manga_preview
Boruto TBV 07

Real Word- 10

Chika kráčela pomalu ulicí. Odpichovala se berlemi, protože se sádrou nemohla chodit. Nevnímala okolí, jen pořád přemýšlela nad jednou věcí. Proč ji ten nový student, Gaara, zachránil. Byla mu sice neskutečně vděčná, ale tahle otázka jí pořád vrtala hlavou. Když vyšla za roh ulice málem narazila do Gaari a Temari.
„P-pardon,“ omluvila se.
„Nic se neděje. Zrovna se jdeme s bráchou podívat po městě,“ usmála se na ní Temari takovým tím jejím milým úsměvem.
„Aha. Tak si to užijte, tohle je opravdu krásné město,“ pokračovala Chika v rozhovoru, zatím co její tmavé oči spočinuly na Gaarovi.
Sice ho znala jen jeden den, ale vždycky, kromě toho incidentu, se tvářil tak nezaujatě až znuděně. Chiku začínal nějak až moc podezřele zajímat, a tak se radši otočila zpátky na Temari. Ta mezitím, co dívka sledovala Gaaru, něco vykládala.
„A tak jsem musela mého bratříčka vytáhnout ven, jinak by seděl celý den doma,“ to byla jediná slova, která Chika od blondýnky pochytila.
Pak se rozloučili a každý šel svou cestou. Při odcházení si Chika všimla, že se na ní Gaara asi tak na zlomek sekundy kouknul. Začervenala se.

Miya se připravovala ve svém pokoji v horním patře jejich domu. Asi už tak půl hodiny stála před skříní a nevěděla, co si na sebe vzít. Nakonec zvolila černé tričko, tmavě červené upnuté kalhoty a černé tenisky. Žaludek se jí svíral nervozitou. Někdo zazvonil. Jen tak tak stačila chytnout tašku, než se rychle vyřítila dolů, aby otevřela dveře. Naštěstí nikdo nebyl doma, a tak se jí naštěstí nikdo na nic neptal. Těsně pře otevřením dveří si upravila bleskově vlasy v zrcadle a otevřela. Stál tam on. Neji a přišel pro ní. Srdce jí v hrudi tančilo radostí.
„Ahoj. Tak půjdeme?“ zeptal se jí Neji.
Myia jen přikývla, zamkla dveře a mohli vyrazit. Mladý Hyuuga chvíli váhal, ale pak ji přece jen chytil za ruku. Dívka skoro celá zrudla, ale zároveň byla nevýslovně šťastná.
„Tak kam se jde?“ zeptala se Myia po chvilce.
„Překvapení,“ usmál se Neji tajemně.

Sakura a Hinata seděli v obýváku u Hinaty doma a koukali na nějaký romantický film. Zápletka byla v tom, že se líbil jedné holce takový milý kluk, ale tomu za zas líbila jiná. Hinata u toho filmu byla doslova napnutá a litovala, že vybrala ze své sbírky zrovna tenhle, protože se právě nacházela ve stejné situaci jako hlavní hrdinka.
„Hin, tobě se libí Naruto?“ zeptala se jí Sakura, aniž by spouštěla oči z filmu.
Modrovláska se začervenala a nevěděla, co říct. Naruto se jí líbil, ale on byl už hrozně moc dlouho doslova posedlý Sakurou, kterou Hinata považovala za jedu z nejhezčích holek ze školy a ona byla… jen obyčejná, nevýrazná dívka, o která snad ani nevěděl, že existuje. Sklopila hlavu a smutně hleděla na jejich tmavě modrý koberec.
„Nemusíš nic zapírat, já vím, že jo. A nic si neděj z toho, že… že za mnou pořád lítá, já ho opravdu nechci,“ řekla jí Sakura a tentokrát se na ní i podívala.
Viděla před sebou svojí kamarádku, která se trápila jen kvůli ní. To Sakura nechtěla, zraňovalo jí to. Pak ale dostala spásný nápad. Vytáhla mobil a zašátrala v kontaktech. Chvíli vyzváněl, ale potom ho někdo zvedl.
„Ahoj, Naruto. Tady Sakura. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte dneska se Sasukem náhodou čas, že by jsme mohli ještě s Hinatou někam vyrazit,“ řekla Sakura do telefonu.
Hinata zvedla hlavu a podívala se na ní s vytřeštěnýma očima.
„Tak fajn. V pět před kavárnou, ahoj,“ rozloučila se po chvíli Sakura s Narutem a koukla se na vyděšenou Hinatu.
Ta tušila, co má Sakura v plánu a vůbec se jí to nelíbilo.

Sasuke si nerušeně četl nějakou knihu ve svém pokoji a poslouchal j-rock. Po nudném dni ve škole potřeboval nějaký oddych. Najednou mu ale vlítnul do pokoje Naruto.
„Já mám randee!!“ řval Naruto jak šílený a chystal se skočit k Sasukemu na postel.
Ten ale pohotově uhnul a tak Naruto celou postel přelétnul a spadnul někde za ní, kde si div nerozsekal hlavu o topení. Rychle ale vstal, tentokrát opatrně vkročil na postel a začal na ní divoce skákat a pořád si prozpěvovat tu jednu větu.
„Hrabe ti? Zlez okamžitě z mojí postele,“ zakřičel na něj Sasuke, chytil prostěradlo a prudce s ním trhnul, takže byl Naruto zas na zemi.
„Tak promiň, ale Sakura mi volala jestli ona, já, ty a Hinata nepůjdeme ven,“ rozzářil se Naruto jak sluníčko a zase někam běžel.
Sasuke jen zakroutil hlavou a začal si upravovat postel.
„Ten magor to nepochopil,“ brumlal si potichu.

Shikamaru se flákal sám po městě, protože se mu nechtělo domů. To by bylo zase jen poslouchat řeči jeho mamky. Už ho z toho bolela hlava. Právě procházel okolo jedné restaurace a nevnímal okolí.
„Ahoj. Ty jsi Nara Shikamaru, že jo?“ zaslechl povědomí hlas.
Patřil nové studentce jejich školy, Temari. Shkamaru pohotově kývnul hlavou a sledoval jí, jak si ho se zájmem prohlíží. Snažil se to ale ignorovat, jako všechno. Pak si také všiml jejího zamlklého bratra.
„Nechceš se k nám přidat?“ zeptala se ho Temari a ukázala na volné místo vedle sebe.
Shika nevěděl, co říct, a tak znovu kývnul hlavou a nic neřekl. Sednul si vedle Temari a pokusil se o úsměv. Třeba se alespoň s nimi nějak zabaví. Objednal si colu a kafe.
„Slyšela jsem, že jsi nejlepší student ze školy. Neuraz se, ale nevypadáš na to,“ řekla Temari s lehkým náznakem úsměvu.
Shikamaru na ní vytřeštil oči a pak ještě víc, když uviděl, že se Gaara směje.
„Ou, tak to jsem netušil a já se neurážím. Od někoho, kdo nevypadá jako nejlepší student ze školy, co si zaslouží výměnný pobyt, ale jako potrefená blondýnka, to beru s klidem,“ usmál se na ní Shikamaru.
Bylo doslova cítit, jak se v Temari vaří krev a Gaara se smál pořád dál.

Poznámky: 

Taakže, 10 díl... už jsme docela daleko Laughing out loud Byli tu i takové narážky, ať to nezkazím, tak snad jsme vyhověla požadavkům, budu v to doufat... Smiling Itadakimasu Laughing out loud

4.94915
Průměr: 4.9 (59 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele drtikost
Vložil drtikost, Po, 2013-04-29 22:06 | Ninja už: 4827 dní, Příspěvků: 37 | Autor je: Pěstitel rýže

Co to dvojité "rande", co domlouvala Sakura ?

Naruhina Forever
Smrt Sasukemu

Obrázek uživatele mestekova
Vložil mestekova, Pá, 2009-11-27 21:56 | Ninja už: 5305 dní, Příspěvků: 1299 | Autor je: Pěstitel rýže

dobreee Smiling

FF série - pre milovníkov Sasukeho a Gaary :)

FC PRE SABAKU NO TANARIS: http://147.32.8.168/?q=node/107525#new

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, So, 2009-07-11 21:21 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

No já osobně si myslim žes nezkazila nic... ^^ Tvý díly sou pěkně napsaný, moc chyb v nich neni a děj se zajmavě vyvíjí. x)
A tenhle je taky dobrej, nejvíc mě dostala Sasukeho věta "Ten magor to nepochopil." xD xD xD A pak taky ta poslední Shikamarova stěra. xD To bylo hodně dobrý! xD
Je to povedený, sem na tebe zvědavá jak si poradíš dál. ^^

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Ne, 2009-05-03 16:50 | Ninja už: 5968 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

moc pěkný!!

Obrázek uživatele Leenoha
Vložil Leenoha, So, 2009-04-25 09:11 | Ninja už: 5851 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

no tak hadam vies moj komentar uz napamet len ako vzdi dodam abi to hin neskazila ale to sa na 100% nestane

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-04-19 21:15 | Ninja už: 5507 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

výborný Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Rinushqaaa
Vložil Rinushqaaa, Ne, 2009-04-19 19:07 | Ninja už: 5741 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

[kanji=zuzutzuitiz30]

Obrázek uživatele Rinushqaaa
Vložil Rinushqaaa, Ne, 2009-04-19 19:07 | Ninja už: 5741 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

juhuuuu dalsi super dielik Laughing out loudLaughing out loud kraaasaaa uz sa tesim na to Narutovo rande Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2009-04-19 18:59 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Ty to nemůžeš nikdy zkazit!!! =3 Je to naprosto úžasný! Ani nevím jak mám pokračovat! xD

Obrázek uživatele Myia Hatake
Vložil Myia Hatake, Ne, 2009-04-19 19:27 | Ninja už: 5634 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

ty to nějak zvládneš, já ti věřím Laughing out loud

Anime závislost je Nana ^^ Ta, co chytne a jen tak nepustí.