manga_preview
Boruto TBV 08

......ALIVE?! -8. kapitola

Něco není v pořádku

Bylo znovu ráno. Tentokrát nespal Naruto, stále bloudil po okolí Suny a hledal Sakuru. Ovšem neúspěšně. Pomalu propadal panice a rána mu opět začala silně krvácet. Ale on to nevnímal, jediné, co cítil, byl strach o ni. Mohlo se jí cokoli stát. Kdokoli ji mohl unést a teď s ní mohl cokoli provádět. Myšlenka na tohle všechno jím celým otřásla. Raději na to přestal myslet a spíš teď hledal místo, kde by se mohl schovat před sluncem.
V tu chvíli se Sakura probouzela. Slastně se protáhla, ovšem něco ji pevně tisklo k sobě. Možná nebyl špatný nápad si ještě chvíli poležet. Znovu se zatulila svému milému do náruče a nechala se ochlazovat vodou. Minato stále ještě spal, avšak sám netušil, že Sakura už zmizela. Jakmile ucítil, že ho už nic netíží na hrudi, rychle se posadil. Ale jeho strach hned pominul, Sakura mu nikam daleko neutekla. Stála u vodopádu a voda jí sahala po stehna. Nechávala se omývat padající vodou. Minato litoval, že se k němu otočila zády. Nějakou dobu ji ještě pozoroval a nemohl vynadívat. Nakonec však vstal a potichu se k ní vydal. Ona ale přes všechen ten hluk, co vydával vodopád, neslyšela, jak se k ní pomalu blíží. Dál se nechala omývat vodou, dokud ji nechytil kolem pasu. Trochu se polekala, ale neutekla, spíš se k němu víc protiskla.Minato ji začal líbat po krku a bloudit rukama po celém jejím těle. Užívala si jeho dotyky a polibky. Samým blahem zasténala.
„Musíme už jít. Už tě hledají.‘‘ Zašeptal ji od ucha a následně ji políbil na krku. Moc ho nevnímala, naplno si užívala jeho dotyky po jejím těle. A stejně, bylo jí s ním dobře, nepotřebovala se vrátit. Ovšem hned si vzpomněla na Naruto. Litovala ho. On ji tolik miluje a ona ho tady podvádí s jiným. Odtrhla se od něj, čímž ho přiměla k neustálým otázkám, co jí je. Sakura však nereagovala. Co nejrychleji se oblékla, následně potom ho políbila na tvář a vydala se zpět. Ale Minato tam zůstal. Neměl kam jít… Nejprve si vzal na vědomí Sasukeho výhružku a litoval včerejška.
„Tohle určitě nedopadne dobře.‘‘ Pomyslel si a sesbíral všechny své šaty, které včera odhodil do nejbližšího keře. Doufal, že tam stále ještě budou. Měl štěstí, oblékl se a pomalým krokem se vrátil zpět k sídlu, kde na něj jako vždy čekal Sasuke s obvyklými poznámkami. To, co se stalo a možná ještě stane, si nechal pro sebe.
Sakura uháněla zpět k Suně a celou cestu si důkladně připravovala, co vůbec řekne. To, že na den zmizela, je určitě zaskočí. Jen jak mířila k vesnici, už z dálky viděla, jak ji někteří ninjové běhají po Suně. Byl mezi nimi i Naruto. Teď jí došlo, že nejspíš hledají ji. Její nápad, jak to vše zahladit, se rázem rozplynul, určitě ji totiž nehledají jen tady. Rozmýšlela se nad rozhodnutím zmizet a pak se třeba ukázat s únosem nebo s něčím tomuhle podobným. Sice to pro ni bylo teď těžké, ale jiná věc ji nenapadala. Chvílemi si myslela, že se dočista zbláznila, ale v životě se musí riskovat. Tak tedy nabrala směr zpátky k vodopádům, kde se mohla případně schovat. A také to místo pro ni mělo zvláštní význam. Ale nejen kvůli tomu. Doufala, že on tam ještě zůstal. Mýlila se. Nakonec tam musela zůstat sama. Znovu si lehla na kámen a sledovala vodopád. Po chvíli ji to však unavilo a zavřela oči.
Naruto už tou dobou pročesával okolí, ovšem bezvýsledně. Nakonec se únavou zhroutil u vodopádu a nabral si do dlaní vodu, kterou na sebe potom vychrstl. Horko bylo nesnesitelné. Nakonec uznal za vhodné schovat se za vodopád. Tam mu snad bude lépe. Jak se blížil, znovu ho začali jímat vzpomínky na koupel se Sakurou. Chvilkami litoval, že po ní vyjel. Ale zkusit se musí vše. Jen jak vstoupil, ztuhl.
„Sakuro? ‘‘ Zašeptal a přiblížil se víc k té hroudě. Nemýlil se, opravdu to byla ona. Celkem ho překvapovalo, že se tu jen tak povaluje. Zatřásl s ní, aby se probudila. Co však nečekal, bylo to, že by mohla zaútočit. Okamžitě vytáhla kunai a přiložila mu ho ke krku. Polekal se, ale to i Sakura. Jakmile ho poznala, upustila kunai a skočila mu kolem krku. Naruto byl překvapený, ale nakonec ji objal. Měl o strach, ale teď byl spíš zaražený. Nic nepochopil a pustil ji.
„Co se stalo?‘‘ Zeptal se jí. Ona mu neodpověděla, vždyť právě toho se obávala. Nechtěla mu lhát, ale teď neměla na výběr.
„Já nevím… Nic si nepamatuji.‘‘ Zalhala a nasadila tvář ubohé holčičky. Měl štěstí, na něj tohle působilo. Znovu ji objal a vydal se s ním zpět do Suny. Cestou ani jeden nepromluvil, Sakura se cítila naprosto příšerně. Lhala mu a podváděla ho. Nikdy si nepomyslela, že by mohla klesnout tak hluboko. Ale najednou stranu, pořád myslela na včerejšek, na Minata. Teď si byla zcela jistá, koho vlastně miluje, ale říct to na rovinu, bylo mnohem těžší.
Tímhle by Naruta naprosto odrovnala, tohle by ho zničilo. Nechtěla na to ani pomyslet. Jen za ním dál pádila zpět do Suny.
„Je ti něco?‘‘ Ptal se ji celou cestu Naruto, ona mu však neodpověděla. Stále váhala.
Jak dorazili do Písečné, nevyhnula se spoustu otázkám. Raději na nic neodpověděla, vůbec nic na sobě nechtěla zdát. Moc dlouho si v Suně nepobyli, jak byli všichni plní síly, vyrazilo se domů. Ovšem se špatnou zprávou… Svitky byly ukradený. Teď už nebyl důvod zůstávat v Písečné vesnici. V Konoze je čekalo příjemné přivítání. Tsunade je málem zabila, ale po zprávě, že je Naruto zraněný, se zklidnila.
Nakonec dostali volno a tak si všichni šly konečně odpočinout do svých postelí. Sakura odmítla Narutovo nabídku být s ním a raději si šla odpočinout. On ji naštěstí pochopil. Sakura se uložila do postele, nebo do ní spíš spadla, únavou se neudržela na nohou a k tomu ještě ta nevolnost. Dnes už rozhodně nehodlala nic dělat, jen spát. Dlouho si však nepoležela, čekala ji totiž velice namáhavá cesta k záchodu. Nevěřila ani tomu, co všechno se z ní za tak krátkou chvilku dostalo, nebo že by toho snad tolik snědla? Podle všeho to byly jeho týdenní zásoby.
Oddychla si a odstranila si vlasy ze zpoceného obličeje. Jak bylo vše venku, hned se jí ulevilo. Znovu se dobelhala do postele. Kdyby jen ty nevolnosti, někdy ji dokonce přepadali neskutečné pocity hladu, při kterých byla schopna zlikvidovat vše, co se nacházelo v lednici. Naprosto zaslepena hladem si ani neuvědomovala, co vlastně jí. Raději svoje pocity hladu ihned uspokojovala. Zrovna když se ráno cpala vším, co poskytovala lednice po jejích nočním řáděním, přiběhla do jejího pokoje její máma.
„Co to…‘‘ Divila se a třesoucí ruku ukázala na hromadu jídla, kterou Sakura hodlala sníst. Sakura jen pokrčila rameny a odkráčela do koupelny. Co jde dovnitř, musí někdy i ven. Naklonila se nad mísu a dala se do obvyklé činnosti.
„Sakuro! Co tam děláš?‘‘ Klepala na dveře koupelny její máma. Jak si sama neuvědomila, zvuky které vydávala nad mísou, se linuly celým pokojem.
„Co?!‘‘ Zavolala na ni a odhrnula si vlasy ze zpoceného obličeje. Neměla na ni náladu.
„Sakuro, co je s tebou? Od té doby, co jste se vrátili, se chováš divně!‘‘ Zvolala, tentokrát hlasitě a naléhavěji. Měla strach, mohlo to být cokoli. Proto raději vešla, a ať už to vypadalo jakkoli, vyděsila se. Sakura se nahýbala nad mísou, celá bledá a zpocená. Co však bylo víc překvapující, od té doby, co se vrátila, i něco málo přibrala. Sakura to ale moc neřešila, snad možná když se ráno snažila nacpat do sukně. Ale jinak si to moc neuvědomovala.
„To je dobrý, asi jsem něco špatného snědla.‘‘ Vymluvila se Sakura a vyvedla ji pryč z koupelny. Její přítomnost jí moc nepomáhala. Jak bylo vše venku, vrátila se do pokoje a rozvalila se na posteli. Za chvilku už usnula.

Poznámky: 

Nové díly budou vždy v pondělí

A nakonec, Tenny jednou napsala:
"Ty čekáš dítě s Narutem?!" "Něco horšího... S jeho tátou." xD

4.73913
Průměr: 4.7 (69 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hentai_shojo
Vložil Hentai_shojo, So, 2016-12-31 01:21 | Ninja už: 2680 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Recepční v lázních

Misia N: Úžasná fanfikce. Autorka se toho fakt nebojí a to je dobře. Ale i tak chudák Naruto. Může se klidně zpřetrhat aby našel Sakuru a ona si klidně užívá s jeho otcem, úplně na něj kašle a pak mu úplně klidně lže do očí. Je to super a zajímá mě jak to všechno skončí. Autorka je moc moc moc šikovná a talent se nezapře Smiling. Jsem moc ráda, že jsem tu sérii začala číst, jelikož mě baví daleko víc, než ty neoriginální, tradiční fanfikce, které píše skoro každý. Už se těším na to, jak to dopadne.

Obrázek uživatele Misaki-hime
Vložil Misaki-hime, Út, 2016-02-09 15:45 | Ninja už: 3207 dní, Příspěvků: 98 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Mise V: Ukamenujte Sakuruu!!!!! Naruto chdák ji hledá všude i když krvácí a ona si mezi tím užívá s Minatem!Sad((((( Ukamenovat!!Sad(

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Sasuke-kun❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤Sasuke-kun❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Obrázek uživatele Kati
Vložil Kati, Út, 2011-08-30 01:13 | Ninja už: 4638 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Prostý občan

Dobře dobře, s Narutem jsem se smířila už dávno, on je prostě chudák, ale jak mohl Minato zapomenout na Kushinu? Hehe, ale protože si pamatuju, co je v dalších dílech, musím říct, že Sakura je potvora. Laughing out loud a zdá se mi, že když to čtu podruhé, je to ještě zajímavější Smiling

Obrázek uživatele NaruT0
Vložil NaruT0, St, 2011-05-18 14:25 | Ninja už: 4739 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Prostý občan

ja uz vím k cemu to smeruje leba Naruto pujde po Minatovi a nekdo chcípne Laughing out loud

Obrázek uživatele USBestie
Vložil USBestie, So, 2010-02-13 19:19 | Ninja už: 5195 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

Nevim jak psát hvězdičky takže budu radči souhlasit s předchozími komentáři

At žíjí Yoma,Yokai,Hanyové,Nurarihyonští čtvrtyokai,Hollow,Homunkulové,
Chimery,Mazoku,Noah a Akumové--->Hlavně at tuhle planetu proboha neobývájí lidé!

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Po, 2009-11-02 22:37 | Ninja už: 5565 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

je to odporne sakura je tehotna s minatom mohli aspon pouzit kondom alebo antikoncepciu( urcite mali aspon dake byliny v minulosti inak neviem) tak ja mam sice rad hentai aj perverznosti ale toto je fakt uchylne ........ pedofilia 2. stupna...

Obrázek uživatele paplha01
Vložil paplha01, Po, 2009-10-05 20:36 | Ninja už: 5316 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

sakura je fak d.vka vyspat se s otcem svýho kluka mít s nim dítě Sad bejt nerutem zabiju se !!!!!!!

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Út, 2009-07-28 22:18 | Ninja už: 6175 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

sakura je ale dě..ka

Obrázek uživatele Danii
Vložil Danii, Po, 2009-07-20 13:57 | Ninja už: 5389 dní, Příspěvků: 463 | Autor je: Prostý občan

Sakura je tedy prach obyčejná dě*a udělat Narutovi tohle ikdyž věděla že jí miluje navíc s jeho otcem (no pravda že to nevěděla ale i tak) a ještě aby toho nebylo málo je snim těhotná ! no tohle !

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Pá, 2009-05-29 17:45 | Ninja už: 5459 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

jak tohel sakura mphla narutovi udělat s jeho otcem.
jestli mu to neřekne sama tak to bude pěkně zbabělá a začnu jí nenávidět.

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, So, 2009-03-07 19:56 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

Jak todle mohla Sakura udělat Narutovi,podvádětho s jeho tátou a ještě bejt s ním těhotná tak to ne Sad
vůbec ale nechápu že Minato zapoměl na kushinu
a tohle Sasukra udělala narutovi ikdyž věděla že ji miluje tak to je pak jen obyčejná dě.ka Sad

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, So, 2009-03-07 20:43 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Chápu tě, taky jsem PRO MINATA A KUSHNINU a PRO NARUTA a .. (někoho já jsme pro Hinatu) ... víš ale mě se to jinak páčí. Tak konečně někdo napsal nějakou jinou FF než každej a to se moc často nevidí Smiling ... no můj názor je sice stejný ale v tomhle musit autorku bránit. Protože se odhodlala napsat něco jiného než by se mohlo líbit ostatnim a v tom ji i obdivuji.

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Pá, 2009-05-08 14:12 | Ninja už: 5553 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Naprosto maxsimální souhlas Já tak radši NaruHina atd a to źe je to d....a to jo ale co ?? byla by to nuda kdyby byly všechny stejný Smiling


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-03-07 20:46 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Děkuji. To jsem celá já, musím vyzkoušet nové věci Laughing out loud

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, So, 2009-03-07 20:55 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

No a to je na tom to nejlpší, protože někdo píše jenom věci na kterejch všichni seděj jako na "vejcích" .. A proto vždycky uvírám někoho kdo to napíše jinak i když třeba ne podle řádu "sedění na vejcích" ale stejně si to musim přečíst a pak hned napsat koment xD. Mě lákaj nový věcky .. takže až zase něco budeš mít (něco podle ne stylu vejce) xD .. tak napiš a já budu ihnet číst a psát komentíky xD.

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-03-07 21:00 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Tak to mám pro tebe dobrou zprávu. Tahle povídka bude mít i pokračování!! Ale ráda dělám něco neovyklýho nebo dám postavách naprosto jiné chování (Moje oblíbené Naruto jako psychopat, užasná povídka Laughing out loud).

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Pá, 2009-05-08 14:14 | Ninja už: 5553 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Jasnějak by to u tebe mohlo bejt jako na vejcích ??!! Tady to bude jako na ovcích !


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, So, 2009-03-07 21:20 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Hele psychopat a Naruto ? Ta kto je i normálně ne ?? xD hele betu .. se na ni mrknu xD .. Smiling

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-03-07 21:22 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

mrkni užiješ si

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, So, 2009-03-07 23:55 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

To doufám xD

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, So, 2009-03-07 17:34 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

No hele ... jak je těhotná popravdě si nedokážu představit že Sakura je těhotná s Minatam, a teďkon končim s čtenim. Protože si opravdu nedokážu předtavit že by Minato zapoměl na Kushinu a na to že Naruto má rád Sakuru .. atd ... no prostě ... nejsem na takovouhle kombinačku xD ...

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-03-07 17:36 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Nenutím tě do toho, jen jsem chtěla zkusit něco jiné, neobvyklého.

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, So, 2009-03-07 18:22 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Né to jako v pohodě xD, jen jsem zastánce Minata a Kushiny xD. A tak je pro mě těžký přijmout tohle Laughing out loud.

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-03-07 18:22 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Vím jak to myslíš taky jsem menší zastánce.

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, So, 2009-03-07 18:26 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

To sem ráda, jinak mě by něco takového nenapadlo, já už sem jenom na Minata a Kushinu xD. No sem minatofilka xD takže pro mě je strašně těšký tohle číst ... néé dělámsi srandu ale moc moc dobrej nápad xD.

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-03-07 18:29 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Hmm. nejsi tu sama taždý tu je do někoho blázen Laughing out loud

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, So, 2009-03-07 18:31 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

No nejsem no Laughing out loud ... ale prostě Minato a Kushina .. hele ukončíme jo? Laughing out loud Prostě sem to nakonec dočetla do konce :oP a řeknu ti až bude nový díl ihned se pudu mrknout a přečtu si to xD prootže chudák Naruto a Sasuke je chápavej ... no nwm jak to dokončíš, nechám se překvapit xD.

Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, Pá, 2009-01-30 14:54 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

Abych řekla pravdu, nevypadá to na první pohled (přečtení) jako těhotenství, ale bulimie → co sní to musí i ven... ale jak všichni víme, tak to bude a Narutovi se brzy (za 9 měsíců když se nic nestane) narodí mladší sourozenec... jů to by byla pr**l...

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Pá, 2009-01-30 15:04 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Máš pravdu, opravdu to vypadá jako bulimie, ale chtěla jsem abychste to hned nepoznali.

Obrázek uživatele mishka132
Vložil mishka132, Út, 2009-01-20 19:05 | Ninja už: 5583 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

tak toto sa čím dalej tým viac zamotáva som zvedavá ako sa z toho Sakura vykrúti