manga_preview
Boruto TBV 09

4. Velká ninja válka - 4. Rozcestí mnoha cest

4. Rozcestí mnoha cest

Sasuke se pomalu zotavoval v nemocnici. Dnes mu přišla sestřička říct, že už bude moci konečně odpoledne odejít, hned potom co vyplní nějaké nezbytné papíry. Ležel a přemýšlel o jedné osobě, která ho v posledních dnech nejvíce zaujala. Ozvalo se zaklepání a do místnosti vešla ta osoba o které právě přemýšlel se slovy:
„Ahoj Sasuke-kun, tak jak se dnes máš?“ Pacient se na ni usmál a odvětil:
„Dnes mě propouští a jsem moc rád, že jsi zase dnes přišla, Hinato.“ Od té chvíle co Naruto odešel neustále chodila za jeho nejlepším přítelem a stále se sním bavila o různých věcech. Byla vlastně jediná, kdo za ním chodil.
„Je vážně pěkná tak, jak se říká,“ pomyslil si a usmál se. Nechápavě se na něho podívala, ale potom začala s tím proč přišla:
„Sasuke-kun, chtěla bych se tě zeptat, co bude teď dělat vaše organizace? Bude asi podnikat nějaké kroky proti Narutovi že?“ V jejích slovech, byl znát smutek, který cítila. Vůbec neměla žádnou radost z toho co se stalo.
„Moc toho nevím, když tady musím ležet. A navíc je na mě Minato naštvaný skrze toho Naruta. Myslí si, že jsem ho nechal schválně prchnout,“ začal Sasuke.
„Aha, ale já vím, že ty by jsi ho nikdy nenechal jen tak odejít,“ skočila mu do řeči slečna, která za ním přišla na návštěvu. Vypravěč se pousmál a pokračoval:
„Ale přece jen nějaké zdroje mám. Podle všeho, Minato už nepovažuje boj proti Akatsuki za prioritu. Přeorientoval se na organizaci svého syna. Vyslal všechny stávající členy organizace Ushi do celého světa, aby sehnali další členy do našeho spolku.“
„Tak takhle to je. O tom, že někam poslal všechny členy vím, ale myslela jsem si, že to bylo z nějakého jiného důvodu,“ přitakala a začala se nahlas smát. Asi jí přišel její nápad opravdu směšný.
„Čemu se směješ? A co jsi si myslela?“ totálně nechápal její společník. Když se konečně uklidnila, tak mu začala vysvětlovat, ale měla co dělat, aby se zase nerozesmála:
„Určitě jsi slyšel, už o tom, jak se Yondaimemu vzbouřili sumoni že?“ ujišťovala se. Když chlapec přikývnul, tak pokračovala:
„Na jednom zasedání rady, nám řekl, že členové organizace Ushi opustí na nějaký čas vesnici a budou cestovat po světě. A mě hned, jako první důvod napadlo to, že je všechny poslal do světa, aby mu sehnali nějaká silná zvířata na přivolávání, aby si z nich mohl vybrat.“ Uchiha se také usmál. Tato možnost ho vůbec nenapadla.
„Možné to je! Protože Karin říkala něco o nějakém speciálním úkolu, který každý dostal k misi,“ řekl Sasuke. Jeho společnice se ušklíbla.
„Mám to zkusit?“ ptal se sám sebe. Když si všimla jeho divného výrazu ve tváři, tak se honem optala:
„Neděje se něco? Nevypadáš moc dobře.“ Mladík sebou trhnul.
„Teď nebo nikdy,“ pomyslel si a začal:
„Hinato nechtěla by jsi se mnou někam jít, až mě odsud pustí?“ Hinata se zarazila. Vůbec to nečekala.
„On mě zve na schůzku?“ divila se a trošku se začervenala. Nadechla se a odpověděla mu:
„Dobře, moc ráda si s tebou někam vyrazím.“ Usmála se a pomyslela si:
„Naruto, jednou jsi mi říkal, že jsou i jiní kluci, kteří se o mě zajímají. Já ti tehdy nevěřila…“

Staronový Hokage seděl za stolem ve svém úřadě a vyplňoval nějaké papíry, které mu před chvíli někdo donesl.
„Všechno jde podle plánu,“ pomyslel si, když dodělal svoji práci. V tom okamžiku se ozvalo zaklepání na jeho dveře.
„Dále,“ vyzval nově příchozího. Do místnosti vešla Tsunade s úsměvem na tváři.
„Co se děje?“ zeptal se hned s když si toho všimnul. Od té doby co Naruto odešel, byla na něho naštvaná.
„Ano. Stala se přímo vynikající věc! Dnes jsem našla na v jednom knihkupectví další díl té zvrhlé knižní série co píše Jiraiya,“ odvětila mu. Namikaze sebou trhnul údivem.
„Myslíš, že je naživu?“ divil se.
„Nedávno se ke mně dostaly zprávy o tom, že se na jihu objevil nějaký zvrhlík, který odpovídá jeho popisu. Myslela jsem si, že to byla jen náhoda. Ale teď se to potvrdilo,“ přitakala šťastně.
„Ale jak by to mohlo být možné?“ nechápal stále její nadřízený. Tsunade se nadechla a začala vysvětlovat:
„Než Jiraiya odešel bojovat s Peinem, tak mi říkal o tom, jak zjistil, že jeden speciální pramen vyskytující se jen v atmosféře na hoře Myouboku. Prý má léčivé účinky. Spadla tam prý jedna polomrtvá žába a hned na to jí nic nebylo. Tak asi jeho tělo dopravili žáby k tomu pramenu a uzdravili ho.“ Minatovi zůstala jen ústa dokořan.
„Co budeme dělat?“ zeptal se jediného senina, který byl přítomný ve vesnici ukryté v Listí.
„Šla bych ho najít a přivést sem. Přece jen to je Jiraiya a když zjistí, že jsi zpět, tak bude moc rád. A jsem si jistá tím, že zařídí, aby tvoje smlouva s žábami byla obnovena. Přece jen má jeho slovo větší váhu, než Narutovo,“ vysvětlila mu co má v plánu.
„Mít na své straně dalšího sanina a ještě žáby? To zní dobře,“ pomyslel si Hokage a řekl:
„Dobře, s tím souhlasím. Chceš k sobě ještě někoho?“ Tsunade se zamyslela a řekla mu:
„Vezmu si sebou ještě Shizune, ale myslím, že to bude víc než dost.“ Namikaze přikývnul a řekl:
„Dobře. Takže můžeš jít. Doufám, že to nezabere moc času.“ Tsunade jen přikývnula a odešla z místnosti. Zavřela dveře a její tvář se vrátila do své staré podoby. Měla co dělat, aby vydržela se tak přemáhat. Potom se na jejím obličeji objevil na chvíli zase lehký úsměv a pomyslela si:
„Je to idiot! Takhle se nechat lehce ošálit?“

Po dvou letech:

Všechny organizace se po dva roky stáhli a nabírali nové členy a tak nic nepodnikali. Všechny zesílili obrovskou rychlostí. Jejich stávající počty, jsou následující: Akatsuki už má čtyřicet členů, Ushi na tom je také dobře s pětatřiceti členy. Mokushiroku má stále dvacet členů, ale ta se zaměřila na získávání obrovské síly, než na nové členy.

V zasedací místnosti v zemi Démona seděla celá organizace Mokushiroku pěkně pohromadě a rozmýšlela si jak začne bojovat.
„Jak tedy začneme s útoky, Naruto?“ ptal se Orochimaru.
„Plán jsem již promyslel. Máš tři hodiny na to, abys připravil svoji armádu k boji. Já a ostatní se k vám přidáme a začneme napadat organizaci Ushi,“ odvětil mu a otočil se na Mouryou, který na sebe vzal podobu člověka:
„Ty můžeš vyslat své prapory okamžitě. Nikoho nešetři! Tvoje jednotky půjdou do boje, proti organizaci Akatsuki. Rozkaž svým loutkám, ať každého, koho potkají, zabijí.“
„Dobře,“ odvětil Mouryou. Uzumaki přikývnul a pokračoval:
„Nikdo nebude nijak spěchat. A musíme očekávat silný odpor. Ale nás nedokáže nic zastavit. Já s Orochimarem budeme útočit jen tak, aby si Ushi uvědomila, že jsme tady. Po dvou dnech se stáhneme a přidáme se k Mouryouvým jednotkám a trochu poničíme Akatsuki. Jakmile dosáhneme svých cílů, tak se zase stáhneme a podíváme se, jak se budou mezi sebou vybíjet,“ vysvětli jim co má v plánu.
„Dobře, pořádně je postrašíme,“ usmál se hrozivě Mouryou a opustil místnost.
„Naruto, připravil jsem se oživit ty lidi co jsi si přál. Tvá matka a bývalí Hokagové společně s bájným Třetím Kazekage se k nám připojí hned, jak se vrátím z bojů. Nevím co s nimi plánuješ, ale budou tu podle plánu. Nebudu jim nic vkládat do hlavy, takže bude na tobě, abys je přesvědčil, aby zůstali na naší straně,“ řekl Orochimaru. Blonďák se usmál a řekl:
„Dobře, vše jde podle plánu. Svoji matku chci jen poznat a síla ostatních by se mohla hodit. Zajímá mě totiž její názor na to co Namikaze udělal. Budu si muset ještě počkat. Dobrá práce, Orochimaru.“ Sanin přikývnul a hned zmizel v plamenech, aby mohl připravit armádu na boj.
„Tak to konečně všechno začalo….,“ pomyslel si.

Tsunade společně se Shizune cestovala po jižních zemích a hledala svého přítele. Pokaždé se jim nějak ztratil předtím, než s ním mohla mluvit. Tohle bylo poslední město v okolí, které přicházelo v úvahu, kde by se mohl schovávat Jiraiya.
„Myslíte, že ho zde zastihneme?“ ptala se zrovna Shizune. Její učitelka si povzdechla a řekla:
„Doufám, že ano. Už mě unavuje se za ním pořád honit.“ Najednou se objevila v dáli nějaká postava, která šla z toho směru, kam šly. Ani jedna si jí všímala a šly za svým cílem. Po dvaceti dalších minutách se konečně potkali. Osoba šla stále dál. Měla na sobě černý cestovní plášť s kápí na hlavě, takže nebylo poznat kdo to je. Tsunade však něčím zaujala. Jelikož i ona a její společnice měli kápě přes hlavu, tak nebylo poznat kdo jsou. Šly dál, ale najedou Tsunade ucítila, jakoby ji někdo osahával. Otočí se a uvidí přímo za sebou tu postavu. Napřáhne se a jednou dobře mířenou ranou pošle postavu o na několikametrovou cestu vzduchem. Při dopadu jí spadne kápě a odhalí se mužská hlava.
„Jiraiyo, ty se nikdy nezměníš,“ poznamená naštvaně a zároveň šťastně. Shizune sebou trhne, a když uvidí postavu, kterou už dva roky hledali, tak se začne smát.
„Vy mě znáte? Že bych byl tak slavný?“ divil se zvrhlík. Tsunade udiveně trhne hlavou a sundá si kapuci.
„Tsunade-hime, jak to že jsi tady?“ divil se a šel ji obejmout na přivítanou. Shizune si sundá také svoji kápi.
„Už dva roky tě stopujeme, ale ty jsi nám pořád utíkal,“ vysvětluje mu jeho stará týmová partnerka.
„Cože? A proč mě hledáte? A jak to že, nejsi v Konoze, když jsi Hokage? Že by byl Naruto konečně Hokage?“ divil se Jiraiya. Tsunade trochu posmutněla a zeptala se:
„Takže ty vůbec o ničem nevíš?“
„Co se děje?“ divil se, když viděl její výraz. Shizune se na to už nemohla dívat a tak řekla:
„Namikaze Minato se vrátil do vesnice a ujal se znovu postu Hokage.“ Jiraiyovi se údivem rozšířili zorničky.
„Tak to musím hned za svým žákem! Pojďte honem,“ řekl, otočil se a dal do běhu.
„Stůj!“ Zarazila ho Tsunade. Jiraiya se po ní nechápavě podíval a vrátil se k nim, když viděl, jak vážný mají obličej.
„Je tu snad ještě něco, co bych měl vědět?“ otázal se.
„My se nevracíme do vesnice,“ řekla Shizune.
„Cože? Proč? A kam jdete?“ nechápal zvrhlík. Už mu chtěla odpovědět, když ji Tsunade zarazila a naznačila, že to radši řekne sama:
„Naruto čekal dítě se Sakurou, teda aspoň si to všichni mysleli. On se o ni staral, jak nejlépe mohl, ale ona ho jen sprostě využila. To dítě bylo Namikazeho. Bylo to jen krytí, které vymysleli. Minato se vrátil s organizací Ushi, kterou založil k boji proti Akatsuki. Naruto se naštval a zmizel. Několik dní na to, oznámil že založil organizaci Mokushiroku a vyhlásil organizacím Ushi a Akatsuki válku. Za Ushi se postavili Písečná, Kamenná a i Konoha. Za Akatsuki zase Mlžná s Mračnou a Naruto si sehnal velké množství menších zemí, společně se Zvučnou a Myouboku které ho podporují. Právě se schyluje ke čtvrté velké ninja válce.“ Jiraiya byl úplně v šoku. Chápal proč Naruto udělal to co udělal. Divil se, že o takových věcech nic nevěděl už dávno.
„Tohle nemůže Minato dělat,“ vydal ze sebe.
„Co budeš dělat Jraiyo?“ ptala se ho Tsunade. Jmenovaný se nadechl a řekl:
„Já budu bezpodmínečně podporovat vyvolené dítě, ať se děje cokoli. Jdu s vámi!“

Poznámky: 

tak tady je další dílek

Seznam mých povídek

4.97222
Průměr: 5 (72 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Galax94
Vložil Galax94, St, 2009-08-26 12:49 | Ninja už: 5435 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Supr příběh ale jestli to dopadne že tu bude Sasuke s Hinatou tak tu přece jen jedno mínus nadju, aspoň pro mě Sad

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Ne, 2009-07-26 11:34 | Ninja už: 5536 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

je to nádherný dopiš to prosím moc prosím



Obrázek uživatele Micro
Vložil Micro, Po, 2009-07-20 19:09 | Ninja už: 5728 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

Četl jsem celou sérii už od Amy-chan až po sem a je to opravdu super příběh , chce to dotáhnout do konce , tak sem flákni další díl Smiling

Obrázek uživatele jeany4ever
Vložil jeany4ever, St, 2009-07-08 17:21 | Ninja už: 5435 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Prostý občan

naozaj je to super

Nič sa ti nedarí? Nič ti nejde? Ľahni si na diaľnicu, ono ťa to prejde!!!!

Obrázek uživatele gembler92
Vložil gembler92, So, 2009-05-23 23:03 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

mas to skveli ale uz by to chtelo novy dil

Obrázek uživatele LordDaxter
Vložil LordDaxter, Pá, 2009-06-05 13:07 | Ninja už: 5449 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

to jo fakt super

Obrázek uživatele Miras-sama
Vložil Miras-sama, Čt, 2009-05-14 11:21 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

mas supr styl a moc se mi libi tvoje povidky jen by to chtelo uz pokracovani... A jen me mrzi ze Hinata bude s Uchihou...Sad Jinak super

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Pá, 2009-05-08 09:20 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

super díl Smiling už by to chtělo další díly jak si psal ×D

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Út, 2009-05-05 19:18 | Ninja už: 5569 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

žabi%cky,3sanini,naruto,1-2-3hokage,3kazekage tak to je maso Laughing out loud


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2009-04-15 21:16 | Ninja už: 5725 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

No vida, vida, jak se to hezky komplikuje a i Jiraya se přidá do bojů?? No to bude ještě hodně skvělé a k dílu: Dokonalost sama (*už neví co psát za komenty*)

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, So, 2009-04-18 15:12 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

děkuju moc Smiling už abych napsal další díl co? Laughing out loud

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2009-05-04 06:24 | Ninja už: 6192 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

to bys měl XD

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, St, 2009-04-15 16:29 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

no tak ja sa asi zbláznim...kedy bude další dielik???ja to snáď do vtedy ani nevydržím.

Obrázek uživatele deadcow
Vložil deadcow, So, 2009-04-04 23:22 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 107 | Autor je: Utírač Udonova nosu

no pěkný, pěkny...
ale kdy bude pokráčko?Smiling

Obrázek uživatele LiLuri - san
Vložil LiLuri - san, Pá, 2009-04-03 11:18 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 163 | Autor je: Prostý občan

Je to fakt super Smiling Takhle to zamíchat, to bude ještě hodně zajímavý Laughing out loud
Už se prostě nemůžu dočkat dalšího dílu Laughing out loud

Obrázek uživatele Quinn
Vložil Quinn, So, 2009-03-28 09:12 | Ninja už: 5556 dní, Příspěvků: 74 | Autor je: Prostý občan

Zase nejlepší díl!!

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, St, 2009-03-25 23:09 | Ninja už: 6192 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super jako vždy jen tak dal

Obrázek uživatele DaimondDog
Vložil DaimondDog, St, 2009-03-25 22:11 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 195 | Autor je: Prostý občan

nice Laughing out loud

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, St, 2009-03-25 21:55 | Ninja už: 5546 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

hih Jiara 2 roky v tahu a oničem neví jo? Laughing out loud ale zase na druhou stranu by mu to bylo podobný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, St, 2009-03-25 21:50 | Ninja už: 5659 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Skvělí, tvoje povídky mi už nějakou dobu chyběli, tak sem rád, že si přidal další Smiling

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, St, 2009-03-25 21:20 | Ninja už: 6160 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

aa bomba dil ktery byl velmi dlouhy a nabity energii.. jeste ze te mame jobku.. co nejrychleji chci dalsi dil!!!! Smiling

Obrázek uživatele lammak
Vložil lammak, St, 2009-03-25 21:18 | Ninja už: 5809 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

Jobku!! bezesporu tvoje nejlepsi FF, jen tak dál, 5 HVĚZD!!!

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2009-03-25 20:46 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

„Já budu bezpodmínečně podporovat vyvolené dítě, ať se děje cokoli. Jdu s vámi!“ Há... to je slovo Jiraiy-sama! Skvělý díl, jen tak dál, jobku!

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, St, 2009-03-25 20:55 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

jéé děkuju Smiling budu se snažit Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, St, 2009-03-25 20:43 | Ninja už: 5744 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Poslední dobou dělám dlouhé komentáře, tak si ho užij Laughing out loud

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Út, 2009-05-05 19:20 | Ninja už: 5569 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Jóóóó Amy-chan má prvdu hlavně v tom začátku tedy


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, St, 2009-03-25 20:54 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

jéééé moc děkuju za koment Laughing out loud mno nevím jestli se Sasuke přidá Laughing out loud ještě uvidím Eye-wink

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, St, 2009-03-25 21:58 | Ninja už: 5546 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

Sasuke a Hinata? to nejde do hromady Laughing out loud Hinata plachá a Sasuke ignoruje většinou své okolí a ty je chceš dát do hromady Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, St, 2009-03-25 20:37 | Ninja už: 5836 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Super další dílek!!Je to vážně bombas!

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling