevná temnota.
Zbylí ztuhli hrůzou. Další byl vhozen jako předkrm. Opět ta stejná děsivá podívaná. Šelmy se přestaly věnovat mrtvému a vrhly se na další kořist. Po odstoupení všech se podívali přeživší čtyři co zbylo po jejich veliteli.
Moc toho nebylo. Jen torzo roztrhané na cáry a již se nedal nazývat člověkem.
Stejný osud potkal další tři, když se ozval poslední.
„Vím kdo a kde je Přízrak a také, že Stín je jeden člověk. Vím co na něho platí!“ To zaujalo Shiovu pozornost.
„Nechte ho. Až s ním skončím, tak usoudím co dál s ním.“ Rozkázal Shi.
Ten hoch se jmenoval Tobi. Věděl také, kdo je Shi. Navíc to byl ten, který viděl smrt všech svých kolegů při tom masakru, ke kterému došlo před necelým měsícem. Ano, byl to ten co se naučil všechny chvaty Přízraku.

Kočky teď spokojeně předly. Měli plná břicha pěti lidí, kteří zaplatili životem díky rozmaru jednoho člověka.
Ovšem nikomu nemohlo dojít, že tyto stvoření se stanou nástrojem pro mnohem horší řádění, než by si byl kdokoli pomyslel.
Všem ošetřovatelům a vědcům se nebezpečně krátil život…

„Jak jsem řekl, je zdravá, silná a opravdu má u srdce zabudovaný přijímač.“ Zkonstatoval Sanado.
„Děkuji a vzal si to pro mě?“ zeptal se tajemně Přízrak.
„Ano vzal, ale nechápu na co vám bude uspávací puška.“ Dumal Sanado.
„O to se nestarej. Nevím, ale něco mi říká, že ji budu potřebovat.“ Sdělil Naruto.
„Tak to potom ano a tady máte deset ampulí s vysoce koncentrovaným jedem, který vnikne okamžitě do krevního oběhu a nervové soustavy. Ochromí ji a oběť je do patnácti vteřin mrtvá.“ Sanado se nezachvěl věděl a viděl jako medik vídat daleko horší věci, ale za to Naruto ne. Další kdo slyšel tuto informaci byl Itachi.
„Už bys měl jít a během cesty se stav tady.“ Ukázal mu místo na mapě.
„Dobře, ale jedno vám řeknu s váma se nenudím.“ Zažertoval Sanado.
„To jsem rád.“
„On je děsný vtipálek.“ Přidal se Haku.
„To je.“ Souhlasil Itachi.
Naruto zrudl. „Co tak koukáte?“ jeho barva se přiblížila velice zralé třešni.
„My nekoukáme.“ Sdělil Sanado a byl pryč.

„Co navrhuješ?“ zajímala se Konan.
„Řeknu vám plán a musíte se přesně držet instrukcí. Tady máte vysílačky. Přes ně se budeme domlouvat a informovat se navzájem. Teď vám vysvětlím o co tady půjde. Jde o to…“ dál se ztišil. Ostatní se naklonili, aby lépe slyšeli. Výsledek je uspokojil.
„… nakonec Sagi zaujme pomocnou pozici, kdybychom chtěli použít nouzový východ z jeho základny.“
„Jak to všechno víš?“ divil se Itachi.
„Už si ty informace cvrlikají vrabci na střeše.“ Použil jednouchou šifru, kde se říká, že mít po ruce ptactvo jako kamarády se vyplácí.
„A co já?“ Konan se nelíbilo, že se o ní nezmínil.
„Ty budeš naše spojka neboli spojovatelka. Budeš všude a zároveň nikde.“ Řekl Naruto její funkci. Moc se jí to nelíbilo, ale co mohla dělat.
„Jde se na to!“ zavelel. Do pěti minut zde v jeskyni nebylo poznat, že tady někdo byl.

Shi si vyslechl vše co mu Tobi řekl. Musel uznat, že se nu někdo jako on může hodit. Navíc ho držel v šachu tím, že neřekl všechno.
„Když se mě pokusíte zabít a nebo hrabat se mi v mozku. Zemřu stejně a vy se nedozvíte co chcete vědět.“ Tím ho dostal.
„Tak dobře. Jsi náš člověk. Kidoumaru!“ zavolal na svou pravou ruku.
„Co si přejete?“ hned byl vedle něho.
„Chci, abys Tobiho uvedl do naší armády. Ty víš co máš dělat.“
„Ano, tak pojď se mnou.“
Tobi si myslel, že to bude něco horšího než jen vypít obyčejnou vodu. Jenže to nebyla jen tak ledajaká obsahovala Juugovu DNA. Tobi se zhroutil a ostatní ho dali do speciálního pokoje.
Po pěti dnech se Tobi probudil v posteli a cítil se velice dobře.
Tobi, alias Uchiha Madara byl pod Shiovou naprostou kontrolou a obdržel jako uvítací „dárek“ prokletou pečeť!

Poznámky: 

¹ v překladu Kočka

Tak touhle povídkou jsem si spnila sen. I když nepíšu oslnivě jako Matthew Reilly, tak jsem se přiblížila jeho stylu psaní. Nechci ho kopírovat, ale mě se hrozně líbí.
Fakt vám ho dopuručuji!! On píše tak napínavě, že to prostě musíte přečíst!!
Tak pěkné počtení.

4.81818
Průměr: 4.8 (55 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Ne, 2010-04-04 20:40 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

další výborný kus práce...od teba sa niet čo diviť.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2010-04-04 20:59 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

maxik555: Až tak??

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Ne, 2010-04-04 22:59 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

presne ako som pisal predtym.....ja vždy len pravdivo.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2010-04-04 23:29 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Tak to mě dvojnásobně těší a jsem poctěna Smiling

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Pá, 2009-12-18 22:28 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

další obvdivující díl snad jako vždy ne?

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, Po, 2009-09-28 20:02 | Ninja už: 5962 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Páni...nádherné jako vždycky. Konan v jejich nyní už čtyřčlenném týmu mě moc překvapila. Mohla bys ji dát dohromady s Itachim xD. Byli by takový hezký, nenápadný pár Smiling.
U toho, jak ty kočky cupovaly velitele se mi zvedl žaludek. Já nemám ráda tyhle hororový scény. Vážně ne.
Ale povídce to neuškodilo. Byla naopak velice zajímavá. Moc se mi to líbilo, Kaze. Ostatně jako všechno od tebe Smiling.


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2009-12-19 00:12 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Kimm-chan: No... nevím, ale chci, aby tahle povídka nebyla moc o vztazích, ale spíše založena na přítelství, ale uvidím... sice mám představu jak to bude pokračovat... No necháme se překvapit.
Taky jsem u toho mírně zezelenala, ale pro povídku je to důležité... To jsem moc ráda...

Z láskysakuraZ lásky: Tak to mi lichotí...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, St, 2009-09-23 15:45 | Ninja už: 5891 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

nevím, co bych k tomu mohla říct, snad jen, že jsem překvapená, že postavy, které v anime zemřeli (Haku a Kimimaro), jsou tady na živu :)

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Út, 2009-09-22 18:34 | Ninja už: 5470 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

to bylo skvostný fakt nádhera. Smiling

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2009-09-23 15:50 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Uzumaki Mibisu: To mě těší... už od prvného řádku jsem věděla jakým směrem povedu tuhle sérii. Navíc mě děsně baví.

TsuchiKim: Čekala jsem překvapení nad některými postavami, ale mě se do příběhu hodí právě kvůli tomu, že jsou zabijáky od přírody. Proto moje volba byla jasná, i když Kimimaro zemřel, tak se bude o něm mluvit. Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Po, 2009-09-21 17:36 | Ninja už: 5830 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Dostala jsem sek tomu až teďka...moc hezké, začíná se mi tenhle styl psaní faktis zamlouvat Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-09-20 22:46 | Ninja už: 5540 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

nádherné Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2009-09-21 18:09 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Vl k: Eye-wink

Kaia-chan: To nevadí, ale hlavní je, že sis to přečetla Eye-wink a to jsem ráda, že se ti tenhle styl psaní líbí, asi ho nějak nacpu do zbývajících povídek, protože tenhle styl psaní má něco do sebe...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Ne, 2009-09-20 20:36 | Ninja už: 6154 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

Zajímavé, pekne.. a jsem zvedav jak se to bude vyvijet.. prece jen to je prvni FF ktera zachycuje naruto a spol jako zabijaky.. aspon pro me je prvni

Obrázek uživatele Danii
Vložil Danii, Ne, 2009-09-20 20:23 | Ninja už: 5400 dní, Příspěvků: 463 | Autor je: Prostý občan

Krása...Krása...Sticking out tongue

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2009-09-20 20:49 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

xD Mr.Ham xD: Tak to arigatou... Eye-wink

helgast: To uvidíš Eye-wink Nějak jsem taky nezachytila... navíc už nechi psát ten stereotyp jako Naruto je hodný a tak... tohle je pro mě zatím neprozkoumaná oblast a já bych ji chtěla objevit a otevřít nové možnosti pro další... A jinak se to požene velmi rychle vpřed. Bude to velice akční a bojová série...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska