manga_preview
Boruto TBV 09

Doma v listí: kapitola 17. - Předboje

Probudila se na stejném místě, kde upadla do transu. Pomalu už se stmívalo. Inoko neviděla, Inote seděl u ní, tělo měl pokryté drobnými téměř zhojenými rankami a tvářil se… starostlivě?
„Hej, seš v pořádku?“ snažil se zeptat klidně, ale v jeho hlase bylo slyšet rozrušení.
„Ahm…“ zamumlala v odpověď, ale pro jistotu ještě přikývla. Posadila se.
„Měla bys ještě ležet, než se na tebe znovu podívá Inoko.“
„Kde je?“ rozhlédla se kolem, Inoko ležela kousek od nich a spala. „Aha…“
„Z toho všeho ošetřování je unavená,“ prohlásil celkem zbytečně.
„Omlouvám se,“ Iwahi se cítila provinile, kdyby tak hloupě nepadla do pasti u toho svitku, nic z tohoto by se nemuselo stát. „Co se stalo?“
„Nezabil jsem ho,“ odpověděl naštvaně. „Saya s Aoshim ho odvedli, že ho budou hlídat a až projdou lesem, předají ho ANBU.“
„Promiň,“ posmutněla. „Měl jsi pravdu, já…“
„Cos tam viděla?“ přerušil ji.
„Kde?“ nechápala.
„Když jsi upadla do transu. Saya s Inoko říkaly, že takhle dokážeš vidět, co se kdysi stalo. Tak mě zajímá, cos viděla teď,“ vysvětlil a jen těžko zachovával klid.
„Byl tam chaos, souboj a… Ino-san, Chouji-sensei a Shikamaru-sensei…“
„A dál?“
„A-Akatsuki… bylo to děsivý,“ oběma rukama si objala kolena. „Zabili tam někoho jménem Asuma…“
„Sarutobi Asuma? Bejvalej sensei týmu Ino-Shika-Chou?“ Inote překvapením vykulil oči.
„J-já nevím,“ odpověděla nejistě. „Neznala jsem ho, neříkali…“
„Dobře, řekneš to později, až se vzpamatuješ,“ vstal a oprášil si kalhoty. „Měli bysme vyrazit, vzbudim Inoko.“

Během cesty do středu Lesa se dohodli, že svitek ponese Inote. Iwahi se mohla kdykoli znovu stát terčem nějakého útoku a Inoko neměla kromě tašky přes rameno nic, kam by svitek mohla schovat, což bylo dost nepraktické. Spěchali, ale zároveň se tvářili tak, jako by svitek teprve hledali. Stejně se ale nevyhnuli střetu s jedním ze soupeřících týmů. Ninjů si všimli, až když se Inoko jen tak tak vyhnula na ni mířenému kunai. Členové týmu Choujiho-senseie seskočili na zem a postavili se do trojúhelníka, zády k sobě. Netrvalo dlouhou, asi tak tři vteřiny, a naprosto sehraně na ně zaútočili tři shinobi z Mlžné. Listoví se jim obratně vyhnuli a aniž by cokoli řekli, každý si vybral jednoho soupeře.
Iwahi tasila kunai a první útok odrazila. Aktivovala Sharingan, hodila kunai a začala skládat pečetě.
„Katon: Goukakyuu no Jutsu!“ (živel oheň: technika velkolepého fireballu)
Její soupeř pohotově zformoval pečetě a oheň zmírnil miniaturní vodní stěnou, takže nakonec měl jen ožehnuté obočí a řasy. Nastalé mlhy Iwahi využila k tomu, aby tajně rychle složila pár pečetí a vytáhla svitek. V rukou se jí objevila dlouhá kovová hůl a kunoichi se mohla začít soustředit převážně na útok. Několik dobře mířených ran uvedlo jejího soupeře do bezvědomí. Možná měl i nějaké zlomeniny.
Inote používal jen taijutsu, kunaie a shurikeny, ale nevedlo se mu vůbec špatně. On i jeho protivník byli velice vyrovnaní, oba byli poseti šrámy, které ale nebyly vážné. Už věděli, že jsou stejně silní, tak jen čekali, až ten druhý udělá chybu. Nebo až dobojuje nějaká z dalších dvojic a spojenec přijde na pomoc. Když se mlha způsobená Iwahiným soubojem trochu rozestoupila, Inote si všiml bezvládného těla svojí sestry ležícího opodál. Její protivník se postavil bok po boku tomu jeho. Inote zuřil, ale nedal nic najevo. Nově příchozí jej však překvapil, když svého spolubojovníka znenadání udeřil do spánku a poslal do bezvědomí. Poté naznačil pečeť uvolnění. Inote pochopil. Rozběhl se na něj a těsně před tím, než jeho pěst dopadla, mlžný vykřikl: „Kai!“
Poté se zasažen zhroutil k zemi. Inoko se pomalu a s úsměvem zvedla.

Do věže uprostřed lesa došli o několik hodin později a žádné další týmy už nepotkali. Svitek, který se jim povedlo neztratit, jim sloužil jako vstup dovnitř, bylo v něm ukryté komplikované jutsu, jež jednorázově otevřelo dveře pro tři osoby a poté je znovu zavřelo. Dorazili jako třetí, už se tam nacházel jeden tým ze Skryté Hvězdné a jeden ze Zvučné, jehož členy si Iwahi pamatovala z první části. Podobně jako ostatní zde se usadili na volná místa v podobě polooddělených prostor a čekali na konec druhého kola.
Asi tři nebo čtyři hodiny po nich dorazil tým z Kamenné vedený Kouzai Kantsuem, ale kupodivu si nešli okamžitě rýpnout, ale také zabrali jedno z volných míst. Hovory uvnitř týmů byly ztlumené tak, aby je ostatní nezaslechli, ty mezitýmové byly omezené na nejnutnější minimum. Každý z přítomných si už stačil všimnout jouninů hlídkujících sem tam kolem, a tak nevyvolávali zbytečné konflikty.
Ale ani tak se Iwahi nevyhnula hádce se členy bývalé vesnice. Stalo se to další den. Než ovšem jejich střetnutí stačilo přerůst v souboj, byli přerušeni dalším příchozím týmem, tentokrát z Oblačné. Byl to tým toho kluka, o něhož se zajímala Saya a jeden jejich člen byl vážně zraněn. V obláčcích mlhy se objevili medici, potvrdili, že přežil a odnesli si jej s sebou na ošetření. Vysoký zrzek a obrýlená hubená brunetka se jako všichni ostatní odebrali do polosoukromí, nutně si potřebovali odpočinout.
Asi dvě hodiny před ukončením lhůty pro druhou část zkoušky do věže vyčerpaně dorazili Saya s Aoshim, kteří nesli bezvědomého Takimara. Scénka s mediky se opakovala a poté se Saya vyčerpaně svezla na podlahu a zůstala ležet na místě. Aoshi ji zvedl, pomohl jí dojít k prvnímu listovému týmu a začal vyprávět, jak probíhala jejich cesta, když museli Takimara udržovat naživu a v bezvědomí, a svitek našli podstatě náhodou jen díky Byakuganu.
Přesně v šest hodin ráno pátého dne se u jedné stěny místnosti objevili zkoušející druhé části, Hokage a několik dalších jouninů a chuuninů. Genini byli vyzváni k seřazení uprostřed sálu a přepážky vytvářející částečná soukromí zajely do zdí a podlahy.
„Vy, co jste tady, jste prošli druhým kolem chuuninské zkoušky,“ začal Hokage svůj proslov. „Ukázali jste, že se dokážete o sebe postarat v neznámém terénu a splnit zadanou misi. Ale protože do třetí části je vás moc, budete muset projít rozřazovacími souboji.“
V sále to zašumělo.
„Rozhodčím bude Shiranui Genma,“ ukázal Hokage na koumina stojícího vedle něj. „A jednotliví protivníci budou náhodně vylosováni. Začneme okamžitě.“
Se zkoušejícími a přihlížejícími se zvedlo pódium a na tabuli nad nimi se začala měnit písmenka. Po chvíli se zastavila.
„Nouto Ishi versus Hoshiko!“ zahlásil Genma. „Prosím všechny kromě jmenovaných, aby se odebrali na ochoz.“
Geninové poslechli, dole zůstal jen tmavovlasý mladík ze Zvučné a brunetka s červenou ofinkou z Hvězdné.
„Začněte,“ vyzval je rozhodčí.
„Kujaku Myouhou,“ (Tajemná Paví Technika) vykřikla Hoshiko a fialová chakra kolem ní nabrala tvar malého pavího ocasu.
Ishi se jen ušklíbl a vytáhl z kapsy krátkou úzkou trubičku. Kunoichi se na něj vrhla, ale elegantně jí uhnul, přitom si trubičku vložil mezi rty a silně fouknul. Hoshiko se zastavila se zmateným výrazem a po pěti vteřinách padla v bezvědomí k zemi. Zkoušející chvilku počkal a pak ji šel zkontrolovat.
„Vítězem je Nouto Ishi,“ prohlásil, když se ujistil, že dívka bude žít. Medici ji odnesli a Ishi se odebral na ochoz ke svému týmu.
Tabule opět zablikala a písmena se znovu zformovala do dvou jmen.
„Kouzai Kantsu versus Yamanaka Inoko!“ zvolal Genma. Oba soupeři sešli dolů, Kantsu absolutně sebevědomě, Inoko jej opatrně zkoumala. Postavili se proti sobě.
„Začněte!“
Inoko vytáhla kunai, Kantsu jen luskl prsty a dva kunaie se mu objevily v rukou. Rozběhli se proti sobě. Vyměnili si několik úderů a už bylo poznat, že Inoko je slabší. Ta se ale nehodlala vzdát. Odskočila do bezpečné vzdálenosti a několika pečetěmi aktivovala jutsu. Po spárách v podlaze se rozběhla chakrová vlákna, která Kantsuovi spoutala nohy. Inoko se postavila a utvořila pečeť.
„Shintenshin no jutsu!“ (Technika Výměny Mysli)
Kantsu zareagoval okamžitě a nechal před sebou zmaterializovat kovové zrcadlo, díky němuž na něj Inočina mysl nedosáhla. Chakrová vlákna povolila a shinobi se okamžitě přesunul k bezvládnému tělu blondýnky. Přiložil jí kunai ke krku.
„Vyhrál jsem,“ prohlásil, jako by ani nic jiného nepřicházelo v úvahu.
„Vítězem je Kouzai Kantsu!“ potvrdil jeho slova zkoušející, když se Inočina mysl vrátila zpět do těla.
Inoko se vrátila na ochoz a Iwahi s Inotem ji hned prohlédli. Neúspěšný pokus o přenos mysli míval vždy nějaké následky. Tentokrát se jí spustila krev z nosu.
„Uchiha Iwahi versus Kamizuru Tsubachi!“ rozlehl se sálem Genmův hlas. Iwahi na pár vteřin strnula, ale pak se několikrát zhluboka nadechla a sestoupila dolů.

Poznámky: 

Omlouvám se za dlouhou pauzu, ale múza mě na čas opustila. Sad
Doufám, že se vám tento díl bude aspoň trošku líbit. Eye-wink

4.88889
Průměr: 4.9 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2023-09-04 17:35 | Ninja už: 2705 dní, Příspěvků: 3016 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia Obl:“ Inote je starostlivý, predsa je to zlatý chalan Z lásky Nejako sa mi zdá podozrivé, že Saya sa tak stará o vraha Iwahi Takimara, berie si ho na starosť, že ho odovzdá ANBU Puzzled Inote sa zaujíma, aké mala Iwahi vidiny, zdá sa, že všetko tiež nevie. Jasné, že ešte máme súboj s Hmlistými. Na boje nie som špecialista, ani autorka a múdro ich redukovala na nevyhnutné minimum Kakashi YES Hmhm, protivník Inoko je asi kámoš, lebo zlikvidoval svojho spolubojovníka a pomohol ju prebudiť Nevím, co jsem si dal, ale bylo to vážně silné! Tímy sa postupne stretávajú v nám známej cieľovej veži. Na druhý deň Hokage rozhodne, že je veľa súťažiacich, a rozhodnú súboje. Zvuční s tými ich zvukmi sú ozaj nebezpeční Ehh... jasně... hehe... Páv síce tiež nemá krásny hlas, ale majiteľka techniky bola porazená. Bratranec Iwahi zas zdolá Inoko. Ooo Iwahi vyfasuje Tsubachi so včelami, tak uvidíme, čo teraz bude Hehe...

Obrázek uživatele Nia
Vložil Nia, So, 2009-04-11 16:15 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Wow, krásná serie! těším se na nový dílek Eye-wink

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Ne, 2009-04-12 09:16 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

Děkuji, Smiling já se na něj také těším. Přesněji řečeno těším se, až dostanu inspiraci... ^^;

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, So, 2009-04-04 00:06 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Pokračuješ stále moc pěkně, těším se na další díl

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Út, 2009-04-07 13:54 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

Děkuji, ale další díl jen tak nebude, protože nestíhám školu. Sad

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše

Obrázek uživatele Orino
Vložil Orino, Ne, 2009-03-29 19:06 | Ninja už: 5697 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Pěstitel rýže

strašně jsem se na tento díl těšila a teĎ se zas těšim na ten další... Zase úžasně odvedená práce...

*Noblesse Oblige*

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Ne, 2009-03-29 19:15 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

Děkuji, další díl už mám vymyšlený, ale kvůli přetrvávající horečce nejsem schopná nic sepsat. Sad

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše

Obrázek uživatele maklmape
Vložil maklmape, Pá, 2009-03-27 22:06 | Ninja už: 5627 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Recepční v lázních

Super díl! Taky myslim, žes udělala dobře, když si stručně napsala ty souboje...prostě to nemá chybu! Smiling těšim se na další díl

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, So, 2009-03-28 13:05 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

Děkuji Smiling

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše

Obrázek uživatele Ailin-san
Vložil Ailin-san, Pá, 2009-03-27 15:35 | Ninja už: 5557 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

Ja som taká šťastná že pribudol ďalší diel...Smiling
Túto sériu som si zamilovala...
...ale to predsa vies Eye-wink

a ďalšia vec čo ma teší je, že vyraďovacie súboje sú stručné... niekomu to síce môže prísť nezáživné, ale ja som dokonale spokojná Laughing out loud

kedysi som tu bola (ne)známa, ako ailin, ale zabudla som heslá, takže chtiac-nechtiac, chcelo to nový účet Smiling
Takže som o 274 dní starší ninja ako mám napísané Smiling a FF-ky "Výlet" a "Gaara" patria k mojim výtvorom Smiling

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Pá, 2009-03-27 16:33 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

Jsem ráda, že se Ti stále ještě líbí, snad budeš spokojená i s dalšími díly. Eye-wink
A stručné souboje... no, zdlouhavě je popisovat ani neumím, napíšu jen to důležité. Smiling

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Čt, 2009-03-26 23:10 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

rychle další nemůžu se dočkat a je dobrý že si udělal/a z Inoka dalšího zastánce Jashina miluju krev

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Pá, 2009-03-27 09:38 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

rychle další, rychle další... to bych se musela rozkrájet. Smiling
a jen tak mimochodem: stoupenec Jashina je Inote, Inoko je jeho ségra. Eye-wink

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, So, 2009-03-28 13:18 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

kruci spletla sem si jména

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.