manga_preview
Boruto TBV 07

......ALIVE?! -10. kapitola

A vše je prozrazeno

Dlouho však nemohla usnout, stále to pro ni bylo moc těžké. Nemohla mu takhle ublížit. Moc by ho to ranilo. Ale v téhle chvíli už neměla na výběr, nebo lepé řečeno, spíš je jiná možnost nenapadla. Nedokázala si představit, jak Naruto vychovává dítě, které ani není jeho. A rozhodně neměla odvahu mu to říct. Malou chvilku ji připadalo, jako by ji chtěl Minato opustit, ale nejprve ji svěřit do dobrých rukou. Jestli tomu opravdu tak bude, tak o něm Narutovi řekne. Z toho stresu ji rozbolelo břicho. Raději toho nechala. Zatulila se k Narutovi, aby ji zahřál. Nebylo jí zrovna teplo a ještě k tomu když byla nahá.
Ráno ji začali lechtat paprsky. Otevřela ospalá víčka a pohlédla k Narutovi. Ještě spal, chtěla, aby se on probudil první. Tak se k němu znovu zatulila a zavřela víčka. Ovšem Naruto se vymrštil nahoru, čímž ji ze sebe shodil. Polekala se a posadila se vedle něj. Ještě předtím se zabalila do deky, protože nechtěla, aby ji viděl nahou.
Naruto vypadal zmateně, ani se mu nedivila. Nejprve se chytil za hlavu, nejspíš ho bolela, pak pohlédla na Sakuru a trochu se vyděsil.
„My… No, my jsme…“ Koktala zmateně. Nedokázal si to ani představit, spíš nechtěl.
„No… Vypadá to tak.“ Řekla a víc se zabalila do peřiny. Sama z toho měla divný pocit a k tomu mu ještě lhala. Cítila se příšerně. Ovšem Naruto se jen pousmál a prohlédl si pokoj, aby zjistil, co vše se tu dělo.
Pokoj vypadal následovně: Oblečení se válelo naprosto všude, dokonce i na lustru, všude byli poházené flašky od saké, no prostě divočina… Znovu pohlédl na Sakuru, která se přitom začervenala. Začali ho napadat různé nápady, na které ovšem potřeboval i ji. Bez jakéhokoli varování na ní přímo skočil. Sakura se lekla, ale nebyl čas přemýšlet.
Ovšem nebyli rušeni, z povzdálí v dokonalém úkrytu je celou dobu pozoroval Minato. Byl spokojený, všechno skvěle vycházelo, přesně tak, jak plánoval. Dokonce byl velice překvapený, určitě to vše dopadne dobře.
Co se však dělo teď ho trochu zarazilo. Sice se musel smířit s tím, že teď bude Sakura s Narutem, ale stále mu to nějak nešlo. Nelíbilo se mu to, toužil ji mít u sebe, ale zase chtěl, aby byla v bezpečí.
A tak raději zmizel. Při pohledu na ně ho zabolelo u srdce…
„Počkej!“ Naléhala Sakura a snažila se ze sebe Naruta dostat. On měl jisté námitky a rozhodně neměl v plánu toho nechat. Naštěstí zazvonil zvonek. Sakuře se ulevilo, ten kdo zvonil, ji zachránil. Raději poslala Naruta otevřít, aby to nebylo podezřelé. Ale ten za dveřmi na nic nečekal a vešel sám. Naruto se zastavil v půli cesty a Sakura se co nejrychleji zabalila do deky. Na prahu se zastavila její máma a vyjeveně hleděla na to divadélko před ní. Hned ji všechno došlo. Nejprve se zhluboka nadechla a pak došla k Sakuře. Ta už pomalu tušila, co bude následovat.
„Mami, to není tak, jak si myslíš!“‘ Začala se Sakura vymlouvat, ale sama věděla, že proti své mámě nemá šanci.
„Obleč se!“ Zakřičela na ni máma a hodila na ni tričko, které leželo před jejíma nohama. Sakura už pomalu začala plakat. Sesbírala svoje oblečení a dala se do oblékání. Celou dobu ji stékali slzy po tvářích. Naruto se taky necítil nejlépe, a tak se alespoň oblékl do županu. K oblečení se dostat nemohl, projít kolem Sakuřiny mámy bylo velké riziko. Sakura se pomalu nasoukala do oblečení a vyrazila se sklopenou hlavou ke dveřím. Na prahu ještě jednu pohlédla na Naruta a pak zmizela. Ovšem její máma tam ještě zůstala, což ho velice znervózňovalo.
„S tebou si to ještě vyřídím!“
Pak se otočila k Narutovi a rázným krokem se vydala k němu. Narutovi se na chvíli zastavil dech, jen doufal, že její máma nemá tak velkou sílu jako Sakura.
„Jestli se něco stane, tak opravdu uvidíš!“ Hrozila mu. Tohle ho vážně udivilo. Vypadalo to, jako by dělala ze Sakury neviňátko. To ani nevěděla jaká doopravdy je?
„Nemůžeme za to… Prostě se to stalo. Včera jsme se opili a tak nejspíš…“ Vymlouval se. A tentokrát vykročil on k ní.
„Dobře, budu ti věřit… Ale jestli z toho něco bude, nepřej si mě!“ Řekla, otočila se a vydala se za Sakurou.
Ta na ni ještě počkala za dveřmi, takže slyšela každé slovo. Cítila se příšerně. Jak si předtím myslela, nejvíc to odnese Naruto. Možná to nebyl ten nejlepší nápad, možná bylo lepší říct pravdu.
Jakmile její máma přišla, šli obě mlčky domů.
Dny plynuli… Sakura se snažila vše utajit jak před mámou, tak i před ostatní. I přes její překvapení se to velice dařilo. Sice začala být nešikovná a tomu ještě měla kvůli všemu nějaké připomínky. No, to jsou ty hormony.
Naruto se začal obávat, že si všechen vztek vymlátí na něm a tak se ji snažil ve všem vyhovět. Co ji však nejvíce znervózňovalo, bylo to, že se Minato neukázal. Začala mít krajní pocit, že se na ni vykašlal. Proto ji nejspíš svěřil do rukou Narutovi. Jen proto, aby nezůstala sama. I když se to snažila, jak se dalo utajit to, nevyhnula se pohledům jak Tsunade, tak i Kakashiho. Měla dojem, že už oba dva něco tuší.
Její obavy se co nevidět naplnili, když si ji Kakashi po tréninku vzal stranou. I přes všechen ten strach a nejistotu se snažila tvářit překvapeně. Jako že se nic neděje.
„Tak vyklop to. Co ti je?“ Řekl, ovšem Sakura se zatvářila překvapeně.
„Nelži mi, já i Tsunade už si toho všímáme dlouho.“ Dodal. Tentokrát už se Sakuře nepovedlo tvářit udiveně. Sklopila hlavu, teď už jen myslela na to, jak to má vysvětlit. Kakashi ji celou dobu zaujatě sledoval. Snažil se z jejího pohledu něco vyčíst.
„Vždyť vy už to víte.“ Špitla a pohlédla mu celá uplakaná do tváře.
„Ano.“ Odpověděl. Sakura se rozplakala ještě víc. Jediné, co ji teď pomohlo, bylo Kakashiho objetí. Kakashi ji ze soucitu pohladil po vlasech. Sakura se však uvnitř radovala. Dobře to nahrála, povedlo se ji ze sebe udělat chudinku, přesně tak, jak si na plánovala. Jediné v co doufala, bylo, aby z toho všeho nakonec nevinili Naruta.
„Měl bych to teď říct mámě.“ Navrhl a Sakura utichla. Toho se nejvíc obávala. Co na to asi řekne? Snad nic udělá Narutovi!
„Dobře.“ Řekla a vydala se domů. Celou cestu si dopředu plánovala, jak ji to vlastně vysvětlí. Ale myslela i na Minata. Dlouho se jí nekázal, nejspíš na ni opravdu zapomněl. Nechal ji v tom samotnou? Tahle otázka ji velice trápila. A to jen proto, že na ni nemohla nalézt odpověď.
Před dveřmi vedoucími k nim domů se ještě zastavila a zhluboka se nadechla. Jakmile však otevřela dveře, vše, co si dopředu vymyslela, hned zapomněla. Co jí však tak moc překvapilo, byla přítomnost Tsunade. Už tušila, co u nich dělá. Podle toho jak se její máma tvářila, už nejspíš o všem věděla.
„Sakuro, proč jsi mi neřekla, že jsi těhotná?!“ Otočila se k ní její máma.
Sakura se zastavila na půl kroku, tohle ji vyrazilo dech. Netušila, že by ji to mohla říct Tsunade za jejími zády. Teď už to nešlo nijak vysvětlit. Jediné co však bylo jasné, bylo, kdo je otec. Podle toho jak je na misi ve stanu nachytal Kakashi. Alespoň nějaká dobrá zpráva.
„Nechceš mi něco říct?“ Zeptala se jí nechápavě máma. Jako by snad čekala nějaké vymlouvání a omluvy.
„Ne.“ Špitla Sakura se slzami v očích a rozběhla se do svého pokoje. Potřebovala se jen uklidnit, měla strach o své dítě, ale i Naruta. Naprosto zapomněla, co s ním bude. Za tohle ho můžou zavřít. Dobře totiž věděla, čeho je její máma schopná.
„Počkej.“ Zvolala za ní její máma, ale Tsunade ji zachytila.
„Nech ji, potřebuje si všechno ujasnit.‘‘ Řekla Tsunade. Ona se posadila a ještě jednou si protřela unavený obličej. Nikdy v životě ji nenapadlo, že by její holčička mohla být těhotná takhle brzy. Nevinila ji z toho, jen o ni měla strach. Rozhodně teď nebylo nejlepší se na ni zlobit.

4.676055
Průměr: 4.7 (71 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hentai_shojo
Vložil Hentai_shojo, Po, 2017-01-02 16:26 | Ninja už: 2657 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Recepční v lázních

Misia N: Chudák Naruto. Stejně jako v anime všechno odnese on a Sakura bude "nevinná". Nechápu, jak mu to může udělat jeho milovaná osoba a jeho vlastní otec. Jinak vzdávám holt autorce,já bych něco takového v životě nenapsala. Je to hrozně super a hrozně moc mě to baví, tak doufám, že taková bude celá tato série.

Obrázek uživatele Misaki-hime
Vložil Misaki-hime, Út, 2016-02-09 14:51 | Ninja už: 3184 dní, Příspěvků: 98 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Mise V: Asi jsem si vybrala špatné FF na psaní komentářů...Laughing out loud Já prostě....No comment....Všechno co chci je zabít Minata a Sakuru..Sad Fakt prostě výtlem:D

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Sasuke-kun❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤Sasuke-kun❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Obrázek uživatele MinatoNaruto
Vložil MinatoNaruto, So, 2012-08-25 22:31 | Ninja už: 4327 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

být narutem tak jak bych se to dozvěděl dohodl bych s kuramou zabil minata a sakuru Smiling měl sem rád narusaku ale tet naruhin jinak pěkná ff

Obrázek uživatele Tsukiyama Haruno
Vložil Tsukiyama Haruno, Po, 2010-02-01 18:11 | Ninja už: 5460 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Prostý občan

ludia neberte to tak vazne Laughing out loud predsa len je to vymyslene Laughing out loud

Obrázek uživatele Mangetsu-sama
Vložil Mangetsu-sama, Po, 2009-12-14 16:57 | Ninja už: 5222 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

Tohle je děs hlavně at se Naruto nezabije OD TED NAMÁM RÁDA SAKURU

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Út, 2009-07-28 21:54 | Ninja už: 6153 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

jsem zvědav jak to vše dopadne

Obrázek uživatele Danii
Vložil Danii, Po, 2009-07-20 13:26 | Ninja už: 5366 dní, Příspěvků: 463 | Autor je: Prostý občan

Já sem tyto povídka začal číst teprv od dneška a jak víte podle mých komentů k ostatním dílům Alive?! nejsem rád že Saku zradila Naruto s jeho otcem a teď navíc mu udělala tohle ..... na prostě odporný zé sakury se nestala jeno dě-ka ale i strašná mr-a . Chudák je taky Kakashi který ještě ani neví že jeho sensei je živej .

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Po, 2009-11-02 22:05 | Ninja už: 5542 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

uplne suhlasim fakt chudak naruto keby mu aspon nespravila toto ...... mohl by potom byt s hinatou ... a takto ked ho mozu aj zavriet napadlo ma krasne a rychle zakoncenie ...... naruto sa nenapadne opyta s ktorou vesnicou maju najhorsie vstahy je to kamenna tak tam pojde a strhne pecat kakasimu da predtym list ... a povie ze nech ho otvory ked odide ....... a povie ze ide trenovat na tu ropusiu horu..... ked dorazi do kamennej tak sa utiahne do sepa zacne sa rozpravat s kyuubim a naruto strhne pecat a krasny HAPPY END

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, So, 2009-03-07 19:06 | Ninja už: 5853 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

Sakura je fakt s..ně jak todle mu mohla udělat Sad
tetkon lituju naruta chudák jeden ten aš se to dozví bude na prášky Smiling

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Pá, 2009-05-08 13:34 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

JJ na práśky proti Kyubimu ocáskům Smiling


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele ...Sakura...
Vložil ...Sakura..., Ne, 2009-02-15 19:23 | Ninja už: 5592 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

To je tak hnusný vůči Narutovi!!! Je mi ho fakt líto!!! Mno uvidíme co se odehraje dál!!!(Ze Sakury se stává pěkná pardon m-cha Sad ) Povídka je však moc moc moc pěkně napsaná!!! Tak letím na další.

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Ne, 2009-02-15 19:25 | Ninja už: 5704 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Konečně někdo vidí mrchu v Sakuře a ne v Minatovi Laughing out loud Tak jsem to taky chtěla.

Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, St, 2009-02-18 20:21 | Ninja už: 5793 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

Já z ní taky udělala mrchu... i když za to prakticky může někdo úplně jiný...
Amy, tvoje tvorba ve mě pokaždé vzbudí pocit soucitu, a zároveň takové hřejivé radosti, jak to děláš? Upřímně jsem zvědavá jak to dopadne, protože v tvém případě se z prostě a skoro neupraveně napsaného příběhu stává jedno z nej dílek... Pokračuj takhle prosím dál.

Obrázek uživatele Mr.Raiton
Vložil Mr.Raiton, Po, 2009-02-09 17:15 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

stát se tohle mi asi bych se zabil

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, So, 2009-02-07 13:50 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Chudák Naruto, mýt takovýho tátu, tak bych ho asi zabil. Ale asi bych se o bráchu postaral, ale se Sakurou bych nepromluvil. Jinak zajímavej příběh už ať je tu další Smiling

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-02-07 14:09 | Ninja už: 5704 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Nový díl bude v pondělí

Obrázek uživatele kubiaxk
Vložil kubiaxk, Čt, 2009-02-05 14:15 | Ninja už: 5564 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

ou ... 5stars ... super ,super ,super... teším sa na ďalší diel Sticking out tongue

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., St, 2009-02-04 20:31 | Ninja už: 5744 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

presne tak , bych se nedivil kdyby se Naruto nastval tak ze by z toho byla katastrofa Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele narutoo127
Vložil narutoo127, St, 2009-02-04 19:19 | Ninja už: 5581 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

hmm je to velmi zaujimave ale lutujem naruta tak toto mu urobit jeho milovana osoba a este k tomu jehoi otec na jeho mieste by som bol vazne nastvany

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, St, 2009-02-04 13:44 | Ninja už: 5704 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Killer Bee:Neboj, vše se nakonec dopadne dobře.

Obrázek uživatele Jishi Akashira
Vložil Jishi Akashira, St, 2009-02-04 13:22 | Ninja už: 5633 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

No tohle. Píšeš čím dál tím líp. Ale taky musím říct jednu věc. Chudák aruto. Takhle ho podvádět . *Fňuk*