manga_preview
Boruto TBV 09

Tajný plán Akatsuki, První blesky zažehly stromy - kapitola 3.

Jednoho krásného dne, když jarní slunce svítilo a na všech zahradách rozkvétaly první jarní květiny, nikdo z obyvatel Konohy, ba i celé země Ohně netušil, že dny které přijdou, budou plné krve, strachu, smrti a utrpení...

„Hinato, kde se setkáme s informátorem?“ zeptal klidným hlasem Kakashi skákaje z jedné větve na druhou.
„Bude na nás čekat u jednoho skladu na shurikeny na jihovýchodě země, bude to zároveň naše první mise s úkolem zničit nepříteli zásoby ninja zbraní. Informátor nám na místě zdělí podrobnosti.“ odpověděla mu, řekněme, poněkud klidnějším a tišším hlasem, než bylo třeba. Kakashi a ostatní členové týmu přikývli a zrychlili tempo. Po asi dvou hodinách, již za příkrovu noci, dorazil tým Kakashi ke skladu. Byla to osamělá budova s vzhledem středního hangáru, ve kterých dnes sídlí obávané Grippeny a MIGy České armády. Toto šedé monstrum bylo oploceno oblíbencem vojáků první světové války, ostnatým drátem. Uprostřed něj byly vrata se strážní věží, jedním oblačným shinobim v okně a dvěma členy ANBU přímo u vrat. Kolem celé stavby bylo dalších šest oblačných ninjů. Budova stála na okraji průmyslové zóny nedalekého města.
„Hmm, celkem devět ninjů, z čehož dva ANBU...“ říkal Kakashi, avšak myšlenku svého projevu nedokončil, protože jej vyrušilo šustění v nedalekém keři. Vytáhl kunai a pouštěje na světlo světa sharingan jej mrštil vší silou do jalovcového keře. Jeho nůž však zastavil železný chránič předloktí nadprůměrně velké žáby, jenž řekla: „Dlouho jsme se neviděli, Kakashi.“ Načež zmizela v oblaku kouře. Potom k udivení všech vystoupil z jalovce jeden ze tří legendárních sanninů z Listové, Jiraya.
„Ero-sennin?“ zvolal překvapením Naruto.
„Ahoj Naruto, dlouho jsme se neviděli, mluv ale tišeji, jsme na nepřátelském území.“ řekl jeho učitel.
„Aha, už chápu, ty jsi náš informátor.“
„Ano, pochopil jsi brzy, Kakashi, jak ti nejspíše řekla Hinata, máme misi. Plán je následující: Já vyvolám Gamabuntu a propálím bránu pomocí Katon: Gamayuu Endan (živel oheň: Střela z ropušího oleje). Je velice pravděpodobné, že se ti dva ANBU pokusí o obranu za pomoci nějaké vodní techniky, proto využijeme jejich zaměstnanosti a Kakashi vystřelí Katon: Goukakyuu no Jutsu (živel oheň: Technika velké ohnivé koule) z jiné strany, což by mělo zlikvidovat jejich odpor. Mezitím se Naruto, Sakura a Hinata postarají o těch ostatních šest, podle mých informací jsou to pouze genninové, takže by neměl být problém. Poté vnikneme dovnitř, zničíme případný odpor, mimochodem, Hinato, byla bys tak laskava a zjistila jejich počet uvnitř budovy?“ vysvětlil svůj plán Zvrhlý poustevník dívaje se Hinatě na...no nic raději to nebudu rozvádět. Hinata aktivovala Byakugan a po zjištění, že ji Jiraya šmíruje, se začervenala. Protože podle tohoto znaku Sakura poznala o co jde, tak Jiraya a Naruto skončili v nedalekém křoví.
„Sakuro, ale Naruto-kun nic neudělal!“
„To bylo preventivně.“ odpověděla Sakura s úsměvem a nataženou černou rukavičkou na ruce.

„Heee, co myslíš, dostanem se někdy do boje, co, Ironi? Řekl jeden z oblačných ninjů hlídajících sklad shurikenů.
„Nevím, ale už mě to v tomhle zapadákově nudí!“ odpověděl Ironi.
„To snad každýho, ne?“
Najednou se ozvalo šustění hozených ninja zbraní a Ironi sípaje a kašlaje krev se vrhl s kunaiem v hrudi s k zemi. Druhý shinobi svým nožem hozenou zbraň vykryl a zcela oprávněně se ptal: „Kdo je to? Ksó!“ Poté v záchvatu vzteku nad smrtí kamaráda mrštil pár shurikenů na neviděného nepřítele, ale místo mrtvého soupeře před ním, se objevil Naruto za ním a byl až moc živý. Naruto mu svázal ruce, nohy a dal mu roubík do pusy.
„Hmm, fajn, tak první dva máme za sebou.“ řekl a přitom si zatleskal, tak jak to obvykle lidé dělají po nějaké těžké práci.

Mezitím dva další shinobi z Oblačné uhýbali před dvěma ženskými ručkami v černých rukavicích, které na ně jako bouři posílala Sakura.
„Áááá, to snad ne!“ vykřikl jeden z nešťastníků.
„Co je, Šannarajóó!“ zaječela oháněje se po něm.
„Ty jsi, ty jsi...“
„Co sakra jsem?“
„Ty jsi Brutální růžovláska z Listové!“
„Cos to řek, ty ho**do?“ zařvala tak, že v městě vzdáleném dvě stě mil se ještě měsíc obávali příchodu nějakého strašného bijjuu. Do těch dvou pak praštila tak, že jim oběma vletěl celý chrup do oken jejich rodného domu ve Skryté oblačné.
„Hmm, fajn tak další dva máme za sebou.“ řekla sundávaje si své rukavičky, jak to obvykle dělají chirurgové po nějaké náročné operaci.

„Juuken!“ se ozvalo lesem. Následně se z křoví vyřítila Hinata a praštila dva Oblačné shinobi do hrudi, ti poté v záchvatu bolesti skončili na trávě před skladem, ta kolem nich nabrala temně rudý tón.
„Hmm, tak poslední dva máme za sebou.“ řekla zarděje se, jako to dělají stydliví a skromní lidé, když vykonají něco, co je ostatním k užitku.

„Kuchiyose no Jutsu (Technika přivolání)!“ Zvolal Jiraya se zkrvaveným palcem na zemi. Poté se pod ním v oblaku kouře objevil sám Gamabunta.
„Hmm, Jiraya, dlouho jsme se neviděli, starý brachu.“ řekl na uvítanou Bunta, vyfukoval přitom fajfkový kouř ze svých obrovských úst.
„Zdravím, Bunto, potřeboval bych trošku oleje, abych mohl trochu sežehnout ty dva „anbáky“.“
„Jasně!“ řekl vyprskávaje svůj hnědý ropuší olej z úst.
„Ooze, jdem na to! Katon: Gamayuu Endan!“ vykřikl Jiraya a krajinu kolem osvětlil neuhasitelný ropuší oheň. Ovšem jak Jiraya předpokládal, ANBU se pokusili o obranu.
„Suiton: Suijinheki Jutsu (živel voda: Technika vodní zdi)!“ Vykřikli ANBU v odpověď ohni. Když se obě techniky srazily, všude stoupala pára k nebesům, kouře bylo, jako při závodě dvou set parních lokomotiv.
„Nanííí?“ zařval zděšením jeden člen ANBU z Oblačné, když viděl, jak se na něj z druhé strany valí Kakashiho ohnivá koule. Už nestihl zareagovat a tak skončil, i se svým kolegou a bránou, jako moravský škvarek.

„Ooze, hotovo, Hinato, kolik je tam tedy nepřátel?“ zeptal se jí Jiraya, teď už nešmíroval, protože si plně uvědomoval hrozbu Sakuřiny pěsti.
„Pouze jeden.“ odpověděla.
„Fajn, takže pojďme!“ Tak tedy vzali kunaie do rukou a vyrazili dveře. Čekal je pohled na podobně starého shinobi jako Naruto z Oblačné, měl na sobě červeno-černé kimono se znakem ohně a země na prsou a na zádech katanu ve žlutě zdobeném černém pouzdře. Měl dlouhé černé vlasy volně splývající na ramena a tmavě modré oči.
„Hmm, zajímavé, Žabí poustevník, Sharingan Kakashi, Brutální růžovláska z Listové (Sakura zrudla vztekem a Naruto se pohihňával), Huuyga Hinata a Klonovací pomeranč z Listové (Narutovi spadla brada)!“ řekl zaujatým hlasem cizinec vytahuje z pochvy svou katanu. Bylo na ní něco divného, něco čím se lišila od ostatních, byla totiž černá jako uhel.
„Začněme.“ pohrozil shinobi. Sakura si natáhla rukavičky, Naruto se chystal naklonovat, Hinata aktivovala Byakugun, Jiraya se kousl do palce, Kakashi zvedal ochrannou čelenku a cizinec zabodl svou katanu do země. Udělal to tak lehce, jako by ji vrazil do kusu měkké plastelíny. Jeho ruce v mžiku utvořily pečetě tori, i, inu, hitsuji a tora (kohout, prase, pes, ovce a tygr) a najednou vypouští z úst nějakou žhavou hmotu. Je to láva, utváří se do tvaru házecích hvězdic a tuhne. Nepřítel vymrštil ruce vpřed a najednou se proti našim hrdinům vrhá množství shurikenů.
„Youton: Kazan no garasu no shuriken (živel láva: Shurikeny z lávového skla)!“
„Doton: Doryuu heki (živel země: Zemní stěna)!“ zvolal Kakashi a před jeho týmem se zvedla kamenná stěna.
„Hmmm, působivé, ale vhodnější by byla vodní technika.“ řekl cizinec pohoršivě a složil ruce ve tvar pečetí i a tora (prase a tygr).
„Youton: Kazan no ame (živel láva: Sopečný déšť)!“
V tu chvíli se shurikeny rozehřály a změnily se na tekuté šípy z magmatu a prožírali se jako dřevokazní červy Kakashiho obranou.
„Nech toho, Katachi!“ zařval postarší muž také s černými vlasy, katanou na zádech a v červeno-černém kimonu. Jakmile to dořekl, láva stuhla a zastavila se uprostřed zdi. Když Kakashi viděl, co se stalo, stáhl stěnu zpět pod zem.
„Nechceme s vámi bojovat, chceme být vašimi přáteli.“ řekl ten muž.

Poznámky: 

Omlouvám se za zpoždění, neměl jsem čas psát. Budu vděčný za komenty!

4
Průměr: 4 (2 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele nata488
Vložil nata488, Po, 2009-12-28 22:58 | Ninja už: 5377 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

uf zaujimave...ale celkom ma to zaujalo