manga_preview
Boruto TBV 09

Skrytá síla. 18

Démonická síla a jutsu mrtvé duše

Habib se rozběhl přímo na hřbitov co nejrychleji mohl.

Půl hodiny před tím

,, Tak to bych měl hotový, teď mě nic nezastaví." Kyuubi se otočil a odcházel ,, Mé vítězství je jisté. Bwuahahaha!" zasmál se Kyuubi.
,, A to mělo být všechno?" ozvalo se za Kyuubim, ten se otočil a nevěřil svým očím.

Minato pomalu zvedl hlavu a ještě pomaleji se zvedal. Minato si strhl zbytek trika, protáhl se a rány které měl po celém těle se zacelili, pak se zvedl vítr a Minatova chakra se začala zvětšovat příšernou rychlostí. Tetování na Minatově rameni se rozsvítilo a zmizelo.

,,Myslím že na tebe použiji všechnu svou sílu" usmál se Minato.

Kyuubi musel ustoupit, protože ho ta chakra co vycházela z Minata pálila. Minato zavřel oči, chvíli se nic nedělo, a pak se Minato začal měnit, drápy se prodloužili jeho kůže ztvrdla a zesílila zuby zešpičatěli, špičáky prodloužili, svaly se zvětšili a na jeho těle se objevili zvláštní znaky které byli spojeny. Nakonec Minato oči otevřel a v nich se bývalý znak změnil, uprostřed byli dva černé kroužky, okolo bylo bílo kromě dvou stran tam byly taky černé kruhy, ale byli poloviční.

,,Už chápu tvá síla je tak ohromná, že jí muselo držet to tetování a protože jsi ho zrušil stal se z tebe něco jako démon nemám pravdu?" zeptal se Kyuubi.

,,Nemáš, já jsem skutečný lidský démon." usmál se Minato a zaútočil.

Hinata se probudila v nemocničním pokoji, rozhlédla se kolem sebe, všude byl zmatek tak radši vyběhla ven a zamířila k místu odkud vycházela ta obrovská síla.

Kyuubi vyslal ohnivý plamen, ale Minato ho zablokoval vodní stěnou a trefil Kyuubiho bleskem, bohužel tomu to nic neudělalo, a tak se oba rozhodli pro boj na blízko. Kyuubi si utrhl jeden ocas a začal ho používat jako bič a meč zároveň, ani Minato nebyl pozadu v ruce se mu zhmotnila démonská katana. Jejich souboj už trval čtvrt hodiny a vypadalo to, že nikdy neskončí, ale pak z Kyuubiho vyletěla chakra ze které se zhmotnil pěti ocasatý který na Minata zaútočil, ten však jen uhnul a jednou ranou ho zabil. Kyuubi zařval a zmizelo mu pět ocasů.

,, Být tebou už to nedělám nebo prohraješ mnohem rychleji." usmál se Minato.

,, Ty si myslíš, že mně porazíš!" zařval Kyuubi a vystřelil černý plamen.

Plamen dopadl na místo, kde stál ještě před vteřinou Minato a začal vše ničit.

Minato se objevil nad Kyuubim udělal pečetě a vykřikl ,,Katon:demonik no jutsu!" a vystřelil démonský plamen který zasáhl Kyuubiho. Ten začal řvát bolestí a hrozně sebou začal házet, pak zařval ještě jednou, než naposledy vydechl.

Minato se vrátil do své podoby a na rameni se objevilo jeho tetování, pak se i na jeho těle dalo do hromady jeho triko. Najednou Minato padl na kolena, vykašlal krev a přitom se držel za srdce.

,, To není dobrý, nesmím skončit, ještě musím udělat jednu věc." řekl si Minato.

Hinata dorazila na místo, odkud ještě před chvílí cítila ohromné chakry, ale ty najednou zmizely a byla tu jedna trochu nadprůměrná, ale nic jiného. Rozhlédla se a uviděla jak z toho místa odchází Minato.

,, Minato!" zavolala na něj a rozeběhla se k němu.

On se pomalu otočil, aby zjistil kdo ho zdržuje a uviděl Hinatu jak k němu běží.

,, Co potřebuješ?" zeptal se.

,, Jenom jsem chtěla vědět jestli ti nic není." řekla nejistě.

Minato se jenom otočil a zamířil pryč.,, Nic mi není, nech mě být a nesleduj mě." Řekl a rozeběhl se pryč. Hinata tam stála úplně v šoku, vůbec nechápala jeho chování neměl důvod být k ní takový, ale rozhodla se tím nezabývat a zamířila do Konohy.

Po pár minutách se Minato objevil na hřbitově, kde se rozhlédl a vyšel směrem k hrobům všech čtyř Hokagů. Když tam dorazil, začal obrovskou rychlostí dělat různé pečetě. Když skončil dopadl opět na kolena a vykašlal další krev tentokrát jí bylo víc.

Podíval se nad hroby kde se objevilo světlo, které na sebe začalo brát lidskou podobu. Po pěti minutách stála na každém hrobě osoba. Minato se uklonil Hokágům.

,, Velice vás prosím o pomoc, potřebuji vás, aby jste zachránili Konohu a všechny co v ní žijí." poprosil všechny čtyři Hokágy, ti jenom přikývli a zmizeli s celou armádou, která tam stála, ale jeden tam zůstal byl to čtvrtý.

,, Dobrá práce, stihl jsi to právě v čas." řekl a zmizel.

Minato tam ještě chvíli stál, a pak udělal pečetě a vyslal nějakou techniku která zasáhla Habiba, který se tam objevil, tomu to ale nic neudělalo.

,, Našel jsem tě." řekl Habib. Minato se usmál ,,Co ti tak dlouho trvalo, málem jsem se začal nudit." řekl. ,,To je jedno jsem tu, tak to skončíme."řekl Habib a připravil se do bojové pozice. Minato udělal to samé, ale cítil že není úplně při síle, jeho čas se krátil. Najednou se oba rozeběhli proti sobě s úmyslem zabít toho druhého.

4.966665
Průměr: 5 (30 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Pá, 2008-12-26 20:14 | Ninja už: 5781 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

nádhera

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele Michiko Karasu
Vložil Michiko Karasu, Čt, 2008-12-25 22:29 | Ninja už: 5674 dní, Příspěvků: 428 | Autor je: Prostý občan

Je to moc dobré, myslím si, že jednou budeš psát knihy! Smiling