manga_preview
Boruto TBV 11

Skrytá síla. 17

Konoha napadena

Gaara chytil Mella do písku a řekl ,,Sabaku sousou" , ale než to Mella rozdrtilo tak Mello řekl ,,Chidori nagashi" a písek se rozletěl na všechny strany. Mello vyskočil na střechu domu.
,, Znám tvé scopnosti, takže proti mně nemáš šanci." začal se smát Mello a v ruce se mu vytvořil bleskový luk. Gaara na Mella poslal svůj písek, ale než tam písek dorazil, tak byl Mello na jiné střeše, ze které vystřelil bleskový šíp. Gaara postavil šípu do cesty písečnou zeď, ale šíp skrz ní hravě proletěl a proletěl i ramenem Gaary.
,,Tak co Gaaro, bolí? Doufám že ano, to má bolet." začal se radovat Mello. Gaara se zvedl a přitom se držel za zraněné rameno, chtěl udělat nějakou techniku, ale to už zase musel uhnout další střele. Mello vystřelil další šíp, který proletěl Gaarovy kolenem a Gaara klesl na zem. Mello se začal příšerně smát.
,,Ty jsi vážně Sabaku no Gaara, Kazekage skryté písečné? Dost jsi mě zklamal." řekl Mello a natáhl luk na poslední ránu, kterou chtěl Gaaru zabít, ale najednou něco zastínilo svit měsíce, Mello se koukl nad sebe a uviděl obří ruku jek letí přímo na něj. Chtěl jí uhnout, ale nemohl, držel ho písek
,,A do pr..." řekl Mello než ho ta obří ruka rozdrtila. Pak se ruka vrátila do normálu a objevil se tam Chouji. Chouji přišel ke Gaarovi pomohl mu zvednout a společně vyrazili do nemocnice.
,,Díky" řekl Gaara.

Tsunade uhnula dalšímu útoku. Její soupeř útočil na dálku, tak měl proti ní výhodu. Na Tsunade vyletěla další salva vodních střel, kterým musela uhnout, ale neuhla dokonale tak jí jedna střela zasáhla do boku. Tsunade se chtěla hned vyléčit, ale její Soupeř jí k tomu nedal příležitost, protože sesílal jednu techniku za druhou. Jan se smál, ale pak za sebou uslyšel ,,šannaró" otočil se, ale to už ho zasáhla pěst do obličeje takovou silou že vletěl do protějšího domu. Pomalu se zvedl, měl zlomenou čelist a polovinu zubů vyražených.
,,To je, ale síla" pomyslal. Za ním se objevila Tsunade, která ho udeřila do žaludku a tou silou hodila zpátky na pěst té růžovovlasé holky, která ho zarazila do země.
,,Nečekal jsem, že mě takhle dostanou, ale ještě není konec" pomyslel a začala ho obklopovat rudá chakra, ta holka se nad ním postavila ,,Tohle ti nepomůže" řekla a jednou ranou ho zabila. Pak se u ní objevila Tsunade, která se už vyléčila a obě vyrazili do nemocnice.

Kankuro vyslal svou loutku Karase, ale do loutky zabořil žlutý kunaj a loutka spadla na zem a nešla ovládat. Kira vytáhl další kunaj, ale najednou ho obalili brouci a on se zřítil na zem.
,,Dík" řekl Kankuro Shinovi, který se tam objevil a oba vyrazili k bráně. Kankuro se náhle chytil za záda a spadl mrtev na zem. Shino se otočil a uviděl tam stát Kiru.
,,Neměli by jste se otáčet k soupeři zády." řekl a zaútočil. Shino se ani nehnul z místa, jenom čekal na Kiru. Kira zabodl do Shina kunaj, ale Shino se rozpadl na hejno brouků, kteří Kiru obalili a zabili. Pak Shino vyrazil k bráně kde se bojovalo.

Gai vyblokoval další Lauřin úder a sám přešel do útoku, ve kterém moc dlouho nezůstal, protože ho Laura zase začala dost mlátit. Gai zapnul pět bran a začal Lauru mlátit zase on. Už to vypadalo že zvítězí, když z ní vyletěla rudá chakra a obalila jí. Lauřina rychlost se zvýšila a síla taky, takže Gai zase začal prohrávat. Pak Laura vyslala nějaké ohnivé jutsu, ale to bylo zastaveno dřevěnou hradbou, na které stála osoba v bojovém obleku prvního Hokage.
,,Co je zase tohle?" vyděsila se Laura.

Habib uhnul další kládě která na něj letěla, dostal se k soupeři a sekl po něm svou katanou, ale ten v čas uskočil a vyslal další dřevěný útok.
,,Na to že jsi ANBU jsi dost slabý." řekl Habib a z jeho ruky vyletěl blesk, který tomu ANBU urval ruku.
Habib k němu přešel.
,,Musím s tebou skončit rychle, můj soupeř na mě jistě už čeká a nechci aby se nudil." řekl a z jeho ruky vyletěl plamen v podobě dračí hlavy, ale byl zničen vodní stěnou, kterou Yamato vytvořil.
,,Ty si nedáš pokoj." řekl Habib přiskočil k Yamatovi a rukou mu rozdrtil lebku. Pak se otočil a vyrazil.
,, Doufám že na mě ještě čeká." řekl si.

Kakashi se se svým soubojem dostal až k Leemu, se kterým si soupeře prohodil.

Kiefr se zasmál
,,Takže jiný soupeř, výborně s tamtím byla nuda." řekl a zaútočil. Kakashi se nestačil bránit protože byl Kiefr moc dobrý, pak Kakashi použil Mangekyou sharingan a poslal Kiefra do jiné dimenze.
,, Tak to by bylo" řekl si Kakashi, ale najednou se objevil portál
,,Myslíš si, že mě tohle zastaví?" ozvalo se z něj a objevil se Kiefr, kterého obklopovala rudá chakra pak se odrazil a bleskovou rychlostí zaútočil, ale těsně u Kakashiho se objevil žlutá čmouha a někdo zasáhl kopem Kiefra, který odletěl a zastavil se o strom, kde se zase postavil. Před Kakashim stála postava. Měla žluté vlasy a bojový úbor čtvrtého Hokage
,,Sensei." řekl Kakashi.

Lee byl celý pomlácený a když se na něj Sergio rozeběhl, už se ani nebránil jenom čekal na konec, ale Sergia zasáhla dlouhá hůl a on kus odletěl, ale postavil se zase do bojové pozice, před Leem se objevila postava v bojovým obleku třetího Hokage.

Sai ztratil vědomí a nad ním lítala Diana pak se rozhodla to skončit a vyslala další salvu peří, ale to zastavila vodní stěna a objevila se postava v bojovém úboru druhého Hokáge.

Sasuke byl ve vesnici a zabíjel každého ninju kterého potkal, ale najednou nad ním po střechách přeběhla obrovská armáda
,,Co to bylo, radši bych se měl schovat." napadlo ho a schoval se do čtvrti Uchiha klanu.

Temari byla v bezvědomí, a tak ji musel Shikamaru chránit před útoky Fredieho, který měl železné boxery a na nich větrnou chakru
,,Na to, že jste byly dva, tak jste toho moc neudělali, ani jste mě neškrábli." začal se smát a zaútočil. Najednou Shikamaru ucítil povědomý smrad a před něj skočila postava a jednou ranou odpálkovala Frediho na stěnu, kde se zase postavil
,,Asuma-sensei?"divil se Shikamaru
,,Běž, odnes jí do nemocnice já ho zabavím." řekl Asuma. Shikamaru vzal Temari a vyrazil
,,A dobrá práce." zastavil ho ještě na chvíli Asuma, Shikamaru se jen usmál a vyrazil do nemocnice.

Obránci byly na hradbách a počítali zraněné a padlé, tři čtvrtě armády co měli, byla neschopná boje z toho čtvrt mrtvá. Na druhé straně útočníci měli ztráty, ale nebyly tak vysoké a pořád nepoužili do boje vše co měli zatím bojovalo pět procent vojska a zbytek se chystal na drtiví útok. Pak se všichni připravili a vyrazili do útoku, ale najednou se z nebe snesla sprška kunajů a shurikenů a velké množství útočníků zemřelo. Mezi obránci a útočníky se postavila armáda tak velká, že by se útočníkům vyrovnala a všichni měli čelenky se znakem listové. Nejhorší na tom bylo, že tam všichni viděly své mrtvé příbuzné a milé.
,,Dane!" zakřičela Tsunade, která byla mezi obránci.

4.774195
Průměr: 4.8 (31 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Pá, 2011-12-09 18:45 | Ninja už: 4803 dní, Příspěvků: 2385 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Hrozně opakuješ slova, ale jinak ujde.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Po, 2008-12-22 11:51 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

hustý to je něco těším se na další ne já se netěším já se dusím netrpělivostí

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2008-12-21 20:19 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!