manga_preview
Boruto TBV 09

Setkání po mnoha letech? 003

Tsunade stála u skříně a prohledávala staré papíry, které zůstali nedotčené v archivu. Právě se prohledávala částí s kartami shinobi, kteří odešli z vesnice. Mezi nimi i karty těch tří. Vzala si je s sebou zpět do kanceláře. Posadila se na židli a do kalíšku nalila saké. Na stole si rozevřela troje desky. Na vrchu na ní vykukovala malá blonďatá dívka, nad ní byl nápis Nami no Arisu. Pohodila hlavou a začala si pročítat informace o ní, přeci jen to byla žačka Orochimara, něco jí k tomu muselo vést.
„Tsunade-sama? Co děláte? Vy pracujete?“ Shizune nevěřila, že ta Tsunade sedí za stolem a pracuje.
„Ne, jen hledám informace.“ Zavrtěla hlavou.
„O čem?“ divila se Shizune.
„Proč nás vyhledali.“ Pousmála se Tsunade-hime. „Nikdy jsem nepochopila jejich záměr.“
„To nikdo, Tsunade-hime.“ Hanako-sama se opět objevila, tak tiše, jak bylo zvykem. Tsunade udiveně zvedla hlavu od papírů.
„Ah Hanako-sama, nikdy jsem se nezajímala o jejich minulost, ale nějak mi to nedá.“ Hanako kývla hlavou.
„Tuším, že chceš abych ti o každé něco řekla, že?“ Tsunade přikývla, krátce a strnule. „Nami no Arisu. Nejstarší, avšak nejpraštěnější. Arisu byla vždycky jiná než ostatní. Tvrdohlavá. Noele a Adry proti ní byli vždycky takové tiché. Jednou to muselo skončit, když jí vidíš teď říkáš si asi, že se nezměnila, což? Byla to moje studentka čtyři roky od pozice chuunin, potom vyhledala Orochimara.
Začnu historii klanu Nami, hm. Klan Nami vznikl z klanu Hyuuga, stejně jako ostatní. Klan byl velmi rozvětven. Arisu měla vést klan potom, jenže už není koho vést. Klan Nami byl vyvražděn do jednoho v té době, kdy Arisu byla na tréninku u Orochimara, ale to už předbíhám. Arisu byla nejstarší dcera vůdce klanu, Nami no Atsushiho a ženy z klanu Hyuuga, Hyuuga Hikari. Měla mladší sourozence, tři. Všechno byli bratři, ani jeden se nedožil dospělosti. Všichni tři zemřeli na misi. Byla to mise proti Deštné. To bylo asi důvodem, proč vyhledala Orochimara, kdo ví. Arisu se uzavřela do sebe a se všemi odmítala komunikovat. Včetně mne. Nevím zda by mi dovolila tuto část říct, tu která následuje, a proto ji vynechám.
Poté zůstala v Uzu no Kuni.“ Hanako-sama složila ruce do klína. „A pak přišla sem. Vypadá jinak.“ Zamyslela se. „Muselo se něco stát.“
„O které části mi nesmíte říct?“ otázala se Tsunade-hime.
„Části, která se týká Namikaze Minata a Uzumaki Kushiny.“ Tsunade přikývla.
„A dál?“ pobídla ji.
„Nomiene no Noele, nejmladší a nejzakřiknutější. Jediná dcera, Nomiene no Kota a Nami no Katane. Rodiče žijí v Písečné doteď, pokud se nemýlím. Byla tvou studentkou, že Tsunade? O tom období toho víš víc než já, ale minulost ti nic neříká, ne? Noele nastoupila na Akademii v osmi letech, v deseti se stala geninem. Byla velmi inteligentní a nadaná, ale většinou se spíše učila než používala praxi. V jedné věci byla posilou týmu, v jedné slabinou. Teď už je tomu jinak. Je posilou každého týmu, je vynikající medic-nin. Za to díky tobě, Tsunade.
Klan Nomiene, jeden z nejstarších, ale málo známých. Nikdo netuší jak silné má Písečná spojence. V tom je jejich výhoda, nejsou nuceni bojovat. Nikdo netuší proč přišla Noele právě do Listové, ale to nevadí ne? Plus pro nás. Nevím, co vše bych ti o ní měla a neměla říct, je to introvertní typ člověka.“ Zakončila své povídaní Hanako-sama.
„A co Jirayova studentka Adry?“ otázala se Tsunade konzervativně.
„Newii no Adry, nevím o její minulosti víc než ty, Tsunade, ale jak vidím tipovala by sis jí více jako studentku Orochimara, že? Také tomu tak mělo být, ale Arisu byla neodbytná. Tak proto. Na informace se musíš zeptat jí.“ Tsunade přikývla.
„Děkuji vám Hanako-sama.“ Hanako se mírně uklonila a tiše vyšla z místnosti.
„Zjistila jste něco nového Tsunade-sama?“ otázala se jí Shizune.
„Jistě, ale musím zjistit, co se stalo mezi Arisu a Yondaime Hokage.“ Nervózně klepala rukou o stůl. „Prostě musím.“

Poznámky: 

další díl, otázky a odpovědi Smiling

4.81818
Průměr: 4.8 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Vířivá
Vložil Vířivá, St, 2013-07-17 21:18 | Ninja už: 3996 dní, Příspěvků: 180 | Autor je: Recepční v lázních

Bude dalsi dil???

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Pá, 2009-03-20 16:46 | Ninja už: 5768 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

a jéje docela se to zamotává a rychle přidej další

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.