manga_preview
Boruto TBV 08

Tajemství démonů-1.kapitola

Den, kdy to všechno začalo

Byl úplněk a promoklým lesem, jen několik kilometrů od listové, běžela osoba zahalená v černém plášti. Pokaždé za sebou zanechala mnoho krve. Po několika metrech polekaně obrátila hlavu za sebe, přesto nepolevila v běhu.
Naruto! Musíme se setkat! Musím ti něco důležitého říct, než mě dostanou! Ninjovi podjela noha po kluzkém dřevě a tvrdě dopadl na zem. Na několik sekund nemohl popadnout dech a myslel si, že se udusí. Ovšem pak se mu povedlo rozkašlat a vyplivnout krev.
Ne! Musím se dostat k Narutovi, dřív než bude pozdě! Ninja se namáhavě postavil na nohy. Cítil se unavený a ztráta krve mu přivodila rozmazaný zrak. Všechny smysly měl zmatené, jediné co si uvědomoval je, že musí pokračovat. Nohy mu však čím dál, tím víc těžkli a on dýchal stále namáhavěji.
Pak uslyšel krákání vrány. V poslední vteřině stačil na blízký kámen pomocí bleskové techniky vypálit vzkaz. Pak už ho pohltila ohnivá technika. Ještě předtím si však pomyslel: Naruto. Já vím, že ty je dokážeš zastavit!

V Konoze vládl relativní klid. Na nebi jasně zářilo slunce a nikde se nic nedělo.
Do tohoto klidu však vstoupila rána a řev: ,,NARUTOOO! Koukej vstávat! Tsunade nás volá!" Naruto se vzápětí válel pouze v trenkách a v troskách své (bývalé) zdi u pokoje. Následně prohlásil: ,,Člověku uteče nejlepší kamarád za pedofilem, dívka jeho snů je schizofrenik, jeho mistr je s odpuštěním blbec a ani vyspat ho nenechají, natož dát si menší snídani." (menší snídaní měl Naruto na mysli cca třicet misek ramenu).
Naruto dostal další ránu a tentokrát měl štěstí, přistál totiž v Ichiraku ramen. Ihned si objednal mísu ramenu. Bohužel ji nestihl dojíst, protože Sakura ho přímo dokopala, až před Tsunade.
V Tsunadině kanceláři už stáli Sai, Gaara, Neji, Hinata, Kakashi a Lee.
Naruto ve dveřích zařval: ,,Gaaro! Co tady děláš kamaráde!" Naruto rozpažil (čímž dal facku Sakuře), aby mohl vyděšeného Gaaru obejmout, ovšem jaksi přehlédl své nohy a zakopl o ně. V přístí chvíli už se Naruto válel na Gaarovi na zemi a vypadalo to poněkud...hm...trapně pro oba dva. Leemu se v očích objevily slzy a zakřičel: ,,Zakázaná láska! To je tak hezké, že jste se našli!" Naruto i Gaara zrudli tak, že by jim i rajče mohlo závidět. Tsunade hromově zařvala: ,,Tohle si nechte na doma! Tady na to není nikdo zvědaví!"
Naruto i Gaara urychleně vstali a Tsunade pokračovala: ,,Takže krátce řečeno. Kazegage Gaara už měl po krk papírování a nic nedělání, protože se v písečné nic neděje a tak se vydal sem k nám na výpomoc. Sice si myslím, že jsi to udělal spíše proto, že ti Temari stále cpala tu hnusnou polívku ze skarabů, ale to je jedno. Přišel právě včas, protože máme vážný problém. Před několika dny jsme našli v lese kaluž krve a vedle ní jakýsi velký kámen s nápisem a...."
Naruto Tsunade přerušil a zeptal se: ,,Co je nám do nějaký krve a šutru?" Sakura prohlásila: ,,Naruto má pravdu! Co s tím máme dělat?"
Tsunade se zamračila a řekla: ,,No pokud vás to nezajímá můžete jít."
Naruto i Sakura byli na odchodu, když v tom uslyšeli jak Tsunade říká zbytku: ,,Takže, udělali jsme rozbor krve a očividně patří Uchiha Sasukemu." Naruto se přiřítil k Tsunade takovou rychlostí, že div nepovalil všechny v místnosti. Naruto zaječel: ,,Rychle řekněte všechny podrobnosti!"
Tsunade se usmála a řekla: „V místě kde se nalezl kámen jsme objevili kráter, který vypadal, jako by ho někdo vytvořil pomocí hodně silné ohnivé techniky. ANBU kteří dorazili na místo říkají, že nikdy ještě neviděli tak velký kráter. Za chvíli by sem měli donést ten kámen s nápisem. Vzhledem k tomu, že byl také zasáhnout ohněm je velice špatně čitelný, navíc je to v nějakém cizím jazyce, ale šifrovací tým dělá co může."
Nastalo ticho a všichni čekali, až jim přinesou kámen. Dlouho se nic nedělo a v místnosti začala vládnout nervózní atmosféra. Pak už to Naruto nevydržel a zakřičel: ,,Sakra kde ti tupci jsou?!" a chystal se vztekle kopnout do dveří.
Bohužel, právě ve chvíli kdy se chystal kopnout, se dveře otevřely a dva ninjové táhli obrovský minimálně sto padesáti kilový kámen s neznámým nápisem.
V tu chvíli nikdo v místnosti nedýchal. Naruto kopl do nohy jednoho z ninjů co nesli kámen.
Chvíli se zdálo, že to ninja přejde zcela v klidu a pohodě, ale pravda byla jiná. Ninja zařval bolestí, pustil kámen a začal po místnosti poskakovat. Jeho společník to samozřejmě nečekal a tak se začal potácet po kanceláři, pod tíhou kamene. Všichni sborem zaječeli, když se kámen vydal na cestu oknem.
Všichni se okamžitě rozběhli po schodech dolů na místo, kam dopadl kámen. Tedy všichni kromě Naruta, Sakury a Saie. Sakura totiž mlátila Narutem o stěnu a řvala na něj slova, na která by byl snad i Hidan pyšný. Sai zase ječel: ,,Ošklivko nech ho být. Už takhle má komplexi z toho, že má malý nádobíčko!" Díky této větě se vydal na cestu, při které si mohl krásně prohlédnout listovou ze vzduchu.
Za několik minut se do kanceláře zase všichni vrátili. Všichni byli více méně bez újmy. Kakashi sice prodělal svůj první infarkt, Sai i Naruto měli monokla a Konohamaru se přiškrtil pláštěm, jelikož mu na něj dopadl, ale jinak byli všichni v pořádku.
Ti dva ninjové, co přinesli kámen, prohlásili: ,,Jazyk na kameni neodpovídá žádnému jazyku, který bychom měli v archívech. Ty znaky nedokážeme přečíst. Promiňte pátá." Dva ninjové odešli. Tsunade si odfrkla.
Nastalo ticho. Nikdo nevěděl co říct.
Jak mohl být Sasuke zraněn tak, že ztratil krev. On byl přece tak silný! Jak je možné, že nenalezli tělo! To znamená, že ještě není mrtví! přemítal v hlavě Naruto.
Pak uběhlo ještě pár okamžiků, než se ozval Kakashi: ,,Hm, to na tom kameni je zajímavé." Lee se zeptal: ,,Vy znáte ty znaky? Ten jazyk?" Kakashi zavrtěl hlavou a řekl: ,,Ne, ale znám někoho kdo tím jazykem umí. Kdysi jsem ho spatřil v jedné z knížek. Myslím že se ten jazyk jmenuje Hatlatila a je už několik století mrtví. Také myslím, že ona je poslední kdo ho zná. Nebo jsem si myslel, že je poslední. Jen mi vrtá hlavou, kde se mohl Sasuke ten jazyk naučit. Ona jej jako jediná znala a odmítla mě ho naučit."
,,Víš kde žije?", otázala se Tsunade. Kakashi přikývl a prohlásil: ,,Ale je to příliš daleko. Cesta tam by trvala mnoho dní." Tsunade přikývla a řekla: ,,Takže přítomní! Máte novou misi! Nebo-li: Vzít ten kámen, odnést ho osobě která dokáže nápis přeložit a pak poslat zprávu. Vedoucí týmu bude Kakashi a můžeš si jmenovat svého zástupce." Kakashi přikývl a zavelel: ,,Gaaro, dokázal bys ve svém písku držet ten kámen?" Gaara mlčky přikývl. Kakashi pak řekl: ,,Dobře. Budeš se střídat s Leem, který ho ponese společně se Saiem. Za půl hodiny před bránou." Všichni přikývli a rozutekli se domů.
Naruto si zabalil pouze dvoje náhradní trenky (odůvodnil to tak, že se musí šetřit), jinak měl celý bágl ramenu, aby nepomřel hlady.
Za půl hodiny už všichni stáli před bránou mimo.....
,,Sakra já jsem z Kakashiho zblázním!", stěžoval si Naruto. Ovšem Kakashi se překonal, jeho zpoždění bylo jen tři čtvrtě hodiny. Jakmile přišel prohlásil: ,,Cestou jsem si rozmyslel, kdo bude mým zástupcem, kdybych s vámi nebyl, nebo by mě sejmuli, nebo by mě odvezli do ústavu pro duševně choré a v podobným případech. Tak tedy: Je to Hinata! Jinak chtěl bych ti pogratulovat, že jsi získala titul jounina."
,,NANIII?!", zaznělo celým týmem. Hinata zrudla a Naruto zakřičel: ,,Hinato! Gratuluji!" a objal ji. Hinata byla v takovém šoku, že ani neomdlela. Kakashi pak zavelel: ,,Nuže bando! Nemáme čas se tady stále poflakovat! Jdeme na misi!" a všichni společně vykročili.[/left]

Poznámky: 

No tak moje první sériovka Laughing out loud Doufám, že se líbí Laughing out loud dyštak napište jestli mám pokračovat Laughing out loud

4.8
Průměr: 4.8 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele lollipop
Vložil lollipop, Čt, 2010-01-21 11:37 | Ninja už: 5202 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Prostý občan

hezka povidka jdu hned na dalsi dil

Obrázek uživatele mashinkA_rainBow
Vložil mashinkA_rainBow, Po, 2009-07-13 23:25 | Ninja už: 5808 dní, Příspěvků: 236 | Autor je: Prostý občan

No takhle jsem se ještě nepobavila Laughing out loud Prostěěě úžo, du na další díl ;)

Obrázek uživatele mattberker
Vložil mattberker, Čt, 2009-07-09 22:58 | Ninja už: 5410 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

dobrý a pokračování 100% musí a brzy pls

Obrázek uživatele Najte
Vložil Najte, Ne, 2009-05-10 22:04 | Ninja už: 5763 dní, Příspěvků: 111 | Autor je: Prostý občan

jojo líbí a moc, určitě to chce pokráčko Kakashi YES