manga_preview
Boruto TBV 09

Hlídači II- 1. část

Večer

Od těch nepříznivých událostí, kdy Rin přišla o své tričko, nu Naruto je šikulka. Od té doby už uběhlo tolik času, že se i Sasuke naučil vydržet bez maminky a dudlík výslovně odmítal. Dokonce i jeho nesmyslné brblání se proměnili z části na smyslná slova. Ovšem většina z nich byly jen metafory. První pojmenování dostal Kakashi, pokaždé když ho Sasuke spatřil začal vykřikovat „bubák, bubák ´´. Ale nebylo to tak zlé, horší by bylo kdyby třeba místó toho plakal. Dokonce i jeho nehtíky se mu zostřili a jeho malé útoky nebo boj o hračku se neobešli bez řezných ran. Rin byla pokaždé nucena převzít Sasukeho do svých rukou, jen ji nepoškrábal. Rány vždy schytal Kakashi, když se mu pokaždé, když ho hlídal snažil vyprostit s jeho sevření zásyp na zadeček. I po nehodě, kdy byl nucen okusit si otužovací koupel zásyp nepustil. Naopak Naruto se i při překvapení všech uklidnil natolik, že i při přebalování nebo snad při koupání nebřeštil ani nekopal nožičkami. Ovšem stále vnímal Sasukeho jako nepřítele. Jen jak si ti dva padli do oka už si dopředu plánovali strategii boje. Jakmile Kakashi postýlku i hrací box rozdělil pomocí mřížky útoky byly minimální. Naruto ale měl problém hlavně se spaním. Pokaždé se probudil uprostřed noci, zcela rozhodnut hrát, nevědomky probudil Sasukeho a nastala šarvátka. Proto Kakashi vymyslel řešení, pokaždé Narutovi do pití přilil trochu saké. Naruto pak spal jako zabitý! Ovšem je zcela nepřirozené začít s alkoholem v tak útlém věku, takže Naruto flašky saké vyhledával. Bohužel jeho malé ručičky už si dokázali s otevíráním poradit.
Dnešek už se chýlil ke konci, venku chumelilo, nikomu se nechtělo jít ven. Nejraději by všichni zůstali doma v teplíčku u televize. No proste leháro. Ovšem ne všichni si to dnes užívali. Kakashi byl opět nucen hlídat dva malé andílky. Díky rozdělení hracího boxu a postýlky to nebyl zas takový problém. Oba chlapečci si spokojeně hráli ve svých polovinách a okolí nevnímali. Kakashi se spokojeně usadil na postel a otevřel si svoji knížku na příslušené stránce. Dal se do četní dokud ho nevyrušil zvonek. Zbystřil a rychle vyběhl ke dveřím. I Naruto a Sasuke zbystřili a svoje kukadla upřeli na dveře. Obou teď v hlavě probleskla jediná myšlenka. Že by máma? Oba se za pomocí zábradlí postavili a čekali. Kakashi otevřel. Stejně jako chlapečci se mile usmáli. Na prahu stála Rin, zhledem spíš připomínala sněhuláka. Co ji však učinilo zajímavější bylo poněkud větší bříško. Oba chlapci netušili oč jde, Kakashi však omítal řešení, že Rin jen přibrala. Neviděl ji opravdu dlouho, vůbec něco takového nečekal. Rin nechápala jeho chování a podepřela si ze spodu svoje bříško. Kakashi se alespoň pokusil stále na ni necivět a pomohl ji sundat si kabát. Skutečnosti však byla jiná. Po sundání kabátu se ukázalo, že údajné bříško je ve skutečnosti uzlík, ve kterém spokojeně spinkalo děvčátko. Kakashi si oddychl, nějakou malou chvilku si myslel, že je Rin v tom. Jakmile si mála holčička uvědomila, někdo vyndává z toho teplého uzlíčku otevřela svá malá kukadla a začala zkoumat neznámé prostředí. Byla ještě ospalá, ručičkami si protřela zelená kukadla a slastně se protáhla. Svoji pozornost přesunula k hracímu boxu, kde na ni překvapeně hleděli dva chlapečci. Stejně jako ona byli překvapeni.
„Je roztomilá,'´ řekl Kakashi a pohladil děvčátko po tvářičce. Na rozdíl od Sasukeho se slabě usmála. Stále však pohledem směřovala k hracímu boxu.
„Zkus ji dat k nim,´´ pobídla ho Rin. Kakashi uchopil děvčátko do náruče, ihned si povšimnul jak je lehoučká, jako malá porcelánová panenka. Měl strach, aby ji chlapci neublížili.
Rin ještě předtím než ji tam dal oddělala zábranu. Ovšem jakmile si to oba uvědomili, že zábrana zmizela, vydali se rychlím krokem k sobě s jediným umyslel. Sebrat příslušnou hračku. Ale jakmile se mezi nimi ocitla malé růžovovlasá holčička oba se rázem zastavili. Leknutím se posadili na zadky a prohlíželi si holčičku. Na nějakou dobu nastalo ticho, ale pak se rázem rozpovídali jenomže ne lidskou řečí, spíš to připomínalo pískání a jiné podivné zvuky. Naruto se posunul blíž k holčičce a zatahal za dlouhé vlásky. Děvčátko polekaně vypísklo a pláclo chlapečka po hlavě. Naruto se od ní odtáhl a začal pobrekávat. Ovšem nerozplakal se, jen si chytl za malou hlavičko a ještě jednou si pobreknul. Holčička nasadila uraženou tvář, otočila se k Narutovi zády a vydala se raději k Sasukemu. Ten o ni nejevil při nejmenším zájem a začal utíkat. Utíkal, ale holčička si nedala říct a pádila za ním stůj co stůj. Sasuke začal vztekle pištět a utíkat dál, rozhodně nestál o její přítomnost. Nebo si s ním třeba jen hrát. Nakonec se ale dostal do rohu hracího boxu, kde byl v pasti. Snažil se ji nějak ubránit, ale sápala se na něj jako vlk. Tak vyzkoušel starou a dobrou techniku. Začal opravdu nesnesitelný brečet a pištět, že se i Naruto bál. Kakashi ihned zareagoval a vzal malou holčičku do náruče. Ta si nedala říct a začala se mu vyškubávat se sevření.
„Bože, ta je horší než ti dva dohromady,‘‘ zazoufal Kakashi a položil holčičku na sedačku.
Sasuke po zjištění, že holčička zmizela se zase vrátil k normálním věcem, jako třeba otravování ještě zmateného Naruta.
„Rin, kdo to vůbec je,‘‘ optal se ji a mírně zatřásl s holčičkou držící v ruce. Rin pozvedla hlavu od Sasuke.
„To je Sakura,‘‘ odpověděla a malou holčičku pohladila po tvářičce. Ona se oplátku smála a natáhla ručičky k Rin.

„Tak myslím, že jsme problém vyřešili,‘‘ řekl Kakashi na nově zhotovenou postýlku a hrací box. Tentokrát však byla rozdělena na tří části, ale teď neměli mříže, vlastně nic přes co by se mohly otravovat. Spokojeně seděli v postýlce a pili každý s flaštičky. Ale najednou se z jedné postýlky ozval pískot. Rin postrašeně nakoukla do jedné postýlky. Sasuke seděl a třásl s flaštičkou vzhůru nohama.
„Co pak?‘‘ usmála se na něj Rin. Sasuke pozvedl hlavu a znovu zatřásl flaškou.
„Nééni,‘‘ zazoufal Sasuke a ještě jednou zatřásl flaštičkou, aby Rin pochopila, že nemá pití.
Usmála se, ale další mu nedala, ještě by se počůral. Sasuke si však stál za tím a dál požadoval pití. Na rozdíl od něj Sakura se ani nenapila, nasadila posmutnou tvář. Nikdy nevěděl co ji trápí, ale k nikomu nechtěla jít do náruče.
„Copak?‘‘ otázala ji a pohladila ji po tvářičce. Sakura slabě posmrkla na natáhla ručičky k Rin. Ta ji vzala do náruče a začali ji uklidňovat, jelikož se její pobrekávání proměnilo v pláč.
„Ale no tak,‘‘ usmála se Rin pohladila uplakané děvčátko po vláskách. Sama vůbec nevěděla co způsobilo její pláč, ale pokoušela se ji uklidnit.
„Máma,‘‘ pobreklo děvčátko. Teď už bylo vše jasné, na Sakuru přišel jen tesk po mamince. Rin ji začala chovat a snažila se ji přimět k klidu. Oba chlapce o zaujalo a znovu se posadili a sledovali co se odehrávalo nad nimi. Sakura se po chvíli uklidnila a nastal čas koupání. Rin už se protáčeli oči, vzpomínka na minulé koupání ji celou otřásla. Jako předtím první na řadu šel Naruto. Tentokrát to nebylo až tak zlé, kromě věčného povídaní a různých pazvuků se o obešlo bez zranění. Kakashi se mezitím staral o ty dva. Sakura se mu uvelebila na hrudi a ospale pozorovala Sasukeho, který si znovu pohrával s zásypem na zadeček. Rin ještě předtím pořádně zavřela, takže nehrozilo otevření. Ovšem to Sasukemu vadilo a začal v tubou třást a tištět u toho.
„Prosím tě vem mu to,´´ prosila Kakashiho. Ten hned zareagoval, nejprve ze sebe sundal Sakura a pak se vrhl k Sasukemu. Kakashi uchopil tubičko a pokoušel se mu ji vytrhnout z rukou. Sasuke začal pištět a tubičku nepustit, pro změnu Kakashe poškrábal.
„Au,‘‘ vypískl a odtáhl se do něj. Jestli to tak půjde dál tak mu ty ruce utrhne. Znovu se vrátil k tubičce, začal ji znovu páčit mnohem větší silou. Sasuke začal pištět ještě víc, čímž přiměl Sakuru pobrekávat s ním. Kakashi naposled cukl a vyrval mu tubičku s rukou, ovšem zatáhl tak silně až překlopil Sasuke na břicho. Hlavičkou se ťukl zem. Sasuke se pomalu zvedl a začal pofňukávat, než však dorazila Rin, pofňukování se změnilo na nesnesitelný pláč, který nedala do pořádku ani Rin.
„Zastav to,‘‘ prosil ji Kakashi a zaspal si rukama uši. Pláč byl opravdu nesnesitelný, ale v tom Sasuke nejlepší. Nikdy ho nepřekoná. Rin nezbývalo nic jiného, než pustit Naruta a vrátit se k Sasukemu. Ovšem to dělat neměla, jakmile chlapeček zjistil, že volný, viděl možnost k útěku z vaničky. Stoupl si opřel se o stěnu, ovšem ta nevydržela nápor a tak se s ním převrhla. Cesta na zem byla dlouho a na konci bolestná. Voda se ihned rozlila po celé místnosti, Rin se polekala a málem upustila Sasukeho. Teď už měla dvě plakající děti a ke všemu Kakashi byl naprosto k ničemu. Tentokrát mu nezbývalo nic jiného než se postarat Naruta. Ovšem za jejich nepřítomnosti zmizela Sakura někde za dveřmi, ocitla se teď kuchyni. Měla hlad, ale v té velké kuchyni se nevyznala. Postavila se na mále nožky a otevřela první skříň, ni k jídlu jen spousta hrnců. Všechny je ihned vydělala a začala se zkoumat. To ji však zanedlouho omrzelo a tak se vydala jinam. Po cestě však byla chycena, vrácena zpět do postýlky a ostatními. Ti dva už toho měli pro dnešek dost a usnuli v postýlce. Sakura už taky skoro spala a tak se ulehla mezi n a zanedlouho spala taky.

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Čt, 2009-09-17 16:43 | Ninja už: 5538 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

bylo to dobrý (škoda těch chyb ale co no nikdo není dokonalý) nejlepší jak sasuke utěkal před sakurou a naruto jen civěl Laughing out loud

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Po, 2009-01-26 18:55 | Ninja už: 5743 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

jak Sasuke zdrhal před Sakurou,to mi připadalo hrozně hezký=DDDsnad bude další dílek=)

Obrázek uživatele ...Sakura...
Vložil ...Sakura..., St, 2008-12-31 18:06 | Ninja už: 5630 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Jsem se zase zasmála xD.Tenhle díl byl 100x lepší než první.Líbílo se mi,jak přišla Sakura,protože to už byl kompletně tým 7.A je vážně úžasné si je předtavit jako miminka!!!! P.S. Mocinky se těším na další díly!!!!!

Obrázek uživatele anja-chan
Vložil anja-chan, Út, 2008-12-30 13:19 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Prostý občan

jeee.....pokracko....nahodou podla mna to bola sranda...a som zvedava na pokracko Laughing out loud


Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Út, 2008-12-30 13:53 | Ninja už: 5742 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Díky, ty víš jak mě vždy potěšit

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Út, 2008-12-30 10:12 | Ninja už: 5742 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Chyb se prostě nezbavím, díl není tolik zábavný, protože není celý, pak bude větší sranda.

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Út, 2008-12-30 14:34 | Ninja už: 5750 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Tak na to se těším, protože to je sranda už teď ;)
_____________________
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Smeťák s mými FeFes xDD
Můj blog xP

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Po, 2008-12-29 23:02 | Ninja už: 5750 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Ojé, druhý díl! n_n Ale abych pravdu řekla, první se mi líbil víc. Navíc máš v tomhle dílu strašně moc chyb! Ale jinak představa miminkovský bitky je zcela úchvatná :D
_____________________
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Smeťák s mými FeFes xDD
Můj blog xP