manga_preview
Boruto TBV 09

Sasukeho pohroma-TCHÝNĚ 05:Přistiženi při činu

Jakmile otevřeli dveře, na prahu ztuhli. Celý pokojíček teď byl v perfektním pořádku. Police byly utřené od prachu, hračky uklizené, ovšem jediné co bylo v nepořádku, byla hromádka zaprášených dětí. Když však jedna z trojčátek kýchla, prach se zase vrátil na původní místa. Sakura přiběhla k děvčátku a zástěrou, kterou měla uvázanou kolem pasu, jí začala utírat z obličeje veškerý prach, co na nic ještě zbyl. Po chvilce kýchla i další z trojčátek. Sakura toho nechala, popadla dvě do náruče a odkráčela s nimi do koupelny. Pak ještě přiběhla pro to poslední.

„Vím, že jste chtěli pomoc, ale je jste do toho zapojovat nemuseli,‘‘ řekl do ticha Sasuke. Druhá půlka početné rodiny smutek sklopila hlavu. Sasuke se však pousmál. Možná je měl nejdříve pochválit za pořádek.
„Nebojte, já mám pro mámu překvapení,‘‘ pošeptal jim. Dětem se hned tváře rozjasnili štěstím. „Ale nic jí neříkejte,‘‘ dodal, jelikož nebyl zcela přesvědčen, jestli budou mlčet. Vrátil se tedy zpět za Sakurou. Ta se teď nakláněla nad vanou, kde seděly tři holčičky. Všechny měly na tváři vyděšený výraz, když se k nim blížila Sakura se sprchou. Jak nepovel začaly všechny tři neskutečně břeštit. Sakura se polekala a pustila sprchu na zem. Proud vody teď vystříkl na Sasukeho. Ten se pokusil uskočit, ale srazil se s poličkou. Ta se po nárazu rozpadala a všechny krémy a mastičky teď skončili na něm. Sakura se vylekala a šla ho zvednout.
„Jsi v pořádku?‘‘ ptala se ho Sakura a postavila ho na nohy. Sasuke se usmál a otočil ji k vaně. Při pohledu na trojčátka se musela smát i ona. Tři malé holčičky se tak hlasitě smály, až jim tekly slzy.
„Alespoň k něčemu to bylo dobré,‘‘ řekl pobaveně Sasuke a přitáhl si ji k sobě. Holčičky zbystřily a čekaly, co bude následovat. Nic se ovšem nestalo, protože sprcha, které poskakovala na zemi, teď namířila na ně a pěkně je pokropila vodou. Oba se od sebe odtrhli, naštěstí už nikdo nesrazil další poličku. Po pár hodinách ležela Sakura na gauči a namočeným šátkem na čele. Den už se chýlil ke konci, ale pro Sakuru to znamenalo, že čekají další povinnosti. Ovšem její snaha zvednout se byla zbytečná. Hlava jí třeštila a k tomu ještě napomáhalo pištění malých holčiček. Naštěstí neplakaly, jen takhle mezi sebou komunikovaly.
„Ještě další takový den a je po mě,‘‘ zaskuhrala, ale neuvědomila si, že ji Sasuke slyšel. A tak k ní pomalu přišel a sehnul se nad ni. Oči měla zavřené, využil tedy situace a políbil ji. Trochu se vylekala, ale polibky mu vracela s chutí. Sasuke se neudržel a pomalu si vlezl za ni na gauč. To už však Sakura trochu zaprotestovala.
„Ty máš tedy nápady,‘‘ podivila se Sakura a pomalu se vyprostila z jeho sevření.
„Já vím, ale dlouho už nic nebylo!‘‘ pošeptal ji do ucha a dráždivě ji políbil. Měl pravdu, od té doby co se narodila trojčata, už nic nebylo. To se začalo na Sasukem projevovat.
„Teď? Co když přijdou děti!‘‘ zaprotestovala Sakura a odstrčila ho od sebe. Tohle byla její obvyklá výmluva, potřebovali by být někde sami, ale nemohli děti nechat o samotě, tchýně nepřipadala v úvahu. Pomalu k ní přistoupil a objal ji kolem pasu.
„A proto mám pro tebe překvapení,‘‘ pošeptal ji do ucha a povšiml si v odraze okna jejího úsměvu.
„A jaké?‘‘ zajímala se a obrátila se k němu. Sladce ho políbila a přivinula se k němu. „Zajistil jsem ti pobyt v lázních, na dva týdny. Já tak k tobě na dvě noci přijedu.‘‘ oznámil ji, ale tvář se ji pokřivila starostí. Zapomněl snad na děti?
„Počkej a co děti, snad se o ně nechceš starat ty?‘‘ udivila se smíchem na tváři
„No jistě, a pak je na ty dva dny rozdáme po Konoze,‘‘ ujistil ji a čekal na její reakci. Nevěděla, jaké může mít Sasuke zkušenosti s malým dítětem, ale rozhodla se to risknout. Skočila mu od náruče a tím ho strhla na gauč. Ten povyk přivolal děti. Oba dva si to neuvědomili a dál se spolu líbali, bez jakéhokoli opatrnosti. Když však začaly být jejich dotyky intenzivnější, děti o sobě dali vědět.
„Tatí co to mámě děláš?‘‘ ozvalo se jedno dítě. Sasuke vydělal ruce pryč a sesunul Sakuru ze svého klínu. Ta si urychleně zapnula svetřík a nasadila si svou zástěru.
„Nic, zlato, nic se neděje. Pojďte, udělám vám večeři,‘‘ řekla a všechny je zavedla do kuchyně. Sasuke tam ještě chvíli zůstal, pak se však zvedl a vydal se za nimi. Ještě ten večer si Sakura sbalila a co nejrychleji zaučila Sasukeho v přebalovaní a všech ostatních věcech, které se točily kolem trojčátek. S kluky už to problém být neměl. Nakonec sebrala odvahu a oznámila mámě, že odjíždí a taky, aby to u ní doma párkrát obhlídla. O tomhle ale Sasukemu neřekla. Raději.

Poznámky: 

Mám novou FF knižku, jelikož ta moje předešlá přestala fungovat. Takže ta nová je--zde.

4.916665
Průměr: 4.9 (48 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Čt, 2017-08-10 13:26 | Ninja už: 4947 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L2" prichytený inflagrati, no Sasuke, mal by si si svojích démonov poriadne držať ináč svojím ratolestiam dopraješ nočnú moru do konca života. Laughing out loud Sticking out tongue Ja sa už nemôžem dočkať, až Sakura vypadne na chvíľku z domu, a ako sa Sasuke postará o svoje šťastíčka. Tak to bude ešte švanda. Laughing out loud

Obrázek uživatele Sawoi-sama
Vložil Sawoi-sama, Pá, 2009-08-14 09:27 | Ninja už: 5521 dní, Příspěvků: 183 | Autor je: Prostý občan

tie deti videli nejako veľa Laughing out loud

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

"I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry."

"When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us."

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2009-07-01 00:46 | Ninja už: 5734 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Jééé, to páni nachytat je inflagranti Laughing out loud to pro ty děti musel být kulturní šok Laughing out loud jinak už se těším na další díl Laughing out loud Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Godaime Kazekage
Vložil Godaime Kazekage, Čt, 2009-05-28 21:07 | Ninja už: 5613 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Uklízeč záchodů na Akademii

Uz aby tu byl dalsi dilek Sticking out tongue sem zvedavy Smiling

Obrázek uživatele Leia-sama
Vložil Leia-sama, Pá, 2009-05-15 23:15 | Ninja už: 5689 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

lool...to aj ja som zvedava na to ked za nou dojde do tych kupelov Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud...vlastne skor sa na to tesiim



What Is Your Ninja Rank?What Is Your Ninja Rank?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele ...Sakura...
Vložil ...Sakura..., Po, 2009-05-11 19:51 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Jak jsem to četla,tak jsem se celou dobu přihloupě usmívala až jsem vzbudila pozornost u sestry a chytla jsem otázky
,,Ježiš čemu se tak blbě culíš???"
Takže fakt krásný!!!A pochvala i od sestry(a to je co říct...xD)
P.S-Se těším až Sasuke přijede za Sakurou........xD xD

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Po, 2009-05-11 20:04 | Ninja už: 5753 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Tak vyřiď dík sestře Laughing out loud

Obrázek uživatele Eli von London
Vložil Eli von London, Po, 2009-05-11 19:36 | Ninja už: 5555 dní, Příspěvků: 297 | Autor je: Prostý občan

úžasný, jako vždy Laughing out loud "rozdat děti po Konoze" xD hmm... aby nezapomněli, komu je dali Laughing out loud ... už se těšín na další Laughing out loud

Obrázek uživatele ..............................
Vložil .................., Po, 2013-04-08 18:19 | Ninja už: 5075 dní, Příspěvků: 89 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Anoo, taky jsem u toho umírala... Laughing out loud perfektní hláška, praktická.... Laughing out loud

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Po, 2009-05-11 19:23 | Ninja už: 5754 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

uff,děcka zdaleka neviděla všecko Laughing out loud Eye-wink je to mocinky čuprový,jsem zvědavá,jak to Sasuke dá Laughing out loud

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Po, 2009-05-11 19:08 | Ninja už: 5845 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Lol no, přistiženííííí...příští dílek píšem spolu tak se zase musíme domluvit, co středa? Nwm ae v kolik se vrátím mám okresní kolo v angličtině...

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling