manga_preview
Boruto TBV 09

Valčík se smrtí

Za oknem svítí měsíc. Úplněk. Je čas se obléknout. Bereš si na sebe dlouhý, černý plášť s kápí, aby Ti nikdo neviděl do tváře. Přichází noc a do ulic se začíná valit mlha. Jde se tančit tanec. Tanec smrti. Tak, jako každý úplněk, začínáš tančit tam, kde jsi před měsícem přestal. Tak, jako každý úplněk, Konoha ztratí jednoho příslušníka Anbu. Nic a nikdo tomu nezabrání, ani to, že celá vesnice je na nohou. A smrt jednoho z nich bude jen Tvojí zásluhou, stejně jako měsíc předtím, rok, dva… Už jsi to dávno přestal počítat…Však už taky zbývá jen poslední. Poslední shinobi a pomsta bude dokončena. Hotovo. Splníš smysl Tvého života.
Dodnes si pamatuješ, když Ti sám Hokage přišel říct, že se stala chyba, v jejímž důsledku se Tví rodiče už nevrátí. Nebrečel jsi. Jen ses ptal... Proč? Proč já? Čí to byla chyba?...Odpověď zněla opatrně. Jistý příslušník Anbu je při misi nepoznal a… spletl si je s nepřítelem… nečekali to… měl snadnou práci.
Hokage Tě vzal k sobě, udělal z Tebe svého vlastního syna a snažil se Tě utěšit. Nepomohlo to. Té noci, ve věku Tvých třinácti let, jsi začal svůj vlastní tanec. Valčík se zvláštní choreografií. Choreografií smrti. Už uplynuly tři roky. Celou tu dobu jsi tančil opatrně, krůček po krůčku. Jen nešlápnout partnerce na nohu, dokonce ani na špičku. To by byl konec. Je tak snadné zemřít.
Děsivě snadné.
Teď pomalu přichází Tvá chvíle. Pod černý plášť skrýváš svůj kunai. Tak, jako vždy, schováváš všechny věci do dutiny stromu. To proto, aby si Tvůj nevlastní otec, kdyby ses nevrátil, mohl namlouvat, že jsi nikdy neexistoval. Každopádně, ať už to dopadne jakkoliv, tento valčík bude poslední. To je jisté.
Vyrážíš k tanci. Už jsi se dostal ke své poslední oběti. Nevyčkáváš, už jsi příliš netrpělivý.
Bereš ji kolem krku a…
Cítíš bolest v zádech. Vnímáš, že padáš. Někdo ti sundává kápi. Vidíš tvář svého vraha. Zároveň s tím slyšíš výkřik plný bolesti, zděšení a zklamání. Tvým Vrahem je Hokage, Tvůj milovaný, nevlastní otec. Chtěl bys říct slova omluvy, ale… došel Ti dech.
…Udělal jsi chybu při valčíku se smrtí a to se nevyplácí…

Poznámky: 

Moje první FF... tak snad to není tak strašné Smiling

4.875
Průměr: 4.9 (8 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yasu
Vložil Yasu, Út, 2009-05-05 16:09 | Ninja už: 5599 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

juj, mooc všem děkuju za komentáře... Tohle jsem opravdu nečekala Smiling...Jinak, když už mám povolení, se pokusím znovu něco sesmolit Smiling, pár nápadů by bylo...

Yasu - Dřív Temari-Hime. Příliš mnoho lidí mělo za to, že příponu(či jak jinak to nazvat) Hime myslím vážně. Tak jako tak, Yasu se ke mně hodí víc Smiling

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, So, 2009-03-28 20:45 | Ninja už: 5649 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Tvá první FF? Je opravdu dobrá! Pěkná, zvláštní nápad... Ten tanec smrti... moc se mi to líbilo, takže doufám, že zase nějakou FF napíšeš Smiling

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele NedokázalJsemSePřihlásitProtožeJsemSiNepamatovalAktu...
Vložil NedokázalJsemSe..., Pá, 2009-03-27 00:01 | Ninja už: 5609 dní, Příspěvků: 912 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

na první povídku je to skvělý...každý nějak začínal...a s tím smíchem...máš povolení...(ještě žes neviděla mý povídky Smiling)

Requiescat in pace...

Volunteer @ Akicon & Natsucon & Animefest
Autor Animefestí mobilní appky

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2009-03-26 22:55 | Ninja už: 5918 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

No, tak tohle je hodně, hodně dobrá povídka. První? Tak napiš i druhou, třetí a kolik chceš, nápady ti určitě nechybí.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!