manga_preview
Boruto TBV 08

World of Naruto: Cesta smrti - 4 - tajná hrozba

Na druhý den se Naruto vzbudil a vedle něj ležela Hinata, která vypadala jako víla, když na ní dopadaly sluneční paprsky. Naruto se snažil potichu vytratit, aby si zase mohl zatrénovat, jenomže se mu to nepovedlo a Hin se vzbudila.
„Dobré ráno andílku“ řekl naruto Hinatě a ta se na něj usmála a zeptala se:
„Kam jdeš??“
„Jdu trénovat, abych se trochu protáhl. Vlastně, když nad tím tak přemýšlím, nechceš jít trénovat se mnou??“ zeptal se Naruto a Hin hned souhlasila. Naruto to pokládal jako dobrý nápad, protože Hinatin Byakugan je velmi silný a na druhou stranu se může zlepšit i Hinata, protože ji může naučit pár nových jutsu.
„Tak čím začneme Naruto??“ zeptala se Hin a čekala na Narutovu odpověď.
„No máme dvě možnosti: ta první je, že mi pomůžeš s mým tréninkem a ta druhá, ta lepší, že tě naučím pár technik!“ řekla Naruto a čekal na reakci Hin. Jak se dalo čekat tak souhlasila s druhou možností. Naruto začal: „Víš co je to podstata čakry??“ ptal se a Hin mu hned vysypala celou definici co to ta podstata čakry je. „Fajn, tak co to podstata čakry je, můžeme přeskočit a pustit se do druhé části“ prohlásil Naruto.

Mezitím Jiraya…
Jak se dalo počítat tak Jiraya už byl vzhůru, ale co si se dělo, něco mu dělalo starosti a nemohl to pustit z hlavy. Co se teď bude dít dále Orochimaru, co máš v plánu a co sakra má znamenat ten dopis od Tsunade, že Narutovi hrozí nebezpečí probíhalo Jirayoivi hlavou, a v tu ránu se předním objevila jedna žába pošťák a dala mu zprávu, kterou si ihned přečet a na konci dopisu se mu zatajil dech. Pein se vrátil a chce získat posledního biju (ocasatý démon), tak to bylo to nebezpečí, které asi měla Tsunade na mysli pomyslel si.

Zpět k tréninku…
„Druhá část je, jaký vlastně typ máš!“ řekl Naruto a Hin jenom tiše naslouchala a čekala co se bude dít dál.
„Víš co to držím v ruce za papírek??“ zeptal se Hin a ta jen kývla hlavou, že neví. Naruto jí začal hned vysvětlovat, že se jedná o papírek, který reaguje na čakru, která jím projde.
„Předvedu ti to, sama víš, že jako hlavní živel mám vítr“, Naruto uchopil lístek a soustředil čakru přímo do něj. V momentě se lístek rozřízl na dvě poloviny.
„Paráda, to bylo úžasné!“ vykřikla Hin a ihned to zkusila také a soustředila čakru do lístku. Malou chvilku se nic nedělo, ale za chvíli se lístek rozpadl na malé kousky a naruto se usmál:¨
„Máš zemní živel, a pokud se nemýlím, tak jako druhý mám čirou náhodou taky právě zemi“.
„Co se bude dít dále Naruto??“ ptala se Hin a Naruto jí řekl, že jí naučí složitou techniku svolání kamenného obra (Doton – Kurichi o nouken).
„Zkusím ti to teď předvést, ale bude zapotřebí svolávací technika (Kachyouse no jutsu), kterou tě budu muset také naučit. Mám na tebe otázku, jaké zvíře by si chtěla???, máš na výběr žábu, psa, hlemýždě, hada, prase“.
„No já bych chtěla žábu jako ty Naruto“ odpověděla a začervenala se Hinata.
„Fajn, teď tedy přejdeme ke zpečetění smlouvy. Mám sebou svitek. Vem si kunai a řízni se do prstu, pak se tady na tohle místo podepiš vlastní krví a pod jméno dej svůj otisk“. Hin udělala přesně to, co jí řekl Naruto a po dokončení se postavila a čekala co se bude dít dál.
„Super, tak teď přejděme k vyvolání“ řekl, kousl se do prstu a udělal pár pečetí. Jak mile je dokončil, vzkřikl:
„Svolávací juksu“ objevil se oblak dýmu zjevila se žába, asi velikosti Naruta, ale k hinatině překvapení ji Naruto pozdravil a oslovil jménem GAMATATSU. Největší bombou ovšem bylo to, že Narutův pozdrav Gamatatsu opětoval.
On mluví“ divila se Hin a málem upadla do bezvědomí, to ale naštvalo Gamatatsu a povídá:
„Máš snad něco proti žábám, děvenko. My jsme velmi vznešená zvířata a dokonce jsme i jedny z nejchytřejších“. To ovšem bylo na Hinatu moc a ta upadla do bezvědomí.

Mezitím Jiraya…
Jiraya se mezitím dostal zpět do Konohy, pomocí teleportovacího jutsu.
„Ahoj Tsunade“ pozdravil Jiraya a vešel do její kanceláře. Tsunade jeho pozdrav opětovala obětím a polibkem.
„Co to má znamenat??“ divil se a Tsunade se začervenala a pokusila se mu to nějak vysvětlit, ale Jirayovi to nemusela vysvětlovat a políbil ji. Ta se nebránila a opětovala polibek. Když skončili začala se vyptávat co tu dělá, a proč není s Narutem a Hinatou.
„Máme malý problém Tsunade a to nejen tak ledajaký“ řekla a Tsunade se zhrozila se.
„Mám podložené důkazy o tom, že se vrátil Pein a jde po posledním démonovi, čili po Narutovi“.
„Co budeme dělat, sakra dá se něco vůbec dělat??“ ptala se Tsunade.
„Je tu možnost, ale budeš muset stáhnout ty dva z mise, jo a ještě něco, jak někdo napadl Hinatu, vím kdo to udělal. Byl to právě Pein a jediná možnost jak jí ochránit a tyky naruta je vzít je do žabího města TALAKASA a naučit je senjutsu“.
„Dobrá dělej jak myslíš, ale doufám že na ně budeš dávat pozor Jirayo“ řekla Tsunade a na rozloučenou se oba vášnivě políbili.

Zpět k tréninku…
Zatím co se Hin vzpamatovávala z toho jak omdlela, naruto zkoušel vylepšit Rasengan a přidat do něj živel oheň, ale zatím se mu to moc nedařilo.
„Co, co se stalo a jak jsem se sem dostala??“ ptala se rozespale Hin
„Omdlela si, protože si nezvládla to, že žáby umí mluvit“ rozesmál se Naruto a políbil Hinatu.
„Můžeme pokračovat??“ zeptal se vzápětí co skončili. Hin kývla kousla se do prstu a zkusila svolávací techniku, jak si Naruto myslel, první co se objevilo, připomínalo něco jako pulce. Naruto poradil Hin a tě se více soustředí na to co do toho dá a ne na to co vznikne, Hin opět kývla zkusila to znovu. K úžasu obou dvou se zjevil Narutův druhý známý GAMAKICHI.
„Ahoj Naruto, ahoj Hinato“ řekl žabáka Hin se podivila, proč ji oslovil jménem. V zápětí si uvědomila, že se přece podepsala na smlouvu a tak také pozdravila Gamakichiho.
„Výborně Hinato“ zatleskal zpoza stromu Jiraya.
„Toto je velmi těžká technika a ty si jí zvládla bravurně, a ty Naruto, tebe taky chválí za to, že jsi byl schopen naučit tuto techniku někoho jiného“.
„Díky“ vzkřikli oba svorně a potom se začali smát.
„Mám pro vás špatnou zprávu, musíte ukončit misi a okamžitě jít se mnou“.
„Co se děje Ero Senin??“ zeptal se Naruto nechápajíc o co jde.
„Víš kdo je to Pein??“ zeptal se Jiraya a čekal co se bude dít.
„Jistě, že vím kdo to je. Je to velitel organizace zvané Akatsuki a on právě málem zabil Gaáru. A je to ten nejhorší zločinec chodící po tomto světě“ dokončil větu Naruto.
„Ale stále nechápu, proč ho zmiňuješ??“
„Je to proto, že jde po tobě a tyky po Hinatě, ale neptej se mě proč. Proč jde po ní, já to nevím, ale po tobě jde kvůli Kyubimu. Proto jsem se rozhodl, že z vás udělám seniny (poustevníky), je to jediná možnost, jak se můžete ubránit Peinovi“ řekl a čekal, co se stane.
„Asi to nebude jednoduché viď Jirayo???“ zeptal se s vážnou tváří Naruto, Hin jen přikývla, jako na souhlas s Narutem a tak se Jiraya rozesmál.
„Jasně, že to nebude jednoduché, dokonce je to pro některé nemožné, ale pevně věřím, že vy dva to zvládnete, nebo při nejhorším jeden z vás, koneckonců Hinata je sice silné děvče, ale moc šancí jí nedávám. Zato ty Naruto máš velký potenciál, dokonce ho máš větší, než jsem ho měl já, a proto pevně věřím, že mě nezklameš.

Zatím u shromážděné Akatsuki…
„Co tu děláme po tolika letech, kdo nás sem zavolal??“ neohrabaně a s výkřiky povídal Zetsu.
„Byl jsem to já“ ozval se něčí hlas, a z temného stínu se vynořil Pein.
„Co ty tu sakra ještě chceš, odmítám se nechat zabít, jen kvůli tomu, co jsme dělali posledně Peine“ ozvala se Kakuzu a v zápětí se k němu přidala celá Akatsuki.
„Tentokráte vám nebudu velit já, svolal jsem vás ve jménu někoho jiného, mocnějšího, než jsem já a vy všichni dohromady“ zaburácel ohromě Pein, a rázem celá místnost utichla a čekala, kdy se objeví ten nový velitel.
„Všechny vás vítám“ ozval se něčí hlas a všichni hned poznali, o koho se jedná.
„To není možné, on se vrátil Peine, a jak, jak…“ nedokázal ze sebe dostat ani slovo Tobi.

Zpět k Narutovi, Hinatě a Jirayovi…
„Tak připraveni na cestu“ usmál se Jiraya a pobídl Naruta a Hin, aby se už konečně vydali na cestu.
„Ano jsme“ řekli a všichni se vydali na cestu do žabího města TALAKASA.

4.90909
Průměr: 4.9 (22 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Po, 2011-08-01 14:56 | Ninja už: 4712 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Celkem se mi to líbilo, ale ty romantický scénky, no, no, já nevím...

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Edwina♥♥
Vložil Edwina♥♥, St, 2009-11-18 17:26 | Ninja už: 5275 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

Ti brdo!!!!!to je zatím nej seryovka jakou sem kdy četla!!!!!!RYCHLE POKRAČÁÁÁKO!!!SmilingSmiling:)

[img]

Obrázek uživatele Taelas
Vložil Taelas, Čt, 2009-10-29 20:54 | Ninja už: 5305 dní, Příspěvků: 85 | Autor je: Prostý občan

Je to PĚKNÉ těšim se na další dil Smiling

Obrázek uživatele Fenste
Vložil Fenste, Po, 2009-08-31 12:44 | Ninja už: 5442 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

Těším se na další díl!!! Smiling

Jen v těle tom, co zdravím kypí a čistou myslí oplývá, zdravá duše přebývá.

Obrázek uživatele Fenste
Vložil Fenste, Po, 2009-08-10 18:12 | Ninja už: 5442 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

je to skvělý Smiling

Jen v těle tom, co zdravím kypí a čistou myslí oplývá, zdravá duše přebývá.

Obrázek uživatele Yondaime20
Vložil Yondaime20, St, 2009-06-24 17:03 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

promiň te lidi, ale pokráčko bude tak někdy kolem 1/4 prázdnin, mám teď moc práce na opravách dědova baráku a musím mu pomáhat tak mi to promiň te a doufám že se mi to podaří napsat ještě dřív. Mooc děkuji za komenty, protože to hodně povzbuzuje, ale aby jste se měli na co těšit, tak naše dva hrdiny čeká nečekaný zvrat událostí v jejejich životě... tak ještě jednou dík a už se těším, až vám sem dodám další dílek

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Ne, 2009-06-21 12:36 | Ninja už: 5528 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

je to skvela seriovka a uz sa nemozem dockat pokracka

Obrázek uživatele Temari-senpai
Vložil Temari-senpai, Po, 2009-05-04 19:33 | Ninja už: 5631 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

doufam že pokráčko bude co nejdřív páč je to úpe božííí

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Ne, 2009-05-03 18:23 | Ninja už: 5556 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Pokráááčo !! Supééér !fakt upa bonba a sem zvědavej kto to bude....mocnější než pein ..Jashin nebo nějakej jinej bůh ! píííš


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele McKiki
Vložil McKiki, Po, 2009-03-23 02:27 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Prostý občan

Tak to bolo.....Supeeeer!!!

XXX

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, Po, 2009-03-23 00:19 | Ninja už: 5646 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Tak sem se teď dostal k této sérii a musim říct že je super Smiling Jenom by mě zajímalo kdo se vrátil Smiling mno nechám se překvapit v dalším díle Smiling

Obrázek uživatele Mirec
Vložil Mirec, Po, 2009-04-20 11:38 | Ninja už: 5591 dní, Příspěvků: 1112 | Autor je: Prostý občan

pekna praca...som zvedavy ci aj Hinata bude vediet senjutsu Laughing out loud

Moje ff na ktoré som najviac hrdý:
Jednorázovky:
Naruto Uzumaki, Jubiho Jinchuriki http://147.32.8.168/?q=node/92665
Splnený "sen" NaruHina - http://147.32.8.168/?q=node/92913
Série:
Posledný Jinchuuriki- <a href="http://147.32.8.168/?q=node/93999" title="http://147.32.8.168/?q=node/93999">http://147.32.8.168/?q=node/93999</a>