manga_preview
Boruto TBV 09

Radosti a strasti při přípravách narozenin 5.díl-Kakashiho ,,drobný" trapas

„Moc jsem toho neviděla, ale řeknu ti to, co vím!
Zrovna jsem tančila s Irukou, měla jsem prostě fajn náladu, a pak se podívám směrem k baru a vídím tě tam, úplně opilého a bez kalhot, jak tančíš u tyče nějáký tanec, který tančí snad jenom holky v nevěstinci!!!
Celý sál se tam skoro doslova válel smíchy na podlaze, kromě Tsunade, která na té podlaze už spala, a pak se na mě dívali, jako bych to zavinila já! Kdyby mi Iruka nenabídl nocleh u něj, asi bych zdrhla do parku, vykopala si hrob, skočila do něj a zaživa se pohřbila! Fakt nevím pro koho to byl větší trapas: pro mě nebo pro tebe!“ vyřvala ze sebe Asuka a pak si zase sedla a tvářila se ještě naštvaněji než Kakuzu na prázdný sejf banky, kterou vyloupil někdo před ním.
Kakashi byl totálně v šoku. Tak proto se Naruto smál, když ho uviděl a proto se Anko tak červenala! Co to proboha bylo za pití, co vypil? Protože jako střízlivého by ho něco takového ani nenapadlo, maximálně při čtení Icha Icha!
Nakonec se rozhodl, že vypadne a zaleze na chvíli někam se svou knížkou, dokud se sestra neuklidní. Ale když vylezl z obyváku, poklepal mu na rameno Iruka, který takticky zůstal v ložnici, a řekl:
„Mám pro Vás jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Kterou chcete slyšet jako první?“
Kakashi požádal o tu dobrou. Iruka mu řekl, že ví co Kakashi vypil.
„Ta špatná je, že to bylo extrémně vzacné a extrémně silné saké pro Tsunade, při předávání darů ji tenhle potěšil nejvíce a prohlásila, že kdo vypije jenom doušek jejího saké, má si objednat rakev, protože tu ránu od ní nepřežije. A vy jste vypil asi tak dvě flašky. Ale ještě dobrá zpráva je, že můj dobrý kámoš dělá u pohřební služby, určitě Vám prodá rakev za nižší cenu!“
Kakashi mu odpověděl, že je to velice milé, že se ho snaží povzbudit, ale ještě se bude muset hodně snažit, a pak odešel.
Venku na ulici začal přemýšlet, co má dělat. Asuka je na něj naštvaná, Tsunade si z něj udělá sekanou s chilli omáčkou a ještě k tomu pověst ještě většího paka než Naruto a to je trochu moc na jeden den.
Jak tak přemýšlel, ani si nevšiml postavy před sebou a tak do ní vrazil.
„Do háje! Tady se člověk snaží ti něco vyřídit, ale ty ho přehlédneš jako krajinu a vrazíš do něj!“ nadával mu ten, který byl poražen na zem.
Kakashi vzhlédl ze země a došlo mu, že vrazil do jednoho z ANBU. Jestlipak i on ví o té včerejší události? Radši se nebude ptát.
ANBU pokračoval:
„Máš se stavit za Tsunade-sama, a být tebou, dám si bacha, má trochu špatnou náladu. Asi kvůli tomu saké cos jí vypil!“ a rozchechtal se. Pak zmizel. Kakashi si chvilku myslel, že klášter je ideální místo na úkryt, ale pak vstal a šel k Hokage.
Horší to už asi nebude, tak je třeba jít smrti vstříc.
Když Kakashi přišel ke dveřím kanceláře Hokageho, zastavil se a řekl si, že má ještě šanci vzít roha, ale nakonec tedy zaklepal. Pak se ozvala výzva ke vstupu.
Když však vstoupil, musel uznat, že ten ANBU měl pravdu: na tváři Tsunade se usadil výraz mám-hroznou-kocku-tak-mě-zkus-nenaštvat, na stole ještě větší nepořádek než u Naruta v pokoji a vedle stolu stála mírně rozklepaná Shizune.
Jakmile však Hokage zaregistrovala Hatakeho ve své kanceláři, vstala, přešla k němu a pozvedla ruku. Kakashi zavřel oko a už očekával pecku do tváře. Ale nestalo se to. Naopak ucítil ruku na rameni!
Otevřel zase očko a první věc, co ho uhodila do očí, byl Tsunadin úsměv!
A kde je ten trest, co měl dostat?
Tsunade se pak otočila, přešla ke stolu, vytáhla ze šuplíku obálku a podala ji Kakashimu.
Ten ji otevřel v očekávání, že tam bude odvolání k soudu, ale ne. Byla tam poukázka na slevu na nákup knih! Tento poukaz je snad ještě vzácnější než to saké, co vypil!
Shizune si všimla výrazu v jouninově tváři, usmála se a počala vysvětlovat:
„To je tvá odměna. Aniž bys věděl, to saké, co dostala Tsunade od těch lidí, co jim dlužila peníze, bylo ve skutečnosti otrávené, ale nezabilo tě to, protože ten jed je smrtelný jenom osobám starší padesáti let a jak všichni víme, tu hranici už Tsunade-sama dávno překročila.“.
A ani si nevšimla naštvaného výrazu v Tsunadině tváři, a pokračovala dál:
„Takže jsi jí prakticky zachránil život!“
Kakashi byl ohromen. A pak se také usmál. Aspoň si to tímhle činem vyžehlí u ségry. A může si koupit Icha Icha za výrazně nižší cenu!

„Takže z tebe neudělala sushi, ale naopak tě odměnila? Tak…tak to je super! A promiň, jak jsem na tebe dnes ráno řvala, byla jsem opravdu napruzená, nebylo divu, že při tom mém křiku se Iruka radši schoval. Díky tomuhle na ten trapas vesnice zapomene a bude to jako dřív! Juchůůů!“ křičela radostí Asuka.
Právě se procházela po Listové s bratrem, který jí vše vysvětlil.
S tím, že na ten incident vesnice zapomene, si Kakashi nebyl až zas tak jistý, ale nyní se o to nestaral. Byl rád, že se to vyřešilo, aniž by si někdo zlomil ruku nebo nohu.
A pak mu Asuka připravila ještě jedno překvápko:
„Víš, chvíli jsem přemýšlela, a pak jsem se rozhodla, že se přestěhuji do Listové. Když už jsem si tu našla brášku, tak proč se tady nezabydlet? Navíc mě už nebaví furt si oblékat nějáké šátky kvůli pískovým bouřím“
Jestli měl Kakashi předtím dobrou náladu, tak nyní měl suprovou náladu!
Ale pak ho Asuka trochu zchladila. Řekla mu totiž, že si najde byt, ve kterém si bude bydlet sama. Přece není malá holka, aby na ni dohlížel! Ale i tak měl radost převelikou, aspoň bude mít někoho z rodiny poblíž!

Poznámky: 

tak a je tu paty dil toho meho predlouheho kecu=Ddoufam ze bude aspon z poloviny tak obliben jako ty predchozi dily.snad jste se pobavili=)

5
Průměr: 5 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele r6nd99l
Vložil r6nd99l, Ne, 2009-04-26 21:12 | Ninja už: 5561 dní, Příspěvků: 536 | Autor je: Prostý občan

Iruka...hmmm...co se tam dělo? Sticking out tongue Laughing out loud
Skvělí Kakashi YES

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Po, 2009-04-27 16:38 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

RanDaal: hele,nemysli hnedka na to nejlepší Sticking out tongue díky za koment Smiling

Obrázek uživatele Ivanescence
Vložil Ivanescence, Čt, 2009-01-22 20:41 | Ninja už: 5757 dní, Příspěvků: 677 | Autor je: Prostý občan

Úžasný díl !! Co se dá čekat od Kakashiho bez kalhot... že by tangáče s pružnou gumou ??? ... no, zůstaneme k němu milí .. tak krajkáče ... nééé .. - musím začít se svým schyzofrením dvojčátkem něco dělat !!

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, St, 2008-11-19 21:50 | Ninja už: 5739 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

*vzpamatovává se za záchvatu* Tak tenhle díl byl peckovej! Smála jsem se od začátku do konce, vážně super! xDDDDD
________________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Jáááj seznam mých FeFes xDD

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2008-11-19 20:38 | Ninja už: 5712 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Pobavili??? Já se smála na celý dům, protože to bylo hustý. Laughing out loud To musel být pohled na Kakashiho bez kalhot Laughing out loud Opět se ti to povedlo, tak fikaně napsat, že tahle sérka je moje oblíbená! Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Čt, 2009-01-22 20:49 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

Kaori n_n:tak to se ti muselo docela dobre cist,kdyz ses u toho tak smala Smiling
Kaze19:to tedy byl,to ti reknu-´)
Ivanescence:ver mi,kazdy mame v sobe kousicek Zetsua,jenom se u nekterych moc neprojevuje=D