manga_preview
Boruto TBV 08

Elitní Ninja I - Souboj![12]

„Pořádně se drž, tohle bude divoká jízda.“ pošeptal Naruto Zekovi do ucha. Zek se chytil svého mistra kolem ramen a pevně se držel. To byla také jediná možnost, protože Naruto okamžitě vyrazil obří rychlostí proti Saiovi. Ten odněkud vytáhl štětec a jakoby do vzduchu začal něco rychle malovat. Před Narutem se objevilo kreslený lev a vrh se proti němu.
„Uchopení!“ pronesl Sai a tvor na Naruta poslal své inkoustové ruce.
„Tak co dostal si ho?“ ptal se Sai a sledoval kupku černé hmoty, která měla chytit Naruta.
„Budeš si muset přijít s něčím rychlejším.“ ozvalo se. Sai se rozhlížel, ale nikde ho nemohl najít.
„Tak kde se skrýváš?“ ptal se Sai a uskočil o krok dozadu. Právě včas neboť Naruto zrovna vyletěl ze země s pěstí mířenou na jeho čelist. Naruto ve vzduchu provedl rychle pečetě a na Saie vystřelil tlakovou vlnu, které se Sai nedokázal úplně vyhnout a zasáhla ho do ramena. Odletěl několik metrů a těžce dopadl na poraněné rameno.
„Aaaa!“ zaječel bolestí.
„Rychle použijte urychlovač chakry, co nám dal Danzou-sama. Tohle je silný soupeř.“ upozornil svůj tým a vzápětí si také aplikoval injekci s podivnou zelenou bublající látkou. Cítil jak se rychlost chakry v jeho těle neuvěřitelně zvýšila. Pomalu se postavil na nohy a nechal své zranění ať se pomalu lečí.
Urychlovač chakry? Co to má být? nechápal Naruto. Odpověď přišla v tom okamžiku, když se ninjové, kteří si právě aplikovali látku, neuvěřitelnou rychlostí vrhli proti Narutovi. Ten jim uskočil a vytáhl dvě chakrové ostří, které zdědil po Asumovi a nabil je svým větrným elementem.
Ahá! Zvyšuje to jejich rychlost a zřejmě i sílu! Tohle bude zajímavé, akorát se bojím o Zeka. Krátce se na něj ohlédl, z jeho výrazu viděl, že je nadšený z boje. Bylo mu jasné, že chce vidět co všechno jeho sensei dovede.
Naruto sledoval ninju co se na něj hnal s katanou v ruce. Vylítl proti němu a jedním rychlým pohybem mu usekl ruku.
Celý Saiův tým jen nechápavě sledoval co se právě stalo.
„Je jedno jakou věc použijete, mé rychlosti tak snadno nedosáhnetě.“ vytahoval se Naruto.
Je moc silný! V boji proti nám se ani nezapotí. Bojuje pouze vlastní silou, dokud nepoužije sílu Jinchurikiho, nikdy nebudeme moct použít to jutsu. Tohle je sakra těžká mise, za žádnou cenu ovšem nesmím zklamat Danzou-sama.
„Takže ty si myslíš, že na tebe nejsme dost rychlí jo? Chci vidět co uděláš při použití našeho čtyř-elementárního jutsu!“ zvolal jeden z ninjů a pokynem ruky zvolal zbytek týmu. Smíchali svoje chakry dohromady a každý použil odlišný element. Byli to : Oheň, Blesk, Vítr a Země.
„Element no jutsu!“ zvolali sborově.
Tohle je sakra nebezpečný! Musím někam schovat Zeka! uvědomoval si Naruto. Sundal si Zeka ze zad a odhodil ho pryč od sebe, sám už ovšem nestihl uhnout. Dostal přímí zásah nepřítelovým jutsu.
„Mistře!“ vyjekl Zek a zíral na místo, kde by sem kouřem měl skrývat Naruto. Saiův tým dělal to samé.
Má dvě možnosti: zemřít nebo to použít.
Kouř pomalu zmizel a všichni se mohli podívat co se vlastně stalo. Naruto tam stál v obranné pozici s rukama před obličejem. Jeho horní oblečení bylo roztrháno napadrť a ruce měl zraněné od jutsu. Bylo vidět jak se rány pomalu, ale bez problému hojí.
Takže to konečně použil? Ne. Jeho chakra se sice změnila, ale pořád je jeho vlastní. Je to něco jiného než chakra Bijuu, ale i tak to vypadá dost nebezpečně. Mistr je tak silný… obdivoval ho Zek. Naruto počkal, až se všechny rány zhojí a pak se postavil do bojové pozice. Teprve teď odkryl svůj obličej. Sai nechápal odkaď mu je tak povědomý, ale pak mu to došlo.
Cože?! Je to Uzumaki Naruto? To neschopný tele? Ne, to nemůže být on! Nevěřím, že takhle zesílil! A co ty oči? Ty nejsou lidské ani trochu.
„Sage-mode!“ zvolal Naruto a ve zlomku vteřiny praštil ninju, který ho předtím oslovil. Ninja letěl obrovskou rychlostí, než však stihl dopadnout objevil se nad ním Naruto. Do své pravé ruky nahromadil všechnu sage-chakru co mohl a jedním úderem ji všechnu vypustil proti svému protivníkovi. Ten okamžitě co dostal zásah takovou silou udělal v zemi obrovský a hluboký kráter, která zaplňoval půlku mýtiny. Naruto se otočil na své protivníky a pomalu pronesl:
„Vaše šance na útěk zmizela ve chvíli, kdy jste mě přinutili použít Sage-mode.“
„Cool…“ vydechl Zek a pomalu se zvedl.
Sai se opět chytl mluvení:
„Dobře tedy, když tě nemůžeme porazit silou, přejdeme na plán B!“ kývl na své společníky. Sai rychlostí, které by bez séra nedosáhl, vyběhl přímo na bezbranného Zeka. Chytil ho za zády a ke krku mu přiložil kunai. Za běhu ještě stihl namalovat do vzduchu obraz dalšího zvířete. To se vrhlo proti Narutovi, aby ochránilo svého pána. Naruto do něj nalítl plnou rychlostí, nebyl však schopný skrz něj proniknout. Než však stihl cokoliv udělat, zbylí dva ninjové ho ze zadu chytli a použili společné sevření. Naruto cítil, že tvor co ho zastavil z něj vysává obrovské množství chakry.
Tak proto jsem nebyl schopný dostat se skrz. Vysál chakru kterou jsem vložil do útoku a použil jako ochranu proti mně! Jestli to takhle půjde dál, můj sage-mode se zhroutí a já ztratím všechnu svou sílu. Musím ho zrušit! Pomalu a bolestivě zrušil Sennin techniku. Přemýšlel jak se z tohohle dostane, než ho přerušil Sai.
„Jestli zkusíš utéct, tak to odnese tenhle kluk. A to by si přeci nechtěl, že?“ řekl Sai velice zdvořilým a přátelským hlasem.
„Jsi ale pěkný srab víš to Saii?“
„Lepší než se nechat zabít, Naruto-kun.“ řekl opět zdvořile.
„Ještě se ovšem ujistím, že opravdu neutečeš.“ promluvil ovšem Sai a Naruto cítil jak inkoustová čepel probodla jeho levou ledvinu.
„Aaaaa!“ zařval bolestí.
Ne! To kvůli mně je mistr lapen! Jsem mu jen zbytečnou přítěží! Musím něco udělat, Mistr ve mě určitě věří! Ale co? Všichni tyhle chlapíci jsou na úplně jiné úrovni než já! Zase jsem příliš slabý, abych ochránil své blízké.
„Můžeš použít mé síly…“ ozval se cizí hlas v jeho hlavě. Zekovi se zužily zorničky, když ho slyšel.
Cože zase ty! Myslím, že sem ti dost jasně řekl, že s tebou nechci už nic mít.
„Řekl, neřekl… sem tady protože si mě hluboko ve svém nitru volal. Uvědom si jednu věc: nemám nejmenší důvod ti ublížit. Jsem tu abych ti pomohl. Společně můžeme porazit všechny tyhle shinobi. Stačí jen abys chtěl, zbytek už nech na mě…

S Narutem to vypadá velice bledě... Kdo je zachraní? Bude to Zek s použitím silý kterou mu Hisshi pořád tak slibuje. Nebo Naruta zachrání přátelé z Konohy, kteří jsou již na cestě... To se dozvíte příště!

celá má fanfiction

4.93846
Průměr: 4.9 (65 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, So, 2009-08-29 23:09 | Ninja už: 6175 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super jako vždy

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, So, 2009-03-28 01:18 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Chudák .. Naruto Tak teď ti nevím...

Obrázek uživatele Kazumi
Vložil Kazumi, Čt, 2008-11-27 20:12 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

fakt nadherny dil ale plsky moc dalsi dil Smiling

Obrázek uživatele likvidator
Vložil likvidator, Pá, 2008-11-14 22:05 | Ninja už: 5674 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Prostý občan

Pěkný díl. Doufám, že na další nebudeme čekat moc dlouho. Smiling

Obrázek uživatele deadcow
Vložil deadcow, St, 2008-11-19 19:44 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 107 | Autor je: Utírač Udonova nosu

budete Sticking out tongue

Obrázek uživatele Fortminor
Vložil Fortminor, Pá, 2008-11-14 20:46 | Ninja už: 5765 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

Dobrý diel dúfam, že Sai skape Sticking out tongue

Obrázek uživatele gembler92
Vložil gembler92, Pá, 2008-11-14 20:16 | Ninja už: 5766 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

pekne a zajimave kdy bude dalsi