manga_preview
Boruto TBV 09

Legenda draků 4. Narutova společnice a její srdce

„Tak co, jak se vám líbí výhled na krajinu a doufám že se pořádně držíte,“ zeptal se Argeto a když se ohlédl viděl že to měl říct dříve Kakashi, Sakura i Sai se ho jen tak drželi za chvost. Jenom Naruto s Jirajou klidně seděli, Naruto vypadal být nějak zamyšlený.
„Naruto, Naruto halo posloucháš mně vůbec?“ křičel na něj Jiraja. Naruto nejdřív neregistroval ale pak se probudil z tranzu a řekl: „Promiňte sensei ale jsem zamyšlený nad tím kdo bude ta moje společnice, jak bude vypadat a jestli ji vůbec znám.“
„Aha tak tebe trápí to že jestli se ti bude líbit hehe, moc dobře ti rozumím vždyť budete cestovat skoro úplně sami dva,“ přerušil ho Jiraja s pokušitelským úsměvem na tváři.
„Tak to vůbec není já chci hlavně vědět jestli s ní vůbec budu vycházet,“ ohradil se hned Naruto.
„Neříkej mi víme nad čím tak můžeš přemýšlet,“ ozvala se Sakura zpoza Narutových zad.
„Tak to přiznej že jsi myslel na to jak bude vypadat nahá,“ dodal Sai a všichni se začali smát.
Dokonce i Argeto se smál jenom Naruto ne, ten měl na práci důležitější věci jako například pokusit se zabít Saie pohledem.
„Držte se lidičky už jsme tady, řekněte kde mám přistát aby na mě vaše vesnice nezaútočila?“
„Přistaň před branou pěkně pomalu ať se tě neleknou,“ řekl mu Jiraja.
Když přistáli hned se kolem nich začali zbíhat ninjové připraveni na útok, když v tom seskočili na zem Naruto a ostatní tak se zklidnili.
„Tak tohle budete muset vysvětlit co tady děláte s drakem a odkud jste ho sem dotáhli?“
zeptali se jich strážní u brány.
„Seznamte se tohle je Argeto a přijel s námi protože se to týká naší mise kterou jsme dostali a nebojte se nic vám ani nikomu z vesnice neudělá,“ řekl Naruto s úsměvem.
„Nebudeme vás zdržovat tedy, můžete jít za Hokage-sama.“
Znovu nasedli a odletěli k domu Hokage.

„Shizune jsou to už všechny dokumenty co jsem měla dnes podepsat a zkontrolovat?“
„Ano Tsunade-sama jsou to všechny nemám další.“
„No dobře už jsem si myslela že se odsud nevyhrabu,“ řekla Tsunade, vyložila si nohy na stůl a dívala se na sloupy papírů které celý den třídila a podepisovala.
V tom se najednou ozval rachot, celá budova se roztřásla a Tsunade už jenom viděla jak jí všechny ty papíry poletují v kanceláří.
„Komu jsem co provedla že musím takhle trpět a koho mám zabít aby to přestalo,“ zakřičela Tsunade až se budova otřásla znovu.
Náhle se rozletěly dveře a v nich stál Jiraja, Kakashi, Sakura a Sai.
„To vy jste za tohle zodpovědní?“ zeptala se jich hned Tsunade s vražedným pohledem.
Všichni se jí lekly, schovali se za Jiraju a ukazovali prstem k oknu. Jak se otočila a viděla tam stát Naruta jak jí tam hrdě stojí na něčem zeleném, hned vyskočila z okna a jednu mu vrazila. Toho však chytnul Argeto chvostem a položil ho k ní zpátky.
„Tsunade-sama promiňte ale tohle je velice naléhavé a je tady hlavně někdo koho by jste mněla poznat,“ řekl Naruto a kryl se před další ránou.
„Dobrá tak kde je, doufám že si ze mě neděláš legraci Naruto.“
„Je tady a vy mu právě stojíte na hlavě.“
Tsunade se podívala kolem sebe pořádně a všimla si že stojí na zeleném drakovi, tak hned seskočila na střechu domu spolu s Narutem.
„Dobrý den jmenuji se Argeto a jsem zelený horský drak součastně i Narutúv dočasný společník na jeho cestách,“ ozval se Argeto svým hřmivým hlasem.
„Já jsem pátý Hokage Tsunade a moc mě těší doufám že mi Naruto všechno vysvětlí spolu s ostatními, ciťte se tady dobře jenom nič nezničte ani nikoho nesežerte. Naruto ty jdeš semnou do kanceláře hned teď,“ řekla Tsunade rázně a se vrátili do kanceláře
„Teď mi řekněte všechno co se stalo a proč je tady s vámi drak.“
„Jak bych ti to vysvětlil, je to dost komplikované ale jednodušeji řečeno dračí mudrc nám řekl že Naruto je vyvolený a má se vydat na cestu kvůli záchraně našeho světa. Na tu cestu s ním můžou jenom draci a jedna jediná osoba která se s ním má náhodně setkat ještě dnes. Drak kterého vidíš je ten který zpustošil tu vesnici, teď je k Narutova vázán nějakým poutem věrnosti za to že ho nezabil,“ vysvětloval nervózně Jiraja.
„Jestli tomu rozumím teď bude Naruto hledat tu svoji společnici a pak se ní vydá zachránit náš svět. Zbývá mi jediná otázka, před kým ho má zachránit?“
„Před naším pánem který ho chce ovládnout pomocí mně a mích bratrů,“ ozval se Argeto zpoza okna.
„Naruto běž tedy hledat tvou společnici, pak se mi tady s ní ohlaste a můžete jít.“
Naruto přikývl, vyskočil oknem ze Argetem a ostatní se pobrali domů.
„Ty si najdi nějaké to místo kde tě najdu a pak za tebou doběhneme,“ řekl Naruto Argetovi a odešel hledat svou společnici.
Když Naruto šel domů stále víc mu vrtalo hlavou kdo ho bude provázet ale pak si nad tím přestal dělat hlavu. Před jeho dveřmi potkal Hinatu která ho právě tam čekala.
„Ahoj Naruto-kun už jsi tady, hledala jsem tě a chci ti něco říct.“
V tom Narutovi přišli na rozum mudrcovi slova: „Přede dveřmi tě bude čekat tvoje společnice, s očima zasněnýma.“
„Nazdárek Hin jak se ti vede a co mi to chceš říct.“
„Víš Naruto-kun už dlouho se ti snažím říct že k tobě nechovám city jen jako ku kamarádovy. Asi tak několik let jsem nabírala odvahu ti říct že se mi moc líbíš a doufám jestli budeme víc než jen přátelé.“
Naruto tohle odrovnalo, byl totálně v jiném světě když mu to řekla a opakoval si.
„Ona mě celé ty roky miluje a já jsem si to nevšímal ani mi nedocházelo proč omdlívala. Co jí na to mám říct, je fakt přitažlivá holka mám ji rád a taky se mi dost líbí.“
„Tak ty asi ke mně nechováš stejné city jako já k tobě,“ řekla Hinata a rozběhla se pryč.
Jak běžela kolem Naruta, popadl jí za ruku ale jak byla rozběhnutá, uklouzla, padla k zemi a stáhla ho sebou. Dopadli jeden na druhého a tvářemi byli od sebe pár centimetrů.
„Hinato nic jsem neřekl protože jsem nikdy v životě nečekal že mi něco takového řekneš. Mám tě moc rád a taky se mi dost líbíš, jestli chceš mohli bychom si spolu začít.“
„Myslíš to vážně Naruto-kun?“ zeptala se nesměle Hinata.
„Ano myslím to vážně a jestli mi nevěříš tak věř tomuhle,“ jak tohle Naruto dořekl políbil ji vášnivě a pak když se od ní odlepil řekla mu.
„Naruto-kun, o tomhle jsem snila už moc dlouho,“ pak ho taky políbila a to mělo za následek řetězovou reakci líbání. V té chvíli tam došla Sakura, když to viděla jen se pousmála, přistoupila blíž a řekla.
„Ehm, ehm, jak vidím nedali by jste si pokoj nikdy a v klidu zapomínáte na to co je na práci, nemám pravdu Naruto-kun? Když jsi jí už našel máš se spolu s ní hlásit u Tsunade-sama a já jsem ti přišla vrátit několik tvých věcí které jsme omylem sbalili s našimi věcmi.“
„Proč jsi mně hledal a proč hned za Tsunade-sama se máme jít hlásit?“ zeptala se překvapená Hinata když se zvedla ze země a oprášila se.
„No víš mám jednu misi, ty jsi jediná kdo na ní může jít se mnou a s mým novým parťákem,“ řekl Naruto a začal se ostýchavé škrábat za hlavou.
„S tvým novým parťákem?“ zeptala se ještě nechápavěji Hinata.
„Pak ho poznáš ale teď půjdeme za babčou ať nečeká dlouho,“ řekl Naruto a oba šly za pátou.
„Hinato mohl bych se tě tedy zeptat jestli tedy spolu chodíme?“ zeptal se Naruto po cestě.
„Proč? To nechceš abychom spolu chodili?“ zeptala se smutně Hinata.
„Naopak já jsem moc rád že tedy spolu chodíme ale ptal jsem se jestli tě můžu už oslovovat miláčku a tak,“ odpověděl jí Naruto celý nesvůj.
„To jo to můžeš jenom mně tak neoslovuj před mým otcem dokud mu to neřeknu,“ odpověděla mu na to a jemně se na něj usmála.
Když pak došly do Tsunadiny kanceláře tak se nemohly udržet smíchem, viděly Tsunade jak spí za stolem a slintá na dokumenty. Když se probudila tak zvedla hlavu a už se oba neudržely a pustily se do smíchu.
„Co je vám dvěma tady do smíchu spala jsem a co má být to je normální,“ řekla naštvaně pátá.
„Promiňte ale podívejte se na sebe do zrcadla hehehe,“ vykoktala ze sebe Hinata.
Tsunade si vytáhla zrcátko ze stolu a málem jí trefil šlak na tváři mněla otlačený celý jeden dokument tak se hned začala utírat.
„Tak babčo řekla jste ať se vám tady ohlásím s mou společnicí na tu mou misi.“
„Jakou společnici myslíš miláčku?“ zeptala se nechápavě Hinata.
„Tebe Hinato Hyuugo, řekl mu to dračí mudrc že jedině ty můžeš jít s ním na tuhle cestu.
Mimochodem ví už s kým to taky půjdete nebo jsi to nechával na později.“
„Hehe máte pravdu nechával jsem to na později,“ odpověděl Naruto nervózně.
„No tak můžete se vydat na cestu zítra, dnes si ještě oddechněte a připravte se pořádně.“
Řekla Tsunade a poslala je pryč, jak odcházeli tak Naruto uklouzl na schodech jak byl zadívaný na Hinatu. Padal přes všechny schody kde srazil k zemi Hinatinho otce lorda Hijashiho.
„Chlapče dávej pozor co děláš a na koho padáš,“ řekl mu mírně naštvaným tónem lord Hijashi.
„Dobrý den otče,“ řekla hned Hinata.
„Promiňte lorde Hijashi nechtěl jsem na vás padnout, uklouznul jsem na schodech promiňte,“ omlouval se hned Naruto a vypadalo to že jeho omluva lorda Hijashiho vůbec nezajímala.
„Co tady děláš Hinato mněla jsi misi nebo jsi dostala nějakou?“ zeptal se jí hned její otec.
„Ano dostala jsem misi tady s Narutem máme jít někoho vyzvednou a dát se s ním na cestu.“
Hijashi se oprášil, podíval se na Naruta a šel dál svou cestou.
„No tak Naruto řekni kam teď půjdeme?“ zeptala se ho nevinně a úsměvem Hinata.
„Tak nejdříve ti musím někoho představit miláčku, pak se najíst a sbalit na cestu.“
Hinata na se na to ještě více usmála a dala mu malou pusu tak aby to nikdo neviděl.

Zatím Hijashi došel k Tsunade do kanceláře a když probrali hlavní věci kolem nějakých nevydařených misích a přestupcích tak se jí zeptal.
„Co to dostala moje dcera za misi s Uzumaki Narutem?“
„Nic co by vás mnělo zajímat, byla přidělena k Narutově misi protože nebyl nikdo jiný se schopnostmi jako má ona volný a Hinata neměla žádnou misi už déle,“ odpověděla mu znechuceně Tsunade.
„Ale zajímá mě to, protože Hinatě mělo být za pár dní oznámeno za koho se bude vdávat.“
„Bože můj, vy jste ale pokrytci děláte jako kdyby se mělo něco stát a ještě jí vybíráte manžela, proč to nenecháte na ní,“ odbila ho Tsunade.
„Bude se tedy vdávat když se skončí její mise, pošlu vám pak pozvání na sňatek,“ řekl a odešel.
„To je ale idiot, nedivím se že ho tolik lidí nenávidí a taky ty jejich pravidla, shish,“ povzdechla si Tsunade a pokračovala v čtení dokumentů.

„Dobrý den lidi vítám vás při dnešním díle pořadu Co na to Konoha s vašim moderátorem Naruttem, musím se taky ospravedlnit za minulý díl, dobrá správa je jinak ta že Naruto to přežil. Vraťme se tedy k uvítání našeho hosta, dnes to je Kakashi Hatake který si nedá nikdy knihu daleko od sebe, skoro nikdy neukazuje svou celou tvář a rád mešká stejně jako teď. Takže budeme čekat dokud nedojde pro jistotu zrychlím čas.“
O hodinu později.
„Kde do pekla trčí mě z něj trefí šlak.“
O dvě hodiny později.
„….. chrrrrrrr…….chrrrrrrrrrrr…..“
„Dobrý den doufám že moc dlouho nemeškám.“
„Co, co se děje? Aha už je tady náš host Kakashi Hatake. Co vás tak zdrželo, dvě hodiny jste už tady měl být.“
„Pomáhal jsem jedné stařence dostat její koťátko ze stromu.“
„Hele lhát mi nemusíte, ptal jsem se jenom tak. Vaší dnešní první otázkou a doufám že ne jedinou je, proč máte skrytou vaši tvář, ptám se proto aby byl pokoj od vyptávajících se fanoušků.“
„Není na mě nic zvláštního, mám takhle skrytý obličej protože se rád cítím být tajemný a z části ze srandy jak na to lidi reagují.“
„Aha, není to náhodou z toho důvodu že na to chcete sbalit nějakou ženu?“
„Hm, co jste říkal?“
„Proboha přestaňte si už číst a poslouchejte mě nebo vám tu knihu roztrhnu.“
„Moje odpověď zní ne, nemám v úmyslu balit ženy na takovouhle pitomost.“
„No dobře dojděme tedy k další otázce na dnes nebo mě z vás trefí. Tak tady je to, co byste udělal kdybyste se měl rozhodnou mezi dvěma věcmi, ta první je vaše zdraví, ta druhá výhled na který nezapomenete celý život a bude to stát za tu bolest.“
„Jestli mluvíte o něčem podobném jako se stalo Narutovi tak bych tu bolest nevytrpěl a výhled bych měl i tak.“
„Já se asi picnu, no dobře poslední otázka zní, co vás tak moc zaujalo na knihách Icha Icha.“ „Tak na to vám neodpovím ale položím otázku, četl jste jí někdy?“
„Ne néjak jsem neměl čas se k ní dostat ale mohli by jste mi ukázat aspoň jednu stranu, nech vím o čem je.“
O další hodinu později.
„Mohli by jste mi jí dát zpátky?“
„Dej pokoj čtu si, a já se s vámi loučím i dnes a těším se na naše setkání v při dalším pokračování. Kakashi nechte mě na pokoji čtu si.“

4.931035
Průměr: 4.9 (29 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, So, 2018-01-27 12:37 | Ninja už: 2376 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Tu knihu chcem aj ja

Obrázek uživatele MuckQ
Vložil MuckQ, St, 2012-11-28 19:26 | Ninja už: 4302 dní, Příspěvků: 63 | Autor je: Prostý občan

Super. Kakashi YES

„Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.“
- Jan Werich

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Pá, 2009-05-01 21:47 | Ninja už: 6206 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super díl jen tak dál

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Út, 2009-02-03 21:58 | Ninja už: 6048 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Doufám, že se za týden setkám s dalším dílem. Začalo to celé skvěle a určitě to tak bude i pokračovat.
Taky se mi líbí ty tvoje speciální rozhovory v každém druhém díle. Odpotá to od děje a nechá to čtenáře trochu vydechnout, aby se mohl zase složit smíchy, díky tomu co v tom speciálu vymyslíš Laughing out loud
Jen tak dál Eye-wink

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Út, 2009-02-03 21:05 | Ninja už: 5852 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Je to perfektni,kawaiii,ja jsem naruhina fan takze to rad ctu a take zapletka je suprova,draci tu nebyly hodne dluho,honem dalsi

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi