manga_preview
Boruto TBV 10

Taková normální rodinka

Ten den začal vskutku normálně, na snídani po sobě všichni házeli nové talíře, hádali se a Konan zase nadávala, že nebude uklízet.
Pak se Akatsuki rozešli. Itachi šel do městečka koupit si nové brýle, jelikož mu je někdo rozbil, když mu hodil talíř s vajíčky do obličeje, při cestě sice několikrát narazil do pouliční lampy, ale jinak to proběhlo v pohodě. Kisame šel k rybníku zabít rybáře, co tam lovili jeho příbuzné, alias rybky. Zetsu se vydal do městečka a pronásledoval v zahradách lidí psy a kočky, které později sežral. Hidan si šel dělat ten svůj rituál. Kakuzu šel do města krást lidem peněženky. Deidara šel do nově otevřené galerie předvádět, co je pravé umění. Tobi se koukal na Kouzelnou školku. Sasori si dělal novou loutku. Pein se šel v klidu nasnídat, když tam už nikdo nebyl. Konan si lakovala nehty.
Někdy večer si všichni členové sedli k televizi a začali se hádat co si pustí. Tobi křičel: ,,Tobi chce koukat na Kostičky!!"
Itachi zase: ,,Na dvojce dávaj dokument Jak žít s tím, že jsi slepý! Ne že bych to potřeboval, ale kdyby náhodou!"
Kakuzu: "Držte pec! Budem se koukat na Strýčka Skrblíka!"
Hidan: ,,Na to vám doprd*le se*u! Budem se koukat na ten dokument o Jashinovi!" Konan: ,,Tak to ani náhodou! Budem se koukat na Kluky v akci!"
Kisame: ,,Tobě hráblo Konan?! Budem se koukat na Zachraňte Willyho!" Sasori: ,,Ani náhodou! Budem se koukat na Spejbla a Hurvínka!"
Deidara: ,,Tobě už taky šibe! Budem se koukat na telenovelu Kasandra!"
Všichni se na něj podívali ale pak to pokračovalo.
Zetsu, černá půlka: "Dem si pustit Úsvit mrtvých!"
Bílá půlka: "Ne! Na Receptář prima nápadů!"
Pein zařval: "MĚ JE JEDNO NA CO SE BUDETE DÍVAT! HLAVNĚ UŽ DRŽTE PUSU!!"
Nastalo ticho. Pak se znenadání rozezněl zvonek. Všichni povyskočili, jak se lekli.
,,Sakra! K nám chodí jenom sebevrahové, nebo exekutoři. Jděte někdo juknout, kdo to je!"
Deidara se neochotně zvedl a podíval se kukátkem, aby všechny informoval: ,,To je banda nějákých úchylů."
,,Dopr*ele! Ty ani nejsi schopnej otevřít kua?" zařval Hidan a odstrčil Deidaru aby se sám podíval, kdo stojí za dveřmi. V příští sekundě už se Hidan hnal ostošest zpět do obýváku, naklonil gauč, takže z něj všechny shodil a rychle s ním zabarikádoval dveře.
Všichni na něj koukali jako na blázna.
Kakuzu se zeptal: ,,Co to děláš?"
,,Na to s*r!! Rychle, všichni se schovejte někam, dopr*ele!" A Hidan si dal na hlavu lampu, domnívajíc se, že není vidět.
Sasori si povzdechl a jakožto správný muž (spíše loutka) odsunul od dveří gauč a za sprostých nadávek Hidana otevřel dveře.
V příští sekundě toho litoval. Tlustá a hodně ošklivá žena za dveřmi mu podala křiklavě růžový kabát, div ho s nim nezavalila. Všichni zapomněli na televizi a koukali na zjev s otevřenou pusou. Následoval maličký vychtrlý muž, dvojčata (holky) vypadající, jako by zdrhly z blázince, pak žena, co vypadala jako chlap, až na ty prsa, následně babka s tlustýma brýlema a o holi, pak ještě jedna blonďatá kočka (metafora) a jako poslední půvabná hnědovláska s notýskem. Všichni měli haldy kufrů.
Žena, která zavalila Sasoriho růžovým hábitem radostně zavýskla, jako by byla bůhvíjak mladá a rozběhla se k Hidanovi hopsavým krokem, takže se otřásala podlaha.
Popadla Hidana, začala ho tahat za tváře a šišlala: ,,Ťaďi je muj malý hošáněk!!"
Následně ženu odstrčil ten muž a zařval: ,,TAK TADY JE TEN MUJ CHLAPÁK!" a dal Hidanovi pěstí.
Žena co předtím tahala Hidana za tváře, odstrčila muže a řikala: ,,Nechovej se k němu tak! Je to přece náš syn!"
Deidara se díval tý blondýně na zadek a zeptal se: ,,Hidane. Ty je znáš?"
Babka, která k němu byla nejblíž se naklonila k Deidarově uchu a zařvala: ,,TYS NĚCO ŘÍKALA, HOLČIČKO?!"
Všichni by se tomu bývali zasmáli, ale tentokrát na to neměli ani pomyšlení. Dvojčata se mezítím pokoušela ulovit rybky z Kisamova akvárka a sežrat je. Kisame hystericky zaječel a popadl akvárko. Itachi hledal své nové brýle, aby si mohl příchozí lépe prohlédnout.
Hidan zamumlal: ,,Tohle je moje rodina. Tohle je moje matka," ukázal na ženu, co předtím podávala Sasorimu ten příšernej růžovej kabát, "tohle otec," ukázal na chlapa co mu dal pěstí, "tohle sestra Hidana," ukázal na překrásnou blondýnku, "tohle jsou moje postižené sestřenky Katy a Mary," ukázal na dvojčata co se snažila ukradnout Kisamovi akvárko, "tohle teta Gertruda," ukázal na ženskou co vypadala jako chlap, "tohle babička," ukázal na ženskou, která zařvala CO SI ŘÍKALA? "a nakonec tohle je tátova sekretářka Filodendróna, zkráceně Fili. Teď se vás chci na něco zeptat: Co tady ku*va, dopr*ele děláte?! Neříkal jsem vám dopr*ele, že pracuju pro tajnou organizaci!" otčil se Hidan ke své rodině. Hidanova matka řekla: ,,Víš Hidánku, vyhořel nám barák. A my v naději, že nás tady necháš, jsme sem přišli, bude to jen na pár let, než postavíme nový barák. A mimochodem, když budeš chtít něco babičcel tak zařvi. Mary a Katy jí snědly naslouchátko, chudinky. Támhle jsou pokoje? Výborně! Psal jsi mi, že tvůj pokoj je s číslem 8, že ano. Pak tedy budu spát s tebou."
Všichni vyrazili nahoru a nakvartýrovali se do pokojů Akatsuki, jediní, kdo zůstali ve svých pokojích byli Hidan a Konan, ke Konan se nakvartýrovala teta Gertruda. Zbytku letěly osobní věci dolů do obývacího pokoje.
Nikdo se nezmohl na slovo, dokud se Pein neobrátil k Hidanovi: ,,To nemyslíš vážně. Tys jim napsal, kde bydlíme?!"
Hidan nasadil omluvný úsměv a šel si lehnut ke své matce. Všichni si ustlali v obýváku. Pein, jakožto vůdce, mohl jako jediný používat tu starou palandu, zbytek si lehl na zem, snažili se usnout. Všichni v duchu proklínali Kakuza, že odmítl platit za dřevo a uhlí na topení a oni spali v takové zimě, nakonec se k sobě všichni přitulili, aby tam nezmrzli a přikryli se závěsama. Stejně ale nemohli usnout, jelikož z pokoje sekretářky Fili a Hidanova otce se ozývaly podivné zvuky... Hidanova krásná sestra spala s nahluchlou babičkou. Dvojčata se ve svém pokoji zřejmě vraždila a Deidara vypadal na mrtvici, jelikož byly v jeho pokoji a ozývalo se tříštění jeho umění.
Když už všichni téměř spali, dveře do pokoje, kde byla Konan a teta Gertruda se otevřely a Konan se svou peřinou vyšla ven z pokoje. Mnozí se na ní vrhli v úmyslu ukrást jí peřinu, tím pádem to za chvíli bylo jako na sněhové hoře, vypadalo to jako velká sněhová vánice, zbytky povlaku z peřiny byly zasypávány závějejemi a nakonec je ukořistil Pein a přikryl s ním sebe i Konan vedle sebe.
Nakonec se Pein zeptal: ,,Proč jsi odešla z pokoje?"
Konan se tvářila uraženě a řekla: ,,To proto, že na mě pořád říkala: A kdy se to narodí? Určitě jsi už ve třetím měsíci."
Pein na svou přítelkyni vytřeštil oči a zařval na celý barák: ,,Ty jsi v jináči? Mě to bylo divný, že jsi něják přibrala."
Všichni se okamžitě přestali rvát i o tu poslední závěj z peří co zbyla v rohu místnosti, podívali se na Konan a zkameněli. Konan se zatvářila jako by jí měla klepnout pepka a zařvala: ,,Ne to tedy nejsem! Odcházím!"
Následně ukradla povlak peřiny a šla si lehnout do kuchyně pod stůl. Pak všichni v klidu a míru usnuli s peřím na tělech.
Všechny brzy ráno vzbudil Pein, vedle něho stál Hidan.
Pein řekl: ,,Je stav nouze! Musíme udělat poradu! Všichni do sklepa!"
Leckterým se nejprve nechtělo, ale jakmile se ozval z Hidanova pokoje šílený řev: ,,HIDÁNKU!! KDE JSI! MÁM HLAD! ŘEKNI SVÝM KAMARÁDŮM, ABY MI UDĚLALI VAJÍČKA A SLANINU!" okamžitě se přemístili do sklepa, tam se zabarikádovali a uskutečnila se porada.
Deidara navrhoval, aby nově příchozí poznali jeho umění výbuchu.
To ovšem bylo Hidanem zamítnuto: "Jsou sice blbý, ale je to moje rodina!" Nakonec přišel s geniálním plánem Itachi, navrhl, aby Konan udělala nejméně kotel špekových knedlíků, po kterých jsou všichni velice brzy nasyceni a po kterých mají druhý den zácpu a po kterých se pokaždé zácpa uvolní ve stejnou chvíli a pak se perou o ty dva záchody. Všichni tento plán považovali za skutečně geniální. Hidan byl proti, takže ho sebrali a zavřeli do té rozbité kadibudky na dvorku, ve které to šíleně páchlo, jelikož neměla splachování. Roje much se staly Hidanovými společníky.
Následně Konan uvařila za pomoci všech špekové maxiknedle a všechny pak dali Hidanově matce. Té také namluvili, že Hidan šel do zologické pozorovat okřídlený hmyz (ve své podstatě mluvili pravdu).
Všichni pak obsadili obývák a poslouchali, co se bude dít. Matka Hidana si stěžovala, že je jí těžko. Po pár hodinách ji její rodina odvezla do nemocnice.
Jakmile se zaklapla vrátka na zahradě, okamžitě si vzali plynové masky a šli pro Hidana do kadibudky a odvedli ho, nebo spíše odtáhli (ono to není lehké být takovou dobu ve smrdící kadibudce) do pokoje, schovali ho pod postel a nadopovali ho práškama na spaní. Započali vyklízet horní patro a vynesli kufry Hidanovy rodiny ven na páchnoucí dvorek (zapoměli zavřít kadibudku). Poté se doslova zabarikádovali a dali na dveře kovovou závoru. Pak si většina šla do kuchyně pro kastroly na hlavu a schovali se jak jen to šlo, většina pod postel, ale někteří také do skříně a Tobi do sklepa, ze kterého ale za chvilku vyběhl s řevem, že tam určitě straší, takže se schoval k Deidarovi pod sukni. Všichni si dali prášky na spaní a spali tři dny.
Pak pomaličku vylézali ven. Zetsu byl tak statečný, že se chtěl kouknout klíčovou dirkou, jestli tam není Hidanovi rodina. Ale byl pak hrubě odtáhnut, aby je neprozradil a aby mu náhodou nevypíchli oko.
Později se od Hidana dozvěděli události z nemocnice. Hidanově matce se uvolnil špunt, když jí doktor ohmatával břicho. Takže měla po svých oblíbených kalhotách. To vylekalo dvojčata, tím pádem se vrhla na doktora majíce za to, že jejich tetičce chce udělat díru do břicha. Dokrtor se vyděsil a ihned za pomoci všeho personálu pochytali dvojčata, ale pak se do toho vložila téměř celá rodina a jedna ze sestřiček zavolala policii. Policie přijela a domnívajíc se, že jde o atentát, že v koši na papír je bomba. Policie Hidanovu rodinu pochytala a zavřela. Doktor trval na tom, aby dali vyšetřit dvojčata veterináři, jestli dvojčata nemají vzteklinu, jelikož kousance na rukou značně otekly a obarvily se do modra. Jakmile dala policie vyšetřit celou rodinu psychiatrovi, prohlásil je za duševně labilní a zavřeli do ústavu v Bohnicích.
V Bohnicích je zjevně znali, takže je byli ochotni přijmout pouze v případě, že všichni dostanou náhubky, což nakonec dostali. Jen sekretářka skončila kariéru sekretářky a začala se věnovat modelingu. Všichni z Akatsuki si tedy uvědomili, že Hidan je v porovnání se svou rodinou velice inteligentní a rozumný. Poté přimontovali mechanické kladivo na dveře, které, když někdo zazvonil, bacilo příchozího. Tím pádem měli čím dále tím méně návštěvníků a čím dále více sténajích osob přede dveřmi.

P.S: Důsledkem mechanických dveří nemocnice vyhlásila stav nouze, jelikož se jim začalo nedostávat lůžek. Pokládali jednoho na postel a jednoho pod ni.

The End

4.578945
Průměr: 4.6 (19 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Já-oistka
Vložil Já-oistka, Po, 2011-06-20 10:13 | Ninja už: 4828 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

Jak říká můj vzor, Srandistka: Dokonalost-sama

Jsem narutofilka a nestydím se za to!!


Zastávám názor, že slovo bordel je jen zažitý axiom, kterým rodiče označují systém uspořádání věcí, kterému nerozumí a zasazuji se o to, aby se na otázku "proč?" nesmělo odpovídat"protože jsem to řekl/a"

VSELSHEVLÁ NHATSREGR SDI!!! XD Laughing out loud

[/hide]

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Po, 2010-05-10 20:06 | Ninja už: 5240 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Geniální Laughing out loud

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Riddley
Vložil Riddley, Čt, 2009-10-08 21:13 | Ninja už: 5373 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

To se povedlo Laughing out loud

Obrázek uživatele ghost from hell
Vložil ghost from hell, So, 2009-07-25 23:42 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

to je super!!!vzdy som si myslela ze hidan nieje normalny ale v tomto pripade je najnormalnejsi!!!toto je proste nieco BAJESNE!!!

Obrázek uživatele lucy-anime
Vložil lucy-anime, St, 2009-06-10 19:47 | Ninja už: 5961 dní, Příspěvků: 153 | Autor je: Prostý občan

No ... to je bez chyby.. - duševne chorý Hidan ( robím si prču Laughing out loud ) a oproti rodine je the best, ale on je aj taq The best, nie? Laughing out loud hh super, mám to medzi obľúbenými Laughing out loud

Obrázek uživatele Rad007
Vložil Rad007, So, 2009-06-06 08:54 | Ninja už: 5668 dní, Příspěvků: 71 | Autor je: Prostý občan

to nema chybu

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Ne, 2009-05-03 19:28 | Ninja už: 5787 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

heeej,drsný xD ta dvojčata by si náramně rozumněla s mou mladší ségrou xD

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2009-05-02 12:21 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Tak parodií na Akatsuki je tu víc, než je zdrávo, ale tohle je zase něco úplně jiného Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!