manga_preview
Boruto TBV 09

Hiro Darkenned- Tvrdá zkouška života- 3.část

Lien a jeho se vydali na dohodnuté místo s jejich spojkou. Když tam dorazili měli ještě asi hodinu čas, a proto se tam utábořili. Po hodině čekání, se připlazila jejich spojka v krvi a s kunai v zádech.
„ Co se stalo? Kdo ti to udělal?“ ptal se naštvaně Lien.
„ Shinobi z naší země. Chtě…Chtěj….Chtějí napadnout Skrytou písečnou.“ Vydoloval ze sebe muž těsně před tím, než zemřel.
„ Tak tohle se nemělo stát. Když vůbec neměli zjistit, že je spojka. Co se to děje?“ Bouchl rukou do země naštvaný Lien. Když v tom přiběhl Hiro, který byl hlídat.
„ Máme problém, blíží se sem dvě skupiny nepřítele a zbytek se dal na pohod do suny.“ Vyhrkl ze sebe zpocený Hiro.
„ Dobře velím ústup. Jděte napřed, já vás doženu, jen sem připravím nějaké pasti.“ Řekl Lien a začal pokládat výbušné lístky všude možně i na mrtvolu toho muže.
„ Tak tohle vám nedaruju.“ Zavrčel a vydal se za svým týmem.

Po několika hodinách neúprosného běhu zpět do konohy se jim podařilo najít tým ANBU. Lien jim vše řekl a ANBU poslali zprávu do sídla hokage. Lien a jeho tým mezitím připravili na další cestu zpět do konohy. Když dorazili do sídla Hokage byli překvapeni.
„ Chválím vás a uděluji vám novou misi. Vy a další 4 týmy se ihned vydáte na podporu písečné vesnice. 2 týmy ze 4 budou složené s chunninů a jounnínů, takže se nemusíte bát, že nebudete mít podporu. Sraz všech týmů bude za hodinu u hlavní brány. Teď se běžte připravit.“ Oznámila Hokage drsným hlasem. Tým 2 se tedy šel připravit.

Po hodině se všechny týmy sešli u hlavní brány a velící tým ohlásil strategii. Tým 2 šel s týmem, který byl složený s chunninů a šli cestou která vedla právě přes sousední zemi, aby napadli nepřítele zezadu. Ostatní týmy, šli hlavní cestou, aby podpořili písečnou přímo.
„ Tak tohle bude těžká mise, dávejte na sebe pozor, hlavně navzájem.“ Řekl
Lien k svému týmu po cestě. Když dorazili do sousední země, tak zjistili, že celá armáda odešla a mířila na písečnou.

Tým 2 a tým 8 se vydali za nimi.
Po několika hodinách je dostihly uprostřed boje s písečnou, a proto tým 8 oznámil taktiku. Oba týmy tedy vyrazili do boje.

Poznámky: 

snad to bude dobré

4
Průměr: 4 (3 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tara Monyuky
Vložil Tara Monyuky, Pá, 2009-02-27 21:49 | Ninja už: 5680 dní, Příspěvků: 495 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

No není to tak dobré jako přechozí kapitola.. zdá se mi to opravdu hodně uspěchané.. *ale já mám co říkat, když sjem začínaka taky takhle* Eye-wink

Sny jsou jako vesmír… Tak nekonečné, tak tajemné… Děsivé, ale zároveň i
krásné… Plné očekávání a iluzí, dohad a záhad… A nikdy nekončí…

Až poslední živý tvor zemře, můj úkol bude
splněn. Zvednu židle na stůl, vypnu světla a na odchodu za sebou zamknu
vesmír.