manga_preview
Boruto TBV 09

Šestý živel 29 - Extrémní zuřivost! Extrémní moc! Extrémní jutsu na úrovni démona!

„Víc! Dej mi víc! ŘÍKÁM VÍC!“ řval Naruto na Kyuubiho.
„P-počkej! Vysáváš ze mě úplně všechno!“ křičel Kyuubi. Naruto ale neposlouchal. Právě teď jeho pocity neměly obdobu.
Začínalo se dít něco neuvěřitelného. Začal mu růst desátý ocas.
„Přestaň s tím! Vždyť z nás děláš desetiocasého démona!“ křičel Kyuubi, ale Naruto ho ignoroval. Pein to sledoval a těšil se až poměří síly.
„Vypadá to opravdu zajímavě, ale stejně jsem silnější,“ řekl Pein a rozběhl se na Naruta. Naruto se rozběhl na Peina. Nakonec se to stalo. Oba se střetli. Voda se pod uvolněnou energií rozstříkla a okamžitě vypařila. Tlaková vlna lámala stromy v okolí. Když bylo po všem, stáli proti sobě dva nesmiřitelní ninjové. Pein se silou artefaktů a Naruto, který už ani nebyl člověk. Spíš démon. Naruto Peinovu sílu ustál a to Peina nenechalo chladným.
„Cože?“ divil se, ale to už po další Narutovo ráně letěl po proudu řeky. Na břehu se pomalu začali ostatní probouzet z bezvědomí.
„To je Naruto?“ ptal se Yondaime. Neji se podíval pořádně a musel mu dát za pravdu.
„Je, ale buď se mi to zdá, nebo má deset ocasů.“
„Jo, má. Je to vůbec možné?“ ptala se Tenten. Neji aktivoval Byakugan a sledoval desetiocasého Naruta.
„Je tak obrovsky naštvaný, že se mu vytvořil jeden ocas navíc. To by se mohlo stát jedině... jedině kdyby jeho zuřivost překonala Kyuubiho.“
„Jak to vypadá?“ zeptal se Sasuke. Neji se zadíval na chakru obou bojovníků.
„Naruto má obrovské množství chakry. Něco takového jsem ještě neviděl.“
„Vyhraje to? To chci slyšet,“ řekl Sasuke.
„No to... nevím. Nejde jen o množství chakry, ale taky o to co je to za chakru. Naruto jí má sice hodně, ale ta Peinova mi přijde... horší,“ odpověděl Neji.

Na vodě probíhal neuvěřitelný souboj. Spíš bylo vidět pouze rudou šmouhu, jak létá sem a tam.
Z Narutova pohledu to bylo daleko přehlednější. Sem tam dal Peinovi ránu, pak zase jednu schytal. Zdálo se, že je to vyrovnané. Naruto odskočil několik stovek metrů daleko a sledoval Peina. Pein sledoval jeho. Oba přemýšleli, jak toho druhého dostat. Naruto šel na Kyuubiho ultimátní útok. Vypustil velké množství chakry, stlačil ho do malé koule a polkl. Zaměřil Peina a zhuštěnou chakru vyplivl. Voda v úseku řeky se vypařila a Pein dostal přímý zásah. Okolí zahalila oblaka prachu, páry a dýmu. Vypařenou vodu zase rychle nahradila voda nová. Na břehu řeky se všichni kryli před žárem, který Naruto způsobil. Samozřejmě směřoval útok směrem od nich, jinak už by byli na uhel. Prach, dým a pára se už konečně rozplynuly a Peina už nebylo vidět.
„Řekl jsem, že tě dostanu!“ zavrčel Naruto.
„O čem to mluvíš?“ ozvalo se za Narutem.
Pein, trochu ohořelý, ale jinak v pohodě, popadl Naruta za ocas a praštil s ním o vodní hladinu. Voda se rozstříkla stovky metrů daleko. Naruto proletěl skrz vodu až na dno. I po průletu vodou měl stále dost velkou rychlost, aby pokračoval v letu. Zavrtal se asi třicet metrů pod dno řeky. Pein chvíli stál na hladině a čekal co bude.
„Už je po něm? Tak to moc nevydržel.“
Najednou Naruto vyskočil a chtěl dát Peinovi bombu do brady, ale Pein zareagoval rychle a dal mu pěstí on. Naruto po té ráně odletěl do lesa, který byl kousek od břehu. Cestou zpřerážel asi polovinu jeho stromů. Když už si Pein myslel, že je konec, přihnal se Naruto znovu. Pein jeho rány vykryl a chytil ho pod krkem. Dával mu jednu ránu za druhou. Po pěti minutách Naruto začal ztrácet podobu lišky a Pein ho zahodil na břeh.

Naruto sledoval oblohu. Najednou se k němu seběhli všichni, co už se probrali. Jejich obličeje byly rozmazané. Nemohl zaostřit. Měl četná zranění a dělalo mu problém myslet.
„Seš v pořádku? Hej, slyšíš mě?“ slyšel nějaký ženský hlas. Nemohl ani ten hlas přiřadit k žádné osobě. V puse cítil krev. Kdyby se podíval do zrcadla, zjistil by, že mu jedno červené liščí oko zůstalo. Vliv přeměny se začínal projevovat. Přes to všechno se zvedl na nohy.
„E... j-jo. Jste všichni v pořádku?“ zeptal se Naruto a rozhlížel se okolo. Špatně viděl a tak postavy nerozeznával.
„Docela to jde ale...“ dostalo se mu odpovědi od někoho.
„C-co Hinata?“ zakoktal se.
„Praštila se do hlavy a teď není při vědomí.“
„Musím to rychle ukončit. Schovejte se, bude tu horko,“ řekl a namířil si to zpět k vodě.
„Počkej, to nejde. Nemůžeš tam jít. Zabije tě!“ slyšel hlasy, ale neposlouchal. Chvíli šel podél břehu a potom si stoupl doprostřed řeky. Tak měl Peina po směru toku.
„Dobře, teď je ten správný čas,“ pomyslel si a vytvořil jednoho klona. Ten se rozběhl na Peina.
„On na něj poslal klona? A ještě k tomu jen jednoho?“ divil se Sasuke.
„Doufám, že ví co dělá,“ pomyslel si Itachi.

Klon se mezitím dostal až k Peinovi a začal tuhý boj. Klon kupodivu chvíli vydržel, ale nakonec ho Pein samozřejmě dostal. Zabodl do něj kunai až po rukojeť.
„Pche... jak by mě mohl ohrozit nějaký klon.“
„Uvidíš,“ řekl klon a rozplynul se v kouř. A Pein se nestačil divit. Tam kde ještě před chvílí byl klon, teď byli dva.
„Cože?“
„Haipaa Bunshin no Jutsu!“ řekl jeden z klonů název techniky.
„Hyper klonovací technika? To jsem ještě neslyšel.“
„Jo, jsi první kdo má tu čest,“ řekl druhý klon a oba se dali do boje. Bitva to byla dlouhá a kdykoli Pein jednoho zabil, objevili se na jeho místě další dva. Čím více se bránil, tím horší pro něj. Po neuvěřitelné době boje už se začínalo zdát, že síla artefaktů konečně odpadává. Sice Peina většinou žádný klon nezasáhl, ale taky ho nikam nepustili. Pravý Naruto byl dost daleko od všeho dění, ale měl dobrý přehled o situaci. Teď byl Pein tam, kde ho chtěl mít. Zaměstnávaly ho již stovky klonů a jejich počet s každým okamžikem rostl. Ta speciální klonovací technika měla i svá negativa. Náročnost na chakru byla velká a při každém zabití klona rostla. Minimální část zranění se přenášela na Naruta. Sice minimální, ale při tom počtu klonů, který právě bojoval, to mělo ten následek, že Naruto začal v puse cítit železitou chuť krve. Za chvíli bylo zranění tolik, že Kyuubi nestíhal léčit a Narutovi tekla krev už docela dost. Postupně začalo jeho tělo slábnout. Jeho nohy byly stále těžší. Měl čím dál větší problém udržet se na nohou.
„Sakra, říkal že je to náročná technika, ale tohle sem nečekal,“ řekl Naruto a chytil se za levý bok, kde ho začalo píchat. Bolela ho hlava a jeho zrak stále nebyl nic moc. Nejvyšší čas to ukončit. Chce to efektivní techniku. Naprosto ultimátní techniku po které už se ten šmejd nezvedne. Ještě chvíli přemýšlel a zkoušel si představit jaké by byly účinky různých jutsu. V této kategorii ale nenacházel nic. Nic tak extrémního co by mohl použít. Vlastně až na jednu věc. Může použít Kyuubiho. Jenže Pein je už na takové úrovni, že by si s ním poradil. V tom případě přichází na řadu kombinace. Je na čase vytáhnout trumf.
„Kyuubi, měl bys vylézt. Potřebuji tě.“ řekl a Kyuubi udělal co po něm Naruto chtěl.
„Nechceš snad použít tamto?“ zhrozil se Kyuubi.
„Jo, chci to použít,“ řekl Naruto. Udělal několik pečetí a najednou se cítil jako nikdy. Všechna zranění se mu zahojila dřív, než kdyby je léčil Kyuubi. Teď jeho tělo pokryly různé ornamenty.
„Zachránilo mě to před smrtí při vyjímání. Uvidíme co to ještě dokáže,“ řekl Naruto a začala vířit fialová chakra.

„Aha, tak to já zase půjdu,“ řekl znechuceně Naruto a chtěl odejít, jenže ho Shion chytila za ruku.
„Počkej. Když už jsi tady...“ řekla Shion a odtáhla ho pryč.
„Počkej! Co chceš dělat?!“ ozýval se Narutův hlas po chodbách Shionina sídla. Došli do jednoho sálu.
„Když ti nemůžu dát tu věc, musím ti dát něco jiného. Ani má matka mě nechtěla nechat učit se to ovládat, protože se bála, že tu sílu nesprávně použiji. Tobě věřím jako nikomu jinému a proto ti to dám. Dám ti mou moc -moc kněžky Země démona...“

„Proč mě z toho nevynecháš? S tou silou bys ho asi zabil. Nebo kdybychom ty síly zkombinovali...“ ptal se démon.
„Však je zkombinujem. Takhle to bude mít styl. A chci mít jistotu.“
„Neber to špatně, ale začínám se tě bát,“ řekl Kyuubi.
„Není čas na mluvení, jdeme na to!“ řekl Naruto. Kyuubi nabral Naruta na jeden za svých ocasů a zdvihl ho do správného místa tak, aby se Naruto mohl dotknout jeho zad.

Akamaru se vynořil z vody a v tlamě nesl artefakty, které našel na dně řeky.
„Hodnej Akamaru. To by se mohlo ještě hodit,“ pochválil ho Kiba a vzal si od něj artefakty.
„Jeho chakra je teď úplně jiná,“ řekl Neji ostatním co viděl Byakuganem, „Kde jsem jí už viděl?“
„Ale co to dělá?“ divil se Shikamaru.
„Jestli to co si myslím... Všichni pryč!“ zakřičel Neji a všichni se dali na útěk co nejdál od té řeky.
Kdo mohl, utíkal sám, kdo nemohl, tomu pomohli ostatní. Hinatu, která byla ještě mimo, vzal Neji.

Naruto v poslední chvíli zrušil všechny klony a tak se mu naskytl pohled na
peina. Pein, už trochu zadýchaný, se na něj zadíval.
„To by mě zajímalo o co mu jde,“ přemýšlel Pein, „Nechce snad...!“
„Pozdě!“ zařval Naruto. Z té obrovské síly od Shion soustředil chakru do rukou a použil větrnou manipulaci podstaty. Kyuubi se nadechl a Naruto do něj ve vhodnou chvíli pustil neskutečné množství velmi silné větrné chakry. Kyuubi vyplivl oheň. Jejich společná technika měla stokrát větší sílu než kdyby jí provedl Kyuubi sám. Technika zasáhla Peina plnou silou. Ve zlomku vteřiny se všechna voda v řece vypařila. Teplota dosahovala několika milionů stupňů. Během mrknutí oka byla řeka zpátky, ale tentokrát v ní místo vody tekla rozžhavená láva. Pein se vypařil.
„Takový žár!“ řekl Shikamaru a kryl se rukou před horkem, přicházejícím z řeky lávy.
„Co? Tohle udělal Naruto s Kyuubim? Vždyť... k tomu by musel mít obrovskou moc...“ řekl Yondaime.
„Kdo řekl, že jí nemá? Myslím, že už vím kde jsem tu chakru viděl. Ale kdy to udělali?“ říkal Neji.

Poznámky: 

Tak konečně víte co tam dělali. Smiling Proč mám ale pocit, že jste čekali něco úplně jiného? Laughing out loud

Příští díl se bude jmenovat "Konec světa".

4.92453
Průměr: 4.9 (53 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Pá, 2010-09-24 22:07 | Ninja už: 5531 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

tak to je vynikající, musím dál

Obrázek uživatele klara.filipova
Vložil klara.filipova, Út, 2010-03-30 19:49 | Ninja už: 5159 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Prostý občan

nj co by se od shion nedalo čekat
[color=blue]

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Po, 2009-08-10 14:13 | Ninja už: 5467 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

škoda a já si taky myslel že s tou Shion dělal něco jinýho, ale neva je to naprosto skvělý.

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Pá, 2009-07-17 00:43 | Ninja už: 5402 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

XD vážně jsem čekala, že dělali něco jinýho (ikdyž se mi to od Naruta nezdálo)

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Út, 2009-04-21 13:19 | Ninja už: 5561 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Nice .. konec světa ... zajímavý apokalipsáá XD


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, St, 2009-04-01 16:44 | Ninja už: 5767 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

super jen tak dál

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2009-03-30 16:56 | Ninja už: 6184 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super díl

Obrázek uživatele simko.lub
Vložil simko.lub, Po, 2009-03-30 07:00 | Ninja už: 5510 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

perfekt těším se na nový díl

What Naruto Character Are You?What Naruto Character Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-03-29 23:07 | Ninja už: 5537 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

hele nevím co od tebe už mám čekat Laughing out loud ale jinak je to super, blbá pravidla Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Ne, 2009-03-29 21:29 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

moc pěkný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, Ne, 2009-03-29 21:28 | Ninja už: 5651 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Skvělý tak už víme co Naruto dělal se Shion, no čekal jsem něco jinýho Laughing out loud

Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, Ne, 2009-03-29 21:44 | Ninja už: 5703 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

hehe Laughing out loud no byl to záměr Laughing out loud

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Ne, 2009-03-29 20:11 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud moc povedený díl Smiling bude vičkávat další Eye-wink

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Sawo
Vložil Sawo, Ne, 2009-03-29 19:46 | Ninja už: 5722 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

dobrej dilek.... ale ktery ucho vymyslelo jeden dil tydne ... to je na sebevrazdu Laughing out loud