manga_preview
Boruto TBV 09

Střežené tajemství konohy 02 - cizí myšlenky !

Celé dopoledne se tým 11 zaobíral nudnou teorii předávání myšlenek pomocí tenkých chamrových vln a několika pečetí.
„Jedná se o techniku třídy A proto si musíme teorii vysvětlit dokonale, mohlo by se totiž stát že se vám vymaže polovina paměti nebo, že ji předáte někomu jinému !“ vysvětlovala s vážnou tváří Yumi, sensei týmu 11. Všichni tři žáci ji bedlivě poslouchali. Ani jeden z nich o svoje vzpomínky nechtěl přijít.
„Tak a teď je čas na praksy“ všichni se na povel posadili asi deset metrů od ostatních do velkého čtverce a zavřeli oči. Jak jim sensei vysvětlila prvních pár pokusů se musí naučit předávat myšlenky v klidu, až později se naučí složitějším situacím.
„Takže připraveni ?!“ zeptala se nahlas Yumi a pohledem přejela po svých žácích.
„Postupně budu každému dávat jednoduché rozkazy. Pokuste se jim porozumět a odpovědět mi tím že je splníte !“
„Hi“ řekli všichni tři sborově a soustředěně čekali až dostanou příkaz.
Jako první se pohnul Satoshi. Zvedl pravou ruku v níž držel kunai a zatočil s ním na prstě. Po té směřoval myšlenkoví příkaz k Shigerovi.
K mladému ninjovi ve stejném věku jako byla Itemi a satoshi. Dost se podobal kakashimu. Měl dlouhé šedostříbrné vlasy vyčesané nahoru které mu dodávali výraz vysokého a silného. Pravda však byla jiná. Byl nejslabší z týmu. Ačkoli vlastnil Byakugan jeho práce s chakrou byla na dost nízké úrovni. Za to však vynikal v taijutsu.
Ani jemu pochopení a provedení primitivního úkolu nedělal žádný problém. Nakonec se Yumi zaměřila na Iteminu mysl.
Vyslala příkaz, aby se Itemi postavila, ale její myšlenky byli odraženy jakousi podivnou obranou ! Pokusila se vyslat příkaz ještě dvakrát, ale vždy se její myšlenky vrátili zpátky bez jakékoliv odezvy.
„Yumi-sensei děje se něco ?“ zeptala se Itemi očekávaje nějaký příkaz.
Yumi nervózně poposedla. Vůbec nechápala proč se nemůže dostat do Itemin mysli. Slyšela už o ojedinělých případech kdy poslání myšlenky bylo těžší, ale vždy se to povedlo.
„Musíš se uvolnit a otevřít svoji mysl !“ řekla po chvíli přemýšlení „nemůžu ti poslat žádný myšlenkový příkaz když mi to nedovolíš !“
Itemi trochu zmateně přikývla a snažila se uvolnit a porozumět Yuminému rozkazu. Tentokrát ucítila podivný nátlak na mysl a pokusila se ho polapit a porozumět mu, ale místo toho se náhle ocitla v úplně jiných myšlenkách a vzpomínkách než byli ty její. Před očima se jí míhali obrazy jejího týmu. Jak všichni bojují proti ninjům z neznámé vesnice a jak je pomalu jednoho po druhém svazují. Viděla i sama sebe. Jediný kdo tam chyběl byla Yumi-sensei. Hlavou jí probleskovali pocity které jí byli cizí. Bála se a zároveň byla hrdá na svůj tým.
Náhle se však myšlenky přerušili a ona znovu ucítila přítomnost svého těla a svých vlastních pocitů a myšlenek. Chvíli jí trvalo než si uvědomila že sedí na trávě za severní bránou Konohy a že ji Shigero drží za ramena a třese s ní.
„Itemi !!Slyšíš mě ?!“ křičel stále dokola a v jeho očích se skvěla panika.
„Uklidni se !“ vydala ze sebe trochu zmateně a jedním mávnutím ruky mu shodila ruce z ramen aby zabránila dalšímu třepaní s celím jejím tělem.
„Sláva už mě vnímáš !“ zaradoval se a otočil se na Satoshiho který se právě bavil s Yumi. Také seděli na zemi a jejich sensei vypadala dost zmateně a překvapeně.
„Co se stalo ?“ zeptala se Itemi toužící po tom,aby jí to co se stalo někdo vysvětlil.
„Po té co jste se začali soustředit jme čekali že uděláš nějakých úkol a bude to v pořádku, ale vy jste stále seděl. Obě jste měli nepřítomný pohled a po chvíli jste se zhroutili na zem !“ začal vysvětlovat Shigero a divoce při tom rozhazoval rukama.
Itemi se pokusila vstát, ale celá se klepala. Nohy ji vůbec neposlouchali.
Shigero ji podepřel a pomohl jí přejít až k Satoshimu a Yumi.
„Sensei co se stalo ?“ vydala ze sebe a s námahou se posadila.
„To přesně nevím ! Jediné co vím je že tahle technika je pro tebe moc složitá ! Už ji nebudeme dále zkoušet !“ Yumi se tvářila dost přísně „Satoshi, Shigero my budeme pokračovat !“
„Sensei co jsem provedla ?!“
„Málem jsi zemřela ! Jak už jsem řekla tahle technika je nad tvoje síly !“
„Ale ..“
„Prozatím máš volno vrať se do konohy a odpočiň si !“
Yuminy slova byli pro Itemi jako rány pod pás *tahle technika je nad tvoje síly, málem jsi zemřela, je pro tebe moc složitá* pořád si opakovala co jí teď její sensei řekla.
„Jistě sensei ..“ pokývla hlavou a namáhavě vstala. Shigero ji chtěl podepřít ale ona jeho pomoc odmítla mávnutím ruky a pomalu se kolíbavým krokem vydala směrem ke Konoze.
Cítila že něco provedla, ale nevěděla co. Proč jí sensei řekla hned po prvním pokusu, že na to nemá a koho myšlenky a pocity se jí to proháněli hlavou. Co se stalo ?!

Poznámky: 

Tak nevím jestli vše z toho pochopíte ale v další dílech se to budu snažit postupně a srozumitelně vysvětlit... snad se vám to líbilo
PS: v dalším díle se konečně dozvíme první tajemství konohy XD... zatím nevím jaké ale to nevadí XD

4.6
Průměr: 4.6 (5 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, So, 2009-08-15 23:45 | Ninja už: 5554 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

je to zaujimava poviedka tesim sa na pokracko