manga_preview
Boruto TBV 08

Být chráněn 11

Část desátá - Tady

Část jedenáctá - Přestárlé dítě a příliš mladý dědeček

Sakra, už zase do ní někdo strčil!
Kushina se nervózně podívala po hnědovlasé ženě, která kolem ní proběhla neuvěřitelnou rychlostí a celkem bolestivě ji bez omluvy praštila do ramene.
„Z cesty, z cesty,“ zakřičela žena a důstojně si ve všem tom spěchu stačila ukázat na čelenku uvázanou kolem čela. „Shinobi z Listové, hasíme požár. Z cesty!“
„Požár?“ zavrněla Sueko spokojeně, až byla žena pryč. „Ale, ale… Že bych šla pomoct? Se svými nepřekonatelnými technikami?“
„Musíme počkat na Sandaimeho,“ zarazil ji Minato a dlouze vydechl. Takhle se opírat o bránu už ho dlouho bavit nebude…
Stáli tady, u východu z Konohy, na zádech malé batohy s nejnutnější výbavou pro dlouhou túru a mračili se, všichni tři svorně. Člověk by ani neřekl, jak moc složité dokáže být vybrat věci na pár dní, protože nikdo z nich vůbec netušil, co je bude čekat. Jisté bylo jenom jedno: Musí co nejrychleji dorazit ke druhému posvátnému místu – k vodopádům Tři živlů. A dál už se uvidí. Možná, možná, že žádné dál ani nebude.
„A proč na něho musíme čekat?“ zavrčela Kushina. „Víte, mám jaksi jenom pět dní a každá minuta je pro mě docela důležitá. Jsem z toho trošku nervózní, takže -,“
„Cítíte ten oheň?“ skočila jí Sueko bezohledně do řeči a hlasitě začuchala. Nezablesklo jí přitom v očích? Ale Minato, opírající se vedle ní o velká dřevěná vrata, jenom zavrtěl hlavou.
„Ne, nemůžete jít hasit, Sueko-san.“
„Proč ne?“ podrážděně odsekla žena a ani nečekala na odpověď. „Člověk chce jednou za čas pomáhat a ani nemůže!“
Tvářila se jako malé dítě, kterému hodně zlý zloděj ukradne trojkolku a zároveň jako onen zloděj v Konožském smíšeném zboží, když za trojkolku dostane jenom pár drobných. Jako by zase jemu někdo odepřel největší radost.
„Zřejmě bude v tuhle chvíli vaší jedinou povinností, když pomůžete svojí svěřence,“ pokračoval Minato a kývl směrem k rusovlasé dívce vedle něj.
„Kushina je baka,“ zavrčela Sueko nekompromisně.
Dívka se na svém kousku dřevěných vrat nervózně zavrtěla, aniž by strčila do chlapce kousek od ní. Asi by jí to s takhle podivnou náladou neodpustil. Už před chvílí si všimla, že mu od doby, co jim Hokage vyložil celý příběh, Minatova nálada klesla o dva stupně dolů. Z pěti, původně byl na čtyřce. Teď je na dvojce a hrozí jednička. Nulovou hodnotu nálady mají jenom mrtvoly.
„Proč jsem zase baka?“ podívala se po své učitelce.
„Protože bereš kameny, který ti nepatří a díky tomu tady hoří. Odstartovalas obřady ohně, baka!“
„To už tu jednou bylo,“ poznamenal Minato. „Ne, že mě zase začnete ignorovat…“
„A teď se modli, aby se něco nestalo u nás v Uzu no kuni, když tam máme províst obřad vody!“
„No jo, no jo…“ hlesla Kushina. Minato si jenom varovně odkašlal, ale ty dvě naštěstí neměly ani čas ho ignorovat.
„Tak, jsem tady,“ ozvalo se před nimi totiž. Zvláštní… Doopravdy ten hlas Kushina slyšela ještě dřív, než se s tichým „Puf“ objevil obláček kouře?
„A můžu vám říct, že pomalu můžete vyrazit. Všechno potřebné zařízeno.“
Z kouře vylezl Sandaime-sama. Na tváři měl lehce znepokojený výraz a dokonce neměl ani bílý plášť, jenom modrou ninjovskou uniformu, kterou pod ním nosil – zřejmě ze své kanceláře vyrazil hodně ve spěchu.
„Ještě musíme počkat na důležitého člena vaší výpravy a můžete vyrazit,“ přikývnul a nervózně pozoroval uličku, která od brány vedla do centra vesnice. „Bohužel to s ním možná nebude nejjednodušší, ale, jak už jsem řekl, je pro vás hodně důležitý…“
„Nebude nejjednodušší?“ zopakoval Minato – se zájmem a přitom úplně znuděně. Tahle nálada byla vážně divná…
„Hmm… Nebude. Uvidíte sami. Vlastně… Už jde!“
V té ulici bylo zrovna teď strašně moc lidí, nebylo zrovna nejjednodušší poznat, kterého měl Hokage na mysli. Většina tu pobíhala v panice z dalšího ohně, který propukl hned za rohem, a jediný, kdo mířil směrem od všeho toho humbuku – k nim, byl jakýsi malý chlapec s podivnou barvou vlasů. Šedé vlasy – kromě staříků – Kushina snad nikdy u nikoho neviděla. Trčely na všechny strany a ten kluk, asi desetiletý, si to s vážností starosty zeměkoule razil přímo k nim.
Ne… Vážně s nimi půjde tohle dítě?! Hokage se zbláznil! A potom, že se Konoze dá věřit. Nějak často si dívka ověřuje, že ani ne.
„To už se u vás takoví prckové stávají chuuninama?“ zašeptala Kushina nenápadně směrem k Minatovi, když si před ně kluk stoupl a přehnaně naschvál trhl rameny. Jakoby chtěl říct: ‚Koukejte, mám chuuninskou vestu!“
Ale co dívku zaráželo ještě víc byla modrá maska, kterou to dítě mělo přes celou půlku obličeje. Jenom dvě tmavé oči nad ní roztržitě pozorovaly svět… Jak byla tahle roztržitost zvláštní; snad jediná vlastnost, kterou měly všechny děti společnou.
„Co pod tou maskou asi má, že to schovává,“ hlesla dívka, ale Minato zavrtěl hlavou.
„Nepřemýšlej nad tím. Nosí to tak od smrti svýho otce.“
Jako na povel zmlkla. A roztržitě se rozhlédla okolo.
„Nazdar, Kakashi,“ usmál se Minato tak trochu z povinnosti. „Tebe jsem neviděl asi… Dva roky a tři měsíce.“
„Dobrý den, pane Namikaze,“ odvětil chlapec a Kushina vyprskla smíchy.
„Prej pane…“
„Neviděli jsme se dlouho, to je pravda,“ dodal Minato.
„Jdeš pozdě, prcku,“ neodpustila si otrávená Sueko, ale kluk se jako na povel ještě víc vyprsil a mírně zakašlal.
„Přesnost je relativní pojem, madam.“
„Prej madam,“ zakuckala se Kushina. Jak v sobě dusila smích, skoro jí tekly slzy.
„No, to sice možná je, ale pro nás je každá vteřina cenná, víš?“
„Ano, vím, madam, jsem obeznámený s vaší situací,“ přikývl s naprostou samozřejmostí ten Kakashi, nebo jak mu to říkal Minato.
Hokage, který doposud jenom stál vedle, aniž by měl potřebu plýtvat slovy, se z ničeho nic podíval právě na Minata.
„S Kakashim se znáš, že?“
„Jo, jasně. Je to žák… Byl to žák mýho táty.“
Blonďák trochu sklopil pohled.
„Ano,“ přikývl Sandaime. „A teď pro něho a pár žáků, kteří právě vyšli akademii, sháníme nového senseie…“
„Nechcete snad říct, že-,“ vyvalil oči Minato, ale Hokage zavrtěl hlavou.
„Možná, ale jenom možná je dostaneš na starost ty. Každopádně, teď s vámi jde kvůli jinému důvodu.“
Kushina se podívala na Minata, aby zjistila, jak moc nadšeně se tváří. K jejímu překvapení – skoro žádná radost se na jeho výrazu neodrážela. Ale vlastně, co taky mohla čekat při téhle úžasné náladě.
„Jakému důvodu?“ zeptala se Sueko ještě otráveněji než předtím.
„Až provedete první obřad, u vodopádu Tří živlů, vrátí se mi poreferovat o situaci. Takže je jenom pozorovatel – proto prosím buďte opatrní, ať se mu nic nestane.“
Žena nevypadala moc spokojeně.
„Nemůžu uvěřit, že jste s námi na tak nebezpečnou misi vyslal takovýho…,“ Kakashiho pohledem sjela od paty k hlavě, „takovýho malýho fagana.“
„Madam,“ zakašlal chlapec, ale Hokage se usmál.
„Zažádal o to sám, prý pro zlepšení svých schopností.“
„Ano, je to mise typu S,“ přikývl Kakashi, který se tvářil, jakoby se ho někdo hodně bolestivě dotkl a Sarutobi se na všechny povzbudivě usmál.
„Tak, prosím, zajistěte, aby se mu nic nestalo.“
„Rozkaz,“ usmál se Minato s pokrčeným obočím. Proč ten tón Kushině přišel tak ironický…
„Jdeme?“ vyhrkla radši rychle a Hokage jenom, dřív než se ztratil v obláčku dýmu, zavolal:
„Hodně štěstí!“
A byl pryč. Zvláštní, jak mocní muži dokáží vždycky tak působivě vstoupit a zmizet ze scény.
„Jdem,“ vzdechl Minato ještě otráveněji. Odlepil se od vrat. „Ať tam jsme co nejdřív a ať máme ten obřad za sebou.“
„J-jo,“ zarazila se Kushina a rychle vyrazila dopředu. „Nemáme čas… Nemáme čas!“
Dřív, než vyšla z brány, ji něco zarazilo. Výkřik Sueko, která se s Konohou loučila nejpomaleji. Hodně vysoce zaječela, potom se ozvalo křupání písku a proud nadávek ze Suečiných úst. Kushina s Minatem se rychle otočili a uviděli jak…
„To snad ne!“ vyhrkla Kushina a zarazila se. Zděšeně pozorovala svoji sensei, jak stojí naproti muži v sešlém, potrhaném plášti. Starém muži, páchnoucím po saké. Sice ho na tu dálku nemohla cítit, ale věděla, že tak páchne. Z předchozí zkušenosti.
„To jste vy!“ zakřičela.
Zná ho. Zná ho ze dnešního rána! Když se ztratila v Konoze, těsně před tím, než potkala Sandaimeho! Tenhle, ano, přesně tenhle stařík, si ji odchytil a začal do ni vtloukat něco jako…
„Běž ke Třem živlům. Musíš tam jít!“ vybavilo se jí v paměti doslovně a hlasitě polkla.
A sakra…
Úplně zapomněla. Ale byl to přesně tenhle stařík! Co tu chce?!
V týlu ji zamrazilo a bezděčně si rukou přejela husí kůži na předloktí. Zvláštní, ona husí kůži nikdy nemívala a to ani, když jí byla zima.
„Jdu s vámi,“ ozval se ten stařík prostě a pomalu se začal šourat směrem k bráně. Měl zvláštní hlas – takový… Překvapivě přívětivý, na to, jak vypadal. Člověk by čekal skřípavý skřehot, ale on mluvil jako dědeček odnaproti, ke kterému si vnoučata chodí pro lízátka. Ten hlas byl úplně jiný, než když jí ráno vyhrožoval. Teď byl o moc živější a čilejší.
„Nejdete!“ vyhrkla automaticky a cítila, jak se do ní Minato zabodl zkoumavý pohled. „Co… Co chcete?!“
Bála se toho staříka. Cítila, že z něho vyzařuje něco, co ji nutilo bát se, protože věděla, že jí lízátko stejně nedá. Znovu se otřásla a cítila další nával husí kůže.
„Už jsi byla u Tří živlů, šikovná holka,“ zastavil se muž. Oči měl skryté pod umaštěnou kapucou pláště a jediné, co dívka viděla, byly pomalu se pohybující zvrásnělé rty, které obrůstaly špinavé šedé vousy.
„Jak to víte?“ pokrčila obočí. „Sledujete mě?“
„Kdybys tam nebyla, už bychom nežili…“
„Co-“
„Ale to je teď vedlejší. Spěcháme.“
„Promiňte,“ vložil se do debaty pořád otrávený Minato, „ale jsme tým vyslaný Hokagem, nemůžeme přibírat náhodné kolemjdoucí.“
„A už vůbec ne nikoho, kdo mě osahával!“ zakřičela Sueko a zabodla do něho prst. „Sáhl jste mi na rameno!“
„Abych vás upozornil na svou přítomnost, slečno Nakado.“
„On zná moje příjmení,“ zašeptala Sueko a zatímco Kushina pokrčila obočí: „To ani já neznám.“ stařík nevzrušeně pokračoval.
„A nejsem jenom obyčejný kolemjdoucí. Jsem muž, který toho ví o dějinách země a světa víc, než kdokoli tuší. Můžu vám pomoct, pokud o to stojíte.“ Udělal si krátkou pauzu a bylo vidět, jak se jeho kapuca obrátila k náhle zmlklému Kakashimu. „Viď, chlapče?“
„Toho jsi sem zavlekl ty?“ zeptala se Kushina vyděšeně a Kakashi jenom zavrtěl hlavou.
„Potkal jsem ho, když jsem sem šel, a… On se mě ptal, co se děje, a- … Řekl jsem mu to.“
V tuhle chvíli zřejmě Minatova nálada klesla na jedničku.
„Sakra!“ zavrčel s přivřenýma očima. „Nemůžeš nikomu vykládat plány vesnice! Kterej blbec ti dal titul chuunin, když neznáš ani tohle základní pravidlo!“
Vážně. Na tomhle klukovi by bylo hodně co zlepšovat.
„Ale klid, je to jenom dítě,“ pokoušela se ho chvíli bránit Kushina. Hned si uvědomila, co zavinil, a pokračovala s rozhovorem k muži: „Nemůžete s náma jít!“
„Odmítáte pomoc?“ odvětil stařík potichu.
„Nevíme, jak nám můžete pomoct… A jestli vůbec.“
„Když to nevíte, tak proč namítáte? Nebudu vám vadit, nebojte. Chci vám jenom pomoct.“
„Stejně byste akorát zdržoval!“
To bylo poprvé, kdy viděla staříkův pohled. Měl černé oči, přivřené, až to na první pohled vypadalo, že nemá skoro žádné bělmo.
Kushině díky němu po týlu znovu proběhla husí kůže.
„Slečno,“ usmál se stařík, který teď vypadal přívětivě, „vy ani nevíte, jak moc já jsem čilý.“
Jako kdyby ta slova chtěl potvrdit, vyšel velmi rychlým krokem, ale nikdo z ostatních se nepřidal. Zaraženě se dívali pořád směrem, kde před chvílí stál.
„Ale,“ promluvil najednou od brány a všichni sebou trhli, „pokud se nemýlím, máte do možné smrti přibližně čtyři dny a dvaatřicet hodin. Měli bychom pohnout.“
Kushina se s otázkou v očích podívala na Minata a na Sueko. Ta pokrčila rameny a Minato vzdychl.
„Měli bychom přijmout pomoc od všech, co se nabízejí… Když tak, jsme tři… Tři a půl,“ podíval se na Kakashiho, „kteří proti němu můžou zakročit, takže-,“
„Dva a půl,“ hlesla Kushina.
„Jakto?“
„Protože… jak Hokage říkal, že ten kámen bere energii, tak… Tak mi asi zablokoval moji chakru nebo co. Já nemůžu-,“
„To je jedno,“ zavrtěl hlavou Minato.
„Jedno?“ vyvalila Kushina oči. Konečně mu tohle svoje malé-velké tajemství vyklopila a on-… Ta jednička je vážně nesnesitelná!
„Jo. Hlavně už pojďme. Jestli chce jít s náma, jeho chyba, může přijít o život.“
Kakashi jako kdyby se náhle probudil.
„Je to proti zákonům, pane Namikaze-“ hlesl.
„Ty mlč,“ spražila ho Sueko. „To tys ho sem dotáhl.“
„Jdeme,“ zavelel Minato radši a rozešel se k bráně. Kolem staříka se sklopeným pohledem, který se rychle vydal za ním.
Sueko se se zdviženým obočím významně podívala na Kushinu, ta krátce vzdychla: „Ono to Minata přejde,“ a vydala se za ním.
„Minatovu náladu jsem zrovna nemyslela,“ zavrčela Sueko a odešla bránou taky. Jenom Kakashi ještě chvíli stál na místě, potom si upravil masku na obličeji a přikývl.
„Tak jo… Jdu na to.“
Za chvíli už u té dřevěné, severní Konožské brány zbylo jenom spousta oddechujících lidí, zpocených potem a prací, s prázdnými vědry v rukou a unaveným výrazem. Pár shinobi, kteří se protahovali po misi v jejich vlastní vesnici. A nějaká zvířata, psi, vyděšeně vykukující z oken domů svých páníčků. Cítili kouř, spálené dřevo…
Jeden oheň uhašený – konečně. Ale… Nekřičí někdo právě, že –
„Hoří! Zase hoří!“
Minato, Kushina, Sueko, Kakashi. A ten neznámý stařík… Musí si pohnout!

Slunce nesvítilo, jako když tímhle lesem šla Kushina posledně. Minato tudy sice nikdy nešel, ale věděl, že to tu nebylo vždycky takhle zamračené. Nebe bylo šedé, jak se říká – ocelové – a tím pádem všechno ztichlo, tak podivně a zvláštně. Jako kdyby tu nežili žádní ptáci, ustrašeně se krčící ve svých hnízdech, skrápění tvrdými kapkami deště. Pršelo. Celou tu cestu od konožských hranic pršelo. A nevypadalo to na to, že by měl někdy déšť ustat.
Chlapec si nervózně natáhl rukáv modré mikiny, protože se mu kapky, odrážející se od její nepromokavé látky, dostávaly na holou kůži zápěstí. Bylo to nepříjemné. Cítil zimu a chlad, ale déšť měl rád. I Kushina si ho – zdá se – přímo užívala. Šla vedle něj, s hlavou vztyčenou a s úsměvem, širokým jako vždy.
Vzdychl. Jak může být vždycky tak pozitivní? Taky by to chtěl umět. Nemyslet na to, co bude, co bylo, myslet jenom na to, co je teď… Ale, i když si to říkal tisíckrát, vždycky se přistihl, jak myslí na minulost nebo budoucnost. A vždycky by si nejradši vlepil pořádnou facku. Bylo by blbé se fackovat mezi lidmi?
Zasmál se při té představě. Jak by ho lidé odměňili znepokojenými pohledy.
A všiml si, že se na něho Kushina dívá, s ještě větším úsměvem, než předtím.
„Co je?“ zeptal se jí měkce a si dala spokojeně ruce za hlavu.
„Směješ se, víš? A to je moc fajn,“ odpověděla a když zjistila, že ruce za hlavou mít nemůže, protože jí do rukávů akorát prší, nešťastně je svěsila podél těla.
„Teď bych tě tipla na čtyřku,“ dodala ještě a když uviděla Minatův udivený výraz, zavrtěla hlavou, „ale to neřeš.“
Sueko šla vedle nich, celkem klidně, Kakashi se držel spíš vzadu a dělal si nějaké poznámky do notesu – až se Minato divil, že o ty popadané kmeny stromů nebo o spletité haluze křoví nezakopne – a ten stařík se držel ještě víc vzadu, než Kakashi. Byl od nich celkem daleko, až by si jeden mohl říct, že je pronásleduje.
Možná mu to měli důrazněji zatrhnout, říct mu: Hele, dědo, s náma nikam nepůjdete. Ale… Poslechl by vůbec?
„Co od vás můžem čekat?“ zašeptal nespokojeně Minato a Kushina zvedla obočí.
„Proč mi vykáš?“
„To nebylo na tebe,“ usmál se. „Hele… Jak je to ještě daleko?“
„Ty vodopády?“
„Hmm.“
„Asi dvě hodiny,“ zamyslela se.
„A neměli bychom se už nějak zamýšlet nad strategií?“
Kushina pokrčila čelo.
„Jako nad tím, co uděláme, až tam přijdem?“
„Jo…“
„A myslíš, že to můžeš nějak předpokládat?“
„Asi… Asi ne,“ uznal Minato a dál radši šel potichu.
Měl špatný pocit, když šel někam nepřipravený. Možná si zatím alespoň promyslí jutsu, která jsou nejúčinnější proti vodě, dokud tam nedojdou. Protože měl z toho místa hodně divné tušení…
A, podíval se na Kushinu, mám o ni celkem strach.
***
Tak... Trošku ukecanější díl. Ale, v tom dalším bude něco, na co se sama těším a jsem zvědavá - obřad vody Smiling
Děkuju za čekání a omlouvám se. Doufám, že příští díl bude maximálně do dvou týdnů Smiling

4.93182
Průměr: 4.9 (44 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kasukē
Vložil Kasukē, So, 2011-05-07 10:09 | Ninja už: 5463 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

chýba tomu nejaká akcia. je to také ukecané. ale super. len nech je už nejaka akcia

Zbabelci umierajú často ešte pred smrťou, hrdinovia zakúsia smrť len raz.
Nikdy nemaj strach z tieňov. Proste znamenajú, že niekde nablízku svieti svetlo.
O život môžeme prísť rôzne. Smrť je len jednou z možností.

Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Ne, 2011-02-27 19:30 | Ninja už: 5176 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Úžasná FF-ka, ale chcelo by to pokráčko. Trvá to už viac ako rok. *fňuk*

Obrázek uživatele Nanami - chan
Vložil Nanami - chan, Út, 2011-01-04 16:27 | Ninja už: 4992 dní, Příspěvků: 74 | Autor je: Prostý občan

chcu dalsi Smiling ale inak skvele ako vzdy

Obrázek uživatele Nairobi
Vložil Nairobi, Ne, 2010-11-28 20:29 | Ninja už: 5408 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Prostý občan

Minnie, já chcu další díl! A nejenom já ! Sticking out tongue
EDIT: Ale no tak! Hrozně moc prosím! Sad Laughing out loud

..Cause it’s love, it’s love, it’s love, it’s love, it’s loving, yeah Z lásky

Obrázek uživatele Nami Uchiha
Vložil Nami Uchiha, Út, 2010-02-23 19:58 | Ninja už: 5167 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prostý občan

Prosííííííííííím, už začni nový díííííl, já už se nemůžu dočkat! Ty tvoje sou nejlepší, a stojí za to nedočkavé čtení! Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Nami Uchiha
Vložil Nami Uchiha, Po, 2010-02-22 19:06 | Ninja už: 5167 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prostý občan

Úžasná povídka, hezky se soustřed, a bud v klidu. Tohle za to stojí.

Obrázek uživatele Tracey
Vložil Tracey, Út, 2009-12-29 15:50 | Ninja už: 5589 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

Blizi sa novy rok a mna zaplavuje totalna sialenost pretoze sa nemozem dockat dalsieho dielu ,nechcem vyzerat ako niekto kto len sedi u compu a vypisuje "uz to bude?" alebo "no tak rychlo uz ma nebavi cakat" ,no chcem sa len spytat ci vlasne este pokracujes v tomto pribehu?
ak nie tak ma to velmi mrzi ale ak hej tak je vsetko v poriadku =D
a tesim sa na dalsi diel

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Po, 2009-12-28 01:31 | Ninja už: 5519 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Obrázek uživatele Týna.S
Vložil Týna.S, Ne, 2009-12-13 15:13 | Ninja už: 5239 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Krásná povídka už aby byl další díl moc se mi tvoje povídky líběj nikdo neumí psát na tenhle pár tak jako ty doufám ža až tudle povídku dopíšeš budeš psát další povídku na pár minato a kushina. Jetli jo tak si jí určitě přečtu a klidně i víckrát protože mě tvoje povídky nikdy neomrzej Smiling

Obrázek uživatele Nairobi
Vložil Nairobi, Čt, 2009-11-19 15:53 | Ninja už: 5408 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Prostý občan

Ha-ha^^
Krásná povídka,jako ostatně všechny od Tebe Eye-wink .
Takže by se to mohlo nějak rozvést na romantiku, přece jenom, bylo by to faajn Laughing out loud . Je to hrozně zajímavej a napínavej příběh, a že by si psala dlouhý 'kapitoly' ..? Vůbec, já bych byla klidně za to, aby byly ještě delší ! Laughing out loud No prostě už se hrozně těším na další dílky ^^.

..Cause it’s love, it’s love, it’s love, it’s love, it’s loving, yeah Z lásky

Obrázek uživatele harex-san
Vložil harex-san, Čt, 2009-11-19 16:04 | Ninja už: 5262 dní, Příspěvků: 94 | Autor je: Prostý občan

peckaa pecka velmi dobre paci sa Smiling

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2009-09-28 11:55 | Ninja už: 5519 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

super už se těším na další Laughing out loud

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, St, 2009-08-26 10:41 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Páni... Tak teď se ale upřímně stydím...
Jenom chci říct, že... S touhle sérií rozhodně nehodlám seknout.

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Nairobi
Vložil Nairobi, Čt, 2009-11-19 19:04 | Ninja už: 5408 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Prostý občan

Byla by si hodná Sticking out tongue my, normální smrtelníci, totiž čekáme na další dílky Sticking out tongue. Z ničeho tě neobviňuju, spíš chápu, že asi nemáš čas. Smiling

..Cause it’s love, it’s love, it’s love, it’s love, it’s loving, yeah Z lásky

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Po, 2009-05-18 15:18 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Co ti k tomu mám říct, je to skvělé jako vždy. To že to je ukecaný díl nevadí, já mám ukecané díly rád, protože tobě jdou rozhovory skvěle. Vlastně asi nejlíp... (Abys věděla co jsou tvé silné stránky)

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Lonely Soul
Vložil Lonely Soul, Pá, 2009-05-08 20:37 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Jeeej, objavila sa Chibi verzia Kakashiho Laughing out loud Tá jeho nátura je celkom sladká Laughing out loud

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, St, 2009-05-06 16:35 | Ninja už: 5736 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

Hmmm zhltla som posledné štyri diely naraz..a..nebola to škoda času...
Minnie..ono to je...sakra nemám slov! Zdá sa mi to,ako keby som čítala nejakú pútavú knižku,hltala každé slovo...Je to niečo, k čomu sa človek vracia stále radšej a radšej....
A vôbec nevadí,že píšeš ukecané diely,alebo ti trvá dlhšie kým ich napíšeš. Na všetko dobré sa musí čakať... A ty len pekne píš dalej,a na ten obrad som fakt zvedavá Kakashi YES

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2009-05-05 15:17 | Ninja už: 5986 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Helé, vůbec nevadí, že přidáváš díly tak málo, alespoň že přidáváš Smiling
A vůbec...u týhle povídky ti odpustim snad všechno (co se týče vydávání samozřejmě xD). Ačkoliv to byl tak trochu kecací díl, nevadí, taky k tomu patří

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Ne, 2009-05-03 20:40 | Ninja už: 5646 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Tak newim jestli to vydržím...ale jestli to bude stejně skvělí díl jako tento tak to snad zvládnu Smiling

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., So, 2009-05-02 23:00 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Viz. dva předchozí komenty. Laughing out loud
Ráda si počkám na další dílek a tenhle byl naprosto úžasnej! Laughing out loud


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2009-05-02 20:14 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ukecané dieliky od teba mám rada Smiling
Na ďalší si rada počkám, nech trvá, ako trvá Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2009-05-02 20:05 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Nepospíchej, nemáš proč. Dnes jsem už jednomu autorovi napsala, že jeho povídka za čekání stojí. A ta tvoje je ze stejné kategorie Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!