manga_preview
Boruto TBV 08

Real Word- 12

„Myslím, že asi spáchám sebevraždu… ty testy opravdu nezvládnu,“ posmutněl Naruto a otevřel učebnici biologie.
Nebyl tedy rozhodně nejlepší ze třídy. Spíše se svými známkami jen tak prolézal školou, ale nechtěl to tu opustit.
„Ty to zvládneš. Jen budeš asi muset víc sedět u učení než u počítače,“ prohlásil významně Neji a poplácal Naruta po zádech.
„A hele, kdo se nám tu objevil. Záhadný pán Neji, co zdrhá každou chvílí na chodbu a ani si nás nevšímá. A ještě zajímavé k tomu je, že Hatake se taky záhadně vypaří… to se to včera asi povedlo, že?“ zadíval se Sai na hnědovlasého Hyuugu svým úchylným pohledem.
Neji mu na to už nestačil odpovědět, protože zazvonilo a do třídy vstoupil jejich učitel na biologii. Jmenoval se Aburame Shibi. Vždycky nosil plášť, který mu zakrýval skoro celý obličej a sluneční brýle. Byl to otec jednoho záhadného kluka z vedlejší třídy. Hodina se neskutečně táhla, všichni skoro spali, jen Ino s Karin si pořád loupaly růžový lak z pokožky.

„Uf, konečně konec… myslel jsem, že dnešek neskončí!“ zívnul Shikamaru, hodil věci do skříňky, vzal tašku na rameno a nerušeně šel k východu.
Uvnitř školy se nacházelo velké prostranství, přes které v této době proudilo hodně žáků různých tříd a také se zde konaly různá shromáždění. Shika šel zrovna kolem sloupu kde vyvěšovala jedna z jeho spolužaček TenTen plakát. Ne, že by Shikamara zajímaly ty akce, ale podíval se. S vytřeštěnýma očima si začal potichu sám pro sebe číst…
„Milí studenti. Za tři týdny se bude na naší škole konat výroční ples, takže jste všichni zvaní. Bude tam hodně jídla zdarma, skvělé kapely a hlavně ohromná zábava. Samozřejmě by jste měli dorazit se svým partnerem a předvést se, jak to umíte roztočit na parketu. S pozdravem, Vaše ředitelka Tsunade.“
Mezitím Shikamara dohnali jeho kamarádi a začali si to také číst. Hned si představili dvě věci: nepříjemný smoking a tu potupu, když budou někoho zvát. Narutovi se dokonce zatočila hlava a Sasuke ho musel chytit, aby si nerozbil hlavu o tvrdý beton.
„Jen to ne, jen to ne…“ opakoval pořád Shikamru a už si představoval jak ho jeho mamka fotí, vybírá mu smoking a říká, že už je z něj velký chlapec.

U jiného sloupu s plakátem se též dívky udiveně koukaly na zajímavé sdělení a nedokázaly to jaksi vstřebat. Jediné Ino sebevědomí nechybělo.
„A teď uvidíte, vy chudinky, že já budu ta, kterou Sasuke pozve na ples!“ zařvala na celé kolo, že to museli slyšet i lidé na druhé světové polokouli.
„Ino, jdi se vykoupat v odlakovači a zmlkni,“ opomenula jí Myia a všechny holky kolem ní chytly záchvat smíchu.
Myia se ale nesmála, protože v ten samí okamžik kolem nich prošel Pein. Zvláštní kluk z maturitní třídy, z kterého se jí zvedaly vlasy hrůzou. Byl známí jako výtržník a svojí podivuhodnou partou. Hodil po ní pohled, který jí doslova odzbrojil… on byl vlastně celkem hezký a Myie se i dřív líbil, než zjistila, že umlátil skoro k smrti jednoho kluka s prváku. Potřásla hlavou, aby už se zbavila těch myšlenek a raději se opět věnovala svým kamarádkám. Všimla si jak Hinatiny průzračné oči spočinuly na plakátu a ona se jen roztřásla. Nebylo to moc znát, ale v její tváři se dalo přečíst to ohromné přání, co si schovávala v srdci: Jít s Narutem na ples, ale zároveň věděla, že on za chvíli pozve Sakuru. Slzy jí vhrkly do očí, prodrala se zástupem dívek za sebou a běžela v hlavní bráně, jak nejrychleji mohla. Myia se ale rozhodla běžet za ní.
„Mě jen tak neutečeš,“ chytila jí za rameno, „jen, prosím tě, nebreč a není jisté, že Naruto Sakuru pozve, ale i kdyby jo, tak ona ho odmítne a…“
Hinata jí odhodila ruku ze svého ramena, otřela si slzy a rázně prohlásila.
„Právě proto. Já nechci být až na druhá nebo poslední možnost, co si Naruto vybere!“

Sai, Shikamaru, Naruto, Neji a Sasuke stále velmi horlivě debatovali nad nadcházejícím plesem. Hlavní téma bylo momentálně oblečení, protože se každý z nich chtěl vyhnout otázce: koho, že to pozve. Najednou ale něco zatahalo Naruta za sako od školní uniformy a ten nadskočil snad metr nad zem.
„Ahoj Naruto, potřeboval bych poradit,“ pronesl pozdrav malý kluk s rozčepýřenými hnědými vlasy a dlouhou modrou šálou kolem krku.
„Kdo to je?“ zeptal se vzápětí překvapeně Neji.
„To je Konohamaru, vnuk bývalého ředitele školy, pana Sarutobiho, a právě k nám nastoupil na školu do nejnižšího ročníku. No a řekněme, že my dva se docela dobře známe,“ poškrábal se Naruto nervózně na hlavě a začal táhnout někam Konohamara.
Když byli v dostatečné vzdálenosti, blonďáček si před sebe postavil svého mladšího kamaráda a podíval se mu významně do očí.
„Konahamaru, řekl jsem ti, že už ti žádné ty, ehm, speciální časopisy nepůjčím,“ šeptal, aby ho nikdo neslyšel.
„O to nejde. Já jen potřebuji radu ohledně toho, koho mám pozvat na ten hloupý ples, abych vypadal jako pořádný frajer,“ zasmál se blyštivě malý klučina, že by se mohl rovnat i jejich učiteli tělocviku.
„Aha. Tak to je těžký. U vás jsou jen samý žehlící prkna a starší holka s takovým ňoumou nepůjde, to je jasné…,“ začal Naruto přemýšlet, když v tom ucítil páčivou bolest na svém lýtku, která vznikla od Konahamarova kopance.
„Co tím chceš říct?! Na mě holky letí, tak mi laskavě řekni jméno a já už se o to postarám…“ založil si klučina před sebe ruce s výrazem naštvané pumy.
„Dobře, dobře. Jen nezvi Sakuru a pozvi třeba… Karin, pro mě za mě,“ mávl rukou Naruto a už si v hlavě představoval, jak jeho kamaráda Karin hezky nakope.

„Co si ta malá proradná Hatake myslí… mě jen tak někdo nemůžu shazovat. Už jsi slyšela o tom, že nejspíš chodí s Nejim Hyuugou?“ žvatlala Ino mezitím, co si přepudrovávala nos v růžovém zrcátku.
Karin se na ní vyděšeně podívala a pak si jen zakryla překvapením pusu.
„Ta? To snad není možné. Je vidět, že Neji nemá žádný vkus. Jen mě mrzí, že si budu muset vybrat někoho jiného,“ povzdychla si Karin.
Obě dívky kráčeli po ulici ve svých luxusních drahých botách na vysokém podpatku a nepřestávali ostatní pomlouvat.
„A co takhle, aby ses zaměřila na toho nového frajera, Gaaru?“ poznamenala Ino se svým „rozkošným“ smíchem.
„To by šlo. Celkem hezký, pěkné tělo a vypadá, že má i zkušenosti. Docela sladký, takže je to jasné. Ta co mi na něj sáhne, bude po zásluze potrestána,“ pronesla významně Karin s ďábelským pohledem.
Když přecházeli přes ulici, ani si nevšimly, že jim cesty zkřížily Sakura s Chikou.
„To snad není možné. Oni si myslím, že na koho si ukážou, ten spočine v jejich růžových drápech nebo co?“ plácla si Sakura rukou na čelo a protočila oči.
Chika se jen usmála, ale výjimečně nic neříkala. Věděla, že někdo jako Gaara nebude mít o Karin zájem, ale spíš jí zajímalo koho pozve… jak moc si přála, aby to byla ona.

Poznámky: 

Tak konečně jsem to napsala... moc se omlouvám, ale v poslední době mám dost velké problémy ve škole a v rodině, takže nic nestíhám a navíc jsem nemohla na počítač. Tak snad se vám to alespoň bude líbit Smiling

4.943395
Průměr: 4.9 (53 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yoshi no Baka
Vložil Yoshi no Baka, Čt, 2010-02-04 18:45 | Ninja už: 5262 dní, Příspěvků: 515 | Autor je: Prostý občan

kdy bude další???ješte tam nebil ani jeden kiss chjo další?!

No čo vám poviem, život ide rýchlo a stále sa h***o deje Laughing out loud

Keď sa niekto nudíte a chceli by ste pokecat o debilinách pridajte si ma na skype Laughing out loud

To už som tu 3 roky? ^(*o*)^

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2009-09-20 20:39 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Ne, ještě není ... vlastně ho mám na starosti já, ale neměla jsem čas a ani inspiraci. Věřím ale, že teď ho někdy napíšu ... Smiling Jen ještě chvíli vydržet, prosím! Smiling

Obrázek uživatele mestekova
Vložil mestekova, St, 2010-02-17 22:49 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 1299 | Autor je: Pěstitel rýže

prosím prosím new diel Laughing out loud

FF série - pre milovníkov Sasukeho a Gaary :)

FC PRE SABAKU NO TANARIS: http://147.32.8.168/?q=node/107525#new

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Ne, 2009-09-20 18:30 | Ninja už: 6009 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Tohle je jedna z nejhezčích povídek co sem četla a opravdu jediné co můžu vytknout je že máte drobné problémi s odkazy na následující díly, upřímně doporučuju abyste si to prošli i zpětně a doplnili to, aby tu nebyli lidi jako já co se divý že to má jen jeden díl Laughing out loudLaughing out loud:Da další věc je otázka kdy bude příští díly Smiling (jestli už je a já sem jen slepá tak mi to někdo pls napište Smiling )

Obrázek uživatele Yondaime-The fourth Hokage
Vložil Yondaime-The fo..., Út, 2009-08-25 13:10 | Ninja už: 5658 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Recepční v lázních

super díl, super série Eye-wink...kdy bude další díl pls?

Obrázek uživatele WombattheWiki Lestrange ĐBlack
Vložil WombattheWiki L..., Út, 2009-07-14 07:04 | Ninja už: 5712 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Yooooooooy uz dalsi prosiiim

Obrázek uživatele Ryo Krieger
Vložil Ryo Krieger, Čt, 2009-05-28 16:11 | Ninja už: 5447 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Prostý občan

no oj no pškný Laughing out loud dobře napsaný Laughing out loud prostě nemá chybu! Smiling Smiling

Obrázek uživatele Leenoha
Vložil Leenoha, Ne, 2009-05-24 17:48 | Ninja už: 5871 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

cool uz abi bol next diel

Obrázek uživatele Leenoha
Vložil Leenoha, Ne, 2009-05-24 17:48 | Ninja už: 5871 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

cool uz abi bol next diel

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, So, 2009-05-23 21:32 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

nádhera! super! těším se na další

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Pá, 2009-05-22 22:54 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

super!!! bomba!!!! nádherný!!! gome, že jsem dřív neodepsala ale nebyla jsem doma ... vlastně ani ve státě! xD

Obrázek uživatele Myia Hatake
Vložil Myia Hatake, So, 2009-05-23 10:44 | Ninja už: 5654 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

jsem ráda, že se ti to líbilo a je zajímavý, že já předtím taky ani ve státě nebyla Laughing out loud

Anime závislost je Nana ^^ Ta, co chytne a jen tak nepustí.

Obrázek uživatele Harpis
Vložil Harpis, St, 2009-05-20 21:06 | Ninja už: 6039 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

ahoj píšete skvěle a teď malá otázečka mohli by jste tam dát Rock Lee třeba jen že by prošel nebo by se ukázal jako kluk od Tenten nebo tak něco Díky jeto vážně skvělá povídka

Obrázek uživatele Itachi Hatake
Vložil Itachi Hatake, Út, 2009-05-19 07:54 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 89 | Autor je: Prostý občan

pěkný už se těšim na ples tam bude teprve zábava

Obrázek uživatele maklmape
Vložil maklmape, Po, 2009-05-18 17:24 | Ninja už: 5601 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Recepční v lázních

Nádhernej dílek! Smiling se těšim, až budou kluci zvát holky na ten ples Laughing out loud fakt, moc hezky napsaný....

Obrázek uživatele Aoi_tatsu
Vložil Aoi_tatsu, Po, 2009-05-18 14:44 | Ninja už: 5494 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

je to skvělý, už se těšim na další díl, hlavně sem nezapomeňte na něj dát ODKAZ !!!Smiling))

Podpis byl původně zkrácen z důvodu nadměrné velikosti. Poté, co ses rozhodla nerespektovat rozhodnutí Editora, který ho jen ukryl do spoileru, a následně si celý podpis opět rozbalila, jsem byla nucena jej smazat, jelikož dělal na Konoze bordel.

Calime

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Po, 2009-05-18 14:12 | Ninja už: 5648 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

dicela povedené, už se těším na ples Laughing out loud

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Sayu_Shiro_Chaan
Vložil Sayu_Shiro_Chaan, Ne, 2009-05-17 22:10 | Ninja už: 5576 dní, Příspěvků: 162 | Autor je: Prostý občan

Skwela cast!!!!Uz aby byla dalsi

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Ne, 2009-05-17 20:28 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Pěkná povídka, zajímavé....

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-05-17 20:02 | Ninja už: 5528 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

heh pěkný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.