manga_preview
Boruto TBV 09

Nezpřetrhatelná pouta 05

„Kabutooooooooo!“ zakřičela Hinata jméno kluka, který by udělal cokoliv jen pro to, aby mu byla za něco vděčná, zatím co zdrhala před Sasukem, kterému se momentálně kouřilo z podrážek, jakou rychlostí za ní upaloval.
„Tak to jsi mě na*rala. Teď si to odskáčeš!“ přidal rychlost, která dosáhla 220 km/h.
„Heh, super, takže jsem ho naštvala. No, moc ráda bych si s ním dala bitku, ale udělám něco lepšího.“ připravovala plán Hin mezitím, co zdrhala před tím emo.
„Kabuto!“ zařvala hlasitěji, když znova vyběhla ven, kde se právě slunil Oroxicht a její lehátko zabral Kabuto se sklenicí margarity v ruce.
„Eh…co…?“ rozhlížel se, když zaslechl volat svoje jméno a pro lepší zaostření si sundal sluneční brýle.
„Hin!“ rozzářili se mu oči, když spatřil modrovlasou dívku běžící „radostně“ k němu a její nádherné vlasy odrážely sluneční záři.
„Kabuto, bacha!“ varovala ho a skočila za ním do vody, přičemž ho sebou strhla z lehátka. Kabuto okamžitě vyplaval na hladinu a začal ze sebe kašlat vodu.
„Eh, Hinato, ty jsi nějáká žhavá.“ podíval se na ni jeho flirtovacím pohledem a ani si nevšiml Sasukeho, který vypadal jako býk, jemuž někdo ukázal rudou barvu.
„Bacha!“ vykřikla Hin, zrovna, když se k ní Kabuto nakláněl a spolu s ním se potopila.
„Mám tě!“ zařval Sasuke a vyrazil za ní do vody. Všichni tři pak vyplavali na hladinu. Ne, že by se Hinata bála, spíš měla výtlem, ale chtěla, aby měl Sasuke průser. Hnedka, když ji Sasuke zmerčil, schovala se za Kabuta.
„Ty… mrcho… vylez a neschovávej se! Bojuj se mnou jako ženská s chlapem!“ vybízel ji a kašlal vodu.
„Sorry, ale já holky nebiju.“ odmítla nabídku čímž Kabuta přivedla k výgebu a Sasukeho k nepříčetnosti. Vycenil zuby a pomalu se začal měnit na démona.
„Zabiju tě!“ rozmáchl se proti ní, ale ruku mu zadržel Kabuto.
„Opovaž se na ni šáhnout a zabiju tě já! A tady to máš za tu mrchu!“ napřáhl se tentokrát on a uštědřil Sasukemu ránu, kterou kvůli své momentální neovladatelnosti nevybral a odletěl tak, že z lehátka sebou stáhl do vody i Oroxida.
„V poho?“ otočil se Kabuto na vytlemenou Hinatu, která se smíchy skoro topila.
„Jo….mo…moc…dík…jsi...fak...fakt…borec….“ děkovala mu mezi výgebama, které jí způsobily křeče v břiše.
„Za málo?“ poškrábal se Kabuto nervózně na tváři a nabral barvu sharinganu.
„Ty idiote, co děláš!“ rozeřval se Orochimaru okamžitě na Sasukeho, když se konečně vynořil.
„Já ne! To tamti dva!“ bránil se a poukazoval na Kabuta a Hin.
„Nekecej, je to tvoje vina! Nejdřív ta podprsenka a teď tohle. Začínáš mě pěkně s*át!“ nasupil se Orouš, až se ho Sasuke začal trochu bát. Hinata se nad tím moc bavila a Kabuto radši neříkal nic.
„A…ale…ty jsi sám říkal, že ty smajly taky nesnášíš!“ nedal se a dál se ho snažil ukecat.
„To je něco jinýho! Tak, a teď za trest vyčistíš všechny koupelny a záchody. A ať se to leskne!“ nakázal mu Orouš. Sasuke vejral s čelistí u země. Nikdy domácí práce nedělal.
„Ale lorde Orochimaru, neuklízela koupelny náhodou Hi…“ nedořekl Kabuto,protože mu Hinata zacpala pusu. Orochimaru mu ani nevěnoval pohled, protože byl naštvaný na Sasukeho.
„A…ale já….“
„Tak dost Sasuke! Vem si hadr, dezinfekci, mop a běž makat!“ dokončil a poukázal prstem ven z vody až do skrýše.
„No jo…“ vylezl Sasuke poslušně se sklopenou hlavou a docupital až ke vchodu, přičemž z něj kapala voda.
„A ať se to leskne!“ zopakovala Hin Orovu větu, aby Sasukeho podráždila. Ten se na půl kroku zastavil a vytáhl si svůj meč.
„Ty bestie!“ zařval a rozběhl se zpátky. Hodil ale tlamu v polovině, protože mu Orochimaru nohavice přicvakl k zemi shurikenama, co po něm právě mrskl.
„Vidíš Sasuke, já ti říkal, ať nosíš kratší.“ poškádlil ho ještě nakonec. Sasuke se nasupeně zvedl a vytáhl si z nohavic shurikeny. Hodil je zpátky Orovi a doufal, že mu aspoň prdne to lehátko, ale nic. Zklamaně odkráčel dovnitř a Hinata s Kabutem se šli usušit.
„Pojď!“ pobídl ji a podal jí ruku, když vycházela z vody.
„Děk.“ usmála se a ruku přijala. Kabuto si pak něčeho všiml a s otevřenou slintající pusou jí čučel na hrudník, přes prosvítající bílé tričko.
„Co je?“ zeptala se ho nenápadně, i když moc dobře věděla, kam a proč vejrá, ale bylo jí to fuk. Spíš z toho měla prču a takhle si i zajistila další jeho záchranou akci.
„N… ni… nic…“ trhl sebou okamžitě jak se vzpamatoval.
„Tak jo, no, ještě jednou dík. Sasuke to díky tobě pěkně slízal. Máš to u mě.“ usmála se. Kabuto chtěl ještě něco říct, ale zasekl se, když jako poděkování dostal od Hin pusu na tvář. Než se stačil vzpamatovat a nabrat zas svou přirozenou barvu, Hin byla v cuku letu pryč.
„Bravo, Kabuto!“ hvízdnul na něj Oro, který všechno sledoval a s postojem Leea či Gaie provedl to povzbuzující gesto. Kabuto se jen nervózně podrbal ve vlasech a šel se zas spokojeně slunit.
„ Ha, dostala jsem ho! Má, co si zasloužil!“ S těmito slovy rozrazila Hinata dveře svého pokoje a zvesela si začala skákat po posteli. Pak někdo lehce zaťukal na otevřené dveře.
„Ehm, můžu?“ zeptala se nejistě rudovlasá dívka s brýlemi.
„Jo, Karin, jen pojď.“ pokynula jí Hin a seskočila z postele.
„Cože jsi tak veselá?“ udivilo ji, když si všimla vytlemený Hinaty.
„Ále, jen jsem toho debila S… ale nic.“ zamlkla v polovině věty, protože si uvědomila, že i když jsou s Karin momentálně nej kámošky, tak by jí za tohle vyprášila kožich, protože Sasukeho bezhlavě miluje… nebo to aspoň tvrdí.
„Fajn, jen potřebuju vědět, jestli máš během týdne nějáké mise?“ zeptala se jí Karin opatrně, když si jí konečně přestala podezíravě prohlížet.
„No… vlastně si teď uvědomuju, že ne. Tak to je blbý, jdu za Orochimarem, snad mi nějákou dá.“ uvědomila si Hin a chystala se odskákat ven.
„Ne, žádný mise… teda… to je právě ten problémek… ptala jsem se, protože… no...“ zadržela ji rychle Karin a snažila se vymluvit.
„...nikdo, ani já, Suigetsu nebo Juugo, nikdo nedostal misi, víš… takže…“ zakecala to tak, že to i Hin přesvědčilo.
„Ach jo, to je otrava. Já chtěla zrovna někomu nakopat zadek.“ povzdechla si Hinata smutně a zklamaně si kecla na postel.
„No, to je fakt smůla, tak dík a čau.“ rozloučila se Karin a vypálila ze dveří tak rychle, jako by na chodbě zahlídla Sasukeho.
„Juugo, Suigetsu, pojďte sem.“ zavolala na další dva kámoše. Přicupital jeden zrzek a jeden s šedými vlasy.
„Tak co, má volno?“ vyzvídal okamžitě Suigetsu, jak se dostal ke Karin.
„Jo, nakeclala jsem jí, že mise nejsou, takže má celý týden volno.“ usmála se vítězně na ty dva.
„Fajn, teď už to chce jenom Orochimara , Kabuta a Sasukeho. Tak jdem.“ pobídl Juugo oba a společně vyrazili ven. Kabuto i Orochimaru už balili lehátka a mířili dovnitř. Pak se na ně ale vyřítili ty tři.
„Orochimaru, Kabuto, vyšlo to. Žádné mise chtít nebude!“ chlubila se Karin a zabrzdila od těch dvou asi půl metru.
„Super, takže můžeme naplánovat tu oslavu. Chce to fakt promyšlený plán. Máme čas jenom týden, narozky má už v úterý. Nějáké nápady?“ začal Kabuto okamžitě organizovat oslavu Hinatiných šestnáctin a vytáhl si bloček s propiskou.
„No, určitě to bude oslava jako překvapení a napadlo mě, že by to mohlo být na té louce, kde se pravidelně schází parta.“ navrhl okamžitě Suigetsu.
„Hm, to je dobrý, pod širým nebem se jí to určitě bude líbit. A dál? Jako, co bude k jídlu a co výzdoba?“
„K jídlu určitě plno sladkostí a chipsů, hlavně čokoládu, ty Kinder blbosti a tak. Co se výzdoby týče, pochybuju, že by nějáká šla udělat venku a navíc, Hinata si na výzdobu nepotrpí. Má radši přirozenost.“ zahrál si Juugo na odborníka. Tahle jeho stránka byla mnohem lepší, než ta, když je v jednom kuse naštvaný.
„To je fakt, skoro jsem zapomněl. Dobře, takže se vrhneme do nákupů, ale nenápadně. Nechci, aby se to provalilo a víte, že ona všechno vyšpijónuje.“ varoval Kabuto a každému rozdal úkoly.
„Heh, přesně ten důvod, proč se na misích vždy osvědčila jako nejlepší špeh.“ zasmál se Orochimaru a přijal seznam, který mu podal Kabuto.
„A… co Sasuke?“ uvědomila si Karin a Kabuto i Orouš se zarazili.
„To by mohl být problém. No, ale pokusíme se ho přesvědčit. Tak šup, dejte se do toho.“ pobídl Kabuto všechny a sám se dal do organizování.

Poznámky: 

Promiňte, že mi to trvalo. Měla jsem zavirovanýho kompa. Jinak, tohle je zas ta vtipnější část příběhu, doufám, že jste se bavili...příště se zas přeneseme do Konohy...

4.866665
Průměr: 4.9 (30 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele dendule95
Vložil dendule95, Pá, 2010-01-08 23:20 | Ninja už: 5249 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

jej tak u toho jsem se tal vygebila !!xDXDXDXDXDXDXD no moc nejlepši !!!

Obrázek uživatele Laitte
Vložil Laitte, Ne, 2009-12-27 14:54 | Ninja už: 5502 dní, Příspěvků: 1515 | Autor je: Prostý občan

OMJ! Vo Zvučnej bude žúúúrka? xD Ja mám dosť Laughing out loud To som zvedavá jak to dopadne Smiling to by ma veru nikdy nenapadlo... -n_n-

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Pá, 2009-12-25 22:43 | Ninja už: 5348 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Ježiši Jashine vypíchni mi oči! Och tohle je na mě moc! Orochimaru a oslava?? No tohle...uff no nic du na další xD

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Crazy girl-chan
Vložil Crazy girl-chan, Pá, 2009-09-11 14:44 | Ninja už: 5375 dní, Příspěvků: 253 | Autor je: Prostý občan

no uz budem viac fandit hinate ako sakura super

Obrázek uživatele Loupák Anko
Vložil Loupák Anko, St, 2009-08-19 23:23 | Ninja už: 5915 dní, Příspěvků: 1031 | Autor je: Prostý občan

néééééééééé ta představa jak orocháč chystá oslavu narozenin Laughing out loud oh my jashin :D


JE TO TU! Aneb seznam mých FF.

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Po, 2009-08-03 19:34 | Ninja už: 5487 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

bylo to fakt skvělý už se těším na další díl.

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Ne, 2009-08-02 10:35 | Ninja už: 5422 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

skvělý, ale souhlasím, že ty části u Oroxichta jsou zajímavější

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Ne, 2009-08-02 18:14 | Ninja už: 5507 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

jj, to s váma souhlasim, taky mě moc nebavilo ty části psát, ale snažila sem se xD ale Oroxicht je prostě jen jeden xD

Obrázek uživatele Hellou Luu Foxi Aligator
Vložil Hellou Luu Foxi..., Ne, 2009-08-02 09:12 | Ninja už: 5472 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

juu super ale viac ma bavia tie casti u oroxichta tie v konohe su take menej zaujmave....velmi pekkna seria tesim sa na dalsiu

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, So, 2009-08-01 21:55 | Ninja už: 5557 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

nádhera Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.