manga_preview
Boruto TBV 07

Ztracená Uchiha- 2.díl

Dívka s krátkými černými vlasy vysokou rychlostí utíkala ulicemi Konohy, až kamínky za ní lítaly. Šla pozdě, jako obvykle. Nemohla si pomoci, prostě už byla taková. Obzvláště, když měla dojít včas na něco důležitého. Pokaždé dorazila na schůze se třiceti minutovým zpožděním.
Dneska to sice nebylo životně důležité, ale přesto nechtěla nechat svou kamarádku čekat. Jak ona dokázala kázat o včasném příchodu!
„No, ale má taky trochu smůlu. Já ji varovala, chichi.“ Zachichotala se v duchu.
Z dálky již viděla čajovnu a opodál stojící blonďatou kunoichi. Ta na ni zamávala a zavolala: „Jdeš pozdě, Mizuki! Já pořád říkám, že ta adopce ke Kakashimu je špatný nápad!“
Mizuki se zasmála. Všichni říkali, že pozdní příchody chytila od svého adoptivního otce. Asi to byla pravda.

Jakmile doběhla k čajovně, přátelsky se s Ino objala. Dlouho se neviděly, naposledy před dvěma týdny, než každá zvlášť odešla na misi do vzdálených míst. Ino šla s Choujim, Shikamarem a Narutem do Větrné země do jedné menší vesnice, Mizuki taky s Hinatou a Shinem byla vyslána do malé vesničky, ale ve Vodní zemi.
Posadily se a objednaly si. Pustily se do vzájemného líčení svých zážitků na misi. Smích střídaly soucitné pohledy, historku střídala historka.
Pak se Ino zeptala: „Hele, pořád se ti nepodařilo vzpomenout na to, co se ti stalo dřív, než tě před dvěma lety našli u východní brány?“
Mizuki zavrtěla hlavou. Ta samá otázka a pořád ta stejná odpověď. Taky by to ráda věděla, bohužel to nebylo možné. Pokud by se ovšem někdo z její dávné minulosti obtěžoval ji najít a vše vyklopit, jó, to by byla jiná.
Ino pak stočila hovor jiným směrem: kluci. Vždy přesně věděla, kdo s kým chodí, kdo se s kým rozešel, prostě všechno, co se kde šustlo, ona nepřeslechla. Kdyby nebyla kunoichi, byla by žurnalistkou.
Mizuki většinou tyto hovory vypouštěla jedním uchem dovnitř a druhým ven. Nerada drbala, to prostě není její styl. Dneska měla důvod navíc, proč jenom zájem hrát. Myslela na jednoho kluka, který se jí hrozně moc líbil. Myšlenkami u něj byla velice často, myslela na něj ve dne i v noci….
Naštěstí Ino si ničeho nevšimla a mluvila a mluvila, div si hlasivky nevymluvila.
Po hodině, kterou si Ino propovídala spíše se sebou než s Mizuki, se rozhodlo, že půjdou na procházku. Zaplatily a vyšly.
Mizuki měla vždy rychlejší chůzi než Ino a tak, jak si už zvykla, šla pozpátku, aby viděla na svou kamarádku a mohla si s ní povídat. To měla Mizuki na Ino nejradši. S ní se dá povídat o všem a o ničem.
Ino však stočila opět na své oblíbené téma o klucích. Mizuki se připravovala opět naoko poslouchat, ale Ino se stačila zeptat: „Líbí se ti vůbec někdo? Zatím jsem tě nezažila zamilovanou.“
Mizuki začala hořečnatě přemýšlet co odpovědět. Ino totiž občas nedržela ústa, když došlo na tajemství.
Byla do toho přemýšlení tak zabraná, až ……..
„Mizuki, za tebou!“ zvolala náhle Ino.
Pozdě. Mizuki se chození pozpátku dneska vymstilo. Otočila se. Při otáčení však zakopla o svou vlastní nohu. Zachytila se první věci co byla poblíž: něčí rukáv. Bohužel majitel toho rukávu byl strhnut s ní a posloužil jí jako polštář k dopadu.
Jakmile se Mizuki z toho vzpamatovala, uvědomila si, že její tvář dělí od sraženého jen pár centimetrů. To by ještě nebylo tak děsuplné, kdyby ta tvář nepatřila Jemu!
Ino se opodál zasmála a podotkla: „Já ti furt říkám, že je nebezpečné chodit pozpátku. Minule jsi srazila Kibu, dneska na to doplatil Shino! Jednou to bude Hinata nebo Kurenai- sensei…….“

Shino. Kdykoliv někdo toto jméno pronesl, Mizuki se rozbušilo srdce. A co teprve, když ONA do NĚJ vrazila a měla svůj obličej jen tak pět centimetrů od jeho! To bylo pomalu na infarkt!
Chlapec z klanu Aburame si odkašlal a potichu pronesl: „Mizuki- chan, nechtěla bys vstát?“
Mizuki rychlostí blesku vstala a snažila se ze svých úst vyloudit aspoň jednu smysluplnou omluvu. Dar řeči jí však byl surově odebrán. Jenom se němě dívala, jak Shino vstával a oprašoval ze svého kabátu prach a přitom něco bručel. Navíc se k tomu začala červenat….
Ino si starostlivě prohlížela svou červenající se přítelkyni. Ve chvíli jí to došlo (opravdu?). Že by se Mizuki konečně zabouchla?
V duchu se usmála. Vida, asi zde budou brzo potřeba její dohazovačské schopnosti! Anebo možná teď hned!
Ino se pleskla do čela a zvolala: „Já hloupá! Já jsem mamce slíbila, že jí pomůžu v obchodě! Musím letět, nebo dostanu zaracha! Zatím čau, Mizu- chan!“
A odběhla. Mizuki hned poznala, že to Ino hraje, vždyť dnes má obchod, který vede její rodina, má dnes zavřeno! V duchu vymýšlela pomstu za tu zradu. Co teď? Řeč se jí vrátí z toho šoku nejméně za tři týdny! A Shino takovou dobu jistě nemá!
Ale pak jí Shino sdělil: „Vlastně jsem tě hledal, Mizuki. Máme jít za Tsunade- sama.“
Mizuki přikývla a vydala se společně se Shinem k Hokage. Přemýšlela, co po nich asi Hokage chce. Že by mise? Ale babča jim přece dala týden volno!

Poznámky: 

tááákže,máte tu další dílek. Snad se vám líbil a za komenty,ať už s trochou chvály nebo naopak plné kritiky,budu za ně mocinky ráda Smiling

4.833335
Průměr: 4.8 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2009-04-06 17:21 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

No pani, amco, to je skvely a naprosto dokonalostni, proste jsem rada, ze ses do toho nechala uvrtat, nestacila jsem se divit, mocky krasny a urco to bude jeste hodne zajimavy a napinavy a uz se tesim na pokracovani, ktere jak doufam jsi prectu uz pekne doma.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Po, 2009-04-06 18:10 | Ninja už: 5706 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

Kaze19:díky za chválu Smiling a už se mocinky na tebe těším,už mám absťák z toho,že tu nejseš Laughing out loud

Obrázek uživatele Ivanescence
Vložil Ivanescence, Po, 2009-03-16 19:22 | Ninja už: 5731 dní, Příspěvků: 677 | Autor je: Prostý občan

Zlato skvělý!!! Pořádně jsi mi to zkomplikovala xD
No jsem zvědavá jak toto dopadne Smiling

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Po, 2009-03-16 19:24 | Ninja už: 5706 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

Ivanescence: no jo no,ale já ráda něco někomu komplikuju,ale pravda je,že nesnesu,když někdo něco komplikuje mě Laughing out loud Arigato za koment Smiling