manga_preview
Boruto TBV 09

Yells of hate 2/2

Nechala tam Sasukeho jen tak ležet, však on se k ránu probere. Raději zamířila do druhého patra, k jeho pokoji. Byla zvědavá, jestli i on se nechá nachytat. Teď si to ale chtěla užít, proto její klon zůstal v úkrytu a ona sama otevřela dveře. Čekal ji šok, protože byl pokoj prázdný. Po chvilce však uslyšela šramocení a z koupelny vyšel Naruto, jen v kalhotách a tílku, s mokrými vlasy. Zkoumavě si Akki prohlížel. Nemohla na sobě jeho pohled vydržet. Dodával jí tolik neklidu. Stále si nemohla přiznat, že se jí Naruto hrozně líbí, ale bylo zjevné, že se ona líbí jemu.

Teď však byl čas podrobit ho zkoušce. Už byla téměř u něj. Zastavila se a zachytila jeho pohled. Bylo mu jasné, že ho svádí. Pohodila hnědými vlasy, až jí jeden z pramínků spadl do čela. Naruto to napětí nevydržela a odhrnul jí pramínek vlasů z tváře. Přitom mu ruka sklouzla a pohladil ji po tváři. Sjížděj přes ruce až k bokům. Akiko mu položila ruce kolem krku a nedočkavě ho políbila.

Nechal se unášet jejími sladkými rty, které chutnaly po jahodách. Pomalu ji začal tlačit ke zdi. Aki to zřejmě nevadilo, úplně zapomněla na svůj plán. Blonďák ji přitiskl ke stěně a přichytil jí obě ruce nad hlavou, jako by se bál, že mu uteče. Dívce však v hlavě zablikala kontrolka a ona vyslala signál svému klonu. Ten se tiše přemístil za Naruta a chystal se ho praštit. Naruto ale udělal prudký kop dozadu a klon zmizel. Odtáhl se od Aki a pohlédl na ni se zlostí ve tváři. Dívka se jen pousmála a zamířila ke dveřím.

„Prošel si,“řekla, když opouštěla místnost. Naruto se svalil na postel. Tak to byla ta zkouška? A co Sasuke? Stalo se mu to samé, prošel? Tyhle myšlenky ho ještě nějakou dobu trápily, pak však zmizely někde daleko a on se začal zaobírat tím, co se mu stalo. Neuvěřil tomu, že to jen hrála. Ty polibky a doteky byly tak opravdové. Zvedl se z postele, najednou ho všechna únava přešla a on se vydal k Sasukemu, zjistit, co se stalo. Našel Uchihu ležet na posteli. Podle zarudnutí na týle ho omráčila. Normálně dýchal, jen byl v bezvědomí. Ještěže jsem se dával pozor. Teď byl ale rozhodnutý udělat něco jiného. Opustil Sasukeho pokoj a vydal se hledat Akiko. Najít její pokoj mu trvalo trošku déle, protože věděl, že se nachází v druhém patře, ale netušil, v jaké části ho najde. Z venku se to nezdálo, ale sídlo Akatsuki bylo skutečně obrovské. Konečně našel její pokoj, chvilku čekal před dveřmi, nakonec zaklepal a vešel dovnitř. Pokoj byl prázdný, jen z vedlejší místnosti se ozýval hluk tekoucí vody. Hluk utichl a dveře koupelny se otevřely.

Stála v nich Akiko, v lehké noční košilce na ramínka, dlouhé mokré vlasy jí padaly na záda. Vypadala jako víla. V té tmě se zdálo, že se začervenala.
„Co tady chceš?“zeptala se tiše.
„Zkoušku jsi složil, je po všem,“dodala.
„Nepřišel jsem kvůli zkoušky, ale kvůli tobě,“řekl a podíval se jí přímo do očí. I v té tmě bylo vidět, jak se jí zorničky rozšířily překvapením, tohle rozhodně nečekala. Poprvé v životě ji někdo zahnal do kouta jejího vlastního srdce. Ještě pořád nemohla uvěřit, i přesto, že ji držel v náručí. Políbili se a tentokrát už oba věděli, že je to doopravdy. Položil ji na postel a něžně ji hladil po celém těle. Svlékl jí i hedvábnou košilku. Její tělo bylo opálené a teplé. Jakmile však zůstala bez jediného kousku oblečení, naskočila jí husí kůže. Naruto ji však hned zahřál……

Ráno se probudil jako první Naruto. Z jedné strany ho něco velice příjemně hřálo. Otočil se a spatřil Akiko, pokojně oddechující, s rukama kolem jeho pasu. Nechtěl ji budit, ale v téhle poloze se mu hrozně špatně leželo. Pálila ho záda a ruce, když si je prohlédl, zjistil, že jsou plná škrábanců od nehtů. To je ale divoška…Nechtěl ji budit, proto dostal nápad. Opatrně vytáhl jednu ruku a druhou a místo sebe nechal Aki objímat polštář. Byla po té noci tak vyřízená, že ani neslyšela vrznutí dveří když Naruto polonahý vyběhl z jejího pokoje.

Probudila se asi o dvě hodiny později. Rychle se oblékla a umyla a vydala se k šéfovi. Do kaceláře vlezla, jako obvykle, bez klepání. Madara seděl za stolem a přehraboval se v papíře s informacemi o financích Akatsuki.
„Dobrý Šéfe, nesu vám zprávy o těch zkouškách,“řekla a hodila sebou do křesla. Madara pozvedl zrak a čekal na výsledky.
„Oba prošli.“
Madarovi se objevil ve tváři potutelný úsměv, byl rád, že je bude mít oba.

O dva měsíce později

Akiko se úspěšně vyhýbala Narutovi. Když se před měsícem a půl děsně pohádali, věděla to celá Akatsuki, až na Madaru, kterému to úspěšně tajili. Dříve se vodili za ruce a byli neustále spolu. Teď společně nemohli být v jedné místnosti.
Dívka se prohnala chodbou, poslední dobou měla spoustu energie, takže když si ji Madara zavolal do kanceláře, byla přímo nadšená. Nadšení z ní opadlo ve chvíli, kdy v jednom rohu kanceláře spatřila mladého blonďatého muže s pláštěm Akatsuki. Se znechucením se postavila vedle něj a pohlédla na vůdce.
„Mám pro vás misi. Jde o celkem složitý úkol, takže se na to hodíte právě vy dva. Vyrážíte za chvilku a nechci slyšet žádné odmlouvání!“řekl, když zachytil Akiin nesouhlasný pohled.
„Naruto, může jít, ty už informace máš, Akiko tady ještě zůstane.“
„Posaď se, musím ti něco říct,“řekl, když Naruto opustil místnost. Nechápala, co po ní chce.
„Viděl jsem, jak ses tvářila, když ses dozvěděla, že jdeš s Narutem na misi. Nechci žádný nesouhlas. Tato mise vyžaduje nejvyšší síly, jaké máme- to jste vy dva. Chci, abyste se vrátili oba v pořádku i se s plněnou misí!“
Dívka neměla sílu odporovat. Vstala ze židle a vydala se ke dveřím. Lehce se pousmála, když vycházela.

Za chvilku se sešla se svým týmovým partnerem. Společně vyrazili vstříc své misi. Akiko ani tak nezajímala mise, jako to, že bude muset být s klukem, kterého miluje a nenávidí. Navíc, poslední dobou byla roztržitá a náladová. Horší bylo, že věděla, co to zapříčiňuje. Po unavujícím běhu se usadili poblíž lesa a Naruto rozdělal oheň. Během celé cesty i teď, panovalo zarážející ticho. Ani jeden z nich, nechtěl mlčení přerušit. Usadili se naproti sobě a blonďák se dal do výkladu o nadcházejícím úkolu. Akiko ho sotva poslouchala, vše co zaregistrovala, pouštěla jedním uchem tam, druhým ven. Naruto viděl, jak je ospalá, proto nechal vyprávění. Dívka ležela na zemi a pravidelně oddychovala.
„Tohle, že je jedna z nejlepších kunoichi Země Ohně, jo?“pousmál se Naruto a vzal Akiko do náručí, aby ji přenesl pod strom. Položil ji na svůj plášť a jejím pláštěm ji přikryl. Sám se vydal pro další dřevo. Když se vrátil, Akiko už na svém místě neležela. Rozhodl se ji pohledat, jen pro jistotu. Kde se sakra schováváš?!

Brzy ji našel, seděla na mýtince a nohy si máčela v malé, ale hluboké tůni. Po celodenním běhu, to byla ta nejlepší odměna pro nohy. Všechny nadávky a kárání, která si cestou připravoval, v tu ránu zapomněl. Když seděla u vody, kterou osvětloval jen svit měsíce, vypadala jako víla. Ta víla, která mu tolik učarovala. Beze slova si k ní přisedl a ponořil nohy až po kolena do vody. Seděli vedle sebe a dívali se na odraz měsíce na hladině.
„Co se to s námi stalo?“zeptal se najednou tiše.
Dívka pozvedla oči a v měsíčním svitu bylo jasně vidět, jak se v nich lesknou slzy. Znovu se zahleděla na hladinu.
„Byla to asi chyba, ale nelituju toho, právě naopak,“řekla a do vody ukáplo pár slaných slz.

Naruto význam této věty pochopil, až moc dobře.
„Nebyla to chyba a já to hodlám napravit!“řekl a pohlédl jí přímo do očí. Akiko přeběhl mráz po zádech. Netušila, co je schopný udělat, jen podle tónu jeho hlasu poznala, že se k něčemu chystá. To, co ji čekalo, bylo příjemné. Naruto ji jemně uchopil za ruce a políbil ji na čelo. Když se jeho rty dotkly její chladné kůže, slastně zavřela oči a nasávala teplo jeho těla. Naruto byl rád, že ho neodstrčila a tak ji nesměle, jako tenkrát poprvé, políbil na rty. Okamžitě pookřála a polibky mu s chutí vracela. Povalil ji na záda a dál ji líbal. Jeho dotyky začínaly být čím dál intenzivnější. Naruto jí zajel rukama pod tričko. Začínalo ho ovládat vzrušení. Najednou ho od sebe Aki odstrčila. Nechápavě jí pohlédl do očí.
„Přestaň, prosím.“
Nechápal.
„Myslel jsem, že to chceš, že chceš být znovu se mnou,“řekl zklamaně.
„Pořád tě miluju, stejně jako když jsme se poprvé líbali, stejně jako teď. Tehdy…já jsem se s tebou musela rozejít. Aby ti Madara neublížil. Je to můj adoptivní otec a nedopustí, aby se o mně zajímal nějaký kluk víc než je zdrávo…tak proto, promiň.“ Přes slzy už nemohla téměř mluvit.
Naruto jí dlaní stíral proud slz, potom ji pevně objal a přitiskl si ji k sobě. Slzy máčely jeho oblečení, ale on byl rád, že se konečně dozvěděl, proč ho tehdy odmítla.
„Přece se nebudeš kvůli Madarovi do konce života trápit!“okřikl ji a vášnivě ji políbil.
Když ji znovu pustil, nabrala dech a pokračovala:
„Je tady ještě jedna věc, já se s tebou nemůžu vrátit k Akatsuki.“
„Cože? Chceš je zradit? Zradit mě?“vykřikl Naruto.
„Ne, lásko, já…musím ti něco říct,“řekla a chytla jeho ruku a položila si ji na bříško.
„Jsem těhotná.“
Při těchto slovech Naruta zamrazilo. Hodnou chvíli nebyl schopen vydat ze sebe kloudné slovo.
„Já…teda…no..“nezmohl se na nic, místo toho Akiko objal a do vlasů jí zašeptal:
„Miluju tě.“
„K Akatsuki se už nevrátíme!“

Poznámky: 

Musím říct, že tohle je druhá verze, první jsem radši nevydala a myslím, že to bylo dobře. Smazala jsem ji z počítače a nehodlám se k ní vracet. Doufám, že se vám tahle "sériovka" líbila Smiling

4.78
Průměr: 4.8 (50 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Pá, 2018-02-23 23:21 | Ninja už: 2355 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Krása

Obrázek uživatele Ronnie.
Vložil Ronnie., Pá, 2012-07-13 00:06 | Ninja už: 5528 dní, Příspěvků: 49 | Autor je: Prostý občan

Super Eye-wink

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Po, 2010-06-14 11:31 | Ninja už: 5575 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

tak .... nie je to nic moc ... a hlavne na sklamanie ako take to vobec nenavezuje ...... ta totalna zmena charakterou ..... no nic ...3*

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, So, 2010-03-20 21:29 | Ninja už: 5330 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

hmmm..no dobré jako všechno co jsem zatím od tbe četla xD Jen mě mrzí že není pokráčko... Sad

Jsem fanda:

Obrázek uživatele madoka
Vložil madoka, St, 2009-12-02 12:33 | Ninja už: 5312 dní, Příspěvků: 23 | Autor je: Prostý občan

JEEEEEEžžžIšššI to bilo suuuper skoro som nedychala kym som to docitala kedy bude pokracovanie?

I Love Anime Z lásky Manga Z lásky Narutooo Laughing out loud

Obrázek uživatele Catrin
Vložil Catrin, St, 2009-12-02 12:22 | Ninja už: 5726 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

Bezchybné, luxusní fakt píšeš skvěle!

Obrázek uživatele Samourai_Blade
Vložil Samourai_Blade, St, 2009-10-28 22:14 | Ninja už: 5519 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

luxus luxus luxus Laughing out loud jen tak dál

Obrázek uživatele Koraah - Tori
Vložil Koraah - Tori, Po, 2009-09-14 19:04 | Ninja už: 5716 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

Je to fakt paráda číst tyhle povídky. CHVÁLÍM, A POKRÁČKO!! Smiling

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Po, 2009-09-14 19:08 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Díky no ale tahle už nebude mít pokráčko, jaksik jsem se vetřela Mirkovi93 do jeho povídek, takže to si můžeš přečíst leda Sklamanie, to je vkastně pokráčko Sticking out tongue

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele yondaime kage
Vložil yondaime kage, St, 2009-08-19 16:33 | Ninja už: 5420 dní, Příspěvků: 176 | Autor je: Prostý občan

uzasna pobidka...samozrejme za pet Smiling

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Ne, 2009-07-26 17:03 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

fascinujúce...bolo to prekrásne ale mrzí ma že to už skončilo...mohla by si na to spraviť dáke pokráčko alebo niečo také...ale samozrejme všetko záleží na tebe.i tak si myslím že si to zaslúži viac ako iba 5 hviezdičiek

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Ne, 2009-07-26 18:25 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Jeje samá chvála, děkuju moc Smiling No, pokráčko, pokráčko..nevím, ale měla bych na něj chuť...kdoví Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Nairobi
Vložil Nairobi, Čt, 2009-07-09 12:25 | Ninja už: 5422 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Prostý občan

Pěkné , pěkné , pěknéé Smiling))

..Cause it’s love, it’s love, it’s love, it’s love, it’s loving, yeah Z lásky

Obrázek uživatele Quinn
Vložil Quinn, Po, 2009-07-06 18:11 | Ninja už: 5549 dní, Příspěvků: 74 | Autor je: Prostý občan

Super!!!!Laughing out loud

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, So, 2009-07-04 20:04 | Ninja už: 5653 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Na tak skvělou povídku by to chtělo napsat pokračování Smiling jinak moc pěkně napsané Smiling

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, So, 2009-07-04 20:51 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Pokračování pokračování..to se lehko řekně a těžko udělá Smiling

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Pá, 2009-07-03 23:25 | Ninja už: 5535 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

je to velmi dobre a mooc sa mi to pacilo

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Pá, 2009-07-03 20:03 | Ninja už: 5539 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

nádhera Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2009-07-03 19:43 | Ninja už: 5718 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Líbila a moc *poprskala melounemn celý monitor*
Ten konec neměl chybu a příště člověka varuj: "Při mých povídkách nic nejeste a nepijte!!"
Jinak budu pořád čistit monitor Eye-wink moc se ti to povedlo Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Flatron
Vložil Flatron, So, 2009-07-04 19:22 | Ninja už: 5594 dní, Příspěvků: 351 | Autor je: Prostý občan

pekne az na to ze je velice nepravdepodobne ze by sasuke urobil prave to co urobil ale okrem tohto sa mi to velmi pacilo

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Pá, 2009-07-03 19:46 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Jéé, děkuju...no, ještěžě ti nebudu muset ten monitor přijet čistit já Smiling

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2009-07-03 19:50 | Ninja už: 5718 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Čéče, to by jsi jednou mohla Eye-wink ale jinak monitor je už skoro čistý a líp vidím Eye-wink ale jinak mocinky super konec Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Mirec
Vložil Mirec, Pá, 2009-07-03 19:29 | Ninja už: 5599 dní, Příspěvků: 1112 | Autor je: Prostý občan

Véééľmi dobre Laughing out loud...a ako to, to je už koniec?...ja chcem pokračovanie...musi byť pokračovanie...ihneď sa pusť do písania pokračovanie a pošli mi ho VIP Laughing out loud...inak tento diel bol za 5 Laughing out loud

Moje ff na ktoré som najviac hrdý:
Jednorázovky:
Naruto Uzumaki, Jubiho Jinchuriki http://147.32.8.168/?q=node/92665
Splnený "sen" NaruHina - http://147.32.8.168/?q=node/92913
Série:
Posledný Jinchuuriki- <a href="http://147.32.8.168/?q=node/93999" title="http://147.32.8.168/?q=node/93999">http://147.32.8.168/?q=node/93999</a>

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Pá, 2009-07-03 19:41 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Pokračovanie...oj tak to s tebou ještě proberu na icq, jinak díky moc za komentář Smiling

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling