manga_preview
Boruto TBV 11

Ameno 05

Shledání

„Co se to tady děje?“ valí oči tým, který se právě vrátil z mise v Čajové zemi.
„Běž se zeptat Tsunade, když tě to tak zajímá, stejně k ní musíš, kvůli hlášení. Já mizim. Mam hlad, že bych snědl i rádio.“ křičí Konohamaru, když zahejbá za roh baráku. Shikamaru se vydal k hogage, a jak tak jde, někdo do něj narazí. Oba dva se svalí na zem a začnou nadávat.
„Nemůžeš dávat bacha?“ supí se Shikamaru.
„Já? Nemůžeš ho dávat ty?“ promlouvá naštvaně druhá osoba. V tom oba zmlkli a zadívali se do země tak upřeně, jakoby doufali, že z ní pohledem vydolujou žebřík, aby mohli utéct.
To snad nemůže bejt pravda! Ten hlas znám, to je ona! Co teď? Co mam říct? Mam se jí omluvit? Asi bych měl…
To musim zrovna narazit na něj?? To je jak zlej sen… pokusim se co nejrychleji vymyslet omluvu a zmiznu dřív, než začne konverzace.
Shikamaru se zhluboka nadechne a zvedne hlavu.
„Promiň,“ usmál se. Je ještě hezčí, než kdykoliv předtím „nedával sem pozor.“ vstal a podal ruku Temari, aby jí pomohl na nohy.
„E… díky.“ Temari zrudla jak rajče a chystala se utéct.
„Počkej!“ ignoroval její rozpaky „Co tady děláš?“
„Si z Konohy, tak by si to měl vědět.“ odsekla už se svou kuráží.
„Promiň, že sem se právě vrátil z mise.“ ve vzduchu byla nepříjemná atmosféra.
„Hmm, ale jako omluvu bych to brát neměla. To vážně nevíš, že se koná oslava?“ Temari ucítila, že má Eso v rukávě.
„Oslava? Kdo, co slaví?“
„Bóže. Přece Konoha má 50 let od svého vzniku, a proto Tsunade-sama pozvala všechny na týdenní oslavy.“ dokončila Temari.
„To, že bude mít Listová padesátiny, to vím, ale že bude oslava? Nic takového mi Pátá neřikala.“ cítil se trochu dotčeně Shikamaru.
„To si ze mě děláš srandu. Vždyť Suna to už ví pět dní. Za dva dny slavnost začne, a proto sem i tady.“ šibalsky se usmívala kunoichi.
„V tom bude asi ten problém. Já sem byl totiž osm dní pryč. Dneska sem se vrátil a vidim tu shon a plno ninjů i z jiných vesnic.“
Temari se pobaveně usmála. Přikrčila se, odrazila a už byla na střeše jednoho z domů, za chvilku na druhé, třetí… až úplně zmizela Shikamarovi z dohledu.
„Měl bych jít dát Tsunade to hlášení.“ sám pro sebe si řek Shikamaru a vydal se k sídlu hokage. Cestou se mu vířilo tolik myšlenek, že by se to dalo přirovnat k protržené péřové dece Laughing out loud. Asi za deset minut bezmyšlenkovitého hýbání konečně stanul před velkou červenou budovou s nápisem „Oheň“.
Mladý shinobi zaklepal na dřevěné dveře. Jako pokaždé se ozvalo napruzené „Dále.“ Vstoupil dovnitř, přešel k velkému stolu, za nímž seděla žena. Podal jí papír.
„Přinesl jsem Vám hlášení.“
„Dobře, děkuju,“ řekla žena „mam pro tebe práci.“ škodolibě se usmála. „Asi už víš, že vesnice bude slavit 50 let od svého vzniku. Je to hezké číslo, a proto jsme se rozhodli uspořádat slavnost. Půjdeš do baru Ichacha a pomůžeš ostatním s přípravami. Ti už ti vysvětlí, co a jak.“ dokončila, složila ruce a opřela se o masivní opěradlo svého křesla.
„Hmm…“ zabručel Shikamaru.
„Nějaké námitky?“ zašklebila se žena.
„Ne, Tsunade-sama. Už jsem na odchodu. Nashle.“ shinoby rychle ukončil rozhovor, protože tuhle místnost už nenáviděl.
„Ahoj.“ škodolibě se rozloučila Tsunade.

Klika cvakla. Dveře bouchli, jak se zavírali. Deset párů očí se kouklo, kdo to přišel.
„Ahoj Shikamaru.“ pozdravil vesele Chouji a ostatní pozdrav zopakovali.
„Ahoj všichni.“ řekl Shikamaru, aby nemusel jako blb říkat deset jmen. Sakura k němu přistoupila.
„Připrav stoli a židle dokola celé místnosti.“ rozkázala mu a šla se věnovat práci, kterou doteď dělala.
„Hai.“ řekl, i když ho asi Sakura neslyšela.

Myslel si, že mu bude trvat chvilku, než uspořádá stoli a židle, ale opak byl pravdou. Nikdy si neuvědomil, jak je Ichacha obrovský. Skoro všichni už svou práci dokončili, tak šli domu. No on a Ino ještě pracovali.Musel udělat ještě tak třetinu.
„Áaach… Už mě to nebaví, jdu domu! Co ty?“ zeptala se Ino Shikamara.
„Já to tady dodělám, jinak Tsunade vybouchne vzteky, že to nemáme.“
„Máš pravdu.“ mrkla na Shikamara a tvářila se „Jsem upa k sežrání co?“. Ten se na ní nechápavě díval a radši vzal stůl a přesunul ho na jeho nové místo. Došel pro židli, přisunul jí k tomu stolu a sednul si na ní. Přiložil k sobě prsty pravé a levé ruky tak, aby vytvořily kruh. Asi po dvou minutách se zvedl, udělal pár pečetí a řekl:
„Kage Nui(Stínové nitě).“ okamžitě se z jeho stínu oddělilo několik černých proužků, které zvedali stoli a židle, poté je pokládali dokola místnosti.
„Ty si génius!“ vykřikla Ino, která mezitím skončila s výzdobou.
„Konečně hotovo, konečně můžu jít…“ v jeho žaludku to pořádně zakručelo.
„Jíst?“ dokončila za něj větu Ino.
„Um… Jo.“ řekl chladně a chystal se na odchod.
„Počkej! Nikam nechoď! Tady něco je… pojď za mnou.“ protáhla se ladně kolem shinobyho, mrkla na něj a zmizela v jakési malé místnůstce. Shikamaru pokrčil rameny a vydal se za ní. Vešel do té místnosti, kde byl jeden stůl, dvě židle, Ino a dvě misky ňákejch nudlí se zeleninou a masem. Také tu bylo velmi šero.
„Slyšela jsem, že si za posledních čtrnáct dní neměl pauzu.“ odněkaď se vynořil Inin hlas. „Tak teď máš čas si dopřát odpočinek. Shikamarovi došlo, o co Ině de. Otočil se, a doslova zdrhnul z Ichacha. Pořád myslel na Temari. S Ino si nechtěl nic začínat, vždyť se mu vůbec nelíbila. Ani zvenčí, ani zevnitř. Jeho žaludek už bil o poplach. Měl strašný hlad.
„Půjdu domů, tam určitě něco bude.“ řekl si a namířil si to rovnou do Nara čtvrti. Asi v polovině cesty zaslechl hlas, známí hlas. Vycházel z restaurace Momo-Mai.
„Za podívání nic nedám.“ vešel dovnitř.
„Prosím ještě jedny masové kuličky s rýží!“ řekla dost nahlas žena s blond vlasy staženými do čtyř culíků, sedící hned u dveří.
„Temari?!“
„Shikamaru?!“
Vyjeveně na sebe hleděli do té doby, než jeden z číšníků řekl Shikamarovi, ať se někam posadí. Rozhlídl se po místnosti a nikde nenašel volné místo, krom…
„Můžu?“ její modrozelené oči se na něj upřely a pak kývla. Přišel číšník.
„Co si dáte?“
„Já si dám rýži s masovými kuličkami a zeleninou.“ řekl Shikamaru. Číšník se podíval na Temari a čekal, co ohlásí ona.
„E… Já už mám objednáno.“ stroze promluvila.
„Aha.“ řekl číšník a odešel.

Poznámky: 

Táákže, konečně jste se dočkali (doufám Laughing out loud)...a já také...páč tohle je díl, který otvírá opravdouvou sérii romantiky v celém příběhu Laughing out loud. Nový dílek už je připraven, ale až za týden Eye-wink počkejte si... Laughing out loud A jako vždy, pište komentíky...je mi jedno jastli v nich bude text kladný, čo záporný...každej potěší... Smiling sice jeden méňe než druhý.
PS- za íčka se omlouvám, ale sem v nich ztracenej případ Laughing out loud

4.875
Průměr: 4.9 (24 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2019-07-15 17:37 | Ninja už: 2750 dní, Příspěvků: 3025 | Autor je: Metař Gaarova písku

Misia L4: Naši misijníci sú konečne doma a kto narazí do seba, že obaja spadnú? No predsa Šikamaru a Temari Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Ooo, Konoha slávi päťdesiatku, tak všetkých pozvali na oslavu a Cunade poverí Šikiho, aby pomáhal pri prípravách, čo ho ako slávneho lenivca „potešilo“ hihihi Naša Sakura zdá sa, že velí, mala by sa asi volať Sekera Laughing out loud Nie nadarmo je Šikamaru génius, zas si pomohol s premiestňovaním stolov a stoličiek svojimi technikami. Tak ako Nara, aj ja sa nechápavo dívam, čo to Ino povedala: „Jsem upa k sežrání co?“ upa je asi dajaký autorkin kód Puzzled No toto, Ino páli za Šikim? Shocked Ale zdrhol jej a v inej reštaurácii natrafil na svoju lásku Z lásky Vjééruš ohlasuje, že začína pravá romantika Úpa boží!!!

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, So, 2009-04-11 19:57 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Hmm, hezké...moc se těším na další dílek...

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Sayu_Shiro_Chaan
Vložil Sayu_Shiro_Chaan, Pá, 2009-04-10 12:33 | Ninja už: 5648 dní, Příspěvků: 162 | Autor je: Prostý občan

Super seriovka na ten dalsi dil se hooodne natesena..

Obrázek uživatele Faith
Vložil Faith, Pá, 2009-04-10 09:46 | Ninja už: 5652 dní, Příspěvků: 225 | Autor je: Prostý občan

xD no na tu romantiku se teda těšim, sem zvědavá, co si vymyslela dál Smiling tý íčka...já sem v nich taky ztracenej případ..teď už ani nevim kdy, ale bylo to nedavno, sem napsala: v křečkovích
xD už sem zas někde jinde..šmarjá..proč se nedokážu držet tématu Laughing out loud prostě je to super sériovka Eye-wink Smiling

  • Vím, že nic nevím.
  • Dokonalost je nudná.

Zůstat sám sebou ve světě, jenž se dnem i nocí pokouší udělat z tebe stejného člověka, jako jsou všichni ostatní: to je nejtěžší úkol, jaký si člověk může stanovit: úkol, který nikdy nekončí.
E. E. Cummings


Podmínkou koexistence jedince druho Homo sapiens a společenství druhu Canis lupus je sjednocení akustické signální soustavy.

Obrázek uživatele Vjééruš
Vložil Vjééruš, Pá, 2009-04-10 09:47 | Ninja už: 5617 dní, Příspěvků: 269 | Autor je: Prostý občan

Smiling já se taky kolikrát odtrhnu od tématu a zkončim uplně v nesouvisejících věcích Laughing out loud a díky za komentííík Eye-wink