manga_preview
Boruto TBV 08

Jak jsme vyháněli Naruťáky - 18. kapitola - Vrať se, Itachi!

Lilithčina rezidence

„Nechrň!“ zahučela Lilithka, když procházela kolem pohovky, na které se Itachi uvelebil.
„Copak takhle se mluví se Shinobim?“ zavrčel.
„No promiň, ale musíš vstávat!“ trvala na svém dívka, které pusa jen jela. „Šla jsem totiž zrovna prohledávat ledničku a zjistila, že jsem bez jídla a rodiče nejsou doma a z toho všeho vyplývá, že musím nějaký koupit!“ Během svého proslovu šermovala rukama ve vzduchu, což ale Uchihu nechalo naprosto klidného, protože už po první minutě ji přestal vnímat.
„A naši nejsou doma, tak sama ven jít nemůžu, takže… musíš vstát a jít se mnou…,“ vychrlila ze sebe a zjistila, že ninja ji neposlouchá.
„Tse,“ rozzlobila se a přikrčila se za pohovkou, chystala se ninju postrašit.
„Co hodláš dělat?“ zeptal se náhle a Lilithka se ho tak strašně lekla, že ztratila rovnováhu a upadla. Nevšímal si jí, místo toho se převrátil na druhý bok a hlasitě zachrápal.
Lilithka se dopálila a s hlasitým: „Musíš!“ z něj strhla peřinu.

Neochotně vstal a upravoval si plášť, zatímco dívenka zjišťovala, co je všechno potřeba obstarat a na co ještě zapomněla. „Naši tu nejsou, tak si nemůžu půjčit peníze od nich,“ uvažovala. „Takže… já… musím najít a rozbít prasátko!“

Sešli se před úkrytem růžového čuníka, kterého Lilithka s těžkým srdcem vytáhla ven. „Když já nemám… čím ho…,“ vzlykla.
„Žádný problém!“ Itachi se rozmáchl, vší silou praštil do pokladničky, až z ní létaly střepy všude možně. Jenže společně se střepy uteklo i pár stříbrných a bronzových koleček. Dalších několik minut strávili dívka a ninja hledáním zapadlých mincí.

Ve dveřích ještě Lilithka udílela poslední rozkazy. „Zbraně nech tady… Vypnuli jsme všechno? A… ty střepy uklidíme potom!“ Byla nervózní, neustále se ohlížela a hlavně se bála jakékoliv naprosto nevyzpytatelné Uchihovy reakce.

Konečně se ocitli před velkou samoobsluhou, tedy spíše supermarketem. Odepjala jeden vozík z dlouhé řady těch stejnorodých kovových potvor na kolečkách a s mincemi nacpanými v kapsách sebevědomě vykročila vpřed. Dveře se před ní samy otevřely, což Itachiho udivilo.
Lidé málokdy o někoho v samoobsluze zavadí pohledem, ale tenhle cizinec byl jiný a hlavně… divný. Dlouhý černý plášť mu sahal až po paty, na hlavě měl rozbitou čelenku, tvářil se podezřívavě a působil dojmem masového vraha, ale prodavačkám se očividně líbil, protože mu zamávaly, když prošel kolem.
„To je… bratranec,“ koktala blonďatá dívka a dál tlačila vozík před sebou. „Drž se pořád za mnou,“ požádala ninju a protáhla vozík turniketem.
Ninja se zarazil. Shluk kovových páček se mu nelíbil… Vrazil do nich a ten přístroj ho nechtěl nechat projít. Zkusil ho podlézt, ale část pláště se mu skřípla mezi páčkami. Zaklel tak sprostě, že by se za to nemusel stydět ani Hidan, ale co naplat, zůstával vězněm. Klepal prsty jedné ruky o podlahu tak dlouho, dokud si ho nevšimla Lilithka toulající se mezi regály a nevyprostila ho.

Uchiha byl udiven, nikdy předtím v supermarketu nebyl. Prohlížet si potraviny nebyl jeho obvyklý způsob zábavy, ale zde si ho dopřával. Lilithka se na všechny omluvně dívala a neustále opakovala: „Bratranec. Z ciziny, víte?“
Jednou ho musela odtrhnout od sáčků s rýží, když se radoval, že konečně objevil známou věc, potom ho zas byla nucena odtáhnout od vystavených lahví s vínem.
„Tak, tady stůj, já se za chvíli vrátím,“ nakázala blonďatá dívka a odjela s vozíkem za roh.

Itachi její rady nedbal a jal se prozkoumávat neznámý terén. Poprvé se vyděsil v řeznickém oddělení, když na něho zírala prasečí hlava z jednoho ze stolků, na něm stálo cosi jako: Mimořádná nabídka! Neváhejte – skvělá cena…
Pak se ocitl u mrazicího boxu, kam se nějaká žena s dítětem ve vozíku pokoušela vrátit máslo, protože si ho vzala moc. „Nedosáhnu tam. Pomůžete mi, pane?“ poprosila ninju.
„Nic, co bych nezvlád,“ řekl sebevědomě a převzal od cizinky kluzký obdélníček. Naklonil se a natahoval ruku, zatímco se druhou opíral. Ta mu však uklouzla po zledovatělém okraji a on celou vahou přepadl do chladící výlohy, jen nohy mu zůstaly v prostoru supermarketu. Upadl tak nešikovně, že když zvedl hlavu, praštil se o regál, na němž byly nakládány tavené sýry. Nadzdvihnout se nemohl a začínal mrznout.

Když se opět probudil, ležel na pohovce v Lilithčině obývacím pokoji zabalený v dece a na stole na něho čekal teplý čaj. „Co… kde jsem?“
„Doma,“ špitla. „Už je to dobrý, neboj.“ V duchu se musela smát. Ona, pořád ještě pořádně vyplašená, tady utěšuje světem protřelého Shinobiho, který si nedokázal poradit s jedním mrazícím boxem.
„Mám ti říct, co se stalo?“
„Budeš-li tak laskavá…,“ zabručel Itachi a napil se.
„No… než jsem tě našla, teda spíš jenom tvoje zuřivě kopající nohy, už jsi skoro zmrznul…“

„Prosím, pomozte! On tam spadl!“ spustila Lilithka jako profesionální herečka a nezapomněla přitom zoufale zalomit rukama. Zděšeným prodavačkám opakovala nacvičenou výmluvu. „Bratranec. Z ciziny… On je… malinko… natvrdlý.“
Když ninju vytáhli, začali kontrolovat škody. „Jen se to rozsypalo, nic se neděje.“
Dívka si oddechla. Netušila, jak by celou tu pohromu asi tak splácela. Navíc… rodiče o tom nesmí vědět.

„Dovedla jsem tě domů, lehnul sis a doteď spal. A… tady je něco k jídlu.“ Podala mu rohlík, na němž leželo pár koleček salámu, takže měl pocit, že drží v ruce přerostlou růžovou žížalu. „Dík.“ Zakousl se a pokusil se na všechno zapomenout.

Do večera Itachimu otrnulo, začal mít roupy. Lilithka počkala, až zmizí v koupelně a podstrčila mu pod deku hřeben. Když se vrátil a bez rozmyslu si opět lehl, zavyl jako zraněné zvíře a netrvalo dlouho a už běhal po domě za dívkou se hřebenem v ruce. Konečně ji dopadl, povalil ji na zem a nedokázal pochopit, proč má děvče úsměv od ucha k uchu.

Poznámky: 

A příště jdeme na misi s Gaiem a Kakashim! Laughing out loud

4.96923
Průměr: 5 (65 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hikari Animaru
Vložil Hikari Animaru, Čt, 2016-08-11 19:36 | Ninja už: 4252 dní, Příspěvků: 370 | Autor je: Konohamarova chůva

Misia L:

Itachi Uchiha, vrah, ktorý vyvraždil celý klan, zabil ktovie koľko ľudí si nedokázal poradiť s mraziacim boxom Laughing out loud to musel byť veľmi dobrý pohľad Laughing out loud úprimne, najprv by som si ho potajomky odfotila a až potom volala o pomoc Laughing out loud Eh-hmm I smell romance Laughing out loud

Blog Mestekovej a Sabaku no Tanaris -> www.sameta.blog.cz/
Navštívte stránku Zakázaného ovocia!

Spoluautorská FF so Sabaku no Tanaris:
Zakázané ovocie chutí najlepšie - http://147.32.8.168/?q=node/107008

Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, St, 2012-06-27 14:11 | Ninja už: 4593 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

chudák byl asi potom mastnej ^^ pěknej dílek

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele Judar
Vložil Judar, Čt, 2010-07-08 21:12 | Ninja už: 5159 dní, Příspěvků: 977 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

chudák itachi v mrazáku lolllllllllll malem som sa skydala ze stoličky od smiechu Laughing out loud škoda že tam celý nepadol


SHARINGANOVÝ OHYZD A JEHO 9 CIBUĽČIAT = ÚTOK! :D


Naivní malíři jsou dospělé děti, které najednou vzali tužku nebo štětec a tím prvním pohybem ruky na čistou plochu zjistili, že obrazy jsou nejen jejich dětským hřištěm, ale i obranou proti nudě, hojivou krásou, prostou jak léčivé byliny.

[/URL]

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Pá, 2013-10-11 23:12 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

xai_chan: Jo, ale to se mohlo docela snadno stát Smiling

Sakura Sayuri Midori: Ani ne tak mastnej jako zmrzlej Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Laitte
Vložil Laitte, So, 2010-01-02 15:20 | Ninja už: 5477 dní, Příspěvků: 1515 | Autor je: Prostý občan

z tohto vyplýva, že Itachi je tak trochu lama Laughing out loud

Obrázek uživatele Kirin Hyuuga
Vložil Kirin Hyuuga, Ne, 2010-06-13 13:20 | Ninja už: 5103 dní, Příspěvků: 194 | Autor je: Prostý občan

jo lama ne lasička! xD

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Po, 2009-02-09 13:51 | Ninja už: 5805 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

LOL xDD no jo... dohánění je zábava Laughing out loud hlavně když doháním Styrončiny povídky Sticking out tongue

Můj Valenth

Obrázek uživatele Hikate
Vložil Hikate, Ne, 2009-01-04 21:34 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 378 | Autor je: Tsunadiny pětky

Heh.......... Laughing out loud Asi na mě za chvíly vylítnou sousedi,z toho jak se tlemim XD Skvělí!!! Smiling Se těšim jak to bude se všema dál XD

Minato Facebook Fanclub CZ/SK



Kurosaki x Teru / Minato x Kushina

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2010-06-13 13:38 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Hikate: Jo, to ještě uvidíš Smiling

Ketsueki_Gaara: Jo, to chápu, že to chceš dohnat Smiling

Kirin Hyuuga: Tak tak Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Ne, 2009-01-04 11:50 | Ninja už: 5731 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

jejky,Itachi by misi:,,Prezij v supermarketu!" asi nesplnilxDDD

Obrázek uživatele Buuublinka
Vložil Buuublinka, So, 2009-01-03 23:30 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 1399 | Autor je: Prostý občan

muhehe xD to je geniusální xDD

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2009-01-04 11:54 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Buuublinka: A ještě to nebylo všechno Eye-wink

ajima: Ne, to určitě nesplnil Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Pá, 2009-01-02 15:23 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Takže, nežli něco napíšu, tak mocinky moc gomen, že jsem tak dlouho nečetla tvoje povídky. Byla jsem totiž jaksi mimo PC...
a teď k povídce:
Geniální, úžasná, skvělá...představa Itachína v mrazícím boxu, drkotajíc zuby xDD...no prostě geniální!

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, So, 2010-01-02 15:41 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

T.a.r.a.n.e.e: Hehe, jo, ještě se máme na co těšit Eye-wink

Laitte: Tak trochu? Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Tess
Vložil Tess, St, 2008-12-31 17:49 | Ninja už: 5793 dní, Příspěvků: 88 | Autor je: Prostý občan

Geniální!!!! Asi jsem se zamilovala... ne asi, ale určitě. A do koho? Do tvých povídek Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2009-01-01 19:53 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Tess: Další díly se chystají Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, Út, 2008-12-30 02:33 | Ninja už: 5962 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

Juchuu Laughing out loud Je to skvelé Styron Laughing out loud

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Ne, 2008-12-28 17:42 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

to je dobrý

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele Mariah-taichou
Vložil Mariah-taichou, Ne, 2008-12-28 17:20 | Ninja už: 5861 dní, Příspěvků: 207 | Autor je: Prostý občan

Heh Laughing out loud Uchiha starší přišel o svou důstojnost při boji s mrazákem. Heh, to by klidně mohlo jít do novin... Kdy bude další díl?

Jo, víte... já už tu stejně nejsem. FF jsem smazala. Česká FF nečtu, na Naruta se nedívám. A taky nelituju. A pochybuju, že někomu chybím.
Snažila jsem se pomoct s napravením té "japonštiny" tady, byla jsem ignorována. Já už se do vašich věcí míchat nebudu, klidně se to učte špatně. Bye.

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-12-30 09:11 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Yang Kinsei: Až ho sepíšu Smiling

Sukey Hosokoawa: Díky Smiling

Deisaku: Díky Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Ashrai
Vložil Ashrai, Ne, 2008-12-28 17:05 | Ninja už: 5677 dní, Příspěvků: 94 | Autor je: Prostý občan

skvělé, ostatně jako obvykle. Smíchy jsem se někdy válela po zemi, protože při mojí šikovnosti jsem spadla ze židle. A Itachi v mrazáku, to fakticky pěkný Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, Ne, 2008-12-28 15:03 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

K tomu prostě slova nestačej. Světoznámí hledaný ninja úrovně S se popral s chladničkou na máslo. A prohrál. To se jen tak nevidí.

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, Ne, 2008-12-28 12:36 | Ninja už: 5805 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Chudák Itachi, takhle nešikovně dopadnout v mrazáku Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-12-28 17:30 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Lenura: Jo, má to chudák pech Laughing out loud

Ten_Ten: Taky tam u nich nic takového nemají Laughing out loud

Ashrai: Chudinko, to jsem nechtěla ti takhle zdravotně přitížit. Ale příště už si dáš bacha, že jo? Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele MishaN
Vložil MishaN, Ne, 2008-12-28 09:55 | Ninja už: 5940 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

Heh, tak teď jsi mě dostala Laughing out loud Itachi v mrazáku Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, So, 2008-12-27 23:03 | Ninja už: 5992 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Představa Itachiho v mrazáku je vražedná xD (i když bych tam radši narvala Sasukeho....dobře, přestanu rozvíjet své antiSasu myšlenky xD) Další super díl Smiling

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Ikkai Xinji
Vložil Ikkai Xinji, So, 2008-12-27 22:12 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

To je skvělá kapitola! Jednou ho musela odtrhnout od sáčků s rýží, když se radoval, že konečně objevil známou věc, to je nepřekonatelný! A navíc představa Itachiho, zapadlýho v mrazícím boxu, to je tak...prostě nepřekonatelný!

Můj výčet FF, Deviantart

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-12-28 10:03 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Xinji.E: Je to totální kravina, ale jsem ráda, že se líbí Smiling A... to je vlastní zkušenost... některý boxy jsou tak mizerný, že tam člověk málem spadnul.

Rika: Náš mrazák je malej, tak ho tam narvat nemůžu, ale díky za nápad Eye-wink

MishaN: Já si to myslela, že tohle tě dostane Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele mollyhana
Vložil mollyhana, So, 2008-12-27 21:29 | Ninja už: 5893 dní, Příspěvků: 548 | Autor je: Prostý občan

Skvělí, co více dodat? Smiling Jako vždycky, tohle není vyjímka. Sticking out tongue Tak nač ti to opakovat?

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, So, 2008-12-27 21:17 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud:D: tak tady přestává všechno... já umírám Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud:D představa Itachiho nožiček, já tam někde povlávají a zbytek je někde pod sýry..Laughing out loud no lol Laughing out loud chudášek mališký Laughing out loud ale ty seš prostě geniální Laughing out loud